הפועל כתב:
כן, טמיר אריאלי הוא פרוייקט ארוך טווח. בשביל 5 דקות להוביל כדור ולשמור באימונים אפשר להחתים גם איזה גארד מבוגר מהלאומית או משהו בסגנון.
לא מבין למה צריך את הציניות הזאת. הבנו, קאונסיל ביזיון, אדלשטיין אין לו מושג, התנהלות חובבנית. הבנו.
לא מבין למה זה מצריך להסתכל על כמעט כל החלטה שהתקבלה השנה בבניית הסגל כמטומטמת, ועל כל ניסיון לחשוב ולהשקיע זמן במשהו מעבר למציאת מחליף לקאונסיל כבזבוז זמן שראוי לבוז כאילו זה הדבר היחיד שחשוב ואין בלתו ואין שום דבר אחר בסגל שבכלל ראוי להתייחסות ואי אפשר להוציא כלום משום דבר מלבד מאשר הזר שיבוא במקום קאונסיל. ילדותי משהו.
לא טענתי שלארז אין מושג. להפך. ארז מאמן מצוין.ראיתי מספיק אימונים שלו (מול אימונים של מאמנים אחרים) כדי להגיד את זה. כמו הרבה אנשי מקצוע יש לו יתרונות וחסרונות. ממש לא טענתי באשכול הזה כאלה דברים כלפי ארז.
בנוגע לקאונסיל. מצטער. מזה חודשיים הדבר היחיד שהיו צריכים להתעסק בו, מקצועית, זה להביא גארד זר במקום קאונסיל (ואם ארז לא מחזיק מאואנס - אז גם להביא מחליף לאואנס. למרות שאני הייתי משאיר אותו ומשתמש בו כמו שצריך). הדבר היחיד שהיה צריך להתמקד בו זה שיהיו בקבוצה הזו, בתחילת העונה, ארבעה זרים טובים. והדבר היחיד שצריך להתמקד בו היום זה להנחית מחר גארד איכותי במקום קאונסיל. כל השאר זה להתעסק במה שקל. במקום להתעסק במה שדרוש לקבוצה. לדבר על טמיר אריאלי כן או לא (ושוב, אני חשבתי לפני כמה שנים שאריאלי צריך להיות שחקן נחמד מאוד בליגת העל) זה להתמקד בתפל. משהו שאיכשהו בהפועל קורה בשנתיים האחרונות יותר מדיי.
זו דעתי...