תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 01:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ארז אדלשטיין
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 16:03 
ItaiH6 כתב:
ארדיטי כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
בחיי שלא שמתי לב שהוא עלה על המגרש.
ואתה יודע מה אני עדיין לא מבין למה הוא מקבל כל כך מעט דקות. הוא אמור להיות ברטימור הבא של הפועל. וברטימור חדש אי אפשר לגדל על הספסל

תראה אריאלי אמור להיות כשרון מבטיח וקלעי מוכשר.
בפעמיים שהוא היה על המגרש הוא קיבל את הכדור כשהוא לבד על השלוש, פחד לזרוק, התבלבל ואיבד את הכדור.
אם אתה קלעי ואתה לא זורק כשאתה לבד על השלוש, למה שהמאמן ישאיר אותך על המגרש?

קצת קשה להאשים שחקן צעיר שאין לו בטחון כשהוא יודע שהוא על המגרש רק כי בראון ולימונד נופלים כבר מהרגליים ואין ברירה אלא להוציא אותם.

צעיר? הוא כבר 4 שנים בליגת העל והוא אמור להיות בשיא הקריירה שלו, הוא לא צעיר וכנראה שגם לא מבטיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 16:43 
יופי יופי תמשיכו להתעסק במיקרו.
אף אחד לא יכול להגיד לי עוד כמה זמן נהיה תקועים עם ארז אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 16:59 
zink כתב:

באסה להיות תקוע עם המאמן הכי טוב בארץ אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 17:02 
zink כתב:

אתה מכיר מאמן ישראלי יותר טוב?
כולל השמן הגזען עם העוגת גבינה ואמריקאי הפוזל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 17:04 
אם לצטט את ג'סוס מפורום הכדורגל: כל אחד אחר.
מניח שגם נחסוך קצת כסף על עלות השכר של המאמן ואולי נוכל להביא שחקנים יותר טובים מקאונסיל והטעויות.
זה יביא יותר נצחונות מאדלשטיין בודאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 17:14 
zink כתב:
אם לצטט את ג'סוס מפורום הכדורגל: כל אחד אחר.
מניח שגם נחסוך קצת כסף על עלות השכר של המאמן ואולי נוכל להביא שחקנים יותר טובים מקאונסיל והטעויות.
זה יביא יותר נצחונות מאדלשטיין בודאות.

חוץ מאפי ופרנקו(לדעתי האישית) אין אף מאמן ישראלי שמתקרב לארז.
אולי אתה חושב שליובין היה מסיים מקום 8 עם הסגל של שנה שעברה?
אם לצטט כמה אנשים מפורום הכדורגל: מזל שאתה לא קובע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 17:17 
קודם כל בלילות אני חולם על דני פרנקו וזה שאנחנו תקועים עם ארז כנראה מסיבות סנטימנטליות עלה לנו בלהביא אותו בזול לדעתי.
וכן לובין היה ממסיים בערך באותו מקום כמו אדלשטיין בעונה שעברה כי עם ליובין לא היתה לנו כזו פארסה עם זרים אני חושב ומקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
אני אוהב את ארז אבל מה שצרם לי אתמול יותר מהחמיישיה ההגנה הנרפית ואי האירגון בהתקפה האחרונה זה האקראיות

בחצי השני ובעיקר ברבע האחרון לא היה סל שנוצר כתוצאה מהתקפה מסודרת הכל נראה הבלחות של רגע ויכולת אישית
מאמן צריך לכוון את זה ויותר לעצור ולהרגיע שזה לא קורה טזה משהו שאין לנו כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 17:23 
zink כתב:
קודם כל בלילות אני חולם על דני פרנקו וזה שאנחנו תקועים עם ארז כנראה מסיבות סנטימנטליות עלה לנו בלהביא אותו בזול לדעתי.
וכן לובין היה ממסיים בערך באותו מקום כמו אדלשטיין בעונה שעברה כי עם ליובין לא היתה לנו כזו פארסה עם זרים אני חושב ומקווה.

כן, ליובין היה מצליח לחזות איזה זר שהוא הולך להביא בטוח לא יפצע, יחליט שלא כיף לו בארץ או יקבל הצעה גבוהה מסין.
ליובין היה מצליח להוציא מדמונטז ממוצע עונתי של יותר מ17 נק'?
ליובין היה הופך את בר טימור לשחקן של 200 אלף יורו בעונה?
פחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
ד"א מישהו ראה למה ארז שטף את אוואנס ברבע השני דווקא אחרי שהיה היחיד שתיפקד עד אותו רגע?
מנקודה זאת הוא חזר ליכולת של המשחקים לפני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 17:28 
מזל גדול שבולדין נפצע כי הוא היה החתמה תמוהה.
וכן, מאמן אחר קצת צנוע יותר אולי היה בא בגישה אחרת מ"אני ואפסי עוד" ואולי לא היה שורף שחקנים כמו שארז עשה לג'ף אלן וכנראה עושה כרגע לאוונס.
וממה שראיתי דמונטז הגיע אלינו בתור שחקן מוכשר בזכות עצמו למה לעשות ממנו נכה.
בר טימור שחקן של 200 אלף דולאר לעונה זו בדיחה טובה, כולנו יודעים מה הוא שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 17:30 
r200 כתב:
ד"א מישהו ראה למה ארז שטף את אוואנס ברבע השני דווקא אחרי שהיה היחיד שתיפקד עד אותו רגע?
מנקודה זאת הוא חזר ליכולת של המשחקים לפני

לדעתי שטף אותו על זה שלא עשה פאולים כד לעצור את השחקנים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 17:34 
מאיפה הבאת את השטות שארז שרף את גף אלן?
גף אלן עד הפציעה שיחק לא מעט ונתן לא מעט
(וזה אחרי שבמלחמה הוא החטיא 2 ליי האפים...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 17:35 
ארז עם כל החסרונות עדיין עדיף על רוב המאמנים בליגה. אפילו הרוב הגדול.
אסכולת ה-"כל אחד אחר" לא היתה נכונה מעולם, לא בכדורגל ולא בכדורסל. אוהדי חצי מקבוצות הליגה גם בכדורגל וגם בכדורסל בכל רגע נתון יזעקו "כל אחד אחר"... זה מעיד בעיקר על הפסיכולוגיה הטבעית של אוהדים (שרואים את הדברים רק מהפרספקטיבה של הקבוצה שלהם ולכן תמיד "הדשא של השכן ירוק יותר")
אולי יש מאמנים עדיפים אבל זה בטוח לא "כל אחד אחר"

מה שכן, אני חושב שעניין ה-"הבנה בכדורסל" או "עכברות כדורסל" זה נושא קצת אוברייטד בתור תכונה שעושה מאמן טוב. מאמן טוב זה במידה רבה מאמן עם תכונות ניהול כמו קבלת החלטות, הסקת מסקנות, מנהיגות, גמישות, תקשורת עם השחקנים ועוד. זה שמאמנים מבינים נורא בכדורסל אף פעם לא הרשים אותי עד כדי כך. ברור שיש איזושהי רמה מינימלית של הבנה שהיא תנאי בסיסי (נגיד הליצן של ראשל"צ שפתח משחק כשדרור חג'ג' שומר על מתן נאור לא עומד בתנאי הזה) אבל יש רמה מסוימת שממנה התכונות האחרות יותר חשובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
וכן, מאמן אחר קצת צנוע יותר אולי היה בא בגישה אחרת מ"אני ואפסי עוד" ואולי לא היה שורף שחקנים כמו שארז עשה לג'ף אלן וכנראה עושה כרגע לאוונס.

1. בולדין החתמה תמוהה? לא ראית אותו משחק 3 דקות.
2. ג'ף אלן היה סבבה עד שהוא נפצע.
3. דמונטז הגיע כשחקן שכונתי.
4. בר טימור שווה בערך פי 10 ממה שהיה שווה לפני שהגיע להפועל.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 17:39 
דני גולפיטק כתב:
מאיפה הבאת את השטות שארז שרף את גף אלן?
גף אלן עד הפציעה שיחק לא מעט ונתן לא מעט
(וזה אחרי שבמלחמה הוא החטיא 2 ליי האפים...)

האמת שזו לא שטות דני
אני מחבב את ארז אבל הוא לא ספר את ג'ף אלן בערך כמו שהוא לא סופר את אוונס (ולדעתי שניהם נותנים תפוקה טובה למחיר)
ג'ף קיבל 16 דקות למשחק (כמו אוונס חלק מזה בגלל עבירות), היו מעיפים אותו לספסל על כל דבר קטן

לא הייתי אומר שהוא "שרף אותו" אבל בוא נגיד ככה, לארז יש סוג מסוים של גבוהים שהוא אוהב וסוג מסוים של גבוהים שהוא לא אוהב

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 03 נובמבר 2013, 17:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 17:46 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
zink כתב:

1. בולדין החתמה תמוהה? לא ראית אותו משחק 3 דקות.
2. ג'ף אלן היה סבבה עד שהוא נפצע.
3. דמונטז הגיע כשחקן שכונתי.
4. בר טימור שווה בערך פי 10 ממה שהיה שווה לפני שהגיע להפועל.

לא יכלתי להגיב טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
היתרונות והחסרונות של ארז ידועים. הקבעונות וניהול המשחק המחפיר שלו הורסים לנו המון, אבל את מה שהוא בונה ואחר כך הורס חלקית, אף מאמן לא יכול לבנות. אף מאמן לא יודע לבנות סגל כמוהו (בטח לא כמה קשקשנים פה בפורום שבטוחים שהם יודעים יותר טוב מארז) ואף מאמן לא יודע לבנות ולחבר סגל לקבוצה במהלך העונה כמוהו. אם בסך הכל הפלוסים והמינוסים נותנים תוצאות מספיק טובות שגם שווים את השכר שהוא מקבל? אני חושב שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו אחרי שפורום שדים כדורסל אחרי הפסד נראה כמו פורום הכדורגל, אפשר להגיד חד משמעית שהפועל חזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 19:17 
ארז במו ידיו לקח את בר, שחקן שאף אחד לא חשב עליו בליגת העל, בלאומית הוא היה ילד שחושב שהוא יודע הכל,
ועשה ממנו שחקן בגרמניה, עם עתיד בטוח בנבחרת.
על יונתן שולדבראנד אף אחד לא שמע ולא רצה (חוץ מארז), והיום אנחנו רואים איפה הוא מדורג יחסית לישראלים בעמדה שלו.
אני גם רואה מה לימונד עושה אצלו ואיך הוא נראה, ואיך היה נראה בעונות האחרונות.
זאת גדולה של מאמן. לקחת את שאראס ופארקר במיליון דולר גם אני יודע. החוכמה למצוא את בר ושולדי בשקל וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 19:32 
דוקא פארקר הגיע למכבי "בשקל וחצי" בתור שחקן לא יותר מדי מוכר ובלי ניסיון אירופאי
אחת ההחתמות המבריקות של ה-15 שנה האחרונות באירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 19:48 
וכל שאר ה-50 פלופים ב-800 אלף דולר לפלופ?
מה היו אומרים אם ארז היה מביא פלופ אחד בסכום כזה?
אחד, לא עשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
בואו נשים את אריאלי בפרופורציה, הוא באמת כישרון והכל אבל כבר 3 עונות ו-4 קבוצות בליגת העל (אנחנו החמישית) הוא קטסטרופה, והופ הכישרון הצעיר אוטוטו בן 24 ועדיין משקשק עם הכדור. אריאלי בהפועל הוא "בונוס", הוא הגיע ככזה ותו לא. הלוואי שיפרוץ ויתקדם אבל הוא לא צריך לקבל דקות בכוח, בטח לא כשיגיע גארד זר בתקווה שזה יקרה כבר. טמיר אריאלי הוא לא מטרה בפני עצמה, הוא אמצעי להשגת המטרות של הקבוצה והוא אמצעי די שולי. שחררו ממנו.
שוב, באופן כללי אין סיבה שקבוצה כמו שלנו עם משחק בשבוע תשחק עם רוטציה של 10 שחקנים. 7 שחקנים (ברגע שיגיע זר) זה אופטימלי. שירן, אריאלי ויוניר יתאמנו קשה וישחקו כשלא תהיה ברירה, כמו כל שחקנים 8-10 בכמעט כל קבוצה אחרת בליגה שלא משחקת באירופה. לא צריך להמציא את הגלגל.

מרבית הסיכויים שאם טימור היה עולה לליגת העל בסיטואציה אחרת הוא היה מגיע כנראה לאותו מצב. אם יש סיטואציה שיש זר גרוע כמו קאונסיל, לא רואה סיבה לא לתת לאריאלי כבר להשתפשף בינתיים ולקבל בטחון, ואולי נצא מזה עם טימור הבא.
בינתיים פשוט מבזבזים דקות על קאונסיל שסביר להניח שאוטוטו כבר לא ילבש אדום, במקום על שחקן שבבירור הוחתם כפרוייקט ארוך טווח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 20:55 
הפועל כתב:
Fez כתב:
בואו נשים את אריאלי בפרופורציה, הוא באמת כישרון והכל אבל כבר 3 עונות ו-4 קבוצות בליגת העל (אנחנו החמישית) הוא קטסטרופה, והופ הכישרון הצעיר אוטוטו בן 24 ועדיין משקשק עם הכדור. אריאלי בהפועל הוא "בונוס", הוא הגיע ככזה ותו לא. הלוואי שיפרוץ ויתקדם אבל הוא לא צריך לקבל דקות בכוח, בטח לא כשיגיע גארד זר בתקווה שזה יקרה כבר. טמיר אריאלי הוא לא מטרה בפני עצמה, הוא אמצעי להשגת המטרות של הקבוצה והוא אמצעי די שולי. שחררו ממנו.
שוב, באופן כללי אין סיבה שקבוצה כמו שלנו עם משחק בשבוע תשחק עם רוטציה של 10 שחקנים. 7 שחקנים (ברגע שיגיע זר) זה אופטימלי. שירן, אריאלי ויוניר יתאמנו קשה וישחקו כשלא תהיה ברירה, כמו כל שחקנים 8-10 בכמעט כל קבוצה אחרת בליגה שלא משחקת באירופה. לא צריך להמציא את הגלגל.

מרבית הסיכויים שאם טימור היה עולה לליגת העל בסיטואציה אחרת הוא היה מגיע כנראה לאותו מצב. אם יש סיטואציה שיש זר גרוע כמו קאונסיל, לא רואה סיבה לא לתת לאריאלי כבר להשתפשף בינתיים ולקבל בטחון, ואולי נצא מזה עם טימור הבא.
בינתיים פשוט מבזבזים דקות על קאונסיל שסביר להניח שאוטוטו כבר לא ילבש אדום, במקום על שחקן שבבירור הוחתם כפרוייקט ארוך טווח

פרויקט ארוך טווח? טמיר אריאלי? טמיר אריאלי הוחתם כשחקןם 9-10 שאמור לשחק 5 דקות במשחק. בגלל התנהלות מחדלית שבגללה להפועל יש וינסנט קאונסיל על הספסל דנים פה בהאם הוא צריך להיות המחליף הראשון לגארדים. כי הרי הרבה יותר קל לדון בטמיר אריאלי כן או לא, מאשר לומר את האמת והיא שהתנהלות גרועה מביאה למצב שאין להפועל שום מחליף לגארדים.
בהצלחה עם הפרויקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
כן, טמיר אריאלי הוא פרוייקט ארוך טווח. בשביל 5 דקות להוביל כדור ולשמור באימונים אפשר להחתים גם איזה גארד מבוגר מהלאומית או משהו בסגנון.
לא מבין למה צריך את הציניות הזאת. הבנו, קאונסיל ביזיון, אדלשטיין אין לו מושג, התנהלות חובבנית. הבנו.
לא מבין למה זה מצריך להסתכל על כמעט כל החלטה שהתקבלה השנה בבניית הסגל כמטומטמת, ועל כל ניסיון לחשוב ולהשקיע זמן במשהו מעבר למציאת מחליף לקאונסיל כבזבוז זמן שראוי לבוז כאילו זה הדבר היחיד שחשוב ואין בלתו ואין שום דבר אחר בסגל שבכלל ראוי להתייחסות ואי אפשר להוציא כלום משום דבר מלבד מאשר הזר שיבוא במקום קאונסיל. ילדותי משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 21:09 
הפועל כתב:
כן, טמיר אריאלי הוא פרוייקט ארוך טווח. בשביל 5 דקות להוביל כדור ולשמור באימונים אפשר להחתים גם איזה גארד מבוגר מהלאומית או משהו בסגנון.
לא מבין למה צריך את הציניות הזאת. הבנו, קאונסיל ביזיון, אדלשטיין אין לו מושג, התנהלות חובבנית. הבנו.
לא מבין למה זה מצריך להסתכל על כמעט כל החלטה שהתקבלה השנה בבניית הסגל כמטומטמת, ועל כל ניסיון לחשוב ולהשקיע זמן במשהו מעבר למציאת מחליף לקאונסיל כבזבוז זמן שראוי לבוז כאילו זה הדבר היחיד שחשוב ואין בלתו ואין שום דבר אחר בסגל שבכלל ראוי להתייחסות ואי אפשר להוציא כלום משום דבר מלבד מאשר הזר שיבוא במקום קאונסיל. ילדותי משהו.

לא טענתי שלארז אין מושג. להפך. ארז מאמן מצוין.ראיתי מספיק אימונים שלו (מול אימונים של מאמנים אחרים) כדי להגיד את זה. כמו הרבה אנשי מקצוע יש לו יתרונות וחסרונות. ממש לא טענתי באשכול הזה כאלה דברים כלפי ארז.
בנוגע לקאונסיל. מצטער. מזה חודשיים הדבר היחיד שהיו צריכים להתעסק בו, מקצועית, זה להביא גארד זר במקום קאונסיל (ואם ארז לא מחזיק מאואנס - אז גם להביא מחליף לאואנס. למרות שאני הייתי משאיר אותו ומשתמש בו כמו שצריך). הדבר היחיד שהיה צריך להתמקד בו זה שיהיו בקבוצה הזו, בתחילת העונה, ארבעה זרים טובים. והדבר היחיד שצריך להתמקד בו היום זה להנחית מחר גארד איכותי במקום קאונסיל. כל השאר זה להתעסק במה שקל. במקום להתעסק במה שדרוש לקבוצה. לדבר על טמיר אריאלי כן או לא (ושוב, אני חשבתי לפני כמה שנים שאריאלי צריך להיות שחקן נחמד מאוד בליגת העל) זה להתמקד בתפל. משהו שאיכשהו בהפועל קורה בשנתיים האחרונות יותר מדיי.
זו דעתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 22:20 
מי שחושב שעדיף להפועל מאמן אחר אין לו מושג בכדורסל.
האם ארז בן אדם קשה? כן. האם יש לו קבעונות מיותרים? כן. הוא לא מצליח לשלוט בעצבים שלו? גם כן.
האם יש מאמן אחר בליגה שהיה בונה קבוצה ברמה של הקבוצה הנוכחית? אפילו לא קרוב.
לארז יש חסרונות מוכרים וזה כבר לא ישתנה, אבל את הדברים המרשימים שראיתי אותו עושה כמאמן בכלל ומאמן הפועל בפרט כבר הפסקתי מזמן לספור.
בשורה התחתונה יש את מבחן התוצאה. המבחן הזה אומר שבשנה הראשונה הוא הביא אותנו לליגת העל ובשנה השנייה לפלייאוף למרות שהיה לנו ככל הנראה את התקציב הנמוך בליגה והספיק לנצח דרבי על הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
תגידו מה שתגידו זה מאמן שבונה קבוצה ששווה לקנות כרטיס בשבילה.
לראות 3 ישראלים בחמישייה,זרים בסכומים נמוכים שמוציאים מעצמם יותר ממה שיש להם.
אני לא בוחן אותו מקצועית כי אני לא מבין יותר מידי בכדורסל אבל לטעמי הוא המאמן הטוב בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
הפועל כתב:

לא טענתי שלארז אין מושג. להפך. ארז מאמן מצוין.ראיתי מספיק אימונים שלו (מול אימונים של מאמנים אחרים) כדי להגיד את זה. כמו הרבה אנשי מקצוע יש לו יתרונות וחסרונות. ממש לא טענתי באשכול הזה כאלה דברים כלפי ארז.
בנוגע לקאונסיל. מצטער. מזה חודשיים הדבר היחיד שהיו צריכים להתעסק בו, מקצועית, זה להביא גארד זר במקום קאונסיל (ואם ארז לא מחזיק מאואנס - אז גם להביא מחליף לאואנס. למרות שאני הייתי משאיר אותו ומשתמש בו כמו שצריך). הדבר היחיד שהיה צריך להתמקד בו זה שיהיו בקבוצה הזו, בתחילת העונה, ארבעה זרים טובים. והדבר היחיד שצריך להתמקד בו היום זה להנחית מחר גארד איכותי במקום קאונסיל. כל השאר זה להתעסק במה שקל. במקום להתעסק במה שדרוש לקבוצה. לדבר על טמיר אריאלי כן או לא (ושוב, אני חשבתי לפני כמה שנים שאריאלי צריך להיות שחקן נחמד מאוד בליגת העל) זה להתמקד בתפל. משהו שאיכשהו בהפועל קורה בשנתיים האחרונות יותר מדיי.
זו דעתי...

זה שצריך מייד, לאלתר ויפה שעה אחת קודם מחליף לקאונסיל לא אומר שלא צריך להציע פתרון למה יקרה עד שיגיע המחליף הזה (בהנחה שהוא לא נוחת היום).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 14:38 
את המשחק נגד נס ציונה היה אפשר לנצח גם בהרכב הזה. אבל לאורך זמן פשוט אי אפשר להמשיך עם מחסור כל כך חמור בכישרון ואי אפשר להמשיך עם סגל של שישה שחקנים ובלי גארד מחליף ברמה. וכן, אני משוכנע שעם שחקן כדורסל במקום קונסיל הפועל הייתה היום ב-0:4. וזה כל ההבדל בין התנהלות מקצועית טובה להתנהלות מקצועית גרועה. זה גם ההבדל בין להיות קבוצת צמרת לבין להיתקע בתחתית.
לגבי מה לעשות? להביא גארד זר. אתמול בבוקר. או מקסימום מחר בבוקר. (כשהתנהלות טובה הייתה מביאה גארד זר ברמה לפני חודש, בבוקר)
אם קונסיל ישחק או טמיר אריאלי? מצטער, זה לא משנה לדעתי. זה התעסקות בשולי ובתפל. יש פתרון אחד: להביא שחקן כדורסל טוב. בינתיים הפועל כבר חודשיים וחצי עם הקאונסיל הזה. זה לא ייאמן (בעצם, זה כן ייאמן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: