תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 01:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כבן אדם אני מרגיש נורא
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 01:18 
את השיר המדובר שרו בדרבים הרבה לפני שרגב קיבל תפקיד במכבי. השיר לא מכוון כלפי רגב אישית, אלא קנטור כללי כלפי מכבי. כמובן שאין סיבה להפסיק אותו בגלל שהוא הצטרף.
כשהוא היה בגליל לא ראיתי טעם לשיר לו, בעיקר כי רגב לא מעניין את השלג דאשתקד. התעסקות מיותרת.
הניסיון לדרג טרגדיות אישיות (בניגוד לשואה כטרגדיה לאומית) הוא מטופש למדי, ובטח לא מועיל להחלטות המוסריות של איזה שיר לשיר.
נראה לכם שאם למכבי תהיה התנגשות רכבת נפסיק לשיר את "בהתנגשות של רכבות?"
19 כמובן מדבר שטויות. אבא שלי איבד ילדה בת תשעה חודשים ובת זוג בת 64. לאיבוד בת הזוג היו השלכות יותר משמעותיות עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 01:26 
סמל אישי של המשתמש
אוף טופיק:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 01:41 
זה אפילו לא העניין של הבן שלו. כן חלאה, לא חלאה. לשיר מול עיניים של בן אדם, כמה שאתה שונא על מוות של אדם קרוב לו, זה בזוי. מה ששרים לו, מה ששרים למזרחי, מה ששרו לאיציק קאמרי (איזו פעילות פלילית הוא עשה יובל?).
אבל את הבזיון הכי גדול צריך להרגיש כל מי ששר כלפי עצמו. להגיד עליו שרמת המוסר שלו היא אפס זה לתת לו מחמאה שהוא בכלל חושב על מה שהוא שר באותו רגע. הוא לא. הוא כבש אחד מתוך עדר שלם ששר שירים דוחים ומגעילים בלי שהוא מבין אפילו למה. בדיוק כמו אותו ילד בן 11 אוהד בית"ר ששר מוות לערבים. בדיוק!! אותו דבר.
אני לא רוצה להכנס להשוואות. הקהל של הפועל הוא הקהל הכי פחות אלים שאני מכיר, בטח ביחס לאוהדי מכבי, אפילו חיפה, בטח שבית"ר. ויכול להיות שאף אחד עוד לא מת מהשירים האלה (למרות שההסתה בהם לשנאה היא ברורה), אבל מבחינת מוסר, זה באמת הכי נמוך שיש. שואה - גועל נפש, אבל מילא, לא אישי כלפי אף אחד. נשווה את זה לחיזבאללה. אבל לפגוע באנשים בצורה הזו וזה באמת לא רק נגד אנשים "שמגיע להם", זה באמת הכי נמוך.
כל ההצטדקויות הן פאתטיות. כן טרגדיה, לא טרגדיה. הבן שלו נהנה מהפעילות הפלילית שלו. פתאום פה כל אחד נהיה מליץ יושר, יושבי מגדלי שן. נראה אחד פה שהיו מטיחים משהו כזה בפנים שלו והוא היה נשאר שפוי. גועל נפש

נערך לאחרונה על ידי redrony בתאריך 20 נובמבר 2013, 01:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 01:41 
יובל כתב:
אשכול מביך ומביש.

אחרי התקרית בעונה שעברה, היו כאלה שלא זכרו, הבינו או הפנימו (מודה, גם אני הייתי ביניהם), שרגב פנאן היה בין המרוויחים מהעסק הפלילי של אבא שלו, כשהמשפחה שלו קיבלה כסף והוא באופן אישי גם קריירה במתנה מהכספים שמוני פנאן קיבל משחקנים, מאמנים, שופטים ואלוהים יודע מי עוד. הוא נהנה מכספים של שוק אפור והונאת ענק שגם במקרה עזרה למחלה לשלוט פה לאורך שנים ולמרר לנו את החיים. וכשהתפוצץ כל הסיפור, מה קרה עם זה? כלום ושום דבר. אפילו יותר גרוע, בכל הזדמנות הם רק קיבלו ליטופים. לא היו שום השלכות לאף אחד שנהנה מכל הסיפור. הוא פעם הכה על חטא? התנצל? רק על זה מגיעות לרגב פנאן קללות בכל פעם שהוא דורך באותו אולם יחד עם אוהדי הפועל.

אבל מילא זה.

אחרי אותו מקרה, הבן אלף זונות עלה על כל במה אפשרית, וטינף עלינו, הסית נגדנו וגרם להעמדה שערורייתית שלנו לדין שמנוגדת לחלוטין לכל אות בתקנון האיגוד. מחיפוש קצר בגוגל: http://www.sport5.co.il/articles.aspx?docID=133029, http://www.one.co.il/Article/208904.html, http://www.sport5.co.il/articles.aspx?docID=134423, ואני זוכר גם ראיונות מצולמים איתו שבו הוא שופך את אותה הסתה.

לא הייתה שום עילה להעמיד אותנו לדין, אבל בגלל ההסתה התקשורתית שרגב פנאן הכלב עמד בראשה הועמדנו לדין. ובעקבות אותה העמדה לדין קיבלנו קנס של 7000 שקל, וגם עונשים כבדים יותר על תנאי (קנס גדול יותר וגם עונש רדיוס) שמומשו אחרי עוד הרשעה שהמציאו ותפרו לנו אחרי המשחק נגד נתניה.

הזבל הזה לא יכול, אלא חייב לקבל את הקללות הכי קשות וכואבות מכל אוהד הפועל. ומילא התגובה התקשורתית, אני מבין אותה כי חייבים לצאת בסדר, אבל לא הייתה שום סיבה בעולם להתנצל באופן אישי בפני אויב כזה. באופן אישי היה צריך להצטער רק על זה שאבא שלו לא יכל לראות את התבוסה המשפילה כי הוא פושע נתעב שאפילו לא יכל להתמודד עם הפשעים שלו והעדיף להשאיר ילדים יתומים.

עריכה: אה, ואת השירים האלה אנחנו שרים בכל דרבי. אז מה, בגלל שהקוזאק הנגזל חזר לעבוד שם (מה, ככה הוא צריך להחזיר להם את החובות שמוני השאיר?) אנחנו צריכים להפסיק פתאום לשיר את השירים האלה? הצחקתם אותי.

כל מילה של יובל!! הבחור נבלה, שונא הפועל ועובד מכבי זה לבד כבר מזכה אותו בכל קללה אפשרית. מה גם שכל חייו הוא ניזון מהשחיתות של אביו ללא בושה או התנצלות אז למה שאנחנו לא נזכיר לו את זה בכל הזדמנות אפשרית?
בן-אדם מסריח בן לאדם עוד יותר מסריח, הרוויח ביושר כל קללה ואזכור של אביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 01:49 
tomered כתב:
יובל כתב:
אשכול מביך ומביש.

אחרי התקרית בעונה שעברה, היו כאלה שלא זכרו, הבינו או הפנימו (מודה, גם אני הייתי ביניהם), שרגב פנאן היה בין המרוויחים מהעסק הפלילי של אבא שלו, כשהמשפחה שלו קיבלה כסף והוא באופן אישי גם קריירה במתנה מהכספים שמוני פנאן קיבל משחקנים, מאמנים, שופטים ואלוהים יודע מי עוד. הוא נהנה מכספים של שוק אפור והונאת ענק שגם במקרה עזרה למחלה לשלוט פה לאורך שנים ולמרר לנו את החיים. וכשהתפוצץ כל הסיפור, מה קרה עם זה? כלום ושום דבר. אפילו יותר גרוע, בכל הזדמנות הם רק קיבלו ליטופים. לא היו שום השלכות לאף אחד שנהנה מכל הסיפור. הוא פעם הכה על חטא? התנצל? רק על זה מגיעות לרגב פנאן קללות בכל פעם שהוא דורך באותו אולם יחד עם אוהדי הפועל.

אבל מילא זה.

אחרי אותו מקרה, הבן אלף זונות עלה על כל במה אפשרית, וטינף עלינו, הסית נגדנו וגרם להעמדה שערורייתית שלנו לדין שמנוגדת לחלוטין לכל אות בתקנון האיגוד. מחיפוש קצר בגוגל: http://www.sport5.co.il/articles.aspx?docID=133029, http://www.one.co.il/Article/208904.html, http://www.sport5.co.il/articles.aspx?docID=134423, ואני זוכר גם ראיונות מצולמים איתו שבו הוא שופך את אותה הסתה.

לא הייתה שום עילה להעמיד אותנו לדין, אבל בגלל ההסתה התקשורתית שרגב פנאן הכלב עמד בראשה הועמדנו לדין. ובעקבות אותה העמדה לדין קיבלנו קנס של 7000 שקל, וגם עונשים כבדים יותר על תנאי (קנס גדול יותר וגם עונש רדיוס) שמומשו אחרי עוד הרשעה שהמציאו ותפרו לנו אחרי המשחק נגד נתניה.

הזבל הזה לא יכול, אלא חייב לקבל את הקללות הכי קשות וכואבות מכל אוהד הפועל. ומילא התגובה התקשורתית, אני מבין אותה כי חייבים לצאת בסדר, אבל לא הייתה שום סיבה בעולם להתנצל באופן אישי בפני אויב כזה. באופן אישי היה צריך להצטער רק על זה שאבא שלו לא יכל לראות את התבוסה המשפילה כי הוא פושע נתעב שאפילו לא יכל להתמודד עם הפשעים שלו והעדיף להשאיר ילדים יתומים.

עריכה: אה, ואת השירים האלה אנחנו שרים בכל דרבי. אז מה, בגלל שהקוזאק הנגזל חזר לעבוד שם (מה, ככה הוא צריך להחזיר להם את החובות שמוני השאיר?) אנחנו צריכים להפסיק פתאום לשיר את השירים האלה? הצחקתם אותי.

כל מילה של יובל!! הבחור נבלה, שונא הפועל ועובד מכבי זה לבד כבר מזכה אותו בכל קללה אפשרית. מה גם שכל חייו הוא ניזון מהשחיתות של אביו ללא בושה או התנצלות אז למה שאנחנו לא נזכיר לו את זה בכל הזדמנות אפשרית?

כן כן, גם בית"ר שרים מוות לערבים כי כל הערבים מחבלים. לכל דבר אפשר למצוא צידוק מוסרי. תשים את עצמך בנעליים שלו ותחשוב איך זה מרגיש לאבד את אבא שלך שהתאבד ולשמוע יציע שלם של אנשים שר לך את זה מול הפרצוף.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 01:53 
האדום הצורר כתב:
tomered כתב:
יובל כתב:
אשכול מביך ומביש.

אבל מילא זה.

כן כן, גם בית"ר שרים מוות לערבים כי כל הערבים מחבלים. לכל דבר אפשר למצוא צידוק מוסרי. תשים את עצמך בנעליים שלו ותחשוב איך זה מרגיש לאבד את אבא שלך שהתאבד ולשמוע יציע שלם של אנשים שר לך את זה מול הפרצוף.

בכנות? די הייתי שם זין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 01:54 
NARKOTIKA כתב:
האדום הצורר כתב:
tomered כתב:
יובל כתב:
אשכול מביך ומביש.

אבל מילא זה.

יופי לך. אני הייתי רוצה למות.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 01:57 
סמל אישי של המשתמש
פנאן: לאוהדי הפועל פה מטונף, הם אנשים רעים

הקהל האדום קילל את מוני ז"ל בדרבי התל אביבי, בנו כתב תגובה חריפה: "יש שם אנשים טובים, אבל אלו שמקללים הם כבר לא המיעוט. הם ישלמו על המגרש בדרבי הבא"

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 58222.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 01:58 
NARKOTIKA כתב:

גיבור גדול אתה, סחתיין. לא מאחל לך תאמין. לא לך ולא לשונאים הכי גדולים שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 02:25 
יובל עדין אם כל מה שכתבת זה לא מצדיק לשיר לבן אדם על אבא שלו שמת
בשביל מה זה טוב ולמה צריך את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 02:44 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
פנאן: לאוהדי הפועל פה מטונף, הם אנשים רעים

הקהל האדום קילל את מוני ז"ל בדרבי התל אביבי, בנו כתב תגובה חריפה: "יש שם אנשים טובים, אבל אלו שמקללים הם כבר לא המיעוט. הם ישלמו על המגרש בדרבי הבא"

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 58222.html

אז מה אמרתם העונש על תנאי שעומד נגדנו כרגע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 05:12 
סמל אישי של המשתמש
כל אדם שדרך שם צריך להתהפך(גם אלה שבקבר)
לא יודע איזה שטויות אנשים התחילו לדבר פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 05:35 
סמל אישי של המשתמש
יובל צודק בכל מילה. מגיע לרגב, מגיע לכל פנאן ומגיע גם לכל ארגון הפשע לשמוע קללות.
רק שיותר מקללות מגיע לפושעים לאבד את הכח שלהם, והכח שלהם רק גדל בזכות הקללות הללו.
מגיע לנו שתהיה לנו תדמית יותר טובה, הן בציבור כולו והן בעיני הקרובים לנו.
אותי יותר מעניין מה שמגיע לי מאשר מה שמגיע לשנואיי נפשי, ולי מגיע שיכבדו אותי כאחד שלא שר שירים כאלה שרוב השומעים לא מבינים כמוני.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 05:50 
כל מילה של יובל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 07:06 
סמל אישי של המשתמש
מי ששר מת אב ומת אלול אבל מזדעזע מהשירים למוני הוא די צבוע
אני לא שר שירי שואה כי זה עולה לנו כסף וזאת הסיבה היחידה
מותר ורצוי לשיר על נוכלים ופושעים גם לאחר מותם , מוות לא מנקה את ההיסטוריה
באופן רגיל הייתי אומר שאסור לשפוט מישהו על מעשי משפחתו ובטח לא לפגוע בו כי מבחינתו זאת טרגדיה ולא משנה מה אביו עשה, אבל במקרה הזה שאני מניח שלרגב אין תכנית נקמה מפורטת שהשלב הראשון בא הוא להסתנן לשורות הכנופיה שגרמה למות אביו מדובר בסמרטוט שמבזה את אביו יותר מכל שיר שנשיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כבן אדם אני מרגיש נורא
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 09:14 
וזה עדיין לא נותן לך את ההצדקה המוסרית לרקוד על הדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
עזרא כתב:
שרתי בעבר את השיר הזה והפסקתי.
ושנאתי את הבן אדם ברמות מטורפות וגם באוסישקין יצא לי להסתכל לו ללבן של העיניים מ-2 מטר ולקלל אותו בקללות שהגיעו לו בהחלט,לא כולל איזכור מחלה איומה.
רגב פנאן לא עשה לי שום דבר רע.
״פנאן הרג שישה מליון״? לא רע,אני גם המצאתי את הפיוט הזה אחרי משחק במלחה ואני לא מצטער על זה.
וגם שר את השיר הזה.
לעומת זאת,לשיר את זה לבן שלו שלא עשה לי ולקבוצה שאני אוהב כלום,זה כבר יות מדי.
לא שרתי את השיר הזה אתמול ולא אשיר.
מה רגב פנאן קשור להיסטוריה של הפועל ולמה לשיר שיר כל כך מכוער ופוצע? חובה לשיר על אבא שלו שהיה טינופת שלא ברא השטן,איש מבחיל ושונא הפועל גדול.
מבחינתי הוא עכברוש ואין לי בעיה לחלל את כבודו,אבל לא מסוגל לשיר את השיר הספציפי הזה.
רגב לא אשם שהיה לו אבא כזה.
פנאן הוא מסמלי השנאה למכבי,ועבורי שנים אפילו הסמל הגדול ביותר.
לרגב אין שום זכות לדרוש לא לשיר נגד אביו שירים,אבל מה רגב אשם ולמה להכניס אותו למשוואה הזו עם ״איפה אבא של רגב״?
לא מנסה להיות יפה נפש וכבר אמרתי ששירים נגדו מבורכים ויהיו מבורכים תמיד.את הבן שלו אפשר לעזוב בשקט.

עזרא כתב:
הלוויות שהייתי:

סבתא (הופעת בכורה בגיל 15) סבא,6 חברי קיבוץ ונערה שנפטרו ממחלות קשות,חבר קיבוץ שהתאבד,חבר קיבוץ שנהרג מפצמ״ר,בן מחזור שנהרג באסון המסוקים ב-97,סבא רבא וסבתא רבא של הבן של המשתמש ״דובראש״,לוויה קווקזית בשדרות.

הלוויות שאני רוצה להיות בהן:

אופירה אסייג,מיץ׳ גולדאהר,אלי טביב,שמעון מזרחי,שרית חדד,רני רהב,סמי ויולי עופר (מאוחר מדי,הם כבר נפטרו.) לבנה זוהרים,האחים שרון מהשווארמה,ברגיג מהצבא,מירי רגב,עינת שרוף,קחי אותי שרון,כל מי שהשתתפה בריאליטי ״מעושרות״,איציק לוזון,לוכד הכלבים מהקיבוץ שלי והכנופייה שמזמינה אותו.

חרמש היה קר...
א. אתה סתום.
ב. אתה דביל.

אין לי יותר מה להוסיף.

מה זה בכלל קשור,גאון הדור שכמוך?
הומור שחור היה ותמיד יהיה.
אני בעד שירים על מוני פנאן.לא בעד השיר ״איפה אבא של רגב״ בזמן שבנו נוכח באולם.
אני סתום ודביל,בסדר.
עוד אחד שיטיף לי מוסר על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 10:02 
אני לא שרתי לרגב כי חשבתי שזה רע מידי
אבל מוני פאנן היה פושע שקנה משחקים והחקירה טויחה
כל קללה שהוא מקבל מוצדקת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
ויובל צודק,אבל אני באופן אישי לא מסוגל לשיר מול פרצוף של בן אדם ולצחוק על אבא שלו שמת,גם אם הוא אויב והוא בהחלט אויב,ומקבל את זה שגם רגב פנאן אויב וכאן אני מתקן את מה שרשמתי אחרי שקראתי את דבריו של יובל.
ועדיין-אמשיך לשיר שירים נגד החלאה המטונפת העכברוש הנאלח מוני פנאן זכר טינופת לקללה,אבל לא מול הפרצוף של הבן שלו מגעיל ואויב ככל שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
באמצע השירה בהדר יוסף עבר לי השיר עם שינוי של השם בסוף לשם שלי .. כאחד שאיבד אבא לפני שנה זה כאב לי וחלחלה עברה לי בגוף .. הפסקתי לשיר המשכתי לעודד .

דרך אגב וויציץ לקח את רגב מהאיזור . כי תכלס .. לא היה לו ממש מה לעשות שם ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 11:22 
מדהים כמה מפריע כאן לאנשים שמוני פנאן הונה ורימה עשרות אנשים (שרובם ככולם היו צהובים או שיחקו במחלה), כאילו הם שומרי המוסר והצדק העולמיים.
באופן אישי שמחתי ונהנתי לשמוע על כל אותם צהובים שנעקצו על ידו ואף הצטערתי שלא היו עוד כמה:)
שנאתי את מוני לא בגלל הפרשיה אלא בגלל מיליון ואחד דברים אחרים ובראשם העובדה שהוא סימן את רוח המכביזם המסריחה ביחד עם הדון התמים.

להמשיך ולבזות אדם מת (ולא משנה ממש איך זה קרה ואם זה מול הבן שלו או באופן כללי), לא ממש מוסיף לנו כקהל ובטח שלא לכל אחד איתנו בתור בני אדם......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 11:26 
pokara כתב:

להמשיך ולבזות אדם מת (ולא משנה ממש איך זה קרה ואם זה מול הבן שלו או באופן כללי), לא ממש מוסיף לנו כקהל ובטח שלא לכל אחד איתנו בתור בני אדם......

בדיוק.
ומה שעוד יותר עיצבן אותי (בנוסף לזה שהשירים האלה מגעילים, ומתייחסים לסתם מסג'יסט במכבי), זה שרגב קיבל בערך פי 20 יותר שירים
וקללות מאשר פניני, שרק לחשוב על זה ועל הנבלה, מעצבן אותי.
אני אישית נכנסתי עם פניני בחימום מחצית לקללות ושיחה פנים מול פנים, חבל שהקהל לא התרכז בו (שחקן שמשחק על המגרש) מאשר לשיר עשרות שירים לאחד שעושה מתיחות לשחקנים.
ופניני זה אחד שהזיק להפועל (או לשחקן הפועל) קצת יותר מרגב. טיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
pokara כתב:

בדיוק.
ומה שעוד יותר עיצבן אותי (בנוסף לזה שהשירים האלה מגעילים, ומתייחסים לסתם מסג'יסט במכבי), זה שרגב קיבל בערך פי 20 יותר שירים
וקללות מאשר פניני, שרק לחשוב על זה ועל הנבלה, מעצבן אותי.
אני אישית נכנסתי עם פניני בחימום מחצית לקללות ושיחה פנים מול פנים, חבל שהקהל לא התרכז בו (שחקן שמשחק על המגרש) מאשר לשיר עשרות שירים לאחד שעושה מתיחות לשחקנים.
ופניני זה אחד שהזיק להפועל (או לשחקן הפועל) קצת יותר מרגב. טיפה.

אין לי מושג על מה אתה מדבר.
אולי הייתי יותר רחוק מהגוש המעודד ממה שאני רגיל אבל נכנסתי בדיוק כשמכבי עלו לחימום הראשון שלהם ולעומת "איפה אבא של רגב" שאני זוכר ששרו פעם אחת באיזה טיים אאוט שגם ככה הכריזה כיסתה עליו (בכלל מערכת הסאונד הייתה קטסטרופה) "פניני מת" היה לפחות 3 פעמים שונות בחימום, בפעם הראשונה שהוא עלה לשחק, ומצד כמה אנשים גם בחימום של המחצית השנייה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 11:53 
19 כתב:
ברור שזה עצוב גם אם אתה בן 60 ואבא שלך מת.
מוות של מישהו זו טרגדיה אישית לכל אחד, יש דברים שהם טרגיים אוניברסלית, מוות של ילד, מוות של אדם צעיר וכו'
היה לו מאד עצוב כמו שלכולם עצוב, אבל זו לא טרגדיה יוצאת דופן, אנשים בני 63-64 מתים. זה צעיר יחסית לעולם של היום, אבל זה אדם שחי, עבד, הביא ילדים, ראה אותם הופכים לבוגרים, ודי הספיק הכל.

זה לא הגיל של המוות, אלא הנסיבות, של מוות בהתאבדות. לצורך זה, גם אם מדברים על אדם שהתאבד בגיל 80, זו עדין חוויה הרבה יותר טראומתית מאשר מוות טבעי.

ולגבי הנושא לגופו, השיר עצמו שיר לא ראוי, אבל לשיר את זה בפני רגב פנאן זה בכלל לא אנושי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 12:25 
העיסוק שלנו במוני וגם בדון גבר חצה גבולות ושמים עליהם דגש גדול מדי, מכבי זו מחלה בדרך למרפא, וכל שנה שעוברת מחזקת אצלי את ההרגשה הזו.

יש מספיק אנשים לקלל גם בלעדיהם, ולרקוד לבנאדם על הדם בפנים זה נמוך, שלא לדבר על האנשים הנהדרים שכרכו צעיף אבל כיסו את הפנים בכובע, כי מהיציע הכל יותר קל ומגניב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 12:26 
הפסיקו עם השירי שואה ועכשיו גם זה מפריע לכם? מחר יפריע לכם שמקללים את השופט שהוא בן זונה? אם נתייחס לגילם של השופטים בטוח שלהרבה מהם אין אמא... למה על זה עד עכשיו לא בכיתם? לא נמאס לכם כל פעם לחפש משהו רע להגיד על הקהל,משחק,מאמן או לא יודע מה? ניצחנו את הדרבי!!! תנו לחגוג בשקט!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 12:30 
ארדיטי כתב:
יום אחרי שהחגיגות נגמרו כואב לי מאוד.
מוני פנאן היה איש נכלולי וגנב והוא עבד אצל ההם וייצג את כל מה שרע במכבי.
אבל הוא מת.
ולפני שהוא היה איש מכבי אפילו לפני שהוא היה גנב הוא היה בן אדם, הייתה לו אישה והיו לו ילדים.
כל מי שאיבד קרוב לו יודע שאיבדנו פרופורציות, לשיר מול ילד יתום שירים בגנות אביו זה גרוע בהרבה משירי שואה ציקלון ב וגזים.
זה אובדן אנושיות, גם בדרבי זה עדיין כדורסל וגם רגב פנאן הוא עדיין בן אדם שעבר טרגדיה איומה במובן האישי של המילה.
שלא תבינו שרתי אתמול הכל כי זה דרבי והרוחות להטו כמו שהן אמורות ללהוט, אבל היום אני מרגיש איום ונורא בגלל זה.
אני מקווה שיש פה עוד אנשים שחושבים כמוני ולא יתביישו להגיד את זה, אני איבדתי את אמא שלי השנה ואני לא יודע איך אני הייתי מגיב אם מישהו
ישיר בגנותה מול הפנים שלי.

קודם כל שאמא שלך תנוח בגן-עדן.

דבר שני... אתה אומר שלא יודע איך היית מגיב ורומז שיכול להיות שזו בדרך אלימה, אז מה אתה יותר טוב מאלו שמקללים ולא נוהגים באלימות? שים על כף המאזניים את הקללות ואת האלימות וכנאה שאתה תצא הבנאדם הרע יותר וגם תואשם בפלילים, אז מה עושה אותך יותר טוב מהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 13:19 
פואד כתב:
ארדיטי כתב:
יום אחרי שהחגיגות נגמרו כואב לי מאוד.
מוני פנאן היה איש נכלולי וגנב והוא עבד אצל ההם וייצג את כל מה שרע במכבי.
אבל הוא מת.
ולפני שהוא היה איש מכבי אפילו לפני שהוא היה גנב הוא היה בן אדם, הייתה לו אישה והיו לו ילדים.
כל מי שאיבד קרוב לו יודע שאיבדנו פרופורציות, לשיר מול ילד יתום שירים בגנות אביו זה גרוע בהרבה משירי שואה ציקלון ב וגזים.
זה אובדן אנושיות, גם בדרבי זה עדיין כדורסל וגם רגב פנאן הוא עדיין בן אדם שעבר טרגדיה איומה במובן האישי של המילה.
שלא תבינו שרתי אתמול הכל כי זה דרבי והרוחות להטו כמו שהן אמורות ללהוט, אבל היום אני מרגיש איום ונורא בגלל זה.
אני מקווה שיש פה עוד אנשים שחושבים כמוני ולא יתביישו להגיד את זה, אני איבדתי את אמא שלי השנה ואני לא יודע איך אני הייתי מגיב אם מישהו
ישיר בגנותה מול הפנים שלי.

קודם כל שאמא שלך תנוח בגן-עדן.

דבר שני... אתה אומר שלא יודע איך היית מגיב ורומז שיכול להיות שזו בדרך אלימה, אז מה אתה יותר טוב מאלו שמקללים ולא נוהגים באלימות? שים על כף המאזניים את הקללות ואת האלימות וכנאה שאתה תצא הבנאדם הרע יותר וגם תואשם בפלילים, אז מה עושה אותך יותר טוב מהם?

קודם כל תודה,

אבל אני חושש שאני לא מבין מאיפה הכנסת אלימות לפוסט שלי, לא יודע איך הייתי מגיב כי זה היה קורע אותי מבפנים. כנראה הייתי מגיב בבכי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 13:21 
פואד כתב:
הפסיקו עם השירי שואה ועכשיו גם זה מפריע לכם? מחר יפריע לכם שמקללים את השופט שהוא בן זונה? אם נתייחס לגילם של השופטים בטוח שלהרבה מהם אין אמא... למה על זה עד עכשיו לא בכיתם? לא נמאס לכם כל פעם לחפש משהו רע להגיד על הקהל,משחק,מאמן או לא יודע מה? ניצחנו את הדרבי!!! תנו לחגוג בשקט!

פואד יקר,
כשהקהל מקלל את השופט הוא ממש לא לוקח את זה באופן אישי (לא מכיר שופט שזוכה תמיד לשירים וקללות על רקע אישי אלא בדרך כלל בהתאם לשריקות בפועל במגרש) מעבר לכך שזה כביכול מפעיל לחץ על השופט לשרוק בפעם הבאה לטובתינו ויעזור לקבוצה.

לקלל ולשיר למעסה של המחלה על מותו של אבא שלו, לא יכול ולא תורם לנו כקהל כלום, מלבד תדמית מגעילה בקרב הציבור .
מילא אם אותו אדם היה שחקן פעיל וזה היה יכול להשפיע ולפגוע ברמת המשחק שלו (כמו עם הבובה של אוברוב בזמנו או השירה הבלתי נגמרת לגרמנימיני),
אבל מלבד פגיעה אישית וכואבת בבחור , אתה חושב לרגע שזה באמת עזר לקבוצה ולנו כקהל באיזה שהוא פן מקצועי במשחק ובכלל???

וכן, אני מאמין שרבים מאיתנו היו מאוד שמחים אם במגרשי הספורט ,שירי האוהדים היו מדברים רק על האהבה לקבוצה ולא שירי נאצה וקללות ליריבה,
אני לא ממש יודע בן כמה אתה ומי אתה (מלבד ההבנה מקריאה כאן כי אתה מאוד פעיל בשער 5), אבל בטוח שאם עדיין אין לך ילדים משלך, ישנו סיכוי טוב שתשנה פרספקטיבה לנושא כשהם יגיעו ותרצה לקחת אותם איתך בשבתות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
פואד כתב:

פואד יקר,
כשהקהל מקלל את השופט הוא ממש לא לוקח את זה באופן אישי (לא מכיר שופט שזוכה תמיד לשירים וקללות על רקע אישי אלא בדרך כלל בהתאם לשריקות בפועל במגרש) מעבר לכך שזה כביכול מפעיל לחץ על השופט לשרוק בפעם הבאה לטובתינו ויעזור לקבוצה.

לקלל ולשיר למעסה של המחלה על מותו של אבא שלו, לא יכול ולא תורם לנו כקהל כלום, מלבד תדמית מגעילה בקרב הציבור .
מילא אם אותו אדם היה שחקן פעיל וזה היה יכול להשפיע ולפגוע ברמת המשחק שלו (כמו עם הבובה של אוברוב בזמנו או השירה הבלתי נגמרת לגרמנימיני),
אבל מלבד פגיעה אישית וכואבת בבחור , אתה חושב לרגע שזה באמת עזר לקבוצה ולנו כקהל באיזה שהוא פן מקצועי במשחק ובכלל???

וכן, אני מאמין שרבים מאיתנו היו מאוד שמחים אם במגרשי הספורט ,שירי האוהדים היו מדברים רק על האהבה לקבוצה ולא שירי נאצה וקללות ליריבה,
אני לא ממש יודע בן כמה אתה ומי אתה (מלבד ההבנה מקריאה כאן כי אתה מאוד פעיל בשער 5), אבל בטוח שאם עדיין אין לך ילדים משלך, ישנו סיכוי טוב שתשנה פרספקטיבה לנושא כשהם יגיעו ותרצה לקחת אותם איתך בשבתות.

האבא לא מת,אלא התאבד.
האבא התאבד,מכיוון שהיה גנב גדול,ואולי אף משחד או לוחץ על כל מיני אנשים עם הכספים שגנב...
הערה רק למען הסדר הטוב.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: