תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 10:17 
יותר נכון - שניהם היחידים ששמרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
כדיר זו בערך העלות של יהונתן פלוס סקוורר.
וזה מה שאני הייתי עושה. מוותר על שניהם בשביל אלישי כדיר. ואפילו נותן יותר דקות לתמיר בלאט, ובודק אם אפשר להביא את גל איתן לספסל.
מה שכדיר נותן בליגה יהונתן לא מתקרב לתת. עם כל האהבה של יהונתן, הוא לא מראה יכולות של ישראלי בכיר, וצריך להכיר בזה. (אם הוא יישאר הלוואי וייתן עונה גדולה ויוכיח שהוא ישראלי בכיר. אבל בעונות האחרונות הוא רחוק מאוד מזה)
לימונד וכדיר בתור בכירים: מתן, בלאט, וורקמן, גבוה זר וגל איתן מהספסל. פלוס שלושה זרים טובים בחמישייה זה מצוין.

המטרה צריכה להיות כדיר במקום יהונתן ומה שנחסך מהחוזה של מתן. על סקוורר שהוא גם ככה לא שחקן יקר לא צריך לוותר בכל מקרה, ואם אי אפשר להביא את כדיר בכסף שיש אז אי אפשר לשעבד את כל הסגל בשביל שחקן אחד.
בלאט, לא רוצה לפגוע, שחקן מביך. הדקות שהוא קיבל העונה (ברגעים קריטיים) נעו בין בדיחה לביזיון. ספק גדול מאוד אם יש לו מקום לגיטימי בליגה הלאומית. בטח ובטח שאין לו מקום בליגת העל, ולדבר על דקות ברוטציה בקבוצה שרוצה להתמודד בצמרת זה בכלל הזוי. כנ"ל גוט, שממנו אני דווקא כן מחזיק ככישרון בגלל האתלטיות והקליעה (לפחות בפוטנציאל).
אם רוצים שתהיה קבוצה רצינית שתיבנה כמו שצריכה להיבנות קבוצה רצינית (ואתה אולי מטיף לזה פה הכי הרבה), הדבר הראשון זה להשתחרר מהפנטזיה הזאת שלילדים בני 20 ומטה שעדיין לא עשו כלום יש מקום בקבוצה שרוצה להתחרות בליגת העל.
ואיזה חיסכון כספי אתה חושב שתשיג מזה שתחליף את סקוורר בגל איתן? גל איתן לדעתי בעונה האחרונה שלו בליגת העל קיבל חוזה יותר גדול ממה שסקוורר מרוויח כרגע בהפועל. ספק אם יהיה פה חיסכון כספי כלשהו וגם אם כן הוא יהיה מינורי, בטח שלא שווה את הבדלי הרמות בין שניהם.
לעומת זאת וורקמן (שאני מחבב אותו והוא דווקא כן שחקן ספסל לגיטימי) יהיה למשל החתמה מיותרת וזה משהו שכן צריך לחסוך בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 14:55 
כדיר במקום יהונתן פלוס חלק מהחוזה של מתן - זה לא ריאלי. לא הסכום פשוט. זה סכום נמוך משמעותית ממה שכדיר משתכר באילת.
וסקוורר בעונה הבאה ממש לא הולך לקבל גרושים.
ובלאט לא שחקן מביך. אם להפועל יהיו 4 זרים טובים פלוס כדיר ולימונד, בלאט יהיה בסדר גמור. ליד זרים טובים וישראלים ברמה הוא יסתדר. ברור שזו לא אופציה אופטימלית, אבל לטעמי בשביל לקבל את כדיר זה בהחלט כדאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 15:12 
יובל כתב:
purvis short כתב:
כדיר זו בערך העלות של יהונתן פלוס סקוורר.
וזה מה שאני הייתי עושה. מוותר על שניהם בשביל אלישי כדיר. ואפילו נותן יותר דקות לתמיר בלאט, ובודק אם אפשר להביא את גל איתן לספסל.
מה שכדיר נותן בליגה יהונתן לא מתקרב לתת. עם כל האהבה של יהונתן, הוא לא מראה יכולות של ישראלי בכיר, וצריך להכיר בזה. (אם הוא יישאר הלוואי וייתן עונה גדולה ויוכיח שהוא ישראלי בכיר. אבל בעונות האחרונות הוא רחוק מאוד מזה)
לימונד וכדיר בתור בכירים: מתן, בלאט, וורקמן, גבוה זר וגל איתן מהספסל. פלוס שלושה זרים טובים בחמישייה זה מצוין.

המטרה צריכה להיות כדיר במקום יהונתן ומה שנחסך מהחוזה של מתן. על סקוורר שהוא גם ככה לא שחקן יקר לא צריך לוותר בכל מקרה, ואם אי אפשר להביא את כדיר בכסף שיש אז אי אפשר לשעבד את כל הסגל בשביל שחקן אחד.
בלאט, לא רוצה לפגוע, שחקן מביך. הדקות שהוא קיבל העונה (ברגעים קריטיים) נעו בין בדיחה לביזיון. ספק גדול מאוד אם יש לו מקום לגיטימי בליגה הלאומית. בטח ובטח שאין לו מקום בליגת העל, ולדבר על דקות ברוטציה בקבוצה שרוצה להתמודד בצמרת זה בכלל הזוי. כנ"ל גוט, שממנו אני דווקא כן מחזיק ככישרון בגלל האתלטיות והקליעה (לפחות בפוטנציאל).
אם רוצים שתהיה קבוצה רצינית שתיבנה כמו שצריכה להיבנות קבוצה רצינית (ואתה אולי מטיף לזה פה הכי הרבה), הדבר הראשון זה להשתחרר מהפנטזיה הזאת שלילדים בני 20 ומטה שעדיין לא עשו כלום יש מקום בקבוצה שרוצה להתחרות בליגת העל.
ואיזה חיסכון כספי אתה חושב שתשיג מזה שתחליף את סקוורר בגל איתן? גל איתן לדעתי בעונה האחרונה שלו בליגת העל קיבל חוזה יותר גדול ממה שסקוורר מרוויח כרגע בהפועל. ספק אם יהיה פה חיסכון כספי כלשהו וגם אם כן הוא יהיה מינורי, בטח שלא שווה את הבדלי הרמות בין שניהם.
לעומת זאת וורקמן (שאני מחבב אותו והוא דווקא כן שחקן ספסל לגיטימי) יהיה למשל החתמה מיותרת וזה משהו שכן צריך לחסוך בו.

אני לא בטוח שמה שנחסך מהחוזה של מתן אפילו מקזז משכורות אחרות שעולות. החוזים שלנו בדרך כלל מדורגים ואני מניח שרביב, סקוורר, יהונתן, קטש - כולם ירוויחו יותר שנה הבאה.
אם נרצה להחתים שחקן כמו כדיר/יבזורי בלי לסתום את התקציב, אני די בטוח ששחרור של יהונתן לבד לא יספיק. ובכלל, זה נראה לי מסוג המקרים שיותר מדי דברים צריכים לקרות כדי שזה יסתדר (גם להשיג את כדיר/יבזורי במחיר סביר, גם למצוא מי שיקח את יהונתן וסקוורר נניח בסכומים לא קטנים). וגם אם כל זה מסתדר, אתה עדיין לוקח סיכון לא קטן אם אתה באמת בונה על בלאט או גוט לדקות משמעותיות.

בסופו של דבר, מה שיקבע את גורלנו זה קודם כל איכות הזרים שנביא (וההתאמה שלהם). זרים מתאימים ובאופן כללי בנייה נכונה, אלו דברים שגם יכולים לגרום לישראלים מסוימים להראות יותר טוב. אני חושב שהמטרה העיקרית צריכה להיות תקציב זרים של 450 אלף דולר בתחילת העונה, עם קצת אקסטרה בצד לחילופים במהלך העונה. אם החתמה של ישראלי בכיר תפגע בזה, לא בטוח שזה שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
כדיר במקום יהונתן פלוס חלק מהחוזה של מתן - זה לא ריאלי. לא הסכום פשוט. זה סכום נמוך משמעותית ממה שכדיר משתכר באילת.
וסקוורר בעונה הבאה ממש לא הולך לקבל גרושים.
ובלאט לא שחקן מביך. אם להפועל יהיו 4 זרים טובים פלוס כדיר ולימונד, בלאט יהיה בסדר גמור. ליד זרים טובים וישראלים ברמה הוא יסתדר. ברור שזו לא אופציה אופטימלית, אבל לטעמי בשביל לקבל את כדיר זה בהחלט כדאי.

אם אתה אומר שבלאט לא שחקן מביך אז כנראה לא ראינו את אותם משחקים העונה. הוא קלע 2 מ-13 הזריקות שהוא לקח, זה כבר לא קשור למי שמשחק לידו אלא פשוט לעובדה שהוא רחוק שנות מאור מהרמה בליגת העל. אפילו בלאומית הוא קלע ב-34% ל-2. זה עוד לפני שמתייחסים לכך שבדקות שלו על המגרש לא שמרו עליו ולמעשה שיחקנו 4 על 5 בהתקפה, והוא גם לא מסוגל לשמור על אף שחקן בליגת העל ולמעשה שיחקנו 4 על 5 גם בהגנה. כדיר, שולדבראנד, סקוורר, זרים יקרים, זרים זולים, לדעתי כל קונספציה עדיפה על כך ששחקן ברמה של בלאט יהיה חלק מהרוטציה שלנו (וגם גוט, שממנו אני מחזיק ברמת הכישרון, שהיה גרוע בכל הזדמנות שקיבל העונה וגם נתן על פי הסטטיסטיקות עונה גרועה בלאומית).

Fez כתב:
אני לא בטוח שמה שנחסך מהחוזה של מתן אפילו מקזז משכורות אחרות שעולות. החוזים שלנו בדרך כלל מדורגים ואני מניח שרביב, סקוורר, יהונתן, קטש - כולם ירוויחו יותר שנה הבאה.
אם נרצה להחתים שחקן כמו כדיר/יבזורי בלי לסתום את התקציב, אני די בטוח ששחרור של יהונתן לבד לא יספיק. ובכלל, זה נראה לי מסוג המקרים שיותר מדי דברים צריכים לקרות כדי שזה יסתדר (גם להשיג את כדיר/יבזורי במחיר סביר, גם למצוא מי שיקח את יהונתן וסקוורר נניח בסכומים לא קטנים). וגם אם כל זה מסתדר, אתה עדיין לוקח סיכון לא קטן אם אתה באמת בונה על בלאט או גוט לדקות משמעותיות.

בסופו של דבר, מה שיקבע את גורלנו זה קודם כל איכות הזרים שנביא (וההתאמה שלהם). זרים מתאימים ובאופן כללי בנייה נכונה, אלו דברים שגם יכולים לגרום לישראלים מסוימים להראות יותר טוב. אני חושב שהמטרה העיקרית צריכה להיות תקציב זרים של 450 אלף דולר בתחילת העונה, עם קצת אקסטרה בצד לחילופים במהלך העונה. אם החתמה של ישראלי בכיר תפגע בזה, לא בטוח שזה שווה.

אם כך המצב אז יכול להיות באמת שאי אפשר להחתים עוד שחקן נבחרת.
בכל זאת במצב כזה הייתי מנסה להביא את עוז בלייזר במקום שולדבראנד, לא יודע אם הוא שחקן יותר טוב אבל הוא פחות חור בהגנה וזה גם אולי יאפשר לו לשחק יותר מה-17 דקות של יהונתן (שזה לא יכול להיות שאנחנו משלמים כל כך הרבה לשחקן שמשחק כל כך מעט ורק על זה צריך להחליף אותו, עוד לפני שבודקים למה ובאשמת מי והאם הוא צריך לשחק יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 16:01 
היתרון העיקרי של בלייזר על שולדבראנד זה הגיל (9 שנים הבדל). כל הישראלים הבכירים שלנו מעל גיל 30 וזו בעיה לטווח הארוך בשוק כזה קשה (נניח עכשיו בלייזר חותם על חוזה בהרצליה ל-3 שנים - הוא יוצא מהשוק כמו שרוזפלט יצא בחולון). בלייזר יכול להיות שחקן להרבה שנים קדימה, אם ישתלב. זו הסיבה העיקרית שהייתי שוקל חילוף כזה. מבחינה מקצועית, לא הבדל גדול. יהונתן יותר מוכשר התקפית ויכול לייצר לעצמו, דבר שבלייזר לא מסוגל לעשות. הגנתית, בלייזר כמובן עדיף (בעיקר בטיפול בפיק אנד רול ובשמירה על שחקנים זריזים) אבל יש לו את החסרונות שלו (בעיקר סייז, שמגביל אותו מאוד מול גבוהים בצבע).
הוא מצריך להביא לידו שני זרים עם סייז שיכולים לשחק כ-5 ואולי גם איזה סותם חורים ישראלי (כמו שלהרצליה היה את זלמנסון), בניגוד לשולדבראנד או כדיר שיכולים לתת דקות כ-5 בהרכבים מסוימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 16:56 
יובל כתב:

אם אתה אומר שבלאט לא שחקן מביך אז כנראה לא ראינו את אותם משחקים העונה. הוא קלע 2 מ-13 הזריקות שהוא לקח, זה כבר לא קשור למי שמשחק לידו אלא פשוט לעובדה שהוא רחוק שנות מאור מהרמה בליגת העל. אפילו בלאומית הוא קלע ב-34% ל-2. זה עוד לפני שמתייחסים לכך שבדקות שלו על המגרש לא שמרו עליו ולמעשה שיחקנו 4 על 5 בהתקפה, והוא גם לא מסוגל לשמור על אף שחקן בליגת העל ולמעשה שיחקנו 4 על 5 גם בהגנה. כדיר, שולדבראנד, סקוורר, זרים יקרים, זרים זולים, לדעתי כל קונספציה עדיפה על כך ששחקן ברמה של בלאט יהיה חלק מהרוטציה שלנו (וגם גוט, שממנו אני מחזיק ברמת הכישרון, שהיה גרוע בכל הזדמנות שקיבל העונה וגם נתן על פי הסטטיסטיקות עונה גרועה בלאומית).

לגבי בלאט - האמת שיותר חשובים האחוזים שלו מ-3 בלאומית (רוב הזריקות שלו בליגת העל יהיו משם), והוא קלע משם באחוזים גבוהים מאוד באופן מפתיע... מעל 40% כולל הפלייאוף בכמות גדולה מאוד של זריקות (מעל 5 למשחק). ביחד עם הכדרור וראיית המשחק שלו הוא יכול להתפתח לשחקן התקפה סביר עוד כמה שנים (הרבה יותר טוב מסקוורר שהוא פליימייקר חלש). עדיין לא יותר מזה בגלל מגבלות הגובה, המהירות והאתלטיות.
הבעיה הגדולה שלו היא בהגנה. לא רואה איך הוא מצליח לשמור על גארדים בליגת העל עם הנתונים שלו, וזה יקשה עליו מאוד לקבל דקות משמעותיות. הוא גם איטי מדי ברגליים כדי לסגור חדירה, גם נמוך וחלש מדי כדי להתמודד מול גארדים פיזיים שיקחו אותו לפוסט אפ, וגם כל כך לא בשל שהוא נתקע 3 שניות מאחורי כל חסימה של גבוה בפיק אנד רול שנה שעברה. שחקן ספסל חייב להרוויח את הדקות שלו קודם כל בהגנה, ולבלאט זה יהיה בעייתי. הוא עדיין צעיר מאוד אז נראה אילו "מנגנוני פיצוי" הוא יביא לשולחן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 17:12 
אם בלייזר במקום יונתן זה מהלך שיעלה לנו כסף לא הייתי עושה אותו. עדיף כבר להשקיע את הכסף הזה בזרים יותר טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 17:23 
red pepper כתב:
אם בלייזר במקום יונתן זה מהלך שיעלה לנו כסף לא הייתי עושה אותו. עדיף כבר להשקיע את הכסף הזה בזרים יותר טובים.

לא בטוח שאתה צודק. אם זה לא יעלה סכום משמעותי זה עדיין כדאי כי תקבל שחקן תורם. ולא רק פעם בשישה שבעה משחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 17:36 
אני חושב שכשנותנים ליונתן דקות ולא שוכחים אותו על הספסל בגלל שעשה טעות או שתיים בתחילת המשחק כמו שגם אדלשטיין וגם קטש עשו, אז הוא יכול לתת תרומה יחסית יציבה. ובכל מקרה בלייזר לא שחקן טוב ממנו בהרבה אם בכלל.
אם זה לא יעלה לנו כסף אז כן הייתי הולך על זה בעיקר בגלל הגיל. אבל רוב הסיכויים שזה כן יעלה ואז זה לא שווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 17:50 
בלייזר הוא לא שחקן טוב ממנו מן הסתם. כמו שפז אמר היתרון היחידי שלו זה הגיל.
יונתן צריך להיות שחקן חמישיה. כשהוא פותח בחמישיה הוא בדרך כלל נותן תפוקה יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 17:59 
בינתיים הוא לא הוכיח את זה באף עונה ליותר מכמה משחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 18:13 
תמיד השחקן שלא משחק אצלך בקבוצה יותר טוב מהשחקן שכן אצלך בקבוצה... ככה זה, תסמונת הדשא של השכן חזקה מאוד בספורט. השחקן שאצלך אתה מכיר יותר טוב את החסרונות שלו, השחקן בקבוצה השניה אתה שומע עליו מדי פעם כשהוא נותן איזה משחק גדול או כשמדברים על הפוטנציאל שלו.
יותר קל "לפנטז" על שחקן שפחות מכירים.

גם עם סקוט פה אותו סיפור, אם היה משחק בקבוצה אחרת היו פה רצים להחתים אותו שלשום. בגלל שהוא אצלנו מתחילים לחפש בציציות עם כל מיני סיפורים ותיאוריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
תמיד השחקן שלא משחק אצלך בקבוצה יותר טוב מהשחקן שכן אצלך בקבוצה... ככה זה, תסמונת הדשא של השכן חזקה מאוד בספורט. השחקן שאצלך אתה מכיר יותר טוב את החסרונות שלו, השחקן בקבוצה השניה אתה שומע עליו מדי פעם כשהוא נותן איזה משחק גדול או כשמדברים על הפוטנציאל שלו.
יותר קל "לפנטז" על שחקן שפחות מכירים.

גם עם סקוט פה אותו סיפור, אם היה משחק בקבוצה אחרת היו פה רצים להחתים אותו שלשום. בגלל שהוא אצלנו מתחילים לחפש בציציות עם כל מיני סיפורים ותיאוריות.

בדיוק כמו אלו שהתלהבו מגייטס אחרי מה שהוא עשה לנו בסדרה מול אילת.
זה כזה מטומטם לוותר על סקוט. אנשים שוכחים את האחוזים שלו ל2 ואת ההגנה שהוא עושה. אז נכון שצריך להתאים את בחירת השחקנים ליידו בחכמה, אבל לבנות קבוצה סביב סקוט ורביב זה יותר חכם מלבנות קבוצה סביב גייטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 18:27 
אתה צודק גם לגבי סקוט אבל פה זה עניין של עלות תועלת.
אם היה אפשר להשאיר אותו באותו סכום שקיבל השנה אני לא חושב שיש שאלה בכלל. אבל בסכום של האופציה זה לא בטוח שכדאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 00:51 
שולדבראנד זה מלכודת דבש. אתה רואה את הקליעה שלו ומשתגע, ויש את הפעם בחודש וחצי שהוא קם על הצד הנכון והכל הולך ואתה אומר הנה הוא נכנס לעניינים, אבל חלאס - זה לא עובד.

אם עד עכשיו היה נח להפיל את זה לפעמים על אדלשטיין אז גם עם קטש הוא לא הסתדר מי יודע מה. זה לא שמורידים אותו על כל טעות קטנה, זה פשוט שהבן אדם מסננת בהגנה וחוגגים עליו בצורה מביכה.

הלוואי ונביא את עוז בלייזר.
הייתי אומר הלוואי ונביא את כדיר, אבל זה פחות ריאלי, וחוץ מזה ב value for money נראה לי שבלייזר יחזיר יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 02:02 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
יובל כתב:

לגבי בלאט - האמת שיותר חשובים האחוזים שלו מ-3 בלאומית (רוב הזריקות שלו בליגת העל יהיו משם), והוא קלע משם באחוזים גבוהים מאוד באופן מפתיע... מעל 40% כולל הפלייאוף בכמות גדולה מאוד של זריקות (מעל 5 למשחק). ביחד עם הכדרור וראיית המשחק שלו הוא יכול להתפתח לשחקן התקפה סביר עוד כמה שנים (הרבה יותר טוב מסקוורר שהוא פליימייקר חלש). עדיין לא יותר מזה בגלל מגבלות הגובה, המהירות והאתלטיות.
הבעיה הגדולה שלו היא בהגנה. לא רואה איך הוא מצליח לשמור על גארדים בליגת העל עם הנתונים שלו, וזה יקשה עליו מאוד לקבל דקות משמעותיות. הוא גם איטי מדי ברגליים כדי לסגור חדירה, גם נמוך וחלש מדי כדי להתמודד מול גארדים פיזיים שיקחו אותו לפוסט אפ, וגם כל כך לא בשל שהוא נתקע 3 שניות מאחורי כל חסימה של גבוה בפיק אנד רול שנה שעברה. שחקן ספסל חייב להרוויח את הדקות שלו קודם כל בהגנה, ולבלאט זה יהיה בעייתי. הוא עדיין צעיר מאוד אז נראה אילו "מנגנוני פיצוי" הוא יביא לשולחן.

מהבחינה הזאת שווה להצמיד אותו לסקוורר. אם הוא ילמד לשמור אפילו ה60% מהיכולת של סקוורר + ישפר את הקליעה יש פה שחקן ספסל לגיטימי בליגת העל. ובהתחשב בגילו אף אחד מהדברים האלה לא מופרך.
אני אישית לא חשבתי שיש לו אפילו שמץ של סיכוי לזה, אבל המעט שהפגין בעונה הנוכחית גרם לי לחשוב על זה מחדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 07:11 
הוא לא יכול להיות שחקן ספסל לגיטימי, כי אין לו על מי לשמור. ישראלי, גארד,שעולה מהספסל צריך לתת שני דברים: לתקוע את השלשה הפנויה ולשמור כמו אריה. להגיד לך שהוא מסוגל? אני לא כל כך בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 08:09 
הפועל כתב:
Fez כתב:
יובל כתב:

מהבחינה הזאת שווה להצמיד אותו לסקוורר. אם הוא ילמד לשמור אפילו ה60% מהיכולת של סקוורר + ישפר את הקליעה יש פה שחקן ספסל לגיטימי בליגת העל. ובהתחשב בגילו אף אחד מהדברים האלה לא מופרך.
אני אישית לא חשבתי שיש לו אפילו שמץ של סיכוי לזה, אבל המעט שהפגין בעונה הנוכחית גרם לי לחשוב על זה מחדש

אולי סקוורר פליימייקר גרוע אבל אי אפשר להשוות אותו לבלאט, התרומה של סקוורר היא בלתי מבוטלת 
השמירה שלו שלו חשובה, קריטית ותורמת רבות לקבוצה, הוא אמנם נמוך אבל מצליח לשמור בצורה מצוינת גארדים זרים חזקים ממנו ומרווחים הרבה יותר ממנו ראינו אותו השנה שומר מעולה את אייזייה סואן, קאליף וויאט, מארק ליונס ואפילו את ג'רמי פארגו שאיבד את הפיוז עוד בגללו
ולגבי משחק ההתקפה סקוורר נותן תרומה מזערית מאוד בפיק אנד רול ובמשחק החדירות אבל אי אפשר להגיד שכשהוא על המגרש אנחנו משחקים 4 על 5 כי הוא כן קולע, נתן את עונת הקליעה הכי טובה שלו בקריירה עם 35% וזה עוד אחרי סיבוב ראשון חלש שלו בכל האספקטים (28% בסיבוב הראשון לעומת 40% בשאר הליגה) 
בלאט לא יכול להיות שחקן ספסל בשום צורה לעומת סקוורר שמרוויח את ה20 דקות שלו ביושר רב

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
די נו אתם מדברים כאילו זה מנג'ר. בלאט בן 17 להזכירכם. אתםת חושבים שסקוורר בגיל 17 יכל לשמור על פארגו?
יש לבלאט זמן להתפתח. את השקט והרוגע יש לו. הנתונים שהביאו פה מראים שיש גם פוטנציאל קליעה. אני חושב שבפירוש שווה השקעה וסבלנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 10:12 
בשביל שחקן 10-11 הוא סביר בהחלט
בכל מקרה זה יהיה הוא או ילד אחר אז זה לא ממש משנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
הוא גמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
הוא גמד.

ואתה בהחלט מבין בנושא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 10:47 
הרבה אנשים היו מאחלים לעצמם להיות גמדים בגובה 1.93

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 11:05 
אדום כתב:

בלאט 1.78 ביום בהיר, סתם להשכלה כללית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 11:10 
ברגר כתב:
אדום כתב:

בלאט 1.78 ביום בהיר, סתם להשכלה כללית

למה חשבתי שמדברים על האוסטרלי של קליבלנד :ANG1:
הגבתי בנושא הלא נכון

נערך לאחרונה על ידי אדום בתאריך 11 יוני 2015, 13:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
WTF?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 13:12 
הפועל כתב:
Fez כתב:
יובל כתב:

אלא אם סקוורר יכול להעביר לבלאט גנים בדיפוזיה, אין לו מה ללמוד מסקוורר. אסה הוא אתלט בכמה רמות מעל בלאט בכל פרמטר (זריזות, מהירות, כוח, ניתור) והיכולת של בלאט להשתפר משמעותית בקטגוריות האלה היא מוגבלת. הוא חייב לעבוד קשה מבחינה פיזית ולהשתפר כמה שהוא יכול, אבל ברור שהתקרה שלו נמוכה (תרתי משמע...).

עם זאת, אני עוקב מספיק שנים אחרי הליגה הזאת כדי להזכר בלא מעט שחקנים שקברו בגלל מגבלות גובה/אתלטיות ובסוף הצליחו - בלאט צעיר מדי כדי לדעת. בשביל ילד שרק מלאו לו 18 לפני חודש, הוא נתן עונה מרשימה מאוד בלאומית. שחקן כמו דראגן בנדר שהוא פחות או יותר בשנתון של בלאט (הבדל של כמה חודשים) ונחשב לאחד המוכשרים באירופה, קלע פחות ממנו. גולן גוט ורום גפן, שמבוגרים ממנו ב-3 שנים, לא התקרבו למספרים או לאימפקט שלו. לא כל שחקן מגיע לדאבל פיגרס בלאומית בגיל 17, והופך לישראלי המוביל של קבוצה (לפני קורי קאר). כנראה שיש בו משהו. הבעיה היא שהכישורים שלו פחות מתאימים לשחקן ספסל, ויהיה לו מאוד קשה לקבל צ'אנס להוביל קבוצה ברמות הגבוהות יותר. יש לא מעט רכזים כאלה שיש להם הרבה כישרון וציפו מהם לגדולות, אבל הם מתאימים להוביל קבוצה בלאומית (טמיר אריאלי, ליאור שגב) ולא לתת דקות מהספסל בליגת העל שזה תפקיד שונה. בלאט יצטרך להוכיח שהוא לא כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 14:56 
יש דבר אחד שאני זוקף לבלאט. זה משהו שלא רואים בסטטיסטיקה, אלא בעיניים. כשהוא היה על המגרש העונה לרגע לא הרגשתי שהפועל משחקת עם ארבעה שחקנים. הוא תמיד שיחק בביטחון, הוביל יפה את הכדור מסר לאיש הנכון, ולא היה מבוהל. בניגוד לאריאלי למשל, או לגולן גוט העונה. עם כל ההתלהבות מהכישרון של גוט, הרבה מאוד דקות שלו העונה עלו להפועל ביוקר. אצל בלאט זה לא קרה. ואפילו להפך. היה לו חלק חשוב בניצחון החוץ בגלבוע, ובהרצליה, וגם כשהוא לא היה טוב, הוא לא נתן את התחושה שהוא שחקן על המגרש שלא ניתן להיעזר בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
בלאט בגלבוע שיחק בבטחון ועזר לנו לנצח אחרי שגם לימונד וגם אסא נפצעו.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: