תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 388 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: זה פשוט שערוריה מה שהולך עם המנויים...
הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 14:15 
חבל שהנושא עבר לדיון על איפה נארח משחקים גדולים כי הדר יוסף לא מתאים..

הבעיה היא שכל העונה אוהדי הקבוצה שאינם בעלי מנויים לא יוכלו להגיע למשחק בית!
אתם לא קולטים את הבעיה פה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 14:18 
במצב שנוצר אין שום סיבה לתת עדיפות למנויים ברכישת כרטיסים למשחקי חוץ
מובן שאי אפשר גם לתת עדיפות ללא מנויים
הייתי מכין איזו רשימת המתנה של מאוכזבי מנוי ועושה איתם איזה משהו יצירתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
חבל שאתה לא יודע מת צחוק זה צחוק, מתי אתה צריך להפסיק. אם היינו משחקים בנוקיה, לא הייתי קונה מנוי, לא הייתי בא למשחקי, ולא הייתי חבר עמותה.

וזה לא הקטע של להשמיע את דעתך, את דעתך השמעת פעם ראשונה באשכול ההוא ואני שתקתי. אבל שאתה חוזר כל פעם אם אותה הצעה מטומטמת ומרגיזה , למרות שאתה יודע שאין אופציה כזאת אז אתה מזמין תגובות פחות נעימות.

ואני לא הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 14:59 
פרנק, זה בהחלט שיקול בקבלת ההחלטה.

רק שאני מניח שתסכים איתי שזה לא צריך למנוע את הניסיון להביא לשינוי בדיעה.

האשכול הזה מדגים עד כמה קשה, אולי אפילו לא ניתן, לקיים קבוצה שהדר יוסף הוא אולם הבית שלה. בטח אם אין לך תמיכה משמעותית.

לאור זאת, צריך לבחור בין חלופות. אכבד כל מי שיחשוב אחרת אבל אני אני מעריך ש"הפועל תל אביב" עם אולם ביתי בראשון לציון, או בחולון, לא תגיע רחוק. גם כי זה אולם של אחרים, גם כי זה רחוק וגם כי הביתיות הזו תגרום לנו להמשיך ולשאת את התפיסה העצמית של "המקופח" ו"הנרדף".

אנחנו ארגון מנצח. יש לנו קבלות של הצלחה שאין לאף אחד בארץ הזאת. ולכן, אם נגיע לשחק ביד אליהו נגיע מעמדת כח. נגיע כי אין אולם שיכול להכיל כל כך הרבה מנויים ואוהדים. נגיע כי לעיר תל אביב אין ברירה והיא צריכה לתת לנו מעמד שווה ביד אליהו.

אני מדגיש שוב את התנאי - מעמד שווה ביד אליהו. כל האימונים יתקיימו שם, לא תהיה עדיפות לשום קבוצה ותהיה חלוקת זמן שווה בין הקבוצות. לא יהיה שום סממן של אולם בית של קבוצה זו או אחרת.

אני יודע, זה מהפך חשיבתי. אבל ארגונים מנצחים יודעים לעשות מהפכים כאלו. אולי נוותר על העיקרון אבל זה יקרה כי אנחנו טובים וחזקים הרבה יותר ממה שהיינו בעבר ורק בגלל זה הגענו לאן שהגענו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
lapidus כתב:
לא הצלחתי להשיג מנוי. חבר עמותה אני אעשה.
אבל אם יש צדק. שלנוקיה,לפחים,למלחה, ולשאר האולמות ה"מרגשים" בארץ, יתנו עדיפות בכרטיסים לחברי עמותה שלא מנויים.

אם זה אפשרי - ההגעה למשחקי חוץ עם ביקוש צריכה להיעשות ע"פ חברתי עמותה שהגיעו להכי הרבה משחקי חוץ "רגילים". (ואני לא אחד שמתכוון להגיע להרבה משחקים כאלה ואמור ל"היפגע" מזה).
השאלה אם אפשרי לערוך רשימה כזאת ולבדוק מי הגיע לכמות הכי גדולה של משחקי חוץ. הנושא כבר עלה בזמן הפלייאוף האחרון ואם יש עונה שצריך לממש אותו - זאת העונה הקרובה.

ככה לא פוגעים במי שלא מנוי מצד אחד אבל גם לא פוגעים במנויים מצד שני.

נ.ב
אגב, יהיו משחקי בית שאמורים להתפנות כרטיסים (אם לא יבואו הרבה אוהדי קבוצה יריבה, ושטח הפרדה קטן במשחקים שהם לא רגישים וכו')
כמו שדני כתב - אפשר לארגן איזו רשימת המתנה לכרטיסים שמתפנים גם למשחקי הבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 15:10 
הפועל כתב:
red pepper כתב:
הפועל כתב:
אם הפועל תל אביב עוברת לשחק ביד אליהו אפשר לסגור את העמותה
ומבחינתי להתחיל מהתחלה

שאלה היפוטתית:

אם נגיע למצב שאם לא עוברים ליד אליהו בעונה הקרובה אז לא נוכל להעמיד קבוצה לעונה הקרובה בליגת העל. התשובה נשארת זהה?

מילפורד ופלפלון,
אם באופן היפותטי בשביל שהפועל תל אביב תהיה בליגת העל השנה צריך שהיא תשחק ביד אליהו אז עדיף לא להיות בליגת העל. כי לעבור ליד אליהו פירושו של דבר שאין להפועל תל אביב זכות קיום.

כי זה אומר ששבשביל שתהיה הפועל תל אביב באופן רשמי על הנייר, היא צריכה להפוך למשהו שהוא לא הפועל תל אביב, בדיוק כמו ששאול אייזנברג ניסה לעשות.
זה כמו לשחק בצהוב, כמו להחזיר את שאול אייזנברג, כמו להוריד את הסמל מהחולצה.
כמו לעבור לשחק במגרש שמזוהה יותר מכל עם השחיתות המזוהמת שהיא מכבי תל אביב ומכירת משחקי אליפות בשביל בצע כסף.

ואם העמותה תחליט שכן לעשות זאת, אז לי אין מקום בעמותה כזאת, ואין לי מקום במגרש הזה, ואאחל לה כישלון בהמשך דרכה עד שתתפכח.

הפועל, אני לא מסכים עם הגישה שלך אבל היא לגמרי מקובלת עלי. העניין הוא שעל אידאולוגיה צריך לשלם מחיר. יכול להיות שעד שיורחב הדר יוסף או יבנה אולם חדש אנחנו באמת לא צריכים לעלות לליגת העל, זאת בהחלט אופציה.
אבל צריך שאנשים יבינו כאן מהר מאוד שלהחזיק קבוצה בליגת העל כשהדר יוסף הוא האולם הביתי ,בלי הון חיצוני משמעותי מאוד במצב הכספי הנוכחי שלנו זה בלתי אפשרי.
ובעניין האולם, כל מילה של אדום וותיק. אם אנחנו נכנסים כשווי זכויות לנוקיה אז אנחנו לא מאבדים שום דבר מרוח הפועל. הכל תלוי באיך נעשה את זה.
חשבו מחוץ לקופסא כדי להקים את הפועל תל אביב מחדש כשהיא שונה בהרבה מובנים ממה שהיא הייתה קודם. להכנס לנוקיה כשווי זכויות עד שיבנה אולם אחר בתל אביב זה לחשוב מחוץ לקופסא ולראייתי זה הדבר היחיד שיכול לאפשר לנו להעמיד קבוצה לשנה הבאה בליגת העל.

נערך לאחרונה על ידי red pepper בתאריך 14 יוני 2012, 15:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 15:11 
אוהד ותיק כתב:
פרנק, זה בהחלט שיקול בקבלת ההחלטה.

רק שאני מניח שתסכים איתי שזה לא צריך למנוע את הניסיון להביא לשינוי בדיעה.

האשכול הזה מדגים עד כמה קשה, אולי אפילו לא ניתן, לקיים קבוצה שהדר יוסף הוא אולם הבית שלה. בטח אם אין לך תמיכה משמעותית.

לאור זאת, צריך לבחור בין חלופות. אכבד כל מי שיחשוב אחרת אבל אני אני מעריך ש"הפועל תל אביב" עם אולם ביתי בראשון לציון, או בחולון, לא תגיע רחוק. גם כי זה אולם של אחרים, גם כי זה רחוק וגם כי הביתיות הזו תגרום לנו להמשיך ולשאת את התפיסה העצמית של "המקופח" ו"הנרדף".

אנחנו ארגון מנצח. יש לנו קבלות של הצלחה שאין לאף אחד בארץ הזאת. ולכן, אם נגיע לשחק ביד אליהו נגיע מעמדת כח. נגיע כי אין אולם שיכול להכיל כל כך הרבה מנויים ואוהדים. נגיע כי לעיר תל אביב אין ברירה והיא צריכה לתת לנו מעמד שווה ביד אליהו.

אני מדגיש שוב את התנאי - מעמד שווה ביד אליהו. כל האימונים יתקיימו שם, לא תהיה עדיפות לשום קבוצה ותהיה חלוקת זמן שווה בין הקבוצות. לא יהיה שום סממן של אולם בית של קבוצה זו או אחרת.

אני יודע, זה מהפך חשיבתי. אבל ארגונים מנצחים יודעים לעשות מהפכים כאלו. אולי נוותר על העיקרון אבל זה יקרה כי אנחנו טובים וחזקים הרבה יותר ממה שהיינו בעבר ורק בגלל זה הגענו לאן שהגענו.

אף אחד לא חושב שהדר יוסף בגודלו הנוכחי מתאים לנו לאורך זמן.
בדיוק בגלל זה היו אמורים להרחיב אותו.
אני לא חושב שנוקיה או לנדוד בין אולמות אחרים ולבקש טובות זה הפתרון.
הפתרון לטווח קצר הוא הרחבת הדר יוסף
הפתרון לטווח ארוך הוא אולם שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
כל מי שבעד מעבר ליד אליהו (כשווים, כשווים..) - חוץ מהנתונים היבשים של ככה וככה הכנסות וככה וככה צופים שיגיעו, אתם לוקחים בחישובים המיוחדים שלכם את הקרע והפילוג שיגרם בקבוצה? את ההחרמה של משחקי הבית מצד גרעין מאוד מרכזי בקהל שמלווה את הקבוצה לכל חור בארץ? אתם בכלל לא מבינים איזה מהלך אתם מנסים להוביל ומה ההשלכות שלו. לא הכל נמדד על הנייר בX כסף שיכנס וY אנשים שיכולים לעשות מנוי (ואני יותר מבטוח שביד אליהו אנחנו לא נגיע לכמות המנויים שהגענו אליה בהדר יוסף השנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 15:22 
עומרי בונדר כתב:
כל מי שבעד מעבר ליד אליהו (כשווים, כשווים..) - חוץ מהנתונים היבשים של ככה וככה הכנסות וככה וככה צופים שיגיעו, אתם לוקחים בחישובים המיוחדים שלכם את הקרע והפילוג שיגרם בקבוצה? את ההחרמה של משחקי הבית מצד גרעין מאוד מרכזי בקהל שמלווה את הקבוצה לכל חור בארץ? אתם בכלל לא מבינים איזה מהלך אתם מנסים להוביל ומה ההשלכות שלו. לא הכל נמדד על הנייר בX כסף שיכנס וY אנשים שיכולים לעשות מנוי (ואני יותר מבטוח שביד אליהו אנחנו לא נגיע לכמות המנויים שהגענו אליה בהדר יוסף השנה).

תגיד, אתה מבין שאם נלך תמיד אך ורק לפי רצונם של אלה שיחרימו (שאני מאוד מעריך ומכבד את כולם וחושב שהם נכס בלתי מבוטל לקבוצה) אז אין עתיד אמיתי ויציב לקבוצה שלנו?

בשביל זה יש דמוקרטיה ובשביל זה נבחרה הנהלה ובשביל זה יש הצבעות של האסיפה הכללית. כדי שהרוב יחליט ולא אלה שמחרימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
כל הפסיכים שאומרים שנשחק בנוקיה צריכים להבים שברגע שיהיה טיפ אוף אחד שבו הפועל היא המארחת בנוקיה באותה שנייה בדיוק יושב חולדאי בבית צוחק ומוריד מכל המדרגות את נושא האולם הביתי ואולי גם ראש העיר שאחריו.

ומה אני אגיד לכם הוא צודק אם הקהל של הפועל חושב שנוקיה זה אחלה אולם לאירוח משחק ביתי אז בשביל מה הוא צריך עוד אולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 15:44 
אבו-דגל כתב:
כל הפסיכים שאומרים שנשחק בנוקיה צריכים להבים שברגע שיהיה טיפ אוף אחד שבו הפועל היא המארחת בנוקיה באותה שנייה בדיוק יושב חולדאי בבית צוחק ומוריד מכל המדרגות את נושא האולם הביתי ואולי גם ראש העיר שאחריו.

ומה אני אגיד לכם הוא צודק אם הקהל של הפועל חושב שנוקיה זה אחלה אולם לאירוח משחק ביתי אז בשביל מה הוא צריך עוד אולם?

למען האמת זאת הסיבה הטובה היחידה למה לא לשחק שם, כל שאר הסיבות לא מחזיקות מספיק מים כדי שנסתפק בהדר יוסף

לכל מאיימי החרם והבלאגן, הגיע הזמן שתלמדו שעם כל הכבוד והערכה לפועלכם, מי שיקבע בסופו של דבר זה הרוב

נערך לאחרונה על ידי מילפורד בתאריך 14 יוני 2012, 15:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
לא רק שאירוח בנוקיה היא רמיסה של כל ערכי המועדון (ולא כמו שאלפקה משתמש במונח הזה). בנוסף לכך שבטווח הארוך זה יגרום נזק אמתי לקבוצה. ויותר מכך לקהל.

ופילוג אכן יקרה, ותעשו טובה, אנחנו לא מחרימים על כל שטות. ובגלל זה אני בטוח שאין מצב בחיים שמשהו כזה יעבור. לכן כל שאלות האם ואיך האלה לא רלוונטיות.

ואתם מדברים על רוב, סתכלו בסקרים, הרוב הוא זה שירחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 15:49 
לכל אלה שעוד חולפת בהם המחשבה על נוקיהו: כאשר אני ואחרים החננו את כלי הרכב שלנו על הדשא בקיבוצים מסוימים בליגה חמישית בכדורסל, המטרה לה היתה כדי לחזור ולשחק ביד אליהו.
לא מאשרים לנו את הדר- יוסף\ דורשים סכומי כסף מופרזים במשטרה= אין משחק.
אין משחק= הצפה של הבעיה בכל מדורי הספורט וגם בחדשות. ואז החולדה תצטרך להגיב לעניין ולספר איפה ההבטחות על אולם חדש לאחר הריסת אוסישיקן עומדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 15:53 
אני מקוה שאתה לא מתייחס לסקרים פה בפורום, כי ללכת לפי תשובות של 35 איש פה בפורום זה לא בדיוק מדגם מייצג!

אני גם חושב שהרוב יעדיפו שלא לשחק ביד אליהו ועל כן אני יחסית רגוע בנושא, אבל נמאס לי לקרוא פה על שיגעון גדלות של אנשים שלא מוכנים לשמוע שדעת הרוב עשויה להיות שונה משלהם ושזה לא בסדר, אם על כל הצבעה יבואו 100-200 איש שיגידו "אם זה מה שיוצא אנחנו נעזוב את העמותה" אנחנו לא נתקדם לשום מקום, וזה טופס גם אם ה 100-200 איש האלו הם הגרעין הכי קשה שמעודד כל המשחק

העיקרון הכי חשוב שעל פיו אנחנו מתקיימים היום בעמותה הוא הכרעת הרוב והוא צריך להיות מקודש גם על פני איזה אולם נשחק בו כן או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 15:57 
סבא של השורה כתב:
לכל אלה שעוד חולפת בהם המחשבה על נוקיהו: כאשר אני ואחרים החננו את כלי הרכב שלנו על הדשא בקיבוצים מסוימים בליגה חמישית בכדורסל, המטרה לה היתה כדי לחזור ולשחק ביד אליהו.
אין משחק= הצפה של הבעיה בכל מדורי הספורט וגם בחדשות. ואז החולדה תצטרך להגיב לעניין ולספר איפה ההבטחות על אולם חדש לאחר הריסת אוסישיקן עומדות.

אז אתה והאחרים הם הגיבורים שעל סמך דעתם בלבד מתקבלות ההחלטות בעמותה?
המשוואות האלה שכל כך פשוטות בראש שלך, אצל אחרים לא כל כך פשוטות, לא כל כך מהר אנחנו נפוצץ משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
העיקרון הכי חשוב שעל פיו אנחנו מתקיימים היום בעמותה הוא הכרעת הרוב

לא נכון.
יש עקרונות שהם מעבר להכרעת הרוב.
אפשר להתווכח מה בדיוק העקרונות האלה, אבל הרוב זה לא העקרון הכי חשוב (הרי אם מחר הרוב ירצה לשחק בצהוב, זה מה שיקרה? לא, כי יש עקרונות יותר חשובים).

כל אחד שם את הגבולות שלו במקום כלשהו, ואף אחד לא מאיים להחרים על כל נושא קטן - אתה מציג את זה כאילו אנשים מאיימים בחרם על חלוקת יציעים מוזרה, הבאת שחקן ששיחק בעבר במכבי או אנאערף מה. (לא שמישהו בכלל מאיים בחרם כרגע, אבל ברור שזה מה שיקרה אם נארח ביד אליהו)

וכן, אם הרוב ירצה יד אליהו זה יצור קרע עצום, החרמה גדולה, ויהיה תחילת הסוף של הקבוצה לדעתי, ועקרון הקיום של הקבוצה עומד מעל עקרון הרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
סבא של השורה כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
סבא של השורה כתב:

1. נכון.
2. כל מה שאמרת רלוונטי לגבי הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
סבא של השורה כתב:

1. נכון.
2. כל מה שאמרת רלוונטי לגבי הליגה.

אולי תפסיק? גם בנושא של אולם וגם בנושא של ליגה אנחנו עושים את המיטב כדי לעשות מה שמתאים לנו.

רמי כהן בא ודרש 1-2-3 מהמנהלת. ולא הכל מקבלים. כמו שלא נקבל מחר על הבוקר אולם משלנו, אבל זה לא אומר שצריך לשחק בלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
לא הכל מקבלים?
מה כן קיבלנו?

וזה לא "אנחנו מקבלים",
זה לא בשבילנו, וזאת לא מתנה,
ספורטיביות, מן הסתם, היא הדבר הכי בסיסי בספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
חבל שאתה לא יודע מת צחוק זה צחוק, מתי אתה צריך להפסיק. אם היינו משחקים בנוקיה, לא הייתי קונה מנוי, לא הייתי בא למשחקי, ולא הייתי חבר עמותה.

וזה לא הקטע של להשמיע את דעתך, את דעתך השמעת פעם ראשונה באשכול ההוא ואני שתקתי. אבל שאתה חוזר כל פעם אם אותה הצעה מטומטמת ומרגיזה , למרות שאתה יודע שאין אופציה כזאת אז אתה מזמין תגובות פחות נעימות.

ואני לא הראשון.

אתה לא הראשון ולא האחרון ואני גם לא שם זין על זה, אני הבעל בית וזכותי להביע את דעתי (גם אם לא הייתי הבעל בית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
אתה מוכרח להבין שספורטיביות לא משיגים/מתקנים ביום. וגם אי אפשר לעשות זאת מהליגה השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
אז למה לא עלינו שנה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
ירדן אתה מוכרח להבין שאתה חי בישראל ואתה חייב להתאים את עצמך למערכת גם אם לא ממש נוח לך, אלא אם אתה מליארדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:

כי מדובר שם בסיטואציה אחרת לחלוטין , שהדילמה הייתה רק על היושר לנו, שאנחנו אחראים עליו ב100 %. לעומת המצב היום, שמדובר בכל העולם נגדנו, ואנחני צריכים להביא את השינוי מבפנים, ולא לחכות לחכות לו מבחוץ. זה הדרך היחידה שהוא באמת יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
ירדן אתה מוכרח להבין שאתה חי בישראל ואתה חייב להתאים את עצמך למערכת גם אם לא ממש נוח לך, אלא אם אתה מליארדר

יש גבול עד כמה אפשר להשפיל את עצמך. וחוץ מזה, בלי שום קשר לעקרונות, אם תחשוב קצת תבין שלשחק שם משמע תחילת הדרך לסוף הקבוצה הזאת באופן סופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
KingAlpaca כתב:

כי מדובר שם בסיטואציה אחרת לחלוטין , שהדילמה הייתה רק על היושר לנו, שאנחנו אחראים עליו ב100 %. לעומת המצב היום, שמדובר בכל העולם נגדנו, ואנחני צריכים להביא את השינוי מבפנים, ולא לחכות לחכות לו מבחוץ. זה הדרך היחידה שהוא באמת יקרה.

גם עכשיו אנחנו אחראים עלינו ב100%.

אמרתי כבר, בלי סיסמאות, איך משנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
ירדן כתב:
KingAlpaca כתב:

גם עכשיו אנחנו אחראים עלינו ב100%.

אמרתי כבר, בלי סיסמאות, איך משנים?

אין קשר לסיסמאות בכלל. במצב ההוא אנחנו יכולנו להכריע - הספורטיביות שלנו, זה מה שעל הפרק. ואז הפתרון והדבר הנכון היה להישאר בליגה השניה. עכשיו זה לא המצב, כי אם נשאר בליגה השניה אנחנו לא עשינו כלום, הם ימשיכו להיות בלתי ספורטיבים, אנחנו נשאר בליגה השניה ונמשיך להתלונן. לדעתי זאת התקפלות. שינוי אמתי בא בפנים. ואתה לא יכול לעשות אותו מהליגה השניה, כי אז פרקטית אין לך שום קשר לניהול הכללי של הספורט.

איך משנים? עם הזמן, ועם הדרגה. יש דרישות. נלחמים עליהם. כל מועצת, כל ישיבה, וכל דיון, אנחנו נשמיע את קולנו. יש עכשיו דוגמה יפה מאוד לכך. שימון לא מוכן להדר יוסף. אני יותר ממאמין שאנחנו נעמוד על שלנו גם במקרה של לא לקיים את הדרבי. זה שינוי. זה בלאגן להתאחדות. אי אפשר לעשות את הדברים האלה מהליגה השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
אתה נאיבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
במצב שנוצר אין שום סיבה לתת עדיפות למנויים ברכישת כרטיסים למשחקי חוץ
מובן שאי אפשר גם לתת עדיפות ללא מנויים
הייתי מכין איזו רשימת המתנה של מאוכזבי מנוי ועושה איתם איזה משהו יצירתי...

בכל משחק חוץ צריך להקצות 50% מהכרטיסים לחברי עמותה שאינם מנויים, ועוד 50% לכלל חברי העמותה (מנויים + לא מנויים).
אם 24 שעות לפני המשחק הכרטיסים ששמורים לחברי עמותה לא מנויים יאזלו, להקצות אותם לכלל חברי העמותה. אם גם אז יש עדיין כרטיסים פנויים - להקצות אותם לכלל אוהדי הפועל.
זה הפתרון לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 388 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: