תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 01:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: "ילדי השטן" - הבושה הכי גדולה היום
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 11:33 
לפני שבוע נגנבו אופניים מחוץ לאולם, הודעה בנושא וניסיון לתת מענה הופיעו על ידי היוזר הרשמי (האם היוזר הזה אכן רשמי?) של הקבוצה כאן בפורום שדים.

אני חייב לחדד, שהפנייה שלי להנהלה בנושא הזה היא לא העיקר, להיפך, היא אפילו זניחה לאג'נדה שאני מנסה לקדם כאן.

מה שאני הייתי רוצה לנסות לייצר כאן זה תקשורת מול האולטראס, אני לא מצפה שיצאו בהצהרות בומבסטיות, בסה"כ צער על שלכך הגיעו הדברים ושלהבא יעשו המאמצים להימנע ממצבים כאלה, במיוחד אל מול הקהל של הפועל וגם אל מול גורמים חיצוניים.

דבר אחרון, נכון שמעורבים ישירות באירוע מספר מצומצם של אנשים וניתן לסגור את זה ברמה אישית די בקלות (אפילו על ידי התנצלות אישית ולחיצת יד, ואני מקוה שלפחות זה היה) , אבל זה הכל נעשה מול העיניים של כולנו, ובאופן עקיף הפגיעה בכל הקהל שנכח באולם ושם לב לאירוע.
האירוע עצמו לא מכובד ומגעיל, לעומת זאת, אם אנחנו כקהל (אני אגזים ואומר קהילה) נדע ללבן את הנושא הזה פנימית במדיה העומדת לרשותנו אז יכול לצאת מזה גם אירוע חיובי שממנו כולנו נלמד להבא ונשפר את החוויה שלנו כקהל מאוחד, אבל לשם כך צריך להתקיים דיון, כרגע מהאשכול הזה יצא משהו די חד צדדי וזה לא ממש מקדם אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 17:26 
מילפורד כתב:
לפני שבוע נגנבו אופניים מחוץ לאולם, הודעה בנושא וניסיון לתת מענה הופיעו על ידי היוזר הרשמי (האם היוזר הזה אכן רשמי?) של הקבוצה כאן בפורום שדים.

אני חייב לחדד, שהפנייה שלי להנהלה בנושא הזה היא לא העיקר, להיפך, היא אפילו זניחה לאג'נדה שאני מנסה לקדם כאן.

מה שאני הייתי רוצה לנסות לייצר כאן זה תקשורת מול האולטראס, אני לא מצפה שיצאו בהצהרות בומבסטיות, בסה"כ צער על שלכך הגיעו הדברים ושלהבא יעשו המאמצים להימנע ממצבים כאלה, במיוחד אל מול הקהל של הפועל וגם אל מול גורמים חיצוניים.

דבר אחרון, נכון שמעורבים ישירות באירוע מספר מצומצם של אנשים וניתן לסגור את זה ברמה אישית די בקלות (אפילו על ידי התנצלות אישית ולחיצת יד, ואני מקוה שלפחות זה היה) , אבל זה הכל נעשה מול העיניים של כולנו, ובאופן עקיף הפגיעה בכל הקהל שנכח באולם ושם לב לאירוע.
האירוע עצמו לא מכובד ומגעיל, לעומת זאת, אם אנחנו כקהל (אני אגזים ואומר קהילה) נדע ללבן את הנושא הזה פנימית במדיה העומדת לרשותנו אז יכול לצאת מזה גם אירוע חיובי שממנו כולנו נלמד להבא ונשפר את החוויה שלנו כקהל מאוחד, אבל לשם כך צריך להתקיים דיון, כרגע מהאשכול הזה יצא משהו די חד צדדי וזה לא ממש מקדם אותנו.

א. העניין אכן נסגר בין המעורבים אחרי המשחק.
ב. לפי מה שהבנתי, מהצד האירוע נראה יותר חמור וגרוע ממה שהוא היה בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:

מצטער, לא מבין מה הכוונה במשפט הזה
אף אחד לא טען שהייתה שם איזה אלימות יוצאת דופן או עימות חריג
ועדיין, העובדות הן, שאת השלט שהסתיר לא הזיזו (כלומר אנשים לא יכלו לראות את המשחק כמו שצריך)
ושילדים שהיו שם בכו ונלחצו מהאירוע (ככה שכנראה שמהצד שלהם זה כן הרגיש יותר גרוע) ושני הדברים האלו בלבד מספיק גרועים בשביל שאנשים פה יתייחסו ויבקשו תשובות.
וזה, מבלי להתייחס לעניין הדין והדברים שהיו בין רמי לאנשים שנכנסו ליציע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: "ילדי השטן" - הבושה הכי גדולה היום
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 17:54 
villa crespo כתב:
מילפורד כתב:

אלו הסיבות למה ההתנצלות שביקשתי לא מגיעה?

האירוע חמור מאוד מעצם השורה התחתונה שלו (ילדים בוכים למען שלום השלט), זה שהגורמים המעורבים חושבים (ככה אני מבין מתגובתך) שזה לא כל כך חמור ולא מצריך התנצלות מכלל הקהל שנכח שם ובכלל על התנהגות שכזאת זה רק הופך את זה לקצת יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
מילפורד כתב:

העיניין נסגר מול כל מי שהשלט הסתיר לו ומול המשפחות שהילדים שלהם הופחדו?
אני בספק, ועצם העובדה שלא מחשיבים אותם ועדיין מדברים על זה שהדבר נסגר בין המעורבים הוא חלק מהבעיה. הדבר אולי נסגר בין האולטרס להנהלה, אבל אלו לא הגורמים היחידים שמעורבים כאן. שאר הקהל הוא לא סתם תפאורה. ההפך, הוא קודם לכל הגורמים האחרים.

ואגב, אני לא מצפה לשום הודעת התנצלות. אני כן מצפה לשינוי תפיסתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 19:00 
red in blood כתב:
villa crespo כתב:
מילפורד כתב:

העיניין נסגר מול כל מי שהשלט הסתיר לו ומול המשפחות שהילדים שלהם הופחדו?
אני בספק, ועצם העובדה שלא מחשיבים אותם ועדיין מדברים על זה שהדבר נסגר בין המעורבים הוא חלק מהבעיה. הדבר אולי נסגר בין האולטרס להנהלה, אבל אלו לא הגורמים היחידים שמעורבים כאן. שאר הקהל הוא לא סתם תפאורה. ההפך, הוא קודם לכל הגורמים האחרים.

ואגב, אני לא מצפה לשום הודעת התנצלות. אני כן מצפה לשינוי תפיסתי.

הלוואי שהיו מתייחסים לשאר הקהל כמו תפאורה.
המצב כיום הוא שה-"תפאורה" הרבה יותר חשובה משאר הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
שלא לדבר על יו"ר העמותה והמועדון שצריך לחטוף צעקות וכמעט להיכנס לעימות פיזי לעיני הילד שלו כי איזה פקאקטה שלט לא יכול לזוז 10 ס"מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 21:56 
זה לא היה אירוע חמור. זה היה אירוע חמור מאוד. ואותי אישית הוא עצבן הרבה יותר מההפסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 23:32 
הפועל כתב:
שלא לדבר על יו"ר העמותה והמועדון שצריך לחטוף צעקות וכמעט להיכנס לעימות פיזי לעיני הילד שלו כי איזה פקאקטה שלט לא יכול לזוז 10 ס"מ.

זה, למשל, דבר שהבנתי שלא קרה, למרות שזה מה שהיה נראה מהצד. אבל למה להתייחס למה שנכתב, אם אפשר לחזור אחורה.
ואני אהבתי את מה שראיתי הרבה פחות מכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
לא נראה שאתה באמת מצפה שאני ארגיש לא בסדר שאני מתייחס למה שאני רוצה להתייחס, ולא למה שאתה רוצה שאני אתייחס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 00:20 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
הפועל כתב:

זה, למשל, דבר שהבנתי שלא קרה, למרות שזה מה שהיה נראה מהצד. אבל למה להתייחס למה שנכתב, אם אפשר לחזור אחורה.
ואני אהבתי את מה שראיתי הרבה פחות מכם.

קרה ועוד איך.
היה מבאס. לא כיף לראות דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 08:11 
הפועל כתב:
לא נראה שאתה באמת מצפה שאני ארגיש לא בסדר שאני מתייחס למה שאני רוצה להתייחס, ולא למה שאתה רוצה שאני אתייחס.

אתה יכול להגיד ששמו לרמי מטען מתחת לאוטו. זה לא אומר שזה נכון.
שוב, מה שהיה היה מרגיז נורא. מיותר. בושה. מה שתרצה. אותי זה הכעיס יותר ממך, תהיה בטוח.
כל מה שאני אמרתי, זה שלאחר בירור, מה שהיה נראה מהצד היה פחות נורא ממה שהיה בפועל. כלומר, זה לא היה קרוב לשום עימות פיזי וגם לא היו לא צעקות ולא איומים כמו שאמרו כאן וממשיכים להגיד.
זה שבסופו של דבר השלט היה צריך לזוז כבר במשחק הזה ולא במשחק הבא, זה נכון. אבל אתה גם יכול לכתוב את הדברים ולהיצמד לעובדות ולא להישמע כמו אופירה אסייג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 09:58 
מה שהיה נראה מצד זה חלק גדול מהבעיה כאן! אני שוב אומר, החלק האישי של הסיפור (שלהבנתי לא היה כזה זניח כמו שאתה מצייר את זה) יכול היה וצריך היה להיסגר ברמה האישית בין המעורבים. יש כאן גם בעיה היקפית של אנשים ש"רק" היו עדים לארוע. במידה מסויימת (וממש לא זניחה) הם גם נפגעים מהאירוע הזה. הם ראו את אותם אנשים שעומדים על הברזלים ומבקשים מהם לשיר ולעודד יורדים ליציע משפחות ומשארים אחריהם ילדים בוכים. אין פה מקום לפרשנות ו/או להמעיט בחומרת האירוע, כל מה שצריך כאן זה להגיד סליחה ושזה לא יקרה שוב!

שים לב למסר שאנשים מעבירים כאן, הוא אולי שורש הבעיה, נראה שהאנשים "שרק באים לראות משחק" לא מעיניינים ואולי אפילו מפריעים לאותם "מובילי עידוד" שירדו ליציע המשפחות.
הגישה הזאת היא אולי שורש הבעיה פה, פתחתי את האשכול הזה עם הכרת תודה לאותם "מובילי עידוד" על פועלם (ואני באמת ובתמים מוכיר ומעריך את ההשקעה והעבודה הקשה שלהם), חבל שהם בוחרים למלא פיהם מים עכשיו ועל ידי כך בעצם להמשיך במגמת הזלזול ב"שאר" הקהל שלא נכלל בברנז'ה הקרובה שלהם. הגישה הזאת מייצרת ניתוק ועוד יבוא היום ונמצא את עצמינו "במלחמת אחים".

נשמע כאילו המסר שמועבר כאן זה "עזבו, זה לא היה כזה רציני" ולא "מצטערים, זה היה לא בסדר ולא יקרה שוב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 22:40 
מילפורד כתב:
מה שהיה נראה מצד זה חלק גדול מהבעיה כאן! אני שוב אומר, החלק האישי של הסיפור (שלהבנתי לא היה כזה זניח כמו שאתה מצייר את זה) יכול היה וצריך היה להיסגר ברמה האישית בין המעורבים. יש כאן גם בעיה היקפית של אנשים ש"רק" היו עדים לארוע. במידה מסויימת (וממש לא זניחה) הם גם נפגעים מהאירוע הזה. הם ראו את אותם אנשים שעומדים על הברזלים ומבקשים מהם לשיר ולעודד יורדים ליציע משפחות ומשארים אחריהם ילדים בוכים. אין פה מקום לפרשנות ו/או להמעיט בחומרת האירוע, כל מה שצריך כאן זה להגיד סליחה ושזה לא יקרה שוב!

שים לב למסר שאנשים מעבירים כאן, הוא אולי שורש הבעיה, נראה שהאנשים "שרק באים לראות משחק" לא מעיניינים ואולי אפילו מפריעים לאותם "מובילי עידוד" שירדו ליציע המשפחות.
הגישה הזאת היא אולי שורש הבעיה פה, פתחתי את האשכול הזה עם הכרת תודה לאותם "מובילי עידוד" על פועלם (ואני באמת ובתמים מוכיר ומעריך את ההשקעה והעבודה הקשה שלהם), חבל שהם בוחרים למלא פיהם מים עכשיו ועל ידי כך בעצם להמשיך במגמת הזלזול ב"שאר" הקהל שלא נכלל בברנז'ה הקרובה שלהם. הגישה הזאת מייצרת ניתוק ועוד יבוא היום ונמצא את עצמינו "במלחמת אחים".

נשמע כאילו המסר שמועבר כאן זה "עזבו, זה לא היה כזה רציני" ולא "מצטערים, זה היה לא בסדר ולא יקרה שוב"

אבל מה הקשר בין מה שקרה לבין מובילי העידוד?
למה, למשל, אתה לא מתנצל על מה שהיה?
אני באמת לא מבין את ההכללה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: "ילדי השטן" - הבושה הכי גדולה היום
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 23:22 
״מובילי העידוד״ (אלו שמתופפים ועומדים וצועקים על כולם שישירו וירימו אצבע) הם אלו שירדו למטה ״להגן״ על השלט שלהם...
כל הסיפור הזה התחיל מתליית השלט בצורה מפריעה (ואני יודע שאף אחד לא התכוון שהוא יפריע ויגרום בעיות), קרה, והשלט כן מפריע. קרה גם שלאנשים נדלק הפיוז (כנראה על כלום) והם מצאו עצמם בלב יציע המשפחות.
די ברור לי שדברים פה היו לא מכוונים והתדרדרו למצב שלא צריך לקרות, ועל כן, לא מובן לי למה זה כל כך מסובך להודות שנעשו טעויות, להתנצל בפני הקהל על כך ולהשתדל שמקרים כאלו לא יישנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 07:40 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
״מובילי העידוד״ (אלו שמתופפים ועומדים וצועקים על כולם שישירו וירימו אצבע) הם אלו שירדו למטה ״להגן״ על השלט שלהם...
כל הסיפור הזה התחיל מתליית השלט בצורה מפריעה (ואני יודע שאף אחד לא התכוון שהוא יפריע ויגרום בעיות), קרה, והשלט כן מפריע. קרה גם שלאנשים נדלק הפיוז (כנראה על כלום) והם מצאו עצמם בלב יציע המשפחות.
די ברור לי שדברים פה היו לא מכוונים והתדרדרו למצב שלא צריך לקרות, ועל כן, לא מובן לי למה זה כל כך מסובך להודות שנעשו טעויות, להתנצל בפני הקהל על כך ולהשתדל שמקרים כאלו לא יישנו.

אלוהים לא טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 08:40 
מילפורד כתב:

אלו שמתופפים או אומרים מה לשיר לא היו ביציע. אוהד אחד בודד הלך לדבר עם רמי. בגלל איך שזה היה נראה מהצד, שני אוהדים אחרים, שקולים יותר, הלכו כדי לנסות להרגיע ולא להיפך. גם אם תגידו את זה עוד 20 פעם, זה לא יהפוך להיות נכון.
עכשיו, אם הם לא היו הולכים, השניים האלה, הייתם אומרים איך זה שאף אחד מהחברים שלו לא חשב ללכת ולעשות משהו בנדון, נכון?
אז אני לא מבין מה אתם רוצים. מה שהיה היה מביש, אבל זה היה בין אוהד אחד לרמי ושניהם סגרו את הסיפור אחרי המשחק. כמו שאמרתי, זה לא מוריד מגודל הבושה ולא אומר שלא קרה כלום, אבל אני לא מבין למה תמיד כשקורה משהו, פתאום מכלילים קבוצה שלמה ומבקשים שהיא תתנצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 09:59 
תסלח לי, אבל אתה בשיטתיות הולך וממעיט ממה שקרה שם ותוך כדי גם מסלף עובדות וזה רק הופך את המצב ליותר מעצבן.

תקרא טוב את ההודעות שלי ותראה שבעצמי כתבתי שלדעתי שניים מאלו שירדו הגיעו לשם במטרה להרגיע. מעבר לשניים האלו היום שם לפחות עוד שניים, מאלו שנמצאים תמיד במרכז העיניינים (ושוב, אני מעוד מעריך אותם על ההשקעה שלהם, הם מגיעים מוקדם לעבור בידוק, הם סוחבים את השלטים לכל מקום וגם דואגים לתלות אותם).
אם נחזור לתחילת ההודעה שלי, כשאני שם כסף בקופות של האולטראס זה ברור לי שהכסף מגיע אל אותם אנשים שהיו שם למטה ואני באמת מאמין שהם משתמשים בו לצורך הכנת השלטים (אולי אני נאיבי, אבל אני באמת מאמין בזה).
מבחינתי אותם אנשים איבדו את האמון שלי (וסביר להניח שגם את של אחרים) ועל כן כמו שכתבתי, עד שאני לא אראה שינוי בגישה (במינימום כלפי פנים אל הקהל של הפועל) אני מפסיק את תמיכתי בארגון הזה.

לצערי הרב (מהתגובות שלך כי אני לא מקבל שום התייחסות אחרת) אני לא רואה את השינוי גישה הזה, יש פה אנשים שאיבדו את האמון, יכול להיות שאני החזקתי מעמד יותר זמן.
לדעתי ארגון האולטראס על כל חבריו צריך לעשות חושבים על אך התנהגות מסוג זה נתפסת לפני שהם יבודדו את עצמם לחלוטין. רק כאן בפורום יש כבר יותר מידי אנשים עם בטן מלאה על ההתנהגות הזאת, ובחוץ בקרב אוהדי הפועל תל אביב יש עוד רבים כאלו.
כבר דובר פה רבות על איך שהתקשורת חוגגת על דברים כאלה, על שזה ממאיס את הציבור, איך משקיעים פוטנציאלים בורחים בגלל ההתנהגות הזאת ועכשיו זה כבר מופנה ישירות כלפי הקהל של הפועל שנמצא במשחק.

אתה אומר שזה רק בן אדם אחד? אולי שניים? איפה ה"ארגון" הזה לוקח אחריות על האנשים שלו? לפי התגובות שלך מטאטאים את זה שוב מתחת לשטיח, מספרים לנו שזה נראה יותר חמור ממה שזה היה וממשיכים הלאה.

אני מציתי את הנושא לצערי לא קיבלתי את התגובות שקיוויתי לקבל (ושכמה אנשים מראש אמרו לי שאין סיכוי שאקבל), כמו שכתבתי, האמון שלי והתמיכה שלי (גם מוראלית וגם כספית) ב"ארגון" הזה נגמרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 13:33 
אז ככה:

בגדול, אני מסכים עם כל מה שאמרת. באמת.
אבל אולי לא הבהרתי את עצמי טוב, אז ננסה שוב:

אני בשום אופן לא באתי להגן על המקרה. באמת ובתמים ראיתי ביציע אוהד אחד ועוד שניים שבאו להרגיע. אוהד נסף הגיע לקראת הסוף לראות מה קרה וחזר ישר. הוא לא הגיע ליציע. זה מה שאני ראיתי.
אז נכון שיש אוהדים שנפסים כחלון הראווה של האולטראס או של הגוש המעודד, אבל תתפלאו לשמוע שבאמת גם אצלנו יש דעות שונות. וזה שלא יוצאת הודעת התנצלות, למרות שתמיד חלק מצפים לכזו, לא אומר שכולם מסכימים עם מה שהיה.
בתור אחד שחשוב לו נורא הקהל והעידוד, וכפועל יוצא מכך, ארגון אולטראס הפועל, אז כל המלחמות האלה בקהל והפילוג שנוצר, מפריע לי מאד. תאמין לי שאני עושה מה שאני יכול כדי למנוע מקרים כאלה, אבל לא תמיד מצליח.
זה עדיין לא אומר שאני תומך בזה. אז אם אתה או אחרים מחליטים להכליל אנשים כמוני (שהם הרוב אצלנו), באמת שאין לי מה לעשות נגד זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין למה אתה מצפה לקבל התנצלות.
מבקשים סליחה כשמצטערים על המעשה.
פה זה לא המצב..

הדבר הזה קרה, קורה, וימשיך לקרות.
כל פעם בצורה ומידה טיפה אחרת.
בשביל להילחם בזה צריך הרבה פעמים לעבור לאלימות פיזית וזה משהו שרוב "פשוטי העם" מסתייגים ממנו והמצב ממשיך לקרות ולקרות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 21:53 
lapidus כתב:
אני לא מבין למה אתה מצפה לקבל התנצלות.
מבקשים סליחה כשמצטערים על המעשה.
פה זה לא המצב..

הדבר הזה קרה, קורה, וימשיך לקרות.
כל פעם בצורה ומידה טיפה אחרת.
בשביל להילחם בזה צריך הרבה פעמים לעבור לאלימות פיזית וזה משהו שרוב "פשוטי העם" מסתייגים ממנו והמצב ממשיך לקרות ולקרות..

וזו הבעיה הכי גדולה שלנו כקהל. אין פה מספיק אנשים שממתנים תגובות, הכל מתחמם ומקצין.
ילד קטן שקרא לא נכון סיטואציה ובכה יבוא למשחק הבא? אבא שלו יתיחס אל זה בסלחנות?
אם זה היה קורה בשער 5 באמצע או ליד התופים לאף אחד לא היו טענות זה ברור מה קורה שם (הרבה שמח וטוב שכך)
אבל זה קרה ביציע שהוגדר כמשפחות, עם ילדים קטנים שהוריהם בצדק הוציאו אותם מיציע הכללי ע"מ שיראו את המשחק פחות
טוב ואת הגוש המעודד יותר טוב ויתלהבו. אז השלטים היו שם עוד מימי ליגה א' אז מה? אז לא פתחו יציע מאחורי הסל והיום
כן. אי אפשר להתגמש?... אי אפשר לעשות דברים בנימוס, לא כולם אולטראס כמו שלא כולם טרמפיסטים.
כבוד הדדי טוב לכולם. הבנת הערך המוסף שכל צד לאי ההבנה הזו מביא ותורם, יכבד את רצונות כולנו.

אני לא חושב שהיתה ציפיה להתנצלות אלא להבנה לסיטואציה הלא נעימה שהיתה ביציע. כי מהצד היא נראתה לא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 08:06 

נערך לאחרונה על ידי fidel בתאריך 12 נובמבר 2013, 14:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
fidel כתב:
U uunv

נוטה להסכים איתך

אבל תסכם לי את ההודעה שלך כי הלכתי לאיבוד בים המלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: