תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 23:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 246 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השלכת מצתים, כפכפים ושאר ירקות
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2017, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
אבא של קידר כתב:
מי שבשעתו לא רצה את עו"ד ויינברג כיועץ המשפטי של האיגוד (להזכירכם, עו"ד ויינברג היה זה שהעמיד אותנו לדין, לפני כשתי עונות, שבוע אחר שבוע, בגין הקריאות נגד שמעון מזרחי), קיבל היום את עו"ד טל אור כתובע של האיגוד. עו"ד טל אור עבד בשעתו (ואולי גם היום, איני יודע) במשרדו של עו"ד ויינברג והיה חתום כמעט על כל כתבי האישום שהוגשו בשעתם נגדנו בעניין מזרחי. המדובר בעורך דין חדש יחסית, שהוותק שלו, למיטב ידיעתי, הוא 6-7 שנים גג, וכבר אז לא הצלחתי להבין איך עורך דין עם וותק כל כך קטן מכהן במשרה שעורכי דין בעלי וותק של עשרות שנים (כמוני למשל) רק חולמים עליה.
בתקופת ה"שמעון מזרחי תתאבד כבר" כמעט ולא היו ארועי אלימות אמיתיים, כל התסכול נווט לקריאות נגד מזרחי, ואני ידעתי, ואמרתי את זה גם אז, שמי שיחניק את הקריאות האלה סופו שימצא עצמו מתמודד מול אלימות אמיתית. ועכשיו זה בדיוק מה שקורה, ובניגוד לתקופה ההיא שהענישו אותנו על לא עוול בכפנו,
רק משום שאנחנו הפועל ורק בשל הרצון לרצות את מזרחי, הפעם כל עונש יהיה מוצדק.

מה שאתה אומר לא מדויק, בלשון המעטה. ועוד איך הייתה אז אלימות אמיתית. אם אתה רוצה רק טעימה, אתה מוזמן לעיין כאן
http://wiki.red-fans.com/index.php?titl ... 7%A1%D7%9C
וזה רק הדברים שעמדנו עליהם לדין והיה לי כח לתעד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2017, 14:18 
בני12 כתב:
hapoel15 כתב:
כל מי שנשבר לו הזין מאותם "אנשים", מי מחזיק אתכם בכוח? לך תמצאו קבוצה אחרת או תחביב אחר.
זה מה יש, קבוצה גדולה עם אולטראס. לטוב ולרע. אבל זה מה יש. עוד פעם, זה מה יש, זה מה היה, זה מה יהיה.
ה5 הודעות שלכם בפורום שמת לפני 10 שנים לא יפרקו את האולטראס, לא יגרמו להנהלה להגיש תלונות נגד
אנשים באולטראס, לא יזיזו תביצה לאפחד, ושום דבר לא "יגמור אותנו". לא האולטראס, לא סתם אנשים עצבניים
שזורקים מצתים, ולא אנשים כמוכם שאיבדו את הצפון וחושבים שהקבוצה היא שלהם בבעלות אישית.
אבל תמשיכו, אני נהנה לקרוא את הפנטזיות שלכם.

בדיוק אותה תגובה כמו לימנים שקוראים לי ללכת לעזה.
זאת הקבוצה שלי. לא עוזב אותה בגללכם.

אז תשאר ותפסיק לזיין תמוח. תבוא ותעודד ותלך הביתה. תן למשטרה לעשות את העבודה שלה. אה היא לא עושה את העבודה שלה. נכון. אז אולי בוא תשנה גם את זה מפורום שדים?
תכיר ביכולות שלך- 0 השפעה על כלום- יוזר בפורום. יכול לרשום את דעתך והיא יכולה להשפיע על דיון.
לא יכולה לשנות מציאות, לא יכולה לתקן את החברה, לא יכולה לגרום לזה שאנשים קצת יותר הגיוניים יעבדו כמאבטחים
ולא רק מוכי גורל, ולא יכולה לשנות את העובדה שלהפועל תל אביב (לפחות בדור שלנו) לא יהיה קהל ש"מתנהג למופת".
ולא באף קבוצת ספורט גדולה. אני מבין את כל מי שלא לוקח את הילדים שלו למשחקים. לא מסכים, אבל מבין.
לא מבין את אלה שבוכים על זה באינטרנט וחושבים שהם יכולים לשנות את העולם וסתם גורמים לפילוג ביציע בגלל
שגעונות של חוסר מודעות.
ואם ימניים אומרים לך ללכת לעזה, אתה כנראה שמאלן קיצוני שמבלבל תמוח על פוליטיקה כל היום ומוצא נחמה
בויכוחים עם ערסים בעלי IQ דו ספרתי במקרה הטוב, וחושב שאתה יכול לשנות את העולם. דפוס חוזר אצלך.
הכוח שלך כרגע כחבר עמותה הוא להצביע בהצבעות. תן את הדעה שלך שם. רק שם הדעה שלך נספרת.
או שתמשיך לטחון פה מים ולתת לתקשורת סיבות לחגוג. כלום לא יצא לך מזה, רק בזבוז זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2017, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
מאוד מאכזב שבדו"ח השיפוט לא נרשם גם שאמרתי למאירסון שרואים לו את הבלייד הצר של העניבה ושהוא לא יודע להתלבש. גם הטחתי בבלק שזה לא בסדר ששני האחרים יצאו בחליפה והוא לא. בעיני זה הרבה יותר מעליב מביטויים כמו, ואני מצטט את בלק שציטט אותי, "אתם אפסים, בושה, אין לכם מושג".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2017, 14:29 
הפועל כתב:
אבא של קידר כתב:
מי שבשעתו לא רצה את עו"ד ויינברג כיועץ המשפטי של האיגוד (להזכירכם, עו"ד ויינברג היה זה שהעמיד אותנו לדין, לפני כשתי עונות, שבוע אחר שבוע, בגין הקריאות נגד שמעון מזרחי), קיבל היום את עו"ד טל אור כתובע של האיגוד. עו"ד טל אור עבד בשעתו (ואולי גם היום, איני יודע) במשרדו של עו"ד ויינברג והיה חתום כמעט על כל כתבי האישום שהוגשו בשעתם נגדנו בעניין מזרחי. המדובר בעורך דין חדש יחסית, שהוותק שלו, למיטב ידיעתי, הוא 6-7 שנים גג, וכבר אז לא הצלחתי להבין איך עורך דין עם וותק כל כך קטן מכהן במשרה שעורכי דין בעלי וותק של עשרות שנים (כמוני למשל) רק חולמים עליה.
בתקופת ה"שמעון מזרחי תתאבד כבר" כמעט ולא היו ארועי אלימות אמיתיים, כל התסכול נווט לקריאות נגד מזרחי, ואני ידעתי, ואמרתי את זה גם אז, שמי שיחניק את הקריאות האלה סופו שימצא עצמו מתמודד מול אלימות אמיתית. ועכשיו זה בדיוק מה שקורה, ובניגוד לתקופה ההיא שהענישו אותנו על לא עוול בכפנו,
רק משום שאנחנו הפועל ורק בשל הרצון לרצות את מזרחי, הפעם כל עונש יהיה מוצדק.

מה שאתה אומר לא מדויק, בלשון המעטה. ועוד איך הייתה אז אלימות אמיתית. אם אתה רוצה רק טעימה, אתה מוזמן לעיין כאן
http://wiki.red-fans.com/index.php?titl ... 7%A1%D7%9C
וזה רק הדברים שעמדנו עליהם לדין והיה לי כח לתעד

הלינק שצרפת רק מחזק את מה שאמרתי קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2017, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
איך זה מחזק, אם אנחנו כבר שנים ארוכות עם אירועי "אלימות אמיתית", שרק המשיכו מה שהיה לפני כן באוסישקין. אני אישית הייתי במשחק באוסישקין שהעיפו רקטה (!) על הספסל של ירושלים והמשיכו במשחק כמעט כאילו כלום לא קרה.
לא היתה מעולם תקופה של "רק קללות לשמעון מזרחי". אולי לפני 30 שנה (אם בכלל קיללו אותו אז). אין לי מושג מאיפה הבאת את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2017, 14:58 
ידידי היקר, דיברתי על התקופה של 3-4 השנים האחרונות במהלכן החליט מי שהחליט שהקריאות נגד מזרחי אסורות. אל תעלה לי מן האוב ארועים מלפני עשרות שנים.
גם לא טענתי שאין קומץ אלים, מה שטענתי הוא שהאלימות נותבה בשעתה לקריאות נגד מזרחי, ומשאלה נאסרו, השתחרר הרסן. זה בסדר? לא, זה לא בסדר, אבל אלו העובדות, לפחות כך אני רואה את המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2017, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
pokara כתב:
מתוך הכתבה בוואלה....

פחות מ-48 שעות מאז האירועים האלימים במשחק בין הפועל תל אביב להפועל ירושלים, והיום (שני) הודיע היועץ המשפטי של איגוד הכדורסל, עו"ד טל אור, כי הוא דורש עונש של שני משחקי רדיוס בפועל ושני משחקי רדיוס על תנאי לאדומים בעקבות השלכת המציתים לפרקט. עם זאת, כתב אור, כי אם הפועל תל אביב תעביר את פרטי אוהדיה שזרקו את המציתים וליוו את השופטים בקללות למכוניות, הוא ישקול בחיוב הפחתה בעונש ויעמיד את האוהדים לדין. יו"ר הקבוצה רמי כהן קיבל אזהרה בעקבות דבריו לשופט גיא שמואלי בסיום המשחק.

עכשיו אולי נקבל את התשובה באם ההנהלה שלנו מעדיפה את החוליגנים הקטנים את את שאר הקהל

בדיוק. עכשיו שתחליט ההנהלה האם היא הנהלת הפועל תל אביב, או הנהלת כמה עשרות חוליגנים. עד סוף השבוע נדע.

אני מחכה כדי לדעת. רק לידיעה שהייתי כפסע מלקחת את המנוי ולתת אותו לרמי באמצע המשחק. אני כבר לא יכול לסבול את זה יותר.
בסוף המנוי נשאר בכיס.

רמי אתה צריך להחליט מי האוהדים האמיתיים שלך.

נמאס לי מהאלימות! איפה הם גדלו הנערים האלה? איפה?

והאמינו לי שאני אוהב את הקבוצה לא פחות מהם - אומר בעדינות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2017, 16:32 
אף אחד לא צריך להחזיר מנוי, ידידי.
חלאס.
בואו נשמור על פרופורציות.
דיון שכולו התלהמות אחת גדולה (ועוד כמה יצורים וטרולים).
כולנו אוהדים.
בואו נקלל את שימון כולם ביחד ונסיים עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2017, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:
מאוד מאכזב שבדו"ח השיפוט לא נרשם גם שאמרתי למאירסון שרואים לו את הבלייד הצר של העניבה ושהוא לא יודע להתלבש. גם הטחתי בבלק שזה לא בסדר ששני האחרים יצאו בחליפה והוא לא. בעיני זה הרבה יותר מעליב מביטויים כמו, ואני מצטט את בלק שציטט אותי, "אתם אפסים, בושה, אין לכם מושג".

איפה אפשר לקרוא את הדו״ח הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2017, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
אבא של קידר כתב:
ידידי היקר, דיברתי על התקופה של 3-4 השנים האחרונות במהלכן החליט מי שהחליט שהקריאות נגד מזרחי אסורות. אל תעלה לי מן האוב ארועים מלפני עשרות שנים.
גם לא טענתי שאין קומץ אלים, מה שטענתי הוא שהאלימות נותבה בשעתה לקריאות נגד מזרחי, ומשאלה נאסרו, השתחרר הרסן. זה בסדר? לא, זה לא בסדר, אבל אלו העובדות, לפחות כך אני רואה את המצב.

אבל מה לעשות שזה לא העובדות, והיתה בעבר אלימות שנותבה ל"אלימות אמיתית" עם ובלי קשר לקריאות שמת"כ. מה שאתה מציע זה לכל היותר עובדות אלטרנטיביות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: השלכת מצתים, כפכפים ושאר ירקות
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2017, 18:47 
hapoel15 כתב:
בני12 כתב:
hapoel15 כתב:
כל מי שנשבר לו הזין מאותם "אנשים", מי מחזיק אתכם בכוח? לך תמצאו קבוצה אחרת או תחביב אחר.
זה מה יש, קבוצה גדולה עם אולטראס. לטוב ולרע. אבל זה מה יש. עוד פעם, זה מה יש, זה מה היה, זה מה יהיה.
ה5 הודעות שלכם בפורום שמת לפני 10 שנים לא יפרקו את האולטראס, לא יגרמו להנהלה להגיש תלונות נגד
אנשים באולטראס, לא יזיזו תביצה לאפחד, ושום דבר לא "יגמור אותנו". לא האולטראס, לא סתם אנשים עצבניים
שזורקים מצתים, ולא אנשים כמוכם שאיבדו את הצפון וחושבים שהקבוצה היא שלהם בבעלות אישית.
אבל תמשיכו, אני נהנה לקרוא את הפנטזיות שלכם.

בדיוק אותה תגובה כמו לימנים שקוראים לי ללכת לעזה.
זאת הקבוצה שלי. לא עוזב אותה בגללכם.

אז תשאר ותפסיק לזיין תמוח. תבוא ותעודד ותלך הביתה. תן למשטרה לעשות את העבודה שלה. אה היא לא עושה את העבודה שלה. נכון. אז אולי בוא תשנה גם את זה מפורום שדים?
תכיר ביכולות שלך- 0 השפעה על כלום- יוזר בפורום. יכול לרשום את דעתך והיא יכולה להשפיע על דיון.
לא יכולה לשנות מציאות, לא יכולה לתקן את החברה, לא יכולה לגרום לזה שאנשים קצת יותר הגיוניים יעבדו כמאבטחים
ולא רק מוכי גורל, ולא יכולה לשנות את העובדה שלהפועל תל אביב (לפחות בדור שלנו) לא יהיה קהל ש"מתנהג למופת".
ולא באף קבוצת ספורט גדולה. אני מבין את כל מי שלא לוקח את הילדים שלו למשחקים. לא מסכים, אבל מבין.
לא מבין את אלה שבוכים על זה באינטרנט וחושבים שהם יכולים לשנות את העולם וסתם גורמים לפילוג ביציע בגלל
שגעונות של חוסר מודעות.
ואם ימניים אומרים לך ללכת לעזה, אתה כנראה שמאלן קיצוני שמבלבל תמוח על פוליטיקה כל היום ומוצא נחמה
בויכוחים עם ערסים בעלי IQ דו ספרתי במקרה הטוב, וחושב שאתה יכול לשנות את העולם. דפוס חוזר אצלך.
הכוח שלך כרגע כחבר עמותה הוא להצביע בהצבעות. תן את הדעה שלך שם. רק שם הדעה שלך נספרת.
או שתמשיך לטחון פה מים ולתת לתקשורת סיבות לחגוג. כלום לא יצא לך מזה, רק בזבוז זמן.

אני בא, מעודד והולך הביתה.
הבעיה היא שחלק מהקהל שלנו מחליט בשבילי ודואג כל עונה למשחקי רדיוס.
העובדה היא שהקהל שלנו רב הכי הרבה עם סדרנים/ מאבטחים/ שוטרים זו עובדה (ולא שוכחים לאחל שואה למשטרה).
כל פעם מישהו אחר אשם- האוהדים המתונים, התקשורת, ההנהלה, רק לא חבורת אנרכיסטים שהחוק בשבילהם הוא בגדר המלצה.
כשאני הייתי ילד, היו בדרבים שערים מעורבים ולא היה קורה כלום. היום, בזכות הקהלים האלימים, אי אפשר להביא את הבן שלך למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2017, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
בתחילת הפרויקט היו לי דיחות ארוכות עם יונתן לרנר על ייתכנות הצלחת הקבוצה בגלל ה"גרעין עליו אנחני מדברים עכשיו". לצערי נראה שכל עוד היה נציג מטעמם בפרונט, העסק נשמר בצורה טובה יחסית. היום הם שבו ולא סופרים איש.

אנחנו צריכים לזכור שאנחנו קבוצת אוהדים, ואם אנחנו יורים לעצמינו ברגל, אז אין סיכוי שנצליח לעשו. את הקפיצה למעלה אלא רק נתקשה בהליכה יותר ויותר.

נ.ב מעולם לא הסכימו רבים כל כך עם פרויס בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2017, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
opheaaa כתב:
בני12 כתב:
גבר מכה לא באמת אוהב את אשתו.
אם הם יודעים שהם לא מסוגלים לשלוט בכעס שלהם והם טוענים שהם "אוהבים" את הקבוצה אז שלא יגיעו למשחקים.
מצידי הם יכולים להשליך כמה מצתים שהם רוצים על הטלביזיה שלהם בבית.

בוודאי שהוא יכול לאהוב את אשתו, אין קשר בכלל.
הם לא טוענים שהם אוהבים את הקבוצה, הם אוהבים את הקבוצה.
נכון, אף אחד לא מתכחש לבעיה שבזריקת חפצים, פשוט לדעתי הבעיה היא בעצם התופעה ולא באנשים הספציפיים שעושים אותה.

אם אנשים לא היו עושים אותה היא לא הייתה תופעה.
אם ימנעו מהאנשים לעשות אותה (למשל על ידי סידור מגורים זמניים בכלא או בתכנית שליטה על כעסים במוסד פסיכיאטרי סגור) התופעה תעלם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יש קבוצה
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2017, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
JohnnieWalker כתב:

איפה אפשר לקרוא את הדו״ח הזה?
לא קראתי את הדו"ח, זה מה שפורסם.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2017, 21:27 
אהרל'ה כתב:
אף אחד לא צריך להחזיר מנוי, ידידי.
חלאס.
בואו נשמור על פרופורציות.
דיון שכולו התלהמות אחת גדולה (ועוד כמה יצורים וטרולים).
כולנו אוהדים.
בואו נקלל את שימון כולם ביחד ונסיים עם זה.

ברור שהתלהמות.
במקום שננצל שיש לנו ארבעה משחקי בית מהחמישה הקרובים כדי לייצר מומנטום חיובי אז נבלה שניים מהם ברדיוס וכמעט בלי קהל.
תרומה אדירה של זורקי המציתים, האוהבים כל כך, לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2017, 10:06 
"הפועל ת"א מסרבת למסור את שמות המתפרעים"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5032961,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2017, 10:47 
ranjef כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2017, 11:41 
לב לב פרח פרח לב לב :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2017, 23:38 
ranjef כתב:

עצוב מאוד.
ההנהלה שוב מתקפלת מול החוליגנים ומזניחה את הקהל האמיתי שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2017, 19:43 
ציטוט:
עונש של משחק רדיוס אחד בפועל על הקבוצה, ועוד שני משחקי רדיוס על תנאי, בנוסף לקנס כספי. הקבוצה תרצה את עונש הרדיוס במשחק מול הפועל גלבוע/גליל ב-13 לנובמבר. על רמי כהן הוטל קנס על סך 2,000 ש"ח בפועל ועוד 1,500 ש"ח על תנאי.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.255838.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2017, 20:23 
בד"כ אם יש לך רדיוס על תנאי של 2 משחקים על זריקת מצתים למגרש ומשחק לאחר מכן אתה שוב משליח מצתים למגרש, אז יפעילו את הרדיוס.
למזלנו ריחמו עלינו והפעילו רק משחק אחד.

עכשיו אותם אנשים שהשליכו יזכו להרגיש חשובים כי הם יסעו גם למשחק הרדיוס, אוהדים אמיתיים שכמוהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2017, 03:13 
סמל אישי של המשתמש
איזה שקט פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2017, 09:38 
היה רדיוס אחד על תנאי והוא הופעל, עכשיו לפעם הבאה יש תנאי של שני משחקי רדיוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2017, 08:00 
שיופעלו תוך זמן קצר מאד אם לסמוך על האוהדים הטובים שההנהלה שומרת עליהם.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2017, 10:00 
בשביל זה סידרו לנו חמישה משחקי בית ברצף, כדי שנוכל לטייל ברחבי הארץ בכל מיני מגרשים אחרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2017, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
בשביל זה סידרו דרבי נוער בכדורגל.
בשביל שיוכלו לפרוק את העצבים בשבת ולהגיע פחות בהמות בראשון.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2017, 15:10 
מאז עונת 2013/14 (עונש מ-12/13 בכלל.) לא היה לנו רדיוס אחד, למיטב זכרוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2017, 15:52 
כל כך הרבה זמן? מזל שקיבלנו אחד עכשיו , באמת היה חסר לי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2017, 16:29 
מילפורד כתב:

אני פשוט חושב שמגזימים קצת.
אם מישהו שלא יודע מה הולך במציאות היה קורא את האשכול, בטח היה חושב שכל שבוע יש פוגרום, רדיוס וקנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2017, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
אהרל'ה כתב:
מילפורד כתב:

אני פשוט חושב שמגזימים קצת.
אם מישהו שלא יודע מה הולך במציאות היה קורא את האשכול, בטח היה חושב שכל שבוע יש פוגרום, רדיוס וקנס.

לא כל שבוע יש פוגרום
אבל שבוע אחרי שכמה טמבלים זורקים מצתים וכפכפים, במקום שהעניינים ירגעו
עוד חברים טמבלים שלהם מחליטים לזרוק עוד מצתים וחבר אחד טמבל במיוחד מחליט לשבור לבחורה את הלסת.
אז יש תחושה של אסקלציה ואבדן שליטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 246 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: