תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 670 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 14:49 
כי זה היה בלי סאונד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 15:17 
הצעתי את זה בעבר, וזה רלוונטי יותר מתמיד. הנהלת הקבוצה צריכה מחר להגיש תביעה נגד אוהד אחד ש"העיז" לעלות על בדל שפתיו את השיר הנורא ולתבוע את כל הנזקים- 50,000 ש"ח.

אותו אוהד יתגונן בטענה אחת בלבד- חופש הביטוי (כי כמובן יש טענות הגנה טובות יותר). רוב הסיכויים שבית המשפט יפסוק לטובת האוהד. הפועל תוכל לחזור לאיגוד ולטעון שיותר מזה לא ניתן לעשות, והאיגוד מוזמן לשנות באמצעות המחוקק ולהוסיף את הביטוי האמור כאסור על פי חוק (כי סביר להניח שחוק האוסר כל נאצה לא יתקבל).

בזמן ניהול התביעה הפועל תבקש להימנע מלהטיל קנסות ותציין כי בכוונתה לתבוע את כל בעלי המנויים ככל ותזכה בתביעה (למעט אותם אוהדים שיצהירו נאמנות...).

אני מאוד מקווה שההליך יגחיך את האיגוד ובית המשפט במסגרת פסק הדין אף יתקוף את התנהלות האיגוד (משאלת לב אני יודע...)

(למען הסר ספק, בין האוהד לקבוצה יהיה הסכם שבשתיקה שהפועל לא תגבה את פסק הדין ככל ויתקבל. האוהדים/ הקבוצה תממן את שכר הטרחה של עורך הדין).

בלי קשר, יש כל כך הרבה רעיונות נוספים שיגחיכו את האיגוד וכל ההתנהלות לרבות שירת כל היציעים בדרבי לרמי כהן...

התסכול אוף התסכול.... :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 15:34 
תאום אדום כתב:
הצעתי את זה בעבר, וזה רלוונטי יותר מתמיד. הנהלת הקבוצה צריכה מחר להגיש תביעה נגד אוהד אחד ש"העיז" לעלות על בדל שפתיו את השיר הנורא ולתבוע את כל הנזקים- 50,000 ש"ח.

אותו אוהד יתגונן בטענה אחת בלבד- חופש הביטוי (כי כמובן יש טענות הגנה טובות יותר). רוב הסיכויים שבית המשפט יפסוק לטובת האוהד. הפועל תוכל לחזור לאיגוד ולטעון שיותר מזה לא ניתן לעשות, והאיגוד מוזמן לשנות באמצעות המחוקק ולהוסיף את הביטוי האמור כאסור על פי חוק (כי סביר להניח שחוק האוסר כל נאצה לא יתקבל).

בזמן ניהול התביעה הפועל תבקש להימנע מלהטיל קנסות ותציין כי בכוונתה לתבוע את כל בעלי המנויים ככל ותזכה בתביעה (למעט אותם אוהדים שיצהירו נאמנות...).

אני מאוד מקווה שההליך יגחיך את האיגוד ובית המשפט במסגרת פסק הדין אף יתקוף את התנהלות האיגוד (משאלת לב אני יודע...)

(למען הסר ספק, בין האוהד לקבוצה יהיה הסכם שבשתיקה שהפועל לא תגבה את פסק הדין ככל ויתקבל. האוהדים/ הקבוצה תממן את שכר הטרחה של עורך הדין).

בלי קשר, יש כל כך הרבה רעיונות נוספים שיגחיכו את האיגוד וכל ההתנהלות לרבות שירת כל היציעים בדרבי לרמי כהן...

לא חושב שמה שאתה מציע הוא חוקי, זה גובל בבזיון בית המשפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 15:52 
LeeorJuve כתב:
תאום אדום כתב:

לא חושב שמה שאתה מציע הוא חוקי, זה גובל בבזיון בית המשפט.

כי מה שעושים להפועל לא גובל בביזיון בית משפט... אפשרות שנייה- תביעה נגד כל בעלי המנויים שהיו במשחק שבו שרו את השיר יוצא שתביעה נגד כל אוהד עומדת על 16 ש"ח.. ורק צריך עורך דין אחד שיתנדב (כאילו חסר עורכי דין אוהדי הפועל). זה אפילו טוב יותר. ולא בטוח שהאופציה הראשונה לא אפשרית, מדובר בתביעת סרק לכל היותר, על הנתבע לטעון את זה. ותכלס, אם בסופו של יום יקבע שהאוהד צריך לשלם לקבוצה, אז קטונתי, ואני באמת חושב שהפועל צריכה להודיע שלאור פסיקת בית המשפט אין מנוס מלהפסיק לשיר את השיר ואוהדים שישירו עלולים להיתבע על ידי הקבוצה. דרך אגב קורנפיין תבע אוהד ולאחר פסק הדין לא מימש את התביעה- כי נעשתה סולחה.

אפשר להוסיף בכתב התביעה שהפועל לא תעמוד על מימוש הקנס ככל והאוהד יתחייב להפסיק לשיר את השיר. יש מספיק דרכים משפטיות להימנע מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 16:15 
Je suis charlie!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
itay_yacobi כתב:
Je suis charlie!
זה אכן רעיון איכותי למחאה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 18:35 
דיברתי אתמול עם חבר שופט. מחוזי.
אמר שהטיעון היחיד שלנו הוא אכיפה סלקטיבית.
שקריאות ספציפיות לאדם שקשורות במוות זה בעייתי מאוד, לחופש הביטוי לא יגן עליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
שמעון מזרחי: "למה להשוות אותי לרודן?! אלימות מילולית גם יכולה לפגוע ולהכאיב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
האם אפשר להעמיד לדין על שירת ״שימון מזרחי אל תתאבד כבר…״?
מקסימום גם הפעם יעשה דווקא שלא כמילות השיר :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 09:21 
http://103fm.maariv.co.il/programs/Medi ... 1t4nzVQ=KH

החל מ7:33. מעבר לעובדה המדהימה שהוא הלך למשקיף לברר האם ציין את השלט ( מה השלב הבא, אסור להגיד את המילים שימון ומזרחי? ) מי שלא הבין עד היום עד כמה הוא נפגע מכל מילת ביקורת שמושתת עליו, שישמע ויבין. לא צריך לשיר לו שיתאבד כי זו 'הסתה', לא היה צריך מהתחלה, גם כי זה שיר דבילי במהות בדיוק כמו שמעון מזרחי הוא יתום וגם כי מספיק לשיר לו שהוא מכוער והוא ייפגע באותה מידה ובעיקר כי אפשר להיות כל כך הרבה יצירתיים, ישירים, שנונים אם באמת רוצים. איינשטיין צריך לרעוד ביום ראשון משירים ולהיות מוצף בשלטים כלפיו, אף אחד לא 'הסתה'. שימון בגד ב____ ( איך שלא קראו לאשתו ), שימון מזרחי רודן, שימון רצח את הכדורסל, שימון משמן שופטים, מושחת הביתה. האמת הפשוטה בפרצוף, וכמה שזה כואב לטינופת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
http://103fm.maariv.co.il/programs/Medi ... 1t4nzVQ=KH

החל מ7:33. מעבר לעובדה המדהימה שהוא הלך למשקיף לברר האם ציין את השלט ( מה השלב הבא, אסור להגיד את המילים שימון ומזרחי? ) מי שלא הבין עד היום עד כמה הוא נפגע מכל מילת ביקורת שמושתת עליו, שישמע ויבין. לא צריך לשיר לו שיתאבד כי זו 'הסתה', לא היה צריך מהתחלה, גם כי זה שיר דבילי במהות בדיוק כמו שמעון מזרחי הוא יתום וגם כי מספיק לשיר לו שהוא מכוער והוא ייפגע באותה מידה ובעיקר כי אפשר להיות כל כך הרבה יצירתיים, ישירים, שנונים אם באמת רוצים. איינשטיין צריך לרעוד ביום ראשון משירים ולהיות מוצף בשלטים כלפיו, אף אחד לא 'הסתה'. שימון בגד ב____ ( איך שלא קראו לאשתו ), שימון מזרחי רודן, שימון רצח את הכדורסל, שימון משמן שופטים, מושחת הביתה. האמת הפשוטה בפרצוף, וכמה שזה כואב לטינופת.

מחזק
שירת "שמעון מזרחי מכוער" על הלחן של "שער 5 להתעורר" תתפוס לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 14:38 
אייל גיל בהארץ היום - http://www.haaretz.co.il/sport/opinions/.premium-1.2543749

"ראיון מסקרן למדי העניק היועץ המשפטי של איגוד הכדורסל, רונן ויינברג, לעירד צפריר במדור הקאלט "סגור לי ת'פינה" בשבוע שעבר. בין ההיילייטס: השוואת הקריאות לשמעון מזרחי לפוסטרים של יצחק רבין במדי ה־SS ותיאורן כהסתה לרצח, אי היכולת לנמק מדוע על הקריאות "שופט אתה עומד למות היום" (למה זה פחות מסית לרצח?) או "טועמה מחבל" אף אחד לא עומד לדין, והסיפור מאחורי רדיפת השיר הספציפי הזה — העובדה שילדיו שמעו אותו במשחק במלחה והזדעזעו.

קודם כל, חבל שילדיו לא הזדעזעו מעוד דברים בליגה. למשל, מהמחירים המופקעים במזנונים, הווליום הבלתי נסבל של המוזיקה בין הרבעים או החובה המטופשת לריקודי מעודדות. אילו הלינו על זה, אולי ויינברג היה נותן על כך את דעתו המשפטנית המפולפלת ועוזר לנו להתחמק מהצרות האלה.

מעבר לכך, הייתי מעוניין לשגר לוויינברג דו"ח משקיף בלתי תלוי מהמשחק ביד אליהו ביום ראשון. במהלכו חלק נרחב מהקהל של מכבי תל אביב שר את השיר "שמעון מזרחי הוא המלך". לטעמי, וככל שאני מפרש את תקנון איגוד הכדורסל נכונה, מדובר בסכנה מוחשית לקיומה של ישראל כמדינה בעלת שלטון דמוקרטי יציב והטפה מסוכנת להקמתה של מונרכיה. על כן המלצתי היא כי יש לפעול ללא דיחוי ולהעמיד את מכבי לדין."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:
אייל גיל בהארץ היום - http://www.haaretz.co.il/sport/opinions/.premium-1.2543749

"ראיון מסקרן למדי העניק היועץ המשפטי של איגוד הכדורסל, רונן ויינברג, לעירד צפריר במדור הקאלט "סגור לי ת'פינה" בשבוע שעבר. בין ההיילייטס: השוואת הקריאות לשמעון מזרחי לפוסטרים של יצחק רבין במדי ה־SS ותיאורן כהסתה לרצח, אי היכולת לנמק מדוע על הקריאות "שופט אתה עומד למות היום" (למה זה פחות מסית לרצח?) או "טועמה מחבל" אף אחד לא עומד לדין, והסיפור מאחורי רדיפת השיר הספציפי הזה — העובדה שילדיו שמעו אותו במשחק במלחה והזדעזעו.

קודם כל, חבל שילדיו לא הזדעזעו מעוד דברים בליגה. למשל, מהמחירים המופקעים במזנונים, הווליום הבלתי נסבל של המוזיקה בין הרבעים או החובה המטופשת לריקודי מעודדות. אילו הלינו על זה, אולי ויינברג היה נותן על כך את דעתו המשפטנית המפולפלת ועוזר לנו להתחמק מהצרות האלה.

מעבר לכך, הייתי מעוניין לשגר לוויינברג דו"ח משקיף בלתי תלוי מהמשחק ביד אליהו ביום ראשון. במהלכו חלק נרחב מהקהל של מכבי תל אביב שר את השיר "שמעון מזרחי הוא המלך". לטעמי, וככל שאני מפרש את תקנון איגוד הכדורסל נכונה, מדובר בסכנה מוחשית לקיומה של ישראל כמדינה בעלת שלטון דמוקרטי יציב והטפה מסוכנת להקמתה של מונרכיה. על כן המלצתי היא כי יש לפעול ללא דיחוי ולהעמיד את מכבי לדין ."

http://www.haaretz.co.il//misc/iphone-a ... -1.2543749

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 16:22 
מצאתי לנכון לפרסם כאן את נוסח הודעת המייל ששלחתי הבוקר ליועץ המשפטי של איגוד הכדורסל -

שלום רב,

קראתי בעיון רב את הראיון עמך מהשבוע שעבר בעיתון "הארץ", ואם עד קריאת הראיון חשבתי שאנחנו, אוהדי הפועל ת"א, פרנואידים ונחרצים מידי, בא הראיון עמך והבהיר לי שלא רק שאיננו פרנואידים אלא שכל טענותינו להפליה פסולה, אכיפה בררנית ו"איתרוגו" הפסול של מר ש. מזרחי, נכונות ומוצדקות.

היום יותר מתמיד ברור לי שהשיר "ש.מ.ת.כ." הוכרז כאסור אך ורק בשל הרצון "לתפור" איסור שיגן על איש אחד בלבד שאתם חפצים ביקרו (ש. מזרחי). כשם שאין "לתפור" מכרז שיתאים למידותיו של אדם מסויים, אין, ולא חוקי, "לתפור" עבירה שתתאים למידותיו של אדם מסויים, והדברים ידועים. לכשעצמי, אין לי ספק שאילו השיר הנדון היה מושר לאדם אחר ולא למר ש. מזרחי, איש לא היה עוסק בכך,

תמוה בעיני שבנך עול הימים לא הסב תשומת לבך לשירה האדירה שהושמעה ע"י אוהדי הפועל חולון במשחק נגד הפועל ת"א (הדר יוסף, פני מספר שבועות) "הפועל זונה ... הפועל מוצצת לכל השכונה". לשיטתך השיר לכאורה פסול, הוא עלול הרי לעודד אלימות, לעורר שאלות אצל ילדים ולהרחיק משפחות. המעניין הוא שלא רק בנך לא שמע את השיר הדוחה האמור, גם המשקיף לא שמע אותו. המשקיפים גם אינם שומעים את השירים/הקריאות, שכולם מכירים חוץ ממך ומבנך, "שופט אתה עומד למות היום" או משהו בסגנון, "טועמה מחבל", "הפועל חזבאללה", "יאללה לזיין את הפועל", "כל אדום צריך לצלוב", "אין אדומים אין פיגועים" וכיוצ"ב, המושמעים תדיר במשחקיה של מכבי ת"א. האם שאלת פעם את עצמך מדוע המשקיפים אינם שומעים את השירים האמורים? התשובה לכך ברורה - המשקיפים יודעים שבפועל רק השיר כנגד ש. מזרחי אסור, ואילו כל יתר השירים/הקריאות, אלימים ודוחים ככל שיהיו, אינם אסורים. המשקיפים פשוט "תוכנתו", אולי אף תודרכו, בפועל או בקריצה, לדווח רק על השיר כנגד מר ש. מזרחי, הם מאמינים ומשוכנעים שלכך מצפים מהם.

זהו הפן האחד של האכיפה הבררנית הפסולה.

הפן השני - בגין השמעת השיר הנדון, אתה מעמיד לדין רק את הפועל ת"א. ההסבר שנתת כאילו הפועל ירושלים לא הועמדה לאחרונה לדין בשל השמעת השיר הנ"ל (במשחק נגד גלבוע), רק משום שזו היתה לה הפעם הראשונה השנה, ולכן הסתפקת באזהרה, מגוחכת. ראשית, זו לא היתה הפעם הראשונה, זו היתה הפעם השנייה לפחות (הפעם הראשונה היתה בגביע "וינר"), אך בכל מקרה, וככל שעל "הפעם הראשונה" לא מעמידים לדין ומסתפקים באזהרה, מדוע הפועל ת"א הועמדה לדין גם בגין הפעם הראשונה? (אגב, השיר הנדון מושמע גם המגרשים אחרים וע"י קבוצות אחרות, ללא שום תגובה).

בראיון אתה קורא להפועל ת"א להביא משקיפים מטעמה למשחקים. מדוע על הפועל ת"א לעשות זאת? מדוע עליה להקים "משטרת משקיפים פרטית"? האין זה תפקידו של איגוד הכדורסל?

בכל הכבוד הראוי, אתה לא מחנך הדור, ואיש לא חייב להגיש לך "תכנית חינוכית" כזו או אחרת. בכל מקרה, ואם בתכנית חינוכית עסקינן, אציע לך לדרוש אחת כזאת גם ממר ש. מזרחי. שיתכבד האחרון להגיש לך תכנית חינוכית בה יסביר, למשל, איך במשך שנים, כמעט עשור, שר הקהל שלו "אמסלם ההומו ... אמסלם הבן זונה" ושירים דוחים אחרים (ראה לעיל), ללא שום תגובה מצדו (של מזרחי), ואיך במשך שנים התנהל מתחת לאפו בנק פרטי ובלתי חוקי, גם זאת ללא שום תגובה מצדו.

לכשעצמי ברור לי שכל ההתנהלות המתוארת מגמתה אחת - להרוס את הפועל ת"א, ואם לא ניתן לעשות זאת על המגרש, יעשה הדבר בדרך של ריקון חשבון הבנק של המועדון באמצעות קנסות של עשרות אלפי ש"ח (ראה לעניין זה גם את התנהגותה של מכבי ת"א במשחק הגביע האחרון כנגד הפועל ת"א, בו הורידה את מחירי הכרטיסים למינימום ואף חילקה כרטיסים רבים חינם אין כסף, רק בשל רצונה למנוע הכנסות מהפועל ת"א, רחמנא לצלן, הכל ללא שום תגובה מהאיגוד או ממך).

למען הסר ספק, פנייתי אליך הינה על דעתי בלבד והיא נעשתה מתוך כאב עצום למה שנראה בעיני כהתנכלות למועדון אחריו אני עוכב מזה למעלה משנות דור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 16:28 
beny כתב:

מעבר לכך, הייתי מעוניין לשגר לוויינברג דו"ח משקיף בלתי תלוי מהמשחק ביד אליהו ביום ראשון. במהלכו חלק נרחב מהקהל של מכבי תל אביב שר את השיר "שמעון מזרחי הוא המלך". לטעמי, וככל שאני מפרש את תקנון איגוד הכדורסל נכונה, מדובר בסכנה מוחשית לקיומה של ישראל כמדינה בעלת שלטון דמוקרטי יציב והטפה מסוכנת להקמתה של מונרכיה. על כן המלצתי היא כי יש לפעול ללא דיחוי ולהעמיד את מכבי לדין ."

:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 20:46 
Noam כתב:
beny כתב:

:LOL2: :LOL2:

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2015, 13:11 
אבא של קידר,
יפה כתבת.
פתאום חשבתי על כך שהוא טוען שבנו שמע את השיר בירושלים לפני שהוא תבע אותנו. מכאן, שהוא יודע בוודאות שזה מושר שם מזה שנים.
מעבר לכך, הוא מסיים את תפקידו. צריך לראות מה יעשה התובע הבא.
בינתיים, צריך להציף אותו בדרישות להעמדה לדין, עד שיימאס לו ויתברר גודל האבסורד בהתנהגותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2015, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
בראיון עם עירד הוא תוקף את אנשי עוז על תקיפת איתן רוב, האיש הטוב והמועיל לחברה.
איתן רוב, למי שלא יודע, הוא (לפי רפי רותם שעל מה שהוא אומר בענייני רשות המיסים אני סומך) אחד מראשי המושחתים/המחפים של פרשות רשות המיסים.
יכול להיות יעד מעניין לבדיקה איזה הסדר יש למשרד של ויינברג עם רשויות המס.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2015, 20:16 
מצד אחד טוען בראיון שזה לא אכפת לו ומצד שני כן הלך לברר אצל המשקיף אם הוא רשם את הדברים בדו"ח.
גם אני חושב שצריך להכין שלטים,אפשר שלט שיא התמים "למה שימון רודן?" "סבא למה זה ככה?" אם הוא לא הצליח להבין אולי השלטים יעזרו.. אולי מתנדב מהקהל יכול לענות לו על השאלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2015, 19:01 
היועמ"ש של איגוד הכדורסל החליט לא להעמיד לדין את הפועל ירושלים

עו"ד רונן ויינברג קיבל את ההחלטה למרות שהאוהדים האדומים הניפו שלט והשמיעו קריאות נאצה נגד שמעון מזרחי במהלך המשחק מול מכבי ת"א. המנהלת: "רואים בחומרה את ההחלטה ומתכוונים להגיב"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4618211,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2015, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:

עו"ד רונן ויינברג קיבל את ההחלטה למרות שהאוהדים האדומים הניפו שלט והשמיעו קריאות נאצה נגד שמעון מזרחי במהלך המשחק מול מכבי ת"א. המנהלת: "רואים בחומרה את ההחלטה ומתכוונים להגיב"

כל הכבוד לאוהדי ירושלים בנושא הזה, הבינו שאפשר גם אחרת, השלט עם הרודן עצבן את שימון כמו "תתאבד כבר" אבל כמובן שמשפטית אי אפשר להעניש על כזה שלט, וכמו שמצויין בכתבה זה תחת חופש הביטוי.
ככה מרוויחים פעמיים, גם מעצבנים את מזרחי וגם מגחיכים את העונשים בנושא.
מקווה שגם אצלנו יהיו שלטים דומים בדרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 01:51 
Keisar88 כתב:
Meitar כתב:

כל הכבוד לאוהדי ירושלים בנושא הזה, הבינו שאפשר גם אחרת, השלט עם הרודן עצבן את שימון כמו "תתאבד כבר" אבל כמובן שמשפטית אי אפשר להעניש על כזה שלט, וכמו שמצויין בכתבה זה תחת חופש הביטוי.
ככה מרוויחים פעמיים, גם מעצבנים את מזרחי וגם מגחיכים את העונשים בנושא.
מקווה שגם אצלנו יהיו שלטים דומים בדרבי

ציטוט:
המנהלת: "רואים בחומרה את ההחלטה ומתכוונים להגיב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
אז לפי החוקים
גם מכבי וגם הפועל צריכים לעמוד לדין אחרי הדרבי היום

הקהל של הפועל שר לדון שימון את השיר המוכר

הקהל של מכבי שר לרמי כהן שיתאבד כבר

האם אכן הדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 00:14 
אל באנדי כתב:
אז לפי החוקים
גם מכבי וגם הפועל צריכים לעמוד לדין אחרי הדרבי היום

הקהל של הפועל שר לדון שימון את השיר המוכר

הקהל של מכבי שר לרמי כהן שיתאבד כבר

האם אכן הדבר?

הם שוברים שיאים ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
שיהיה פנאן למזרחי.

(על המנגינה של שש"ל)

נראה אם יעמידו אותנו לדין על זה. הרי סה"כ אנחנו רוצים שיהיה לשמעון כיף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
הוא בכלל היה במשחק אמש? בטלוויזיה לא הראו אותו אפילו פעם אחת (או שפספסתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
וכמובן שבכל אתרי הספורט חוגגים את הקללות והמעשים המגונים של הפועל.
שום מילה על השירה של אוהדי מכבי. מדינה של מאפייה אחת גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 10:06 
Karl Marx כתב:
הוא בכלל היה במשחק אמש? בטלוויזיה לא הראו אותו אפילו פעם אחת (או שפספסתי)

היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
וכמובן שבכל אתרי הספורט חוגגים את הקללות והמעשים המגונים של הפועל.
שום מילה על השירה של אוהדי מכבי. מדינה של מאפייה אחת גדולה.

לצערנו דיי צפוי האמת.
ואגב, תודה לאותו אוהד ששלח תמונה של חבל תליה לרגב פנאן, בהחלט עבודה נחוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
מאיפה אנחנו יודעים שיש באמת אוהד הפועל ששלח לו את זה? יש לזה הוכחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 670 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: