תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 01:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 08 יוני 2015, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר ממשיכים עם קטש אז שלא ינחיתו עליו מישהו כי זה מתכון לצרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2015, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
וזה עדיין לא משנה את העובדה שהוא התקדם גם מקצועית

לך תמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2015, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
החלטה רעה בעיני. הערך המוסף של עוזר מאמן יכול להיות בדברים נקודתיים כמו עבודה עם שחקנים או מומחה הגנה סטייל עופר רון.
להביא עוזר מאמן חזק כי קטש לא מספיק טוב זה מתכון לכישלון מכל בחינה אפשרית.
ההחלטה הנכונה הייתה לחתוך את קטש.

נאווי די ידוע כעוזר מאמן הגנתי לא? אז עם אפי כל הזמן דיברו שבזכותו הקבוצה הייתה כ"כ קשוחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2015, 22:39 
ofir כתב:
ברגר כתב:
ofir כתב:
בכותרת בוואן היה רשום 700 אלף יורו כשאני הסתכלתי אבל זה ממש לא העיקרון.
הוא השתדרג בשכר, בקבוצה וכל זה בזכות ולא בחסד. עשה עונה גדולה, מגיע לו ומקווה מאוד שיצליח.

"שכרו עשוי להגיע ל-700 אלף דולר". יענו, 500 שכר ועוד 200 בבונוסים. יאללה, שחרר מזה

אז הם שינו, לא מבין מה נתפסת על זה וזה עדיין לא משנה את העובדה שהוא התקדם גם מקצועית וגם כלכלית.
ובוריס מה הקשר בין זה שאני מאחל לו בהצלחה לכל מה שרשמת, אם הם לא היו רואים בו פוטנציאל גדול הם לא היו ממהרים לסגור איתו עוד לפני שהסתיימה להם העונה.

זה שהפועל ירושלים יכולה לשלם סכומים כאלה לשחקן מחליף זה לא אומר שהוא התקדם מקצועית. יינסי גייטס הוא המיקרו-קוסמוס של הפועל העונה, וטוב מאוד שהוא עוזב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 01:01 
ofir כתב:
ברגר כתב:
ofir כתב:
בכותרת בוואן היה רשום 700 אלף יורו כשאני הסתכלתי אבל זה ממש לא העיקרון.
הוא השתדרג בשכר, בקבוצה וכל זה בזכות ולא בחסד. עשה עונה גדולה, מגיע לו ומקווה מאוד שיצליח.

"שכרו עשוי להגיע ל-700 אלף דולר". יענו, 500 שכר ועוד 200 בבונוסים. יאללה, שחרר מזה

אז הם שינו, לא מבין מה נתפסת על זה וזה עדיין לא משנה את העובדה שהוא התקדם גם מקצועית וגם כלכלית.
ובוריס מה הקשר בין זה שאני מאחל לו בהצלחה לכל מה שרשמת, אם הם לא היו רואים בו פוטנציאל גדול הם לא היו ממהרים לסגור איתו עוד לפני שהסתיימה להם העונה.

מה הקשר? הוא שנה הבאה הולך להרוויח סכום כסף זהה לשנה, ולשחק במועדון שאני לא רואה הבדל אימתני באיכות המועדונים בינינו לבין מגדל אפילו ההפך הוא הנכון
הבעיה היא שאתה מתבסס על מספרים דלוחים, בא בלי טענות, נימוקים, הסברים
מה כל כך מיוחד בשחקן האדירר הזה יינסי גייטס? אני רוצה לדעת ברצינות, איזה פוטנציאל, פוטנציאל למה?

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

נערך לאחרונה על ידי בוריס בתאריך 09 יוני 2015, 01:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 01:06 
ועוד משהו סתם אם אולי טרחת לראות את המשחק של ירושלים מול ראשל"צ ולראות מדי פעם את המצלמה קופצת לג'וזף ג'ונס שיושב לו ביציע, עם כובע,אוזניות,וחולצה טישרט נאה
לא אומר שככה יינסי יראה, אבל המעמד שלו שם לא יהיה יותר גבוה, שחקן יום כן יום לא בליגה ואיזה 15 דק באירופה, ריאל מדריד משקשקת ומתחרטת..

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 06:43 
עוזר מאמן רציני זה בדיוק מה שקטש צריך לדעתי.
אברהמי ונאווי אלה אופציות מעניינות. גם נתי כהן שכבר נמצא בתוך המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 06:46 
סמל אישי של המשתמש
הוא צריך מישהו מעליו, לא מתחתיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 07:12 
לא חושב שההגדרה של מעל או מתחת כל כך משנה במקרה הזה. צריך עוד איש מקצוע רציני במערכת.
מה גם שלהביא מנהל מקצועי ברמה שיהיה מעל קטש זה כנראה יהיה יקר ויש מעט מאוד אנשים שיכולים להתאים לתפקיד כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 08:09 
האמת ששניהם זה שמות מתאימים, ראויים, ואהובים במערכת.
השאלה מה האינטראקציה של עודד עם כל אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 08:26 
למה אתם חושבים שמנחיתים לו אנשים?
מההכרות שלי עם הניהול של הפועל הדברים נעשים בתיאום עם קטש
אני יהיה מופתע מאוד לגלות שזה לא ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
לפי אדום עולה כל הזרים ישוחררו והישראלים ישארו, כולל מתן
http://red-fans.com/Article.asp?id=10584
הפועל הציעה חוזה חדש למתן נאור
האדומים החלו בהכנות לקראת העונה הבאה: הקפטן טרם השיב להצעה, ארבעת הזרים לא ימשיכו

המטרה העיקרית היא החתמת ארבעה זרים חדשים במקומם של דוראנד סקוט, לארי אובנון, דיז'ון תומפסון, קרטיס קלי ויינסי גייטס שסיימו חוזיהם ולא ימשיכו במועדון.
בקרב ההנהלה קיימת נטייה שהעונה לא יחזור עניין החתמת חמישה זרים, שחזר על עצמו בשתי העונות האחרונות ולא הוכיח את עצמו - הן כלכלית והן מקצועית.
בגזרת הישראלים השחקנים הבכירים ימשיכו, בתקווה לצרף ישראלי בכיר נוסף במידה שימצא מתאים מבחינה כספית.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
אם זה נכון, חבל על סקוט. :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 11:03 
חבל על סקוט? חבל עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 11:04 
פשע לא להשאיר את סקוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
יש גבול לכל תעלול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
טעות. ובעיקר אכזבה שיש תחושה שאובדן העשתונות המקצועי שהתחיל באמצע העונה רק ממשיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
אם לא משחררים את שולדי אני לא רואה מקום לישראלי נוסף, הן מבחינת תקציב והן מבחינת סגל, אז לא ברור איזה ישראלי בכיר בדיוק יגיע אלינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 00:32 
אין מה לקחת ברצינות דיווחים בשלב הזה לדעתי, דברים עדיין מאוד לא ברורים. קודם כל צריך לראות לאיזה כיוון הולך הסגל הישראלי שלנו כי זה ישפיע גם על בחירת הזרים.
מצד אחד אני חושב שזו טעות גדולה לא להשאיר את סקוט, מצד שני אם במקרה נצליח להחתים את יבזורי (אם זה בכלל על הפרק) אז סקוט לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 02:10 
ממה שאני מרחרח, יבזורי לא בכסף שלנו גם לא בצחוק. כדיר זה בערך מיליון שקל עלות. לא יודע אם זו אופציה, בהתחשב בכך שהולכים להשקיע יותר בזרים. מאיפה יבוא הכסף? אולי משחרור שולדי, אופציה שצריך לחשוב עליה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 02:26 
אם ככה, עדיף כבר להשאיר את הסגל הישראלי, להשאיר את סקוט (לא חייבים בדיוק בסכום של האופציה - אפשר לנסות להשאיר ביותר זול) ולהביא עוד שלושה זרים ב-100 אלף דולר כל אחד.

לא צריך לסתום את התקציב על ישראלי בכיר אחד, שאחרי כל ההוצאות והמיסוי יעלה כמו שלושה זרים. אף ישראלי לא שווה מיליון שקל עלות בשנה לקבוצה בסדר הגודל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 07:09 
אני בכל מקרה הייתי מנסה לשחרר את שולדי ולהשקיע הכסף בזרים טובים יותר. במקומו הייתי מנסה להביא נגר גבוה. צריך לזכור שהכסף שמשלמים לו שווה יותר כשהוא משולם לזר בגלל יתרונות המס. ואם משחררים את סקוט אין לי ספק שאפשר למצוא זר טוב יותר במחיר האופציה עליו. עכשיו נראה את קטש מצליח להביא זרים טובים. אין סיבה שבקבוצות אחרות זה יצליח ואצלנו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 07:36 
סמל אישי של המשתמש
ליוטר יש חוזה לעונה הבאה?
זה משתלם לנו מבחינת המס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 07:40 
אם כדיר בעלויות כאלה - לוותר. הוא בטח לא שווה הבדל של עוד זר טוב במחיר בינו לבין יונתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
ליוטר יש חוזה לעונה הבאה?
זה משתלם לנו מבחינת המס?

תשכח מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
מיליון שקל עלות זה לא כזה הרבה ואני לא חושב שבכלל אפשר להשיג את כדיר בעלות הזאת. קצת פרופורציות, שולדבראנד מרוויח באיזור ה-100 אלף דולר, תמירו לשקלים ותכפילו בערך פי 2 (לפחות) בגלל המס ועלויות נלוות וזה אומר עלות של בערך 800 אלף. רביב עולה קצת יותר לדעתי ושחקנים בקבוצות אחרות כמו חנוכי ואפיק ניסים מרוויחים אפילו יותר ממנו. אלה סדרי הגודל של הסכומים, ואין ברירה, צריך לשלם אותם. עם גבוהים המצב עוד יותר גרוע, כדיר עולה לאילת בערך מיליון וחצי שקל, גם אם הוא יסכים להתפשר קצת בסכומים כדי לצאת מאילת ולהגיע אלינו, זה מה שצריך לשלם בשביל גבוה ישראלי שהדקות שלו הם לא נזק על המגרש.
אי אפשר להסתפק בגבוה נגר (אלא אם מביאים גארד ברמת נבחרת שאני לא רואה את זה קורה ושוב, מדובר באותם סכומים). לקבוצה שהישראלי השני שלה הוא סקוורר והישראלי השלישי הוא ביר-כץ או משהו תהיה תקרת זכוכית מאוד ברורה, קבוצה כזאת לא תגיע לשום מקום מעבר למרכז הטבלה במיוחד בחוק הרוסי, שמחייב אותך להחזיק שני ישראלים ברמה גבוהה כדי להרכיב לפחות חמישייה ראשונה חזקה אם אתה רוצה להגיע לאנשהו (על הישראלים בספסל אפשר וצריך להתפשר).

הסיטואציה היחידה שבה צריך לשחרר את סקוט זה אם מביאים את יבזורי למשל (כאמור, לא יקרה) ואז צריך רכז, שני גבוהים ועוד זר לעמדות 3-4 ובמקרה כזה לא צריך זר בעמדה של סקוט. אפשר תמיד להביא שחקן יותר טוב, אבל מי שחושב שהסיכויים לכך הם לא נמוכים מאוד, הרבה יותר נמוכים מאשר הסיכוי להביא פלופ או סתם שחקן פחות טוב, פשוט חי בסרט. רק לראות את כמות הזרים הכושלים שנוחתים בליגה כל עונה, משחקנים לא טובים וחסרי כישרון ועד שחקנים עם פוטנציאל להצליח שלא מממשים אותו מאלף ואחת סיבות, ולכן גם קבוצות עושות מאמצים להחזיר זרים שכבר הצליחו כאן (וגם זה לא תמיד מצליח כי הרבה פעמים הם חוזרים לפה אחרי השיא שלהם) או להשאיר זרים אחרי עונה אפילו סבירה, כמו נואלס בנס ציונה שהיה בסך הכל זר רביעי בעונה הראשונה או קווין פאלמר שנשאר באילת למרות שיש להם תקציב זרים גדול והעונה הם כמעט חתכו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 08:59 
סביר להניח שמה שיקרה זה שנשאיר את הסגל הישראלי כמו שהוא ונשקיע יותר בזרים.
לדעתי ההחלטה להשאיר את סקוט או לא תלויה באיזה זרים אחרים אנחנו יכולים להביא. במחיר של האופציה הוא יהיה כנראה הזר היקר בקבוצה והשאלה אם זה משתלם. לא בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 09:27 
כדיר זו בערך העלות של יהונתן פלוס סקוורר.
וזה מה שאני הייתי עושה. מוותר על שניהם בשביל אלישי כדיר. ואפילו נותן יותר דקות לתמיר בלאט, ובודק אם אפשר להביא את גל איתן לספסל.
מה שכדיר נותן בליגה יהונתן לא מתקרב לתת. עם כל האהבה של יהונתן, הוא לא מראה יכולות של ישראלי בכיר, וצריך להכיר בזה. (אם הוא יישאר הלוואי וייתן עונה גדולה ויוכיח שהוא ישראלי בכיר. אבל בעונות האחרונות הוא רחוק מאוד מזה)
לימונד וכדיר בתור בכירים: מתן, בלאט, וורקמן, גבוה זר וגל איתן מהספסל. פלוס שלושה זרים טובים בחמישייה זה מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 09:45 
רק עוז בלייזר. רחוק מהעלות של כדיר וכן שחקן יותר טוב מיהונתן. ישאיר מספיק כסף לזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
רק עוז בלייזר. רחוק מהעלות של כדיר וכן שחקן יותר טוב מיהונתן. ישאיר מספיק כסף לזרים.

מסכים.
לא הייתי מוותר על סקוט וסקוורר בכזאת קלות, שניהם היו שחקני ההגנה הכי טובים שלנו השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: