Fez כתב:
אם תסתכל כמה הזרים שלנו מרוויחים פר חודש - יש לנו כרגע את הזרים הכי יקרים בליגה חוץ ממכבי וירושלים. חוץ מסקוט, שהערך שלו ברור, יש לך 4 זרים שהעלות שלהם לעונה שלמה (תיאורטית) היא 100 אלף דולר ומעלה (קלי ואובנון קצת התפשרו כדי להגיע אלינו, אבל אם ניקח מה שקיבלו בראשון ואשדוד) והם כולם שחקנים מוכחים עם ניסיון בליגה.
על הנייר יש לנו את הזרים הכי טובים בליגה חוץ ממכבי וירושלים, בטח אחרי הפציעה של קרוקר בחולון. וזה עם כל הטענות שלי לגייטס, והאכזבה מתומפסון, וזה שאני לא מחזיק מקלי ואובנון יותר מדי. לעומת כל מיני ג'רמיס סמית, למיין ווילסון, לורנס באוורס ואדריאן הנינג (וגם בריאן אסברי האמת) מדובר בעילויים.
אגב, עשו את סקוט הרבה יותר שכונתי ממה שהוא באמת. זה נכון שהוא לא הבחור הכי מחושב על המגרש, אבל שחקן של 58% ל-2 (תראה לי עוד גארד כזה), 35.5% ל-3 (עם הרבה פחות זריקות מאשר ל-2) ו-2 איבודים למשחק זה לא שחקן שכונה. בחירת הזריקות שלו עובדתית היא לא רעה (האחוזים מדברים בעד עצמם) וכמות האיבודים שלו היא אפילו לא בין ה-30 הראשונים בליגה, ואפילו לא בין ה-3 הראשונים בהפועל. אובנון שנחשב פה "מחושב" מאבד הרבה יותר ממנו (והוא לא מעורב יותר ממנו בהובלת הכדור, ומוביל הרבה פחות מתפרצות ששם הרבה מהאיבודים).
המשחק שלו נראה מפוזר לעין והוא לוקח לפעמים זריקות שנראות לא במקום, אבל עם יעילות אי אפשר להתווכח. אם הוא קולע באחוזים הכי גבוהים בליגה לגארד ומאבד מעט מאוד לגארד אז השכונתיות שלו לא מתבטאת בשום צורה משמעותית. זה כמו שחקן עם טכניקת זריקה מוזרה שקולע באחוזים גבוהים, אולי לא הכי יפה לעין אבל בשורה התחתונה מה שחשוב זה טו פוט דה בול אין דה באסקט.
זה נחמד לתת זרים כמו ג'רמיס סמית', למיין ווילסון והנינג כדוגמאות לזרים בינוניים אצל המתחרות שלנו, אבל שחקנים כמו קליף וויאט, פרסטון נואלס, דומיניק ג'ונסון, דונל טיילור, ג'יימס נאנלי, אייזאה סוואן, מיטשל וואט, ג'וש סלבי, ג'וליאן רייט ומארק ליונס הייתי (פחות או יותר) לוקח אלינו במקום כל אחד מהזרים שלנו (בעמדה המתאימה כמובן).