הפועל כתב:
red pepper כתב:
הפועל כתב:
אם הפועל תל אביב עוברת לשחק ביד אליהו אפשר לסגור את העמותה
ומבחינתי להתחיל מהתחלה
שאלה היפוטתית:
אם נגיע למצב שאם לא עוברים ליד אליהו בעונה הקרובה אז לא נוכל להעמיד קבוצה לעונה הקרובה בליגת העל. התשובה נשארת זהה?
מילפורד ופלפלון,
אם באופן היפותטי בשביל שהפועל תל אביב תהיה בליגת העל השנה צריך שהיא תשחק ביד אליהו אז עדיף לא להיות בליגת העל. כי לעבור ליד אליהו פירושו של דבר שאין להפועל תל אביב זכות קיום.
כי זה אומר ששבשביל שתהיה הפועל תל אביב באופן רשמי על הנייר, היא צריכה להפוך למשהו שהוא לא הפועל תל אביב, בדיוק כמו ששאול אייזנברג ניסה לעשות.
זה כמו לשחק בצהוב, כמו להחזיר את שאול אייזנברג, כמו להוריד את הסמל מהחולצה.
כמו לעבור לשחק במגרש שמזוהה יותר מכל עם השחיתות המזוהמת שהיא מכבי תל אביב ומכירת משחקי אליפות בשביל בצע כסף.
ואם העמותה תחליט שכן לעשות זאת, אז לי אין מקום בעמותה כזאת, ואין לי מקום במגרש הזה, ואאחל לה כישלון בהמשך דרכה עד שתתפכח.
הפועל, אני לא מסכים עם הגישה שלך אבל היא לגמרי מקובלת עלי. העניין הוא שעל אידאולוגיה צריך לשלם מחיר. יכול להיות שעד שיורחב הדר יוסף או יבנה אולם חדש אנחנו באמת לא צריכים לעלות לליגת העל, זאת בהחלט אופציה.
אבל צריך שאנשים יבינו כאן מהר מאוד שלהחזיק קבוצה בליגת העל כשהדר יוסף הוא האולם הביתי ,בלי הון חיצוני משמעותי מאוד במצב הכספי הנוכחי שלנו זה בלתי אפשרי.
ובעניין האולם, כל מילה של אדום וותיק. אם אנחנו נכנסים כשווי זכויות לנוקיה אז אנחנו לא מאבדים שום דבר מרוח הפועל. הכל תלוי באיך נעשה את זה.
חשבו מחוץ לקופסא כדי להקים את הפועל תל אביב מחדש כשהיא שונה בהרבה מובנים ממה שהיא הייתה קודם. להכנס לנוקיה כשווי זכויות עד שיבנה אולם אחר בתל אביב זה לחשוב מחוץ לקופסא ולראייתי זה הדבר היחיד שיכול לאפשר לנו להעמיד קבוצה לשנה הבאה בליגת העל.