19 כתב:
אם למשחק הצפי היה ל400-500 אוהדים, אז למה אולם חדש הוא הכרח להפועל תל אביב? בשביל 400-500 איש הדר יוסף מספיק בהחלט.
אני באמת לא מבין איך אפשר לבוא בדרישה חד משמעית לקבל אולם חדש, כשהטיעון הוא שאין אולם בעיר שיכול לשרת אותנו, כי הדר יוסף קטן ועם המון מגבלות, ויד אליהו גדול מדי. ואז להתעקש שהמגרש הקטן מדי ועם ההמון מגבלות שלא יכול לשרת אותנו, דווקא כן צריך לשרת אותנו.
וחוץ מזה, רק חסר שאנשים יתחילו לפתח סנטימנטים למגרש אימונים של מכבי הזה.
אולם חדש הכרחי להפועל מכל הסיבות שציינתי קודם כל - הדר יוסף הוא אילתור. אין ספק בזה.
אנחנו מסכימים על זה, העיריה מסכימה על זה, המשטרה, המנהלת, כולם.
קשה להתאמן בו, קשה לשחק בו. הכל קשה בו. אפשרי, אבל קשה ולא נוח.
מעבר לכך -
עצם זה שהוא אילתור מקשה על המועדון להתפתח. בשביל למצוא זמנים לאימונים צריך להיאבק כל הזמן על שעות, וזה עוד יותר קשה כשהאולם בכלל שייך בחציו לועד האולימפי.
ויותר חשוב מכך - כשיש מגרש שהוא אילתור וקשה לארח בו, ואי אפשר להפריד יציעים, וקשה להבטיח מקום ישיבה, ואין קופה נורמלית, ויש שירותים רק בצד אחד למעלה, ועוד 20 דברים שההנהלה יכולה לפרט יותר עליהם - אז גם החויה עבור הצופים נפגעת, ויש פחות אנשים שמגיעים וקונים מנויים.
אני חושב שזה די ברור שלטווח ארוך, כדי לגרום למעגלים הרחבים של ה"לא שרופים" ומשפחות לבוא למשחקים, צריך לגרום להם להרגיש נוח ולא שהם באים לאיזה צ'יקמוק מאולתר צפוף וחצי מסודר. שזה די המצב כרגע.
מעבר לכך יש גם את צרכי מחלקת הנוער. אבל אני נזהר כשאני אומר את זה, כי לא ברור לי איך הצרכים האלה ייענו באולם החדש אם וכאשר.