תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 21:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: זרים לעונה החדשה
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2017, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
דארל היה יכול להיות אחלה, אבל תסביר לי, יובל, איך הוא ומאט הווארד יכולים להתאים יחד? שני גבוהים מאוד לא אתלטיים, שוב תהיה קבוצה שאף אחד לא מהווה איום חסימה, שאף אחד לא משחק מעל הטבעת, קבוצה שלא מספיק שלוקה בקליעה מבחוץ לוקה גם בריבאונד ובאתלטיות.

הבעיה זה ההחתמה המיותרת של הווארד בהרבה יותר מדי כסף. לא מבין איך מחתימים זר שלא מסוגל לקפוץ מעל עציץ, לא קולע והכי גרוע - הוא לבן.

1. ממה שאני רואה שנשאר בשוק, ומהשחקנים שעוד איכשהו מועמדים בצורה כזו או אחרת, אני לא חושב שיגיע שחקן יותר "מתאים" מדארל. אני לא חושב שיגיע שחקן אתלטי עם אימפקט הגנתי יוצא דופן וגם לא שחקן עם קליעה. באופן כללי הווארד זה שחקן שכמעט בלתי אפשרי להתאים לו שחקן, כי הוא גם אתלט מחריד שלא מהווה איום חסימה או יכול לשמור על כמה עמדות, וגם נגר מוחלט בלי שום טווח קליעה.

2. להערכתי (או לפחות לתקוותי), לא יהיה מנוס מלתקן במהלך העונה את הבנייה העקומה שנעשית בקיץ, ולשחרר את אחד הגבוהים הזרים שיתחילו את העונה ולהביא במקומו זר לעמדות 3-4. לכן אני מקווה שלפחות נתחיל את העונה עם גבוה אחד טוב שיכול להחזיק את הצבע לבד. אם נחתים עוד גבוה בינוני ומטה אז באמת אכלנו אותה.

3. דארל בעיני גם שחקן יותר ורסטילי ממה שנותנים לו קרדיט. הוא לא אתלט גדול גם אבל בשום אופן לא אתלט רע. הוא מסוגל לחסום ולשנות זריקות (בעונה שעברה היו לו 0.7 חסימות למשחק בפחות מ-20 דקות בממוצע, פר 30 דקות זה מעל חסימה למשחק וזה יותר מרוב הגבוהים שמשחקים פה בליגה בסופו של דבר). הוא כמעט לא מטביע אבל הוא מסיים גבוה מאוד ובאחוזים גבוהים (לא כמו האוול למשל שמוציא את הזריקה שלו ממקום מאוד נמוך ומסתמך על הטכניקה ועל הטאץ' שלו כדי לסיים בצבע). הוא אוטומט מחצי מרחק, ולמרות שאני מעדיף אותו בעמדה 5, הוא הוכיח שהוא מסוגל לשחק בעמדה 4 ביעילות. הוא גם ריבאונדר פשוט אדיר (הוביל את הליגה בריבאונדים לדקה למרות ששיחק ליד האוול, טאקר ותומר שכולם ריבאונדרים מצוינים בפני עצמם וזה נתון יוצא דופן), כך שלשחק איתו ועם עוד שחקן פנים זה הרכב שנותן יתרון יחסי משמעותי מאוד, למרות שזאת לא צורת המשחק המועדפת עליי.

ובעונה שעברה היה בדיוק ההפך ממה שכתבו פה. לכאורה שיחקנו עם זרים לא מתאימים שדורכים אחד על השני, אבל בפועל הזרים האלה הוכיחו שהם יכולים לשחק נהדר אחד ליד השני, לתת תפוקה מקסימלית, כשהיתרונות היחסיים של הציוות שלהם גבר על החסרונות המשותפים. הרי בחצי הראשון של העונה, עם סגל ישראלי של תומר גינת בעונה ראשונה בליגה, תמיר בלאט שהוא יותר חיסרון מיתרון, מתן נאור בעונת פרישה ושברירי דקות של צוף/איידן/ברנדוויין/רביב בין ההשבתות שלו, קיבלנו את התרומה הכי נמוכה בליגה מהישראלים ובכל זאת עמדנו על מאזן של 50% כשכל הזרים נותנים תפוקה אדירה ומחפים על החסרונות של הישראלים (בתקופת אברהמי, טאקר, וויליאמס והאוול נתנו ביחד 50 נקודות ו-22 ריבאונדים למשחק. זה בלתי נתפס). מה שהכריע אותנו בסופו של דבר היה הסגל הישראלי החלש להחריד ללא רביב, ולאחר מכן הפציעות וגם רמי הדר שהסתכסך עם כל הזרים ובסוף חירב את הסגל. להגיד שחוסר ההתאמה בין הזרים זה מה שפגע בנו זה פשוט עיוות של המציאות. שרון אברהמי פוטר במאזן 6:6 עם סגל ישראלי ברמה של ליגה לאומית כי לא יכול להיות שעם ארבעה זרים כמו שיש לנו אנחנו לא דורסים את הליגה, ואחרי שרמי הדר הגיע וחירב הכל פתאום מספרים שנפלנו בגלל הזרים. תנסו להיזכר איך תפקדנו בתקופות אחרות שבהן רביב היה פצוע (בעונת 15/16 למשל), או בכלל לאורך העונות האחרונות, מה הייתה התרומה המשותפת של הזרים שלא "דרכו אחד על השני" או היו "התאמה רעה" ואיך הם תפקדו וסחבו אותנו.

כך שעם כל הכבוד להתאמה בין הזרים, עדיין הרבה יותר חשוב שהם יהיו שחקנים טובים בפני עצמם. אם לא נביא שחקנים טובים (וזה ממש לא עניין של מה בכך, בטח לא במצב שאליו הגענו), כל הסיפורים על התאמות ייזרקו לפח מהר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2017, 19:18 
מסכים עם רוב הדברים של יובל. ובכלל, למי בדיוק אנחנו משווים כרגע את דארל, לזר שלא חותם? לשחקן ההוא שמחכים ומחכים לו, ואני לא רואה אותו חותם? לאיזה פורוורד מושלם שאם נחכה לו רק עוד שבועיים פתאום יצוץ? ומה הסיכוי שאחרי שיחתום הוא יהיה כזה שחקן ברמה גבוהה, כזה שם ענק, שנאמר לעצמנו שהיה שווה להיות בלעדיו במשך שבועיים בהכנה? יותר סביר שהוא יהיה ג'סטין הארפר (ובתחושה שלי - אפילו זה לא)
כרגע הפועל תל אביב היא הקבוצה היחידה בליגה עם שני זרים. כל הקבוצות עם סגל מושלם או מקסימום חסר להן זר, והפועל שוב בעמדה של החכמה מכול, זו שיודעת יותר טוב ומחכה למציאות. כאילו 11 קבוצות בליגה הן תמימות שלא מבינות את שוק השחקנים ורק הפועל שמבינה יותר מכולן אוטוטו תחתים שני זרים שטרם נראו פה. כוכבי NBA שנתקעו בלי קבוצה והחליטו לבוא לדרייב אין. אני מציע להתעורר מהגישה הזו. הרי בעבר השחקנים שהפועל החתימה ברגע האחרון היו מאט בולדין וג'סטין הארפר, וגם במהלך העונה כשחיפשו את המחליף המושלם לקאונסיל הגיע בסוף מארשל, כשבדרך ויתרו על שחקנים הרבה יותר טובים כמו גודס וסקוטי ריינולדס.
אני גם חושב שדארל הוא לא הציוות האופטימלי ליד הווארד. אבל דארל כדורסלן מצוין, וזה דבר חשוב ואתה יודע מה תקבל ממנו כשאתה מחתים אותו. וגם אני לא אתפלא אם יהיו שינויים במהלך העונה שיהיו קשורים בהווארד. ובואו נהיה כנים, בכדורסל נטו, מה הסיכוי שהפועל תחתים פורוורד טוב יותר מדארל וויליאמס כרגע?
כרגע להפועל לא רק חסרים שני זרים, אלא שני זרים שאמורים להגדיר את הקבוצה הזו. חסר לה פורוורד עם יכולת התקפית טובה, אבל גם אתלטיות ואגרסיביות הגנתית. וחסר לה גארד שאמור לאזן את כל קו החוץ. הוא צריך להיות אתלט, עם קליעה טובה וסייז. ומחתימים את שולמן ואיידן.
רלף קליין אמר פעם שאם אתה לא יכול להביא את השחקן שאתה צריך, תביא את השחקן הכי טוב שאתה יכול. ואני מאוד מתחבר לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2017, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
מה שפרביס אמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2017, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
הרפר לא חתם ראשון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2017, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
אחרון
http://wiki.red-fans.com/index.php?titl ... 7%A1%D7%9C)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2017, 21:20 
באתר המנהלת פורסמו תאריכים למשחקי אימון של קבוצות ליגת העל: http://basket.co.il/news.asp?id=15932
הפועל עם מספר המשחקים הנמוך ביותר, כנראה כי עדיין אין קבוצה.

הפועל "SP מצרפלס" ת"א

14.9, בגין: הפועל אילת
16.9, בגין: מכבי אשדוד או נס ציונה
20.9, היכל קבוצת שלמה: עירוני נס ציונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2017, 21:28 
KingAlpaca כתב:
הרפר לא חתם ראשון?

חתם אחרון. הזר היקר, זה שהשקיעו בו הכי הרבה כסף, "ג'וש דאנקן" וכו'. וראינו כמה היה שווה לחכות. בקבוצה אחרת הוא היה נחתך באמצע העונה. בהפועל אפילו קאונסיל סיים עונה :)
וכמות משחקי האימון: דה ז'ה וו.
קבוצה כמו הפועל, למה לא להתחיל באיזה משחק אימון חגיגי, בביתף מול הקהל? למה באילת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2017, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
לא יכול להיות שדארל וג'ף עדיין בלי קבוצה ואף אחד מהם עדיין לא חתום בהפועל

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
נראה שזה חלק מאיזה טורניר.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 07:51 
purvis short כתב:
KingAlpaca כתב:
הרפר לא חתם ראשון?

חתם אחרון. הזר היקר, זה שהשקיעו בו הכי הרבה כסף, "ג'וש דאנקן" וכו'. וראינו כמה היה שווה לחכות. בקבוצה אחרת הוא היה נחתך באמצע העונה. בהפועל אפילו קאונסיל סיים עונה :)
וכמות משחקי האימון: דה ז'ה וו.
קבוצה כמו הפועל, למה לא להתחיל באיזה משחק אימון חגיגי, בביתף מול הקהל? למה באילת?

כדי שתוכל להתלונן, כהרגלך בקודש.
וכי זה חלק מטורניר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 16:07 
נוסף משחק אימון ב 10.9.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 16:38 
יובל ההסתכלות הזאת היא מאוד מאוד שטחית.
להגיד "היינו במאזן סביר והישראלים היו על הפרצוף משמע לא היו בעיות עם הזרים" זו אמירה מאוד בעייתית. בפועל, אחת הסיבות שהיינו במאזן בינוני וששרון אברהמי פוטר בסופו של דבר זו ההגנה הקטסטרופלית שהײַיתה לנו. ואחת הבעיות הכי קשות שהיו לנו בהגנה זה היעדר החיפוי של הגבוהים בצבע, כאשר כל גארד שחדר את הקו הראשון של ההגנה פשוט טייל עד לסל. גם מבחינת הגנת אחד על אחד דארל והאוול מאוד אכזבו אותי וזה במקרים שאחד מהם לא נכנס לבעיית עבירות תוך חמש דקות.
בעיני היעדר האתלטיות בקו הקדמי זו בעיה שהלכה איתנו כל העונה ואני פשוט לא רואה סיבה לפתוח ככה עונה עם כל האהבה שלי לדארל (ובלי קשר שבעיני הוא מעולם לא היה צריך להיות משוחרר והייתי שמח אם הוא היה ההחתמה הראשונה שלנו הקיץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
הבעיות בהגנה היו עד הדרבי הראשון כי עד אז בנקס לא שמר ובלאט היה בלאט.
קשה להאשים את הגבוהים בחוסר חיפוי כשהחיפוי והשמירה חופפים כל הזמן כי אין שום הגנה בחוץ.

ברגע שבנקס התחיל לשמור ועד הפיטורים של אברהמי ממוצע הספיגה שלנו ירד ממעל 80 נקודות למשחק לסביבות ה74 ולא חטפנו באף משחק 80 נקודות ומעלה (חוץ מנגד חולון שגם בו קיבלנו 79 נקודות ב40 דקות).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
אז הסכמנו על ג'ף אלן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
אולי בכל זאת שיחקנו אותה עם השחרור של האוול.
היום פתאום הוא כבר לא הכי טוב באולם.

רק השני הכי טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
ועכשיו נפצע.

לוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
בלעדיו הם כלום.

וזאת פשוט שערוריה שנותנים לארז להתקרב לאולם כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: זרים לעונה החדשה
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 22:37 
לא קלעו אפילו נקודה אחת בהארכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
נכון.
קלעו שתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: זרים לעונה החדשה
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 22:41 
מעניין מה מרגיש השחקן הישראלי שבפסק זמן כשישראל הובילו ב9 צעק,הם גמורים,מזיינים אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
נכון.
קלעו שתיים.
דווקא קלעו 4, 2 לטובת כל קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2017, 07:45 
סמל אישי של המשתמש
ועכשיו נשארנו עם זר אחד לקראת משחקי ההכנה

מכת פציעות: מאט הווארד שבר את האצבע בידו

http://m.one.co.il/Mobile/Article/297740.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2017, 14:03 
יהלום אדום כתב:
ועכשיו נשארנו עם זר אחד לקראת משחקי ההכנה

מכת פציעות: מאט הווארד שבר את האצבע בידו

http://m.one.co.il/Mobile/Article/297740.html

הפועל בפייסבוק כתב:

הפועל SP מצרפלס ת''א מודיעה, כי בניגוד לפרסומים, מאט האוורד צפוי לחזור לאימוני הקבוצה בימים הקרובים, לאחר שיחלים משבר קל באגודלו.
שאר שחקני הקבוצה כשירים לקראת האימון הפתוח שייערך בשבת החל מהשעה 18:00 בהיכל קבוצת שלמה, ומשחקי ההכנה שיחלו ביום ראשון הקרוב בחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2017, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
ואיך הנ"ל?
פרסום ראשון: הפועל ת"א במגעים מתקדמים עם שחקן ה-NBA לשעבר האקים ווריק

http://sites.one.co.il/Mobile/Article/1 ... 97782.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2017, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
נו מה עם גארד?

אין לי זמן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2017, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
זר רביעי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2017, 23:53 
מת שיביאו את זבייר מאנפורד.
שחקן על ולפי הקבוצות שמתעניינות בו יש מצב שהוא ברמות השכר שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2017, 02:11 
סמל אישי של המשתמש
מאנפורד שחקן עם גוף קטן ובעיקר מאוד דקיק. במדידות של הדי-ליג לפני שנתיים שקלו אותו ב-79 קילו, זה ממש ציפלון. אנחנו צריכים גארד גבוה וגדול שיכול לשמור על עמדות 1-3, לעשות חילופים ולקבל פורוורדים במידת הצורך ולשחק בקו אחורי ליד מקי ורביב/בנקס, שחקן עם תכונות שיחפו לפחות באופן חלקי על העובדה שבעצם אנחנו לא מביאים סווינגמן במקום עוד גארד (משהו שלא היה מופרך בכלל). מאנפורד לא שחקן הגנה ורסטילי שיכול לשמור על כמה עמדות (ובאופן כללי לא שחקן הגנה יוצא דופן) וחייב להיות מצוות על רכזים קטנים בצד השני, אז לשים שחקן כמו מאנפורד ליד עוד שני גארדים ייצור קו קדמי כל כך נמוך וקטן שיגרור בעיות מצ'אפ והרכבים בעייתיים ולא ורסטיליים בהגנה.

אם היינו יכולים להתפשר על הסייז כבר יכולנו להביא את ג'ייקובאן בראון שחתם בגלבוע, שהוא סקורר ענק, יותר מוכח באירופה ממאנפורד, עם קליעה אדירה וכל מה שאנחנו צריכים מבחינה התקפית, והוא גם היה במחיר המתאים (שהרי הוא חתם בגלבוע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2017, 08:23 
בעיני הצורך שיש לנו בשחקן שיכול לשחק בכל עמדות החוץ מתגמד לעומת הצורך בסקורינג וקליעה.
בעמדה 3 יש לנו את מנקו, בנקס (שיתן שם הרבה דקות להערכתי העונה) וצוף כגיבוי. אפשר לעבוד עם זה, במיוחד כשיש לנו שני שומרים כל כך טובים ואגרסיביים כמו רביב ומקי בקו האחורי. עם הסקורינג והקליעה שיש לנו אי אפשר לעבוד ואת זה מאנפורד נותן בענק.
בראון של גליל אמנם יותר מוכח באירופה ושחקן מצוין בפני עצמו, אבל מאנפורד בעיני הרבה יותר מוכשר (לא סתם הספיק בקריירה הקצרה שלו לשחק בפלייאוף במדי ממפיס ולשחק ביורוליג במדי ברצלונה). הוא מזכיר לי גירסה יותר מוכשרת של דיאנטה גארט ולדעתי יכול לדרוס את הליגה בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2017, 07:41 
להביא שחקן ממוצא יגוסלבי, געגועים לדובראש ומרקוביץ

למשל: Branko Cvetkovic - צלף שלשות בארומה לבנונית!! סטף קרי - תלמד
https://www.youtube.com/watch?v=Uy5lzbetzVA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: