בני12 כתב:
hapoel15 כתב:
כל מי שנשבר לו הזין מאותם "אנשים", מי מחזיק אתכם בכוח? לך תמצאו קבוצה אחרת או תחביב אחר.
זה מה יש, קבוצה גדולה עם אולטראס. לטוב ולרע. אבל זה מה יש. עוד פעם, זה מה יש, זה מה היה, זה מה יהיה.
ה5 הודעות שלכם בפורום שמת לפני 10 שנים לא יפרקו את האולטראס, לא יגרמו להנהלה להגיש תלונות נגד
אנשים באולטראס, לא יזיזו תביצה לאפחד, ושום דבר לא "יגמור אותנו". לא האולטראס, לא סתם אנשים עצבניים
שזורקים מצתים, ולא אנשים כמוכם שאיבדו את הצפון וחושבים שהקבוצה היא שלהם בבעלות אישית.
אבל תמשיכו, אני נהנה לקרוא את הפנטזיות שלכם.
בדיוק אותה תגובה כמו לימנים שקוראים לי ללכת לעזה.
זאת הקבוצה שלי. לא עוזב אותה בגללכם.
אז תשאר ותפסיק לזיין תמוח. תבוא ותעודד ותלך הביתה. תן למשטרה לעשות את העבודה שלה. אה היא לא עושה את העבודה שלה. נכון. אז אולי בוא תשנה גם את זה מפורום שדים?
תכיר ביכולות שלך- 0 השפעה על כלום- יוזר בפורום. יכול לרשום את דעתך והיא יכולה להשפיע על דיון.
לא יכולה לשנות מציאות, לא יכולה לתקן את החברה, לא יכולה לגרום לזה שאנשים קצת יותר הגיוניים יעבדו כמאבטחים
ולא רק מוכי גורל, ולא יכולה לשנות את העובדה שלהפועל תל אביב (לפחות בדור שלנו) לא יהיה קהל ש"מתנהג למופת".
ולא באף קבוצת ספורט גדולה. אני מבין את כל מי שלא לוקח את הילדים שלו למשחקים. לא מסכים, אבל מבין.
לא מבין את אלה שבוכים על זה באינטרנט וחושבים שהם יכולים לשנות את העולם וסתם גורמים לפילוג ביציע בגלל
שגעונות של חוסר מודעות.
ואם ימניים אומרים לך ללכת לעזה, אתה כנראה שמאלן קיצוני שמבלבל תמוח על פוליטיקה כל היום ומוצא נחמה
בויכוחים עם ערסים בעלי IQ דו ספרתי במקרה הטוב, וחושב שאתה יכול לשנות את העולם. דפוס חוזר אצלך.
הכוח שלך כרגע כחבר עמותה הוא להצביע בהצבעות. תן את הדעה שלך שם. רק שם הדעה שלך נספרת.
או שתמשיך לטחון פה מים ולתת לתקשורת סיבות לחגוג. כלום לא יצא לך מזה, רק בזבוז זמן.