תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 388 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: זה פשוט שערוריה מה שהולך עם המנויים...
הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 18:30 
red in blood כתב:
xiter כתב:

מה שכן אני חושב שיהיה יותר פשוט מאשר ברקודים למינהם לעשות משהו יותר אותנטי,
לחלק קודים יחד עם המנוייים והמנוי יוכל ע"י הקוד להזדהות בSMS ולהגיד שהוא לא מגיע.
פשוט לשלוח SMS למספר מסוים ובו לכתוב "אני _____ מספר מנוי _____ קוד אישי____ לא הגיע למשחק הקרוב".
במידה והכרטיס שלו אכן ימכר ינתן לאותו אוהד הנחה של כ-30 שקלים הנחה במעמד קניית מנוי\כרטיס לגביע\כרטיס לפליאוף\צעיף\חולצה\כדור.
ככה כולם מרווחים האחד מקבל סכום יחסי על הניקוב בלי להתרוצץ, הקבוצה מרוויחה את ההפרש ועוד אוהד יכול להכנס למשחק ;)

הברקודים זה בדיוק בשביל החלק ששכחת - למנוע מאוהדים שמכרו את הכניסה להגיע עם המנוי ולהכנס בכל זאת.

בן אדם בכניסה עם שמות המנויים שלא יכולים להכנס פותר את הבעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: זה פשוט שערוריה מה שהולך עם המנויים...
הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 18:34 
xiter כתב:
red in blood כתב:
xiter כתב:

מה שכן אני חושב שיהיה יותר פשוט מאשר ברקודים למינהם לעשות משהו יותר אותנטי,
לחלק קודים יחד עם המנוייים והמנוי יוכל ע"י הקוד להזדהות בSMS ולהגיד שהוא לא מגיע.
פשוט לשלוח SMS למספר מסוים ובו לכתוב "אני _____ מספר מנוי _____ קוד אישי____ לא הגיע למשחק הקרוב".
במידה והכרטיס שלו אכן ימכר ינתן לאותו אוהד הנחה של כ-30 שקלים הנחה במעמד קניית מנוי\כרטיס לגביע\כרטיס לפליאוף\צעיף\חולצה\כדור.
ככה כולם מרווחים האחד מקבל סכום יחסי על הניקוב בלי להתרוצץ, הקבוצה מרוויחה את ההפרש ועוד אוהד יכול להכנס למשחק ;)

הברקודים זה בדיוק בשביל החלק ששכחת - למנוע מאוהדים שמכרו את הכניסה להגיע עם המנוי ולהכנס בכל זאת.

בן אדם בכניסה עם שמות המנויים שלא יכולים להכנס פותר את הבעיה

בהצלחה עם זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
KingAlpaca כתב:
ירדן כתב:
KingAlpaca כתב:
אז למה לא עלינו שנה שעברה?

כי מדובר שם בסיטואציה אחרת לחלוטין , שהדילמה הייתה רק על היושר לנו, שאנחנו אחראים עליו ב100 %. לעומת המצב היום, שמדובר בכל העולם נגדנו, ואנחני צריכים להביא את השינוי מבפנים, ולא לחכות לחכות לו מבחוץ. זה הדרך היחידה שהוא באמת יקרה.

גם עכשיו אנחנו אחראים עלינו ב100%.

אמרתי כבר, בלי סיסמאות, איך משנים?

אין קשר לסיסמאות בכלל. במצב ההוא אנחנו יכולנו להכריע - הספורטיביות שלנו, זה מה שעל הפרק. ואז הפתרון והדבר הנכון היה להישאר בליגה השניה. עכשיו זה לא המצב, כי אם נשאר בליגה השניה אנחנו לא עשינו כלום, הם ימשיכו להיות בלתי ספורטיבים, אנחנו נשאר בליגה השניה ונמשיך להתלונן. לדעתי זאת התקפלות. שינוי אמתי בא בפנים. ואתה לא יכול לעשות אותו מהליגה השניה, כי אז פרקטית אין לך שום קשר לניהול הכללי של הספורט.

איך משנים? עם הזמן, ועם הדרגה. יש דרישות. נלחמים עליהם. כל מועצת, כל ישיבה, וכל דיון, אנחנו נשמיע את קולנו. יש עכשיו דוגמה יפה מאוד לכך. שימון לא מוכן להדר יוסף. אני יותר ממאמין שאנחנו נעמוד על שלנו גם במקרה של לא לקיים את הדרבי. זה שינוי. זה בלאגן להתאחדות. אי אפשר לעשות את הדברים האלה מהליגה השניה.

1. אתה מפעיל לחץ ומעורר תשומת לב, זה ועוד איך לעשות משהו.
2. אנחנו לא שותפים לביזיון.

אתה ממשיך לא לענות,
תקרת שכר, משחקים באולמות נייטרלים, פחות זרים וכו',
איך אתה משנה את זה העונה מבפנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 18:54 
מילפורד כתב:
סבא של השורה כתב:
לכל אלה שעוד חולפת בהם המחשבה על נוקיהו: כאשר אני ואחרים החננו את כלי הרכב שלנו על הדשא בקיבוצים מסוימים בליגה חמישית בכדורסל, המטרה לה היתה כדי לחזור ולשחק ביד אליהו.
לא מאשרים לנו את הדר- יוסף\ דורשים סכומי כסף מופרזים במשטרה= אין משחק.
אין משחק= הצפה של הבעיה בכל מדורי הספורט וגם בחדשות. ואז החולדה תצטרך להגיב לעניין ולספר איפה ההבטחות על אולם חדש לאחר הריסת אוסישיקן עומדות.

אז אתה והאחרים הם הגיבורים שעל סמך דעתם בלבד מתקבלות ההחלטות בעמותה?
המשוואות האלה שכל כך פשוטות בראש שלך, אצל אחרים לא כל כך פשוטות, לא כל כך מהר אנחנו נפוצץ משחקים.

גיבור? ממש לא! מקבל החלטות בעמותה? ממש לא.
הכל לפי ערכים ודרך. לא באתי את כל הדרך מהליגה החמישית כדי שדון שמעון והמנהלת או האיגוד
או מי שלא מנהל את הריקבון של הכדורסל הישראלי, ייקבע לי היכן לשחק. אם הדון אומר שהדרבי לא
יהיה בהדר יוסף אז הוא כו יהיה! ואם המשטרה רוצה לקרוע אותי בדמי הבטחה כדי שנעביר את המשחק- אז לא יהיה משחק! ומה ההבדל מפעמים אחרות? הפעם לא מזכיר מועצת הפועלים או שאול אייזנברג ינהלו את המו"מ עם הגורמים העוינים אלא אנשי הנהלה שנבחרו בבחירות דמוקרטיות!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 19:02 
כל עוד ברור לך שההחלטה הדמוקרטית שמתקבלת היא שקובעת אז אין פה ויכוח, הבעיה שיש פה כאלה שחושבים שיש החלטות שגם אם הם מתקבלות באופן דמוקרטי לא מקובלות עליהם, וזה אסור שיקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 19:05 
דמוקרטיה ?
חופש ביטוי?
רק אם זה תואם את דעתך
אם לא אז שברו את הכלים ולא משחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 19:16 
אני לא יתחיל לצטט פה הרבה אנשים כי אני הולך להגיב על הרבה נושאים שעלו:
לגבי המנויים כמה דברים:
1.אני בטוח שעצם זה שכל המנויים נמכרו הם עניין של היצע וביקוש - כלומר אם היה אולם של 3000 איש היה לנו 600 מנויים להערכתי.
2.עד השנה היינו מגיעים בסביבות 200-300 מנויים למשחקים כך שהצפי הוא שגם השנה במשחקי הבית יהיה משהו כמו 600-700 איש (הלוואי). אם תהיה אופציה להעביר את הניקובים בדרך כלשהי זה יהיה מצוין.
לגבי האולם:
1. כרגע זה האולם שלנו, ואין לנו מה לחפש במקומות של אחרים- מה גם שאף אחד לא אמר לנו שאנחנו רצויים.
2.נוקיה?!? באמת? אנחנו בימים טובים נביא 1500 אוהדים לשם ורק בדרבי נצליח למלא אולי. מה גם שזה האולם של מכבי, עם החנות של מכבי, עם חדרי ההלבשה של מכבי ועם כל דבר בעולם הזה שמזוהה עם מכבי.
וגם זה הרבה יותר יקר לנו מכל מקום אחר.
לגבי נושא חרם האוהדים ("הגרעין") וזה שאנשים אומרים פה שלא קובעים על פי המחרימים אלא על פי הרוב, תסלחו לי אבל אלה האנשים שבאים למשחקים!!! חברי העמותה היו 1500 העונה אבל בעפולה היינו 50. אז אם כבר עושים בדיקה של רוב בוא נשאל רק את מי שמגיע למשחקים.
לגבי משחקי חוץ:
לא זוכר מי אבל יש פה אחד שאמר שזה לא בסדר שלא יהיה לו סיכוי להשיג כרטיסים למשחקי הגדולים שאליהם הוא ירצה ללכת- מי שלא בא לאשקלון, לחיפה ולגן נר לא מגיע לו קדימות על חשבון מי שמגיע. (כמובן שגם חברות בעמותה ומנוי) אי אפשר לרצות להגיע רק לדרבי ולמלחה ולצפות שישמרו לו מקום כי הוא חבר עמותה.
היה פה מישהו בעונה האחרונה שאמר שהוא מוכן לארגן את כל נושא הרישום של מהמגיעי למשחקי החוץ וזה צעד מבורך בעיני. אני אשמח לעזור.

צר לי שאני אומר את זה אבל כל מי שהיה מנוי שנה שעברה יש לו מנוי גם השנה (אם לא אז זה מסיבות אישיות כי שמרו למנויים) ומי שלא היה מנוי שנה שעברה היה צריך להשקיע יותר בשביל להשיג השנה. מי שהגיע להדר יוסף ביומיים הראשונים יצא משם עם מנוי.
בעונה הבאה אני מקווה שכבר יהיה שיפוץ ויהיה מקום לכולם.

דעתי היא להישאר בהדר יוסף, בהצלחה למי שלא השיג מנוי אני באמת מקווה שתימצא דרך שבה יהיו כרטיסים למכירה, בכל מקרה מקווה לראות את כולם גם במשחקי החוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בכל משחק חוץ צריך להקצות 50% מהכרטיסים לחברי עמותה שאינם מנויים, ועוד 50% לכלל חברי העמותה (מנויים + לא מנויים).
אם 24 שעות לפני המשחק הכרטיסים ששמורים לחברי עמותה לא מנויים יאזלו, להקצות אותם לכלל חברי העמותה. אם גם אז יש עדיין כרטיסים פנויים - להקצות אותם לכלל אוהדי הפועל.
זה הפתרון לדעתי.

יש פתרון יותר טוב. קצת עבודה, אבל לדעתי שווה את זה-

ציטוט:
ההגעה למשחקי חוץ עם ביקוש צריכה להיעשות ע"פ חברי עמותה שהגיעו להכי הרבה משחקי חוץ "רגילים".
השאלה אם אפשרי לערוך רשימה כזאת ולבדוק מי הגיע לכמות הכי גדולה של משחקי חוץ. הנושא כבר עלה בזמן הפלייאוף האחרון ואם יש עונה שצריך לממש אותו - זאת העונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 19:41 
אתה מתנדב לעזור לי עם הרישום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

כבר כתבתי בהודעה המקורית (זו שציטטתי ממנה) שאני אמור להיפגע מהשיטה הזאת כי כנראה לא אגיע להרבה משחקי חוץ, ככה שעם הרישום באופן מעשי בשטח אני לא יכול לעזור.
אם יש משהו שאפשר לעזור בו מעבר לזה, בכיף.
השאלה איך בדיוק דבר כזה עובד, ומן הסתם הכל צריך להעשות בתיאום מול ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
ירדן כתב:
KingAlpaca כתב:
ירדן כתב:
KingAlpaca כתב:
אז למה לא עלינו שנה שעברה?

כי מדובר שם בסיטואציה אחרת לחלוטין , שהדילמה הייתה רק על היושר לנו, שאנחנו אחראים עליו ב100 %. לעומת המצב היום, שמדובר בכל העולם נגדנו, ואנחני צריכים להביא את השינוי מבפנים, ולא לחכות לחכות לו מבחוץ. זה הדרך היחידה שהוא באמת יקרה.

גם עכשיו אנחנו אחראים עלינו ב100%.

אמרתי כבר, בלי סיסמאות, איך משנים?

אין קשר לסיסמאות בכלל. במצב ההוא אנחנו יכולנו להכריע - הספורטיביות שלנו, זה מה שעל הפרק. ואז הפתרון והדבר הנכון היה להישאר בליגה השניה. עכשיו זה לא המצב, כי אם נשאר בליגה השניה אנחנו לא עשינו כלום, הם ימשיכו להיות בלתי ספורטיבים, אנחנו נשאר בליגה השניה ונמשיך להתלונן. לדעתי זאת התקפלות. שינוי אמתי בא בפנים. ואתה לא יכול לעשות אותו מהליגה השניה, כי אז פרקטית אין לך שום קשר לניהול הכללי של הספורט.

איך משנים? עם הזמן, ועם הדרגה. יש דרישות. נלחמים עליהם. כל מועצת, כל ישיבה, וכל דיון, אנחנו נשמיע את קולנו. יש עכשיו דוגמה יפה מאוד לכך. שימון לא מוכן להדר יוסף. אני יותר ממאמין שאנחנו נעמוד על שלנו גם במקרה של לא לקיים את הדרבי. זה שינוי. זה בלאגן להתאחדות. אי אפשר לעשות את הדברים האלה מהליגה השניה.

1. אתה מפעיל לחץ ומעורר תשומת לב, זה ועוד איך לעשות משהו.
2. אנחנו לא שותפים לביזיון.

אתה ממשיך לא לענות,
תקרת שכר, משחקים באולמות נייטרלים, פחות זרים וכו',
איך אתה משנה את זה העונה מבפנים?

איזה לחץ ואיזה כלום, בדיוק מה ששימון והחברים רוצים זה נשאר בלאומית ולא נעשה הם צרות. ואמרתי לך כבר איך עושים שינוי, ממשחק למשחק. אני מודה שאני בקיא בפרטים הקטנים, לא מומחה לכדורסל ולא לניהול ליגות, אבל יש לך הנהלה, מעניין אותך משהו, תשאל אותם ואני בטוח שהם יענו. ושוב, הדבר הכי טוב ביכולנו לעשות בשלב זה עשינו, שהצבנו רשימת דרישות בישיבת המנהלת, שבה הוצבו כל הדברים שציינת, תקרת שכר, מגבלת זרים, אולמות נטרלים והשאר.

אז תבין כבר שהתפיסה שלך מוטעת, לא נצליח לעשות כלום ושום דבר מהליגה השניה, ואם תחפור קצת בטיעונים שלך תבין שלפי השיטות שלך אנחנו פרוייקט חינוכי ארגוני, שאין לו באמת משמעות קיום.

אז תבין, קודם כל מתקיימים, ורק אחר כך משנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 19:57 
mkorman1 כתב:

אני מתנדב לעזור עם הרישום.
צריך להעלות את זה באסיפה.
צריך שכולם ידעו מי זה האנשים אליהם צריך להגיע (מקווה שיהיו עוד כמונו) במשחק עצמו כדי שנרשום אותם.
מי שלא יבוא להירשם במשחק זה יהיה בעייתי מאוד לאתר אותו אחר כך ולכן זה צריך להיעשות בזמן אמת.
מה גם שיש כאלה שבאים אבל לא יושבים עם הגוש המעודד ולא נוכל זהות אותם ולכן הם יצטרכו להגיע להירשם ולא שנצטרך לחפש את כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 19:59 
mkorman1 כתב:
דמוקרטיה ?
חופש ביטוי?
רק אם זה תואם את דעתך
אם לא אז שברו את הכלים ולא משחקים

דמוקרטיה! רציתי לשמור את השם אוסישקין בתוך השם של הקבוצה. לדעתי זה היה מציף את הבעיה
של חוסר אולם בכל משחק מחדש. במיוחד בשנה הבאה. הרוב החליט שהשם הפועל ת"א בלבד. קיבלתי את החלטת הרוב והמשכתי הלאה.
בעניין הדר-יוסף קורמן אתה נלחם בתחנות רוח. הרוב המכריע לדעתי יתנגד לעבור לשחק בנוקיהו.
ושוב לדעתי. ואם תהיה הצבעה ויוחלט לעבור ליד אליהו, אני מקבל את החלטת הרוב ומעודד שם כמו שבור. אבל אם ההחלטה להישאר בהדר-יוסף אז לא עולים לשחק בדרבי אפילו אם הדון והמשטרה החליטו אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 20:06 
אני לא בעד נוקיה
מקסימום למשחקים ה״גדולים״
כדי להרוויח עוד קצת כסף ואני לא מתבייש להגיד את זה
אבל בשבילי הדר יוסף לא פחות מכביסטי מגעיל מנוקיה
וכרגע הוא מהווה מכשול לקידום העמותה והקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 20:34 
mkorman1 כתב:
אני לא בעד נוקיה
מקסימום למשחקים ה״גדולים״
כדי להרוויח עוד קצת כסף ואני לא מתבייש להגיד את זה
אבל בשבילי הדר יוסף לא פחות מכביסטי מגעיל מנוקיה
וכרגע הוא מהווה מכשול לקידום העמותה והקבוצה

אני נגד נוקיהו גם למשחקים הגדולים. כסף לא יעוור אותי מהדרך גם אם אצטרך לחזור לליגה השניה (גם אם זה לא המצב לאשרו, כי אף אחד לא עומד לבנות תקציב על הכנסה לא ידועה מ"משחקים גדולים").
הדר יוסף באיזה שהוא אופן מכביסטי אני מסכים איתך. אך הוא גם מעצים את הבעיה שלא נבנה בעבורנו אולם שש שנים לאחר הרס אוסישקין. מכשול לקידום? אולי להפך? אולי אם נמשיך להתעקש על אולם בת"א שהוא אינו נוקיהו אולי בסוף נקבל את מבוקשנו... אם לא בימי החולדה אולי לאחריו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 20:51 
אני לא אחיה כל כך הרבה זמן כדי לראות אחד מהאירועים שאתה מציין
(החלפת חולדאי בניית אולם חדש ההלוויה של הדון ואליפות אדומה בכדורסל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 21:09 
mkorman1 כתב:
אני לא אחיה כל כך הרבה זמן כדי לראות אחד מהאירועים שאתה מציין
(החלפת חולדאי בניית אולם חדש ההלוויה של הדון ואליפות אדומה בכדורסל)

חלום הילדות שלי היה לקחת אליפות באוסישקין ולקפוץ לירקון וכך לסיים את חיי (או בתור צמח כמו האוסטרלית המסכנה מהמכב*ה). מכיוון שחלומי נלקח ממני ואני צריך להמשיך וללכת אחרי הפועל גם בחיי הבוגרים, אני מעדיף להמשיך לשחק לגדות הירקון ולחכות ליום שיקרה כל אחד מהאירועים אותם הזכרת.
ועכשיו באמת כל מטרתנו היא להציף את הבעיה של חוסר אולם ביתי, ולקוות לטוב.
לא להופיע לדרבי בהדר-יוסף זה סיפור תקשורתי גדול בהרבה מלקבל 30 הפרש בנוקיהו ולעודד כל המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
סבא של השורה כתב:
ועכשיו באמת כל מטרתנו היא להציף את הבעיה של חוסר אולם ביתי, ולקוות לטוב.
לא להופיע לדרבי בהדר-יוסף זה סיפור תקשורתי גדול בהרבה מלקבל 30 הפרש בנוקיהו ולעודד כל המשחק.

:ROSE:

וגם כל מילה אחרת שכתב פה הסבא של השורה באשכול הזה. couldn't agree more.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
אוהד ותיק כתב:
הנימוקים מדוע לא לשחק ביד אליהו ברורים לחלוטין. הם לא השתנו מיום הקמת העמותה והקבוצה. כשקראתי אותם כאן הבוקר לא מצאתי משהו חדש או משהו שאינני מזדהה איתו לחלוטין.

אלא, שכבעלים של קבוצת כדורסל, בדיוק כמו בעלים של כל ארגון אחר, מוטלת עלי החובה לבחון כל הזמן את הנתונים ואת המתרחש בקבוצה, בעמותה ומחוצה לה. אני לא יכול להרשות לעצמי להיות מקובע בתפיסה מסויימת מבלי לבחון אותה ואת התאמתה לתנאים שבהם אני פועל ולמטרות שאותן אני רוצה להשיג.

הפועל תל אביב בכדורסל 2012 שונה לחלוטין מכל מה שהיה בעבר, ולא רק מבחינה פורמלית. הפועל ת"א בכדורסל היא ארגון מנצח ולא על המגרש בלבד. עלייתה לליגת העל היא קריאת תגר על מה שקורה מסביב, בספורט ובחברה. היא אות ומופת למה שיכול לעשות ציבור נחוש. כל זה מהווה ניצחון גדול על כל מי שביקש לראות אותה נמוגה והופכת לסעיף קטן בתולדות הכדורסל בישראל.

הפועל ת"א 2012 היא קבוצה שונה כי היא מרשה לעצמה לסרב להצעה של דורון הרציקוביץ. לא חשוב אם זו היתה החלטה נכונה או לא, אבל רק הפועל ת"א 2012 יכולה היתה לקבל אותה.

הפועל ת"א 2012 יכולה למכור כמות מנויים עונתיים שלא היתה כמותה בתולדות הקבוצה מאז ומעולם. כנראה שכבר עברנו את השיא של כל הזמנים.

אלו תנאים חדשים לחלוטין. אני מוכן להסתכן ולומר שלא ידענו טובים מהם מאז שנות ה-60. ומתוך עמדת כח זו, אני רואה לעצמי חובה, כאחד הבעלים, לבחון את המשמעות שלהם לגבי דרכי הפעולה שלנו.

את סוגיית האולם צריך לראות בהקשר הכולל יותר. אם אמנם אנחנו יכולים למכור עוד מנויים וכרטיסים בהיקף כולל של כמיליון ₪ לעונה, מעל למה שמכרנו כבר השבוע, מחובתנו לאפשר את התנאים לכך. אין לנו את הפריבילגיה לדחות הכנסה גדולה כל כך (אלא אם נמצא מקור חליפי).

בשביל זה צריך אולם ביתי בעל אלפי מקומות. תחת הגדרת ה"אולם הביתי" אני מתכוון למקום שבו יש אפשרות לקיים את כל האימונים הנדרשים. מקום שבו יש לקבוצה מעמד שווה לכל יתר המשתמשים.

אני בספק אם ראשון או חולון יוכלו לענות על הצורך הזה. מעבר למעמד הזוטר, יש את ענין המרחק. רוב חברי העמותה גרים בתל אביב, וצפונה לה, ולא אתפלא אם בחירה במקומות הללו תביא לירידה במכירת כרטיסים ומנויים (להוציא משחקי מפתח).

ולכן, ייתכן ואאלץ לבלוע גלולות נגד בחילה ולבחור לשחק ביד אליהו. כמובן תחת התנאים של מעמד שווה וירידה משמעותית בהוצאות. אני חוזר ואומר – מעמד שווה, בדיוק כמו שזה בבלומפילד.

אני מודע לכך שיש כאלו שלגביהם זה קו אדום, כמו שזה היה גם לגבי, עד לפני מספר ימים. אז התחלתי להבין שאם נלך לשם, נלך בצורה שונה ממה שרצו שנלך לשם בעבר. נלך לשם כארגון מנצח שיכול למכור אלפי מנויים וכרטיסים. לא נבוא רק למשחק זה או אחר, אלא לכל העונה, כי אנחנו ארגון מנצח.

והעובדה שמכבי תל אביב תמצא את עצמה שותפה, ולא מחליטה יחידה באולם הזה, תהיה עוד ניצחון שלנו בדרך לאליפות שאני מאמין בה מיום הקמת העמותה.

ואולי דווקא מכבי תאיץ את הקמת האולם עבורנו כי לא תרצה לראות אותנו ביד אליהו....

כבר הרבה שנים לא הסכמתי עם הודעה שלך , כמו זו.
אם זאת לי לפחות ברור שמעבר לנוקיה ( תחת כל התנאים שמנית) יסתום את הגולל על הקמת איצדיון של 3000-5000 מקומות להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 00:59 
הפועל כתב:
מממ, להשפיע בצורה הכי ישירה על ניהול הקבוצה האהודה שלך?

איך פתאום תוך שבוע חברות בעמותה הפכה מכבוד וזכות להיות בעלים של הקבוצה שלך
למס מיותר וסרח עודף לרכישת מנוי?
מה זה זה

אלה שנהנים להיות הבעלים של הקבוצה שלהם וכל זה כבר עשו חברות בעמותה ממזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 02:32 
לא תתפוס אותי כתב:
הפועל כתב:
מממ, להשפיע בצורה הכי ישירה על ניהול הקבוצה האהודה שלך?

איך פתאום תוך שבוע חברות בעמותה הפכה מכבוד וזכות להיות בעלים של הקבוצה שלך
למס מיותר וסרח עודף לרכישת מנוי?
מה זה זה

אלה שנהנים להיות הבעלים של הקבוצה שלהם וכל זה כבר עשו חברות בעמותה ממזמן.

!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 02:57 
סמל אישי של המשתמש
כולם מדברים על זה שבושה שלא יהיו כרטיסים למכירה, על זה שאי אפשר להתקדם ולשאוף להגדלת בסיס האוהדים, על זה שאין יותר תמריץ לאנשים שעוד לא עשו חברות בעמותה לעשות חברות בעמותה.
כולם צודקים.

מה שהרבה יותר מפריע הוא זה שכאן באשכול כבר שני אנשים כתבו שהם לא מתכננים לממש את המנוי חוץ מאשר למשחקים הגדולים ואני שמעתי את זה כבר מעוד כמה אנשים אחרים.
עם כל הסולד אאוט אני מעריך שלפחות חצי הדר יוסף יהיה ריק ברוב משחקי הבית ולא יהיו כרטיסים שאפשר למכור בשביל לקזז את הקרחות (לכל מי שבונה על זה שאנשים יודיעו שהם לא באים ועל סמך זה ידפיסו כרטיס למקום שלא לא נותר לי אלא לומר לו שהוא חי בסרט. באולם שהוא סולד אאוט מבחינת מנויים המשטרה לא תחתום על כרטיס אחד שיופץ ליציעי הקבוצה הביתית).
הפתרון היחיד שאני רואה לבעיה הזאת, וגם הוא יכול להתקיים בתנאי שדרבי ומגדל יתקיימו בסיבוב השני ו/או מספיק מאוחר בסיבוב הראשון, הוא להכריז כבר עם קבלת הגרלת המשחקים שמנוי שלא נוקב X פעמים עד הדרבי לא ינוקב גם בדרבי. זה ייתן תמריץ למנויים או להגיע גם למשחקים הרגילים או להעביר את המנוי שלהם לאנשים שרוצים להגיע ולא השיגו מנוי (בתקווה שהם יתנו את העברת המנוי לחברי עמותה בלבד, מה שעדיין ייתן תמריץ לאנשים לעשות חברות בעמותה. כנ"ל לגבי מנוי שלא יכול להגיע לדרבי/מגדל).

בכל מקרה להעביר לנוקיה זה בדיחה כי בכל מקרה גם עם הסולד אאוט מספר האוהדים באולם לא יתקרב ל1000 ברוב המשחקים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 03:24 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
כולם מדברים על זה שבושה שלא יהיו כרטיסים למכירה, על זה שאי אפשר להתקדם ולשאוף להגדלת בסיס האוהדים, על זה שאין יותר תמריץ לאנשים שעוד לא עשו חברות בעמותה לעשות חברות בעמותה.
כולם צודקים.

מה שהרבה יותר מפריע הוא זה שכאן באשכול כבר שני אנשים כתבו שהם לא מתכננים לממש את המנוי חוץ מאשר למשחקים הגדולים ואני שמעתי את זה כבר מעוד כמה אנשים אחרים.
עם כל הסולד אאוט אני מעריך שלפחות חצי הדר יוסף יהיה ריק ברוב משחקי הבית ולא יהיו כרטיסים שאפשר למכור בשביל לקזז את הקרחות (לכל מי שבונה על זה שאנשים יודיעו שהם לא באים ועל סמך זה ידפיסו כרטיס למקום שלא לא נותר לי אלא לומר לו שהוא חי בסרט. באולם שהוא סולד אאוט מבחינת מנויים המשטרה לא תחתום על כרטיס אחד שיופץ ליציעי הקבוצה הביתית).
הפתרון היחיד שאני רואה לבעיה הזאת, וגם הוא יכול להתקיים בתנאי שדרבי ומגדל יתקיימו בסיבוב השני ו/או מספיק מאוחר בסיבוב הראשון, הוא להכריז כבר עם קבלת הגרלת המשחקים שמנוי שלא נוקב X פעמים עד הדרבי לא ינוקב גם בדרבי. זה ייתן תמריץ למנויים או להגיע גם למשחקים הרגילים או להעביר את המנוי שלהם לאנשים שרוצים להגיע ולא השיגו מנוי (בתקווה שהם יתנו את העברת המנוי לחברי עמותה בלבד, מה שעדיין ייתן תמריץ לאנשים לעשות חברות בעמותה. כנ"ל לגבי מנוי שלא יכול להגיע לדרבי/מגדל).

בכל מקרה להעביר לנוקיה זה בדיחה כי בכל מקרה גם עם הסולד אאוט מספר האוהדים באולם לא יתקרב ל1000 ברוב המשחקים.

מה שהצעת לא חוקי, לא ישים (אפשר לנקב לבד) ובאופן כללי דרך של איומים וכפייה היא מגעילה ואסור לנקוט בה. חוץ מזה שצבוע ומגוחך להבהיל אוהדים שחייבים מנוי בשביל להיכנס לדרבי כי יהיה סולד-אאוט למנויים ואז להילחם בכאלה שעשו מנוי בעיקר בשביל הדרבי בגלל אותה הפחדה (לא שאני מעביר ביקורת על השיווק שנעשה, אבל צריך לקחת בחשבון את ההשלכות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: זה פשוט שערוריה מה שהולך עם המנויים...
הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 06:16 
פה לדעתי אפשר להגיד שהמינויים היו קצת זולים מידי, אם הם היו קצת יותר יקרים היה אפשר בקלות לייצר אוירה של מכירת ניקובים בין חברי עמותה (דרך דף מסודר באתר העמותה ובמחירים ברורים וידועים כך שנגיד 90% מהמכירה יילך למוכר ועוד 10% לעמותה), עדיין ניתן להרים משהוא כזה, אבל לדעתי במחירים שנמכרו מינויים לעליון יש לי חשש שהרבה אנשים לא יתרחו בכלל להתעסק במכירת הניקוב שלהם.

אבל זה אני יכול להגיד רק בדיעבד אחרי שנמכרו כל המינויים הזולים תוך יומיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
להעניש אנשים כי הם חושבים שמשחקי כדורסל ישראלי זה דבר לא מעניין?
זאת קונספציה חדשה :D
רעיון לא חכם בכל מקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 08:26 
סמל אישי של המשתמש

רק שתבינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 08:31 
צמרמורת
עכשיו תכפילו ותבינו מה כן אפשר לעשות
במשחקים גדולים
(אלא אם כן רוצים להמשיך להתבוסס ב1500 חברים מקסימום ועם אולם
שלנצח לא יורחב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:

רק שתבינו

הצבא האדום :BOW:

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
יאללה בואו נמשיך לעשות סמיילים משתחווים ונמשיך להתרפק על העבר ונמשיך לעמוד באותו מקום שבו נעצרנו, דווקא כשיש לנו הזדמנות לשנות דברים

זה לא הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
כולם צודקים.

לפי דעתי הרעיון של יוס יכול להועיל לכולם בצורה הטובה ביותר:
לכל חבר עמותה יהיה "אזור אישי", בכניסה לכל משחק (בית/חוץ, לא משנה) יחולקו אחרי הניקוב/הצגת הכרטיס פתקיות קטנות ועליהם מספר סידורי
לאחר סיום המשחק, יכול כל אוהד להיכנס לאזור האישי, להכניס את המספר הסידורי, ואז הוא יקבל על כך נקודות.
סתם לדוגמא, הצעה לחלוקת נקודות שנראית לי הגיונית:
משחק בית - נקודה 1
משחק חוץ "גדול" (מגדל, חולון, דרבי) - 2 נקודות
משחק חוץ "בנוני"/קרוב (ראשון, נתניה, גליל/גלבוע (חיפה?)) - 3 נקודות
משחק "קטן"/רחוק (אשדוד, אשקלון, הבקעה, בני השרון (חיפה?)) - 4 נקודות
בנוסף יהיה ניתן לקנות נקודות בתמורה ל100 שקל לנקודה.
בנוסף תהיה טבלה אנונימית ולפיה תדע באיזה מקום אתה ואיך אתה יכול לשפר.
אפשר אפילו בסוף העונה לתת פרס לאוהד המתמיד, אבל זה נראה לי כבר דיי מוגזם :D
בשנה הבאה ל500 המנוקדים ראשונה תהיה זכות ראשונים לקניית מנוי ביום הראשון, ביום השני יצטרפו אליהם עוד 500 עד שביום הרביעי תהיה אופציה לכל חברי העמותה..
וביום השמיני לערך (שבוע אחרי תחילת המכירה) יכולו גם אנשים שהם לא חברי עמותה לקנות מנוי
בנוסף, הכרטיסים למשחקים רגישים (משחקי חוץ גדולים כמוגדרים לעיל), ימכרו בצורה דומה, רק שביום הראשון ימכרו למדורגים במקומות ע"פ 50% מהכרטיסים שהוקצו וביום השני יצטרפו היתר וכך הלאה (לדוגמא - למשחק נגד מכבי מוקצים לנו 500 כרטיסים, ביום הראשות תהיה זכות ראשונים ל250 הראשונים בדירוג, ביום השני ל500 וכך הלאה)
השיטה הזו יכולה גם לעודד אנשים להגיע ליותר משחקי חוץ (בשביל לא להיתקע בלי מנוי/כרטיס לדרבי), גם לעודד תרומה לעמותה, וגם לפתור את הבעיות של "למי מגיע יותר"
אגב, לגבי השיטה של מכירת כרטיס ע"ח מנוי, לדעתי אין מניעה אלא לאפשר הפקדת המנוי לפני משחק שלא הולכים אליו (או במשחק לפני כן או עד לכשבוע לפני במשרדי העמותה) וכ3-4 ימים לפני המשחק להוציא למכירה את כל הכרטיסים שהופקדו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 388 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: