ראצ'ו כתב:
אני יודע את זה, ובגלל זה אני חושב שצריך להפסיק עם זה.
יש דברים שאני אלחם עליהם גם אם לא אהיה בעמדת הרוב כי אדע שהם משהו שהכרחי וחשוב להלחם עליהם.
הזכות לקלל ולשיר דברים שמפריעים לרוב הקהל שאני חלק ממנו לא נכלל בקטגוריה הזו, בטח כשזה עושה כזה
נזק לקבוצה.
אני תמיד מאמין בהדברות ובלפתור דברים במשותף, אבל אם אחרי כל כך הרבה זמן הגענו למקום שאנחנו
נמצאים בו היום כנראה שצריך משהו אחר.
יקירי,
נו באמת, די כבר עם הצביעות הזו ועם מתקתקות השפתיים.
למרות הסניליות שלי יש דברים שאני עדיין זוכר לא רע.
אני זוכר שהתדיינו על נושא זה לפני כמה שנים. הבאת דעה דומה לזו שציטטתי כאן.
ובאחד מהדרביים של הכדורגל באותה תקופה הגעת לשער 7 (אולי זה היה בדרבי שהפקיעו לנו את שער 5) והייתה על הברזלים והובלת את ש"תהיה שואה למכבי".
הערתי לך על כך בפורום כמו שאני עושה עכשיו ותשובתך היתה שדרביים כשאני רואה את המחלה אתה לא יכול לשלוט בעצמך וכי בדרביים זה לגיטימי.
אמרתי לך שבנושא זה הדברים צריכים להיות שחור ולבן , או שתמיד לא שרים או "שכל אחד יעשה מה שבזיין שלו".
לכן איני קונה את ההסבר שלך , כן אני יודע שתתגבר על כך, והדבר החמור יותר שאתה בתגובה אחרת מבקר קבוצה קטנה מהקומץ או מתוך האולטראס או מיתוך הגוש (ההגדרה באמת אינה חשובה). מה שאתה לא מבין הוא שאולי אתה (ואת זה אמרתי לך כבר לפני כמה שנים) יודע להציב לעצמך גבולות, הם כניראה שלא.
וולטון יקר,
הדברים שכתבתי לרצ'ו מכוונים גם אליך. לא אכנס איתך לוויכוח הפילוסופי אם נכון לשיר זאת בכדורגל , רק אומר לך כפי שכתבתי כאן לראצ'ו כי לא ניתן לייצר את הקווים האדומים כל פעם במקום אחר בהתאם לסיטואציה. אתה יודע אולי מתי ניתן לנייד את הקו האדום , איני בטוח שהאחרים ערים לכך כמוך.