תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 289 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ותמיד חייב לבוא משהו ולקלקל
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 13:43 
רדנקו כתב:
לא שרו שואה למכבי בכל המשחקים.

שואה למשטרה בהחלט שרו בכל המשחקים.

א. גיא ברזל טען ששרו "שואה למכבי" בכל המשחקים. אז ברזל, קבל עוד עדות שלא שרו.
ב. שואה למשטרה שרו במשחק האחרון. ביתר לא. זה מופיע בשיר מסוים שכמעט ולא שרים אותו. כאן יהיה מאד קל להוכיח. אם שרו את השיר הזה, אז שרו שואה למשטרה ואם לא, אז לא שרו.
ג. בכל מקרה, לא צריך לשיר לא את זה ולא את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
יונתן לרנר מקובל עליך? ברגר? "הפועל" טען שהיו כאלה במלחה. בטורניר בנדל היה גם היה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 13:52 
גיא ברזל כתב:
יונתן לרנר מקובל עליך? ברגר? "הפועל" טען שהיו כאלה במלחה. בטורניר בנדל היה גם היה.

יאללה, הם מוכנים להצהיר שהם שמעו את השיר הזה בכל אחד מהמשחקים השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:

הפועל, גם אתה מגזים בעניין.
שלשום שרו את "יאללה הפועל שלי", שחלק שינו את הסוף ל"שואה למשטרה" (אגב, אם כולם ישירו את המשפט המקורי "יאללה מלחמה", אף אחד לא ישמע את ה- 50 איש ששרים שואה למשטרה). זה נכון. את השיר הזה שרים אולי פעם בכמה משחקים. בטח שלא כל משחק. לדעתי זו פעם ראשונה ששרנו אותו בכדורסל השנה.
שואה למכבי לא שרו כל השנה וגם לא כל סוף שנה שעברה (גם אם גיא ברזל חושב שכן).
אז אני שואל באמת, על איזה רפרטואר שלם אתה מדבר?

נו באמת. זה קצת מעליב לאינטליגנציה ההיתממות הזאת

שואה למשטרה
אדום עולה בבלומפילד (גטאות ותופינים אחרים)
שתהיה שואה למכבי
מכבי, תנשמו ת'ציקלון בי
קריאות ניאו נאצים
שימו את ירושלים בתאים
פנאן הרג 6 מיליון
מספר 1 הוא גרמני
שמעון גרשון ניאו נאצי בנזונה
אפילו היטלר התאבד כבר שמעון מזרחי עד מתי
ויש עכשיו שיר חדש עם "שרמוטות גרמנים" שברח לי שמו

וזה רק אלו שאני מכיר וזוכר. זה מספיק בשביל להגדיר את זה כרפרטואר?
וזה חוזר. כמעט כל משחק לפחות אחת מהקריאות האלה ודומותיהן. אני יודע, בכדורסל במקרה אני מגיע כמעט כל משחק. וכמעט כל משחק זה חוזר, כולל הזניחים ביותר. זה שם וקיים.

וגם המציאות, לא משנה כמה אנשים ינסו להתעלם ממנה עדין שם. ובמציאות כמו שאמרתי אנחנו הופכים לביתר ירושלים של הכדורסל, על כל המשתמע מכך. יש אנשים שלא אכפת להם מזה, ויהנו להמשיך לעודד את המועדון בליגה ארצית בלי כסף. מרביתנו לא. לכולנו יש גבולות ועקרונות. אבל שירי השואה לא נמצאים מעבר לגבולות האלו עבור רובנו, שלא נקריב את המועדון וטובתו בשבילם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
Moalem כתב:
purvis short כתב:
ראצ'ו כתב:
תדמור יקירי,
לבוא ולהאשים את האשכולות פה בכתבה בידיעות אחרונות זה פשוט לא נכון.
אני יכול להראות לך מייל ששלחתי לשאר חברי ההנהלה חצי שעה אחרי שהגעתי הביתה וראיתי את התפוצה
האדירה של החולצה הזו ברשתות החברתיות והיה ברור שזה יהפוך לאייטם גדול, בדיוק בשבוע בו אנחנו מתלוננים (ובצדק) על גזענות ואפליה.
אז זה שעורך מדור הכדורסל בידיעות אחרונות זה רפאל נאה זה ברור, וזה שברור לי גם מאיפה הגיעה ההוראה לכתבה הדרמטית כולל טור
של ניצול שואה זה גם ברור. אבל מספיק בדיוק טיפש אחד כדי לספק את הדלק לכל אלו המחפשים אותנו וזה בדיוק מה שקרה וחבל.

לאותו בחור עם חולצה יש שם. וממה ששמעתי הוא בגיר. למה לא לפרסם את שמו? אני חושב שזה אינטרס של ההנהלה לפרסם את שמו. שההורים שלו ידעו שזו החולצה שהוא הולך איתה. שבעבודה שלו ידעו. שהחברים מהשכונה ידעו.
יאללה, לפרסם.

תתבייש,זה יכול לפגוע לו בחיים האישיים.
יש דברים שהם קצת מעבר להפועל,תפנים את זה ותחשוב על מה שהצעת לעשות.

כלומר לפגוע בהפועל ובכולנו כקולקטיב זה בסדר. זה סבבה.
לפגוע בחיים האישיים שלו - הו, זה כבר מעבר לאחריות שהוא מסוגל לקחת על מעשיו.
להסתתר מאחורי הפרצוף הקולקטיבי של הפועל זה בסדר, לחשוף את הפרצוף המאוד אישי שלו - זה כבר לא.

אז אדרבה, שיהיה בנאדם בוגר (הבנתי שהוא בן 25) ויקח גם אחריות על הפגיעה בהפועל ובציבור האוהדים כולנו, וגם אחריות על מחיר פגיעה אפשרית בחיים האישיים שלו.

או שהוא חושש. (אבל לא חושש לפגוע בהפועל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 14:03 
הפועל כתב:
villa crespo כתב:

שלשום שרו את "יאללה הפועל שלי", שחלק שינו את הסוף ל"שואה למשטרה" (אגב, אם כולם ישירו את המשפט המקורי "יאללה מלחמה", אף אחד לא ישמע את ה- 50 איש ששרים שואה למשטרה). זה נכון. את השיר הזה שרים אולי פעם בכמה משחקים. בטח שלא כל משחק. לדעתי זו פעם ראשונה ששרנו אותו בכדורסל השנה.

שואה למשטרה
שתהיה שואה למכבי
מכבי, תנשמו ת'ציקלון בי
קריאות ניאו נאצים
שימו את ירושלים בתאים
פנאן הרג 6 מיליון
מספר 1 הוא גרמני

וזה חוזר. כמעט כל משחק לפחות אחת מהקריאות האלה ודומותיהן. אני יודע, בכדורסל במקרה אני מגיע כמעט כל משחק. וכמעט כל משחק זה חוזר, כולל הזניחים ביותר. זה שם וקיים.

וגם המציאות, לא משנה כמה אנשים ינסו להתעלם ממנה עדין שם. ובמציאות כמו שאמרתי אנחנו הופכים לביתר ירושלים של הכדורסל, על כל המשתמע מכך. יש אנשים שלא אכפת להם מזה, ויהנו להמשיך לעודד את המועדון בליגה ארצית בלי כסף. מרביתנו לא. לכולנו יש גבולות ועקרונות. אבל שירי השואה לא נמצאים מעבר לגבולות האלו עבור רובנו, שלא נקריב את המועדון וטובתו בשבילם.

א. עזוב, נו. אתה מביא לי רפרטואר של שירים היסטוריים. כמעט ולא שרים אף אחד מהם במשחקים, להוציא את השירים בסעיף ב'.
ב. זאת בדיוק הבעיה. כשהתחילו כל הדיונים על "שואה למכבי" אמרנו שלא תסתפקו בזה. שאחרי שנפסיק לשיר שואה, אז תגידו שאסור לשיר גרמנים ואח"כ תגידו שאסור לשיר לשמעון מזרחי להתאבד וחלק כבר כתבו באשכול הזה שלא צריך לקלל בכלל. וצדקנו.
מה הבעיה בלשיר למכבי גרמנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
כמעט ולא שרים. חוץ מהפעמים שכן שרים. כלומר כל משחק כמעט. עשה לי טובה.

והבעיה בגרמנים היא בדיוק אותה בעיה של שואה למכבי - להכניס את השנאה הספורטיבית למכבי לקונטקסט של שואה ונאצים ואושוויצים ותאי גזים. בסה"כ אחת מהקריאות האלו תופסת יותר אש כי היא יותר פופולארית. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
לא רק שלא שרו 'שואה למכבי' בכל המשחקים, אני בספק אם זה נשמע העונה בכלל.במשחקי הבית אני בטוח שלא, וגם נגד ראשון זה לא היה.
הדבר היחיד שזכור לי הוא 'שואה למשטרה' נגד ראשון שכאמור השורה המקורית היא 'יאללה מלחמה', שגם אותו שרים פעם בחצי שנה.אם בכלל
ו"לשיר" זה שיציע שר, מלווה בתיפוף המתאים.לא שילד מחליט לזמזם 'שואה למכבי' בדרך לקנות נקנקיה או פופקורן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 14:32 
villa crespo כתב:
הפועל כתב:
villa crespo כתב:

שואה למשטרה
שתהיה שואה למכבי
מכבי, תנשמו ת'ציקלון בי
קריאות ניאו נאצים
שימו את ירושלים בתאים
פנאן הרג 6 מיליון
מספר 1 הוא גרמני

א. עזוב, נו. אתה מביא לי רפרטואר של שירים היסטוריים. כמעט ולא שרים אף אחד מהם במשחקים, להוציא את השירים בסעיף ב'.
ב. זאת בדיוק הבעיה. כשהתחילו כל הדיונים על "שואה למכבי" אמרנו שלא תסתפקו בזה. שאחרי שנפסיק לשיר שואה, אז תגידו שאסור לשיר גרמנים ואח"כ תגידו שאסור לשיר לשמעון מזרחי להתאבד וחלק כבר כתבו באשכול הזה שלא צריך לקלל בכלל. וצדקנו.
מה הבעיה בלשיר למכבי גרמנים?

מה הבעיה בלא לשיר את זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
מועלם, אולי תרגע, אם היו רוצים לפרסם את הפנים שלו אין בעיה. לחצי עולם יש אותם על היס מקס.

וקרספו, לא ממש מפריע השרמוטות גרמנים. אבל כשמתוך 4 משחקים יש מכות בשניים, אבוקה באחד ושואה למשטרה בכולם. זה מפריע. לזה כאמור מצטרפים הפתק והחולצה.
אם מחשיבים גם משחקי אימון אז ששל הופיעה גם ברוממה וגם בבנדל, שם שוב היו מכות.
ממש קשה להבין למה נטפלים אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 14:40 
הבעיה היא שככה זה מתחיל.
בהתחלה ביקשו לא להשתמש במילים שואה ונאצים.
עכשיו גם גרמנים אסור לשיר.
אח"כ גם לא לשיר על שמעון מזרחי.
אח"כ גם יבקשו לא לשיר "זונה".
ובסוף זה יגמר בדרישה לשבת כל המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
הו שזה פשוט ייגמר בלא לראות את העולם בכמלחמה נצחית וחסרת רחמים שאם מוותרים בה על שעל אחד אז מוותרים בסוף על הכל.
ושבמקום לא לוותר על אף שעל, אם פשוט לוקחים צעד אחורה באלגנטיות ושניה יוצאים מהבונקר הפרנואידי, מגלים שבעצם אין אויב וכמעט כל הקהל עומד איתך, ובעצם ההנהלה מגנה רק את שירי השואה, והאוהדים מתפלגים רק על הנושא הנ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
הבעיה היא שככה זה מתחיל.

לא, זה ממש לא ככה.

במקרה נכנסתי עכשיו לפורום העמותה. בחודש מרץ 2011, לפני יותר משנה וחצי , פירסמה ההנהלה שם הודעה (היא מודבקת שם בראש הפורום עד היום):

ציטוט:
חברים,

בהמשך לאסיפת החברים, שבה אושרה תוכנית ההסברה למניעת התנהגות בלתי-ספורטיבית שהציגה ההנהלה ואשר אושרה ברוב קולות.

הוספנו לראש האתר מסר קצר, ברוח הדברים - אנא קראו אותו ועשו את המיטב ליישמו.

והמסר, שמתנוסס שם בגאון בראש כל דף מתחת לתמונת הכותרת, באותיות קידוש לבנה:

ציטוט:
אנו רוצים להיות לאות ומופת בכל מה שקשור לעידוד הקבוצה, במהלך המשחק.
יש להקפיד שלא להגרר להתנהגות בלתי-ספורטיבית במהלך המשחק שעיקריה:
> המנעות מכל מעשה אלימות כולל זריקת חפצים למגרש - אין לה כל הצדקה שהיא.
> המנעות מכל קריאה או קללה העושה שימוש במונחים הקשורים ופוגעים בזכרון השואה.
התנהגות בלתי ספורטיבית היא בלתי-אחראית ועלולה לפגוע ברבים בכלל ובקבוצה בפרט.

פשוט וקל. ברור, חד וחלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 14:51 
הפועל כתב:
הו שזה פשוט ייגמר בלא לראות את העולם בכמלחמה נצחית וחסרת רחמים שאם מוותרים בה על שעל אחד אז מוותרים בסוף על הכל.
ושבמקום לא לוותר על אף שעל, אם פשוט לוקחים צעד אחורה באלגנטיות ושניה יוצאים מהבונקר הפרנואידי, מגלים שבעצם אין אויב וכמעט כל הקהל עומד איתך, ובעצם ההנהלה מגנה רק את שירי השואה, והאוהדים מתפלגים רק על הנושא הנ"ל.

יפה מאד, אז תוריד את עניין הגרמנים מהפרק, כי מעולם לא דובר על להפסיק להשתמש בזה.
פרנק סרפיקו, זו אינטרפטציה שלך לפרוטוקול הזה. אני למשל חושב שדובר רק על "נאצים" ו"שואה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
זה כבר אפשר להתווכח. נתחיל בזה שנוריד שואה ונאצים מעל הפרק.
זו כבר תהיה התקדמות אדירה, וכבר יוריד את מרבית השירים האלה מסדר היום ויגרום לכולנו להרגיש הרבה יותר נח במשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
הפועל כתב:

יפה מאד, אז תוריד את עניין הגרמנים מהפרק, כי מעולם לא דובר על להפסיק להשתמש בזה.
פרנק סרפיקו, זו אינטרפטציה שלך לפרוטוקול הזה. אני למשל חושב שדובר רק על "נאצים" ו"שואה".

ציטוט:
> המנעות מכל מעשה אלימות כולל זריקת חפצים למגרש - אין לה כל הצדקה שהיא.
> המנעות מכל קריאה או קללה העושה שימוש במונחים הקשורים ופוגעים בזכרון השואה.

אין פה הרבה מקום לאינטרפטציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
orrie.r כתב:
.

פעם אחרונה ששרנו "שתהיה שואה למכבי" היה לדעתי שנה שעברה במשחק חוץ (לא לגמרי זכור לי איפה), בזמן האחרון לא שרו את זה ובסך הכל אוהד אחד בא עם חולצה עם הכיתוב, אני בטוח שמעכשיו הוא לא יבוא איתה ואפשר לתת לסיפור הזה להיעלם כי ניפחו אותו הרבה יותר ממה שהוא באמת.

או שאתה חירש או שאתה לא מגיע למשחקי הקבוצה. אין משחק שאין קריאות כאלה.

אני דיברתי על השיר "שתהיה שואה למכבי", לא על שואה למשטרה ולא על צעקה של אוהד "נאצי" לעבר השופט.
אם את השיר הזה אתה שומע כל משחק כנראה שאני באמת מגיע למשחקים הלא נכונים.
בכל מקרה השפה בה אתה משתמש מאוד עוזרת להרגיע את הרוחות כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
השפה שלי היא הבעיה. הבנתי.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 17:22 
כל העסק הפך להיות דיון אישי של מי שומע יותר או פחות טוב.
מספיק לחפור איפה שאין מה. בתקופה האחרונה יצאו מהרפרטואר שירים בעלי תוכן מעורר מחלוקת (שואה למכבי ושאר תאים וציקלונים).
יש פה לא מעט אנשים שמתנגדים לשירי השואה (בצדק) וימשיכו לשיר לאדם מבוגר שיתאבד (עוד יותר בצדק) אז בואו לא נהיה יפה נפש.מה שצריך למגר מיגרו וממשיכים בתהליכים. כרגע כל פעולה שקוראת בנושא היא משהו פרטני שאדם כזה או אחר בוחר לעשות ולצערנו אין לנו שליטה עליה.
מיותר להגיד שיש שירת שואה למכבי בכל המשחקים כי זה פשוט לא נכון. יש שירים מסויימים שאותם עדיף אולי לא לשיר בשם המילים הקשות אשר מצויות בתוכם. לשמחתי השירים האלה כבר לא מומשמעים ביציעי הכדורסל. השירים שיש היום הם בסדר גמור ולא חורגים מנורמת הקהלים בארץ (נחמת עניים אבל נחמה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 17:56 
villa crespo כתב:
הבעיה היא שככה זה מתחיל.

אני אומר בוא נגיע למצב שבוא אנחנו מעודדים את הקבוצה שלנו ולא מקללים (בכלל) את הקבוצה היריבה, זה המצב הרצוי והתרבותי, למה הזכות לקלל היא כזאת קדושה? למה הורים צריכים לחשוב פעמיים לפני שהם מביאים ילדים קטנים למשחקים פן הם יחשפו לביטויים שהם מחנכים אותם לא להגיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
purvis short כתב:
idan כתב:
יובל כתב:
purvis short כתב:
לאותו בחור עם חולצה יש שם. וממה ששמעתי הוא בגיר. למה לא לפרסם את שמו? אני חושב שזה אינטרס של ההנהלה לפרסם את שמו. שההורים שלו ידעו שזו החולצה שהוא הולך איתה. שבעבודה שלו ידעו. שהחברים מהשכונה ידעו.
יאללה, לפרסם.

למה?

המורה המורה דן מעתיק מדנה שיעורי בית.
זה למה.
וזה עוד בא מאנשים בוגרים.
אתם בושה וחרפה.
מדברים מפה ועד מחרתיים על המשפחתיות ועל הפועל שלנו אבל לא מסוגלים לעמוד מאחורי אוהד הפועל בשר מבשרכם.
מהרסייך ומחרבייך זה אתם.

יותר בכיוון של "המורה, המורה, האיש הורס לי את קבוצת הכדורסל שאני אוהב" ויותר בכיוון של "האיש הורס לי את המשפחה שאני אוהב. אז כמובן שנגן על האיש שהורס את המשפחה ולא על המשפחה".

אבל למה אתה רוצה לחסל לו את החיים? איך הפעולה הזאת קשורה למצב? מה תשיג בזה? איך זה יעזור לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
אני רק רוצה להבהיר משהו, אני נגד לשיר שואה למכבי כי יש טמבלים באיגוד/מנהלת שחושבים שזו סיבה להעמיד לדין, למרות שכבר בכדורגל הבינו שאין בעיה עם זה,
וזה עלול לעלות לנו בכיס, ואנחנו לא בנויים לזה כרגע. הבעיה היא שאתם פה גורמים את הנזק יותר מהילד בעל החולצה המדוברת, אם לא הייתם נותנים לזה במה ומתעסקים עם זה ומחפשים כל כך אני לא מופתע אם זה היה מופיע היום בשער העיתון. אתם צריכים להבין שאפילו הסיכוי הקטן שעיתונאים קוראים פה(ואנחנו יודעים שכן), יכול לגרום למצבים כאלה, לא יקרה כלום אם תשמרו על הפה שלכם או על הידיים שמתות להקליק במקלדת, כי בסוף אתם אלה שגורמים את הנזק.
ועוד משהו, לא מפתיע איך כל המחנכים פה רוצים לאכול את כל העוגה. בהתחלה התעצבנו על המילה שואה, אחר כך נאצי גם אסור, ובאשכול הזה אני רואה שגם גרמנים זו עבירה, מה השלב הבא? תבקשו לערוך הצבעה על הכנסת תופים למרגש? תבקשו ברבע הראשון לשבת ולא לעודד? חלוקת סושי במחצית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 19:00 
יואב כתב:
אני רק רוצה להבהיר משהו, אני נגד לשיר שואה למכבי כי יש טמבלים באיגוד/מנהלת שחושבים שזו סיבה להעמיד לדין, למרות שכבר בכדורגל הבינו שאין בעיה עם זה,
וזה עלול לעלות לנו בכיס, ואנחנו לא בנויים לזה כרגע. הבעיה היא שאתם פה גורמים את הנזק יותר מהילד בעל החולצה המדוברת, אם לא הייתם נותנים לזה במה ומתעסקים עם זה ומחפשים כל כך אני לא מופתע אם זה היה מופיע היום בשער העיתון. אתם צריכים להבין שאפילו הסיכוי הקטן שעיתונאים קוראים פה(ואנחנו יודעים שכן), יכול לגרום למצבים כאלה, לא יקרה כלום אם תשמרו על הפה שלכם או על הידיים שמתות להקליק במקלדת, כי בסוף אתם אלה שגורמים את הנזק.
ועוד משהו, לא מפתיע איך כל המחנכים פה רוצים לאכול את כל העוגה. בהתחלה התעצבנו על המילה שואה, אחר כך נאצי גם אסור, ובאשכול הזה אני רואה שגם גרמנים זו עבירה, מה השלב הבא? תבקשו לערוך הצבעה על הכנסת תופים למרגש? תבקשו ברבע הראשון לשבת ולא לעודד? חלוקת סושי במחצית?

כרגיל אוסף מרשים מאוד של כשלים לוגיים, חשיבה רדודה וטיעונים עלובים.
אתה מצליח בכל הודעה להרשים אותי מחדש.

"אתם גורמים את הנזק יותר מהילד בעל החולצה המדוברת" ו-"בשלב הבא תבקשו לשבת ולא לעודד" הם שניים מהטיעונים היותר גרועים ששמעתי ובהחלט מראים שאין לך אפילו יכולת תיאורטית לחשוב בהיגיון, לבחון את העמדות שלך או לבצע איזושהי פעולה קוגניטיבית מעבר לנביחות חסרות משמעות.
כל הכבוד :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
יש מצב שפתיחת האשכולות בפורום היא זו שעזרה לידיעות לפרסם את התמונה והידיעה היום ?

אין לי ספק בכלל.
אתם לא מבינים את ההשפעה של הפורום, כתבים חיים על דברים שכותבים ומופיעים פה, ואם אנחנו לא עושים מזה כזה רעש גדול גם הכתב לא קולט את הפוטנציאל ועושה עם זה משהו (או שבכלל לא היה יודע על זה שמישהו הגיע עם החולצה הזאת).

מי שעושה עניין גדול מהסיפור שלא יתפלא שאחר כך גם בתקשורת זה הופך לעניין גדול.
מי שפתח את האשכול לקח חלק בהעצמת הסיפור. הוא לא עשה את המעשה ובא עם החולצה, אבל הוא כן ניפח את זה ועזר לזה להגיע לתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 19:39 
אתם מדברים שטויות במיץ עגבניות, התמונה הזו משתוללת ברשתות החברתיות בעיקר בפרופילים של אוהדי חי בר הרבה לפני האשכול בפורום.

ו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
ברור. הפורום צילם את התמונה. הפורום העלה אותה לONE. אנשים בפורום כתבו גם את כל הטוקבקים והפיצו את זה ברחבי הפייסבוק.
הפורום אשם בכל.
אתם פשוט הזויים. תוציאו כבר את הראש מהתחת של עצמכם, תפסיקו לחיות בסרטים המטומטמים האלה שמי שאשם בבעיות של הפועל זה כמה הודעות בפורום על יכולותיו הדמוניות והכל יכולות, ותתחילו לחיות במציאות שבה אנחנו אוכלים חרא בגלל אנשים מפגרים שעושים את הדברים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 19:44 
שחר כתב:
אתם מדברים שטויות במיץ עגבניות, התמונה הזו משתוללת ברשתות החברתיות בעיקר בפרופילים של אוהדי חי בר הרבה לפני האשכול בפורום.

ו

+1
אתם נותנים יותר מדי קרדיט לפורום. כל הכתבים ידעו על זה הרבה לפני הפורום. זה השתולל ברשתות החברתיות עם למעלה מאלף SHARE שעשו לתמונה בפייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
ואגב, מישהו כתב פה קודם את הדבר הכי נכון - הכי חבל זה ששני הצדדים מטומטמים, גם אלה ששרים שואה למכבי וגם אלה שמנפחים את הסיפור.

במקום להגיע פעמיים בשנה לדרבי, לצעוק שואה למכבי, שיכתבו יום למחרת בעיתון נו נו נו ולא יפה, ולהתקדם הלאה, אלה שקוראים את הקריאות מתעקשים לדחוף את הקריאה הזאת גם במשחקי פלייאוף נגד טבעון בליגה לאומית, ואלה שמתנגדים רק גורמים לצד השני לרצות להוכיח ולעשות דווקא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
9 עמודים ואין סיכוי שאחד הצליח לשכנע את השני ויזיז אותו מדעתו.
כך זה כבר למעלה מ-10 שנים ואולי יותר.
מעשים הם הפיתרון.
האנטי טזה שלי מצויינים במעשים, הם מבצעיםץ הם מגיעים לבית של רמון כדי ללכת מכות, הם דואגים לבטא את שינאתם באופן שהם דואגים, הם אלה שיצרו את האווירה הציבורית המתאימה שאיפשרה לחולדאי להרוס את אוסישקין , ועוד.

הצד השני (זה שאני משתייך אליו) חלש במעשים. מכסימום יכול לשרוק בוז, מכסימום יכול לבקש ביציע שאלה שנימצאים בשוליים של ההם ( כן ההם) יפסיקו.

מעשים !!!

בלי מעשים, בעיקר של הנהלת העמותה, נמשיך עוד 20 שנה לזיין אחד לשני את המוח בפורום וליילל על עוד מקרה אלים , על עוד שיר מעורר מחלוקת. בולשיט.

מעשים !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 289 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: