תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 00:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 00:24 
אם נס ציונה מנצחת היא נקודה מעלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 00:25 
עכשיו שמתי לב שהם עם חמישה הפסדים, הייתי בטוח שיש להם כבר שישה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 00:29 
מילפורד כתב:
עכשיו שמתי לב שהם עם חמישה הפסדים, הייתי בטוח שיש להם כבר שישה...

כן זה מבלבל, הכל צפוף שם...בגלל זה לדעתי המשחק שבוע הבא הוא ממש לא בונוס.
אם לימונד כשיר אנחנו בהחלט יכולים לנצח את מכבי בבית וזו צריכה להיות המטרה שלנו חד משמעית, צריך לכפר על ההפסד בחוץ מול נהריה.
בכל מקרה עם כל ההתלהבות מהקבוצה(וגם אני מאוד מאמין בה), צריך לזכור שנס ציונה מאוד חזקים עכשיו, ראשון בנו קבוצה חזקה, חולון עם זרים מעולים.
ירושלים עדיין כשרונית וגם אילת למרות המאזן קבוצה חזקה.
מה שאני מנסה להגיד הוא שלמרות שאנחנו צריכים לשאוף לעקוף את כל הקבוצות הללו, אין לדעתי הבדל גדול אם בכלל בינינו לבינן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 00:55 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
כיוון שיש 3 סיבובים זה לא כזה קריטי.
מה שכן ככל שהעונה מתקדמת מתחזקת ההרגשה שאם כולם יהיו בריאים (במיוחד רביב ומתן) יש לנו סיכוי
לא רע לסיים בארבע הראשונות עם מלחמה על המקום השני.

אין שום סיבה שלא נסיים בארבע הראשונות מלבד פציעות משמעותיות. חשוב מאוד לסיים לפחות בשלושת המקומות הראשונים כדי להימנע ממפגש עם מכבי בסדרה, המטרה צריכה להיות לסיים במקום השני כדי להשיג יתרון ביתיות אם עולים לחצי.
ראשון לא קבוצה חזקה, המאזן שלהם נגד קבוצות הצמרת הוא 1 מ-7, מה שמשאיר אותם כביכול בצמרת זה שהם עדיין לא השמיטו משחקים נגד קבוצות קטנות בניגוד לשאר. הם גם התחברו הכי מוקדם מכל הקבוצות ופתחו פער בגלל זה, אבל ברגע ששאר הקבוצות התחזקו הם חזרו למקומם הטבעי פחות או יותר. אין להם יותר מדי כישרון בקבוצה.
לחולון יש זרים מצוינים אבל זה בא על חשבון הישראלים וגם עם הזרים שלהם הם לא מציגים כדורסל ברמה גבוהה (היום הפסד לראשון ולפני שבוע כמעט הפסד לאשדוד בבית). יש להם סגל קצר וזה גם אומר שאין להם איפה להשתדרג מבחינת הסגל (זרים אין להם טעם להחליף וישראלים הם לא יכולים להביא משום מקום). אם אנחנו נתחזק בזר אין סיבה שלא נהיה מעליהם.
נס ציונה הייתה די בינונית עד שהגיע מיטשל וואט והיה אפשר לראות את זה בשני הניצחונות שלנו עליהם (בעיקר קבוצת הגנה מחפירה בלי ספסל), אבל לפי שני המשחקים האחרונים, ההחתמה של וואט שדרגה אותם כל כך הרבה. דבר כזה צריך לקרות גם אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 02:08 
לא בטוח שלא עדיף לסיים מקום שישי מאשר 4-5 (כמובן שהאופטימלי זה 2-3).
אבל זה עוד רחוק והרבה דברים יכולים להשתנות עד שלבי ההכרעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 02:10 
אין מה לעשות, כנראה(סתם משער) שגם אין רצון גדול להחליף את מיימון(שביחס לכסף שמקבל נותן תפוקה סבירה בהחלט) וגם אין כסף לעשות את זה.
אם היינו יכולים להחתים במקום מיימון שחקן כמו וואט אז היינו מועמדים לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 02:36 
איזה תפוקה בדיוק? ממוצע של 6 נקודות? שלושה משחקים רצוף שהוא לא עובר את ה-5 נקודות ו-4 ריבאונדים? אין לי שום דבר נגד מיימון (מחבב אותו) אבל הוא לא תורם כמעט כלום וגם לא מראה שום התקדמות. לא רק באשמתו, הוא לא משחק יותר מדי והתפקיד שלו מצומצם אבל שורה תחתונה הוא לא ממש חלק מהקבוצה כרגע ואנחנו די משחקים עם שלושה זרים. בשביל לתת כמה דקות מנוחה לגייטס ולתרום כמה פאולים לא מחזיקים זר. זה לא מספיק בשביל לממש את הפוטנציאל של הקבוצה הזאת.

לאגדות שאין כסף להחליף כבר מזמן הפסקתי להתייחס, די מדהים איך המנטרה הזאת אף פעם לא נעלמת...
מניח שזה עניין של זמן עד שהוא יוחלף. בראשון בפברואר הליגה הסינית הסדירה מסתיימת והשוק מתחיל לזוז, נראה מה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 02:54 
Fez כתב:
איזה תפוקה בדיוק? ממוצע של 6 נקודות? שלושה משחקים רצוף שהוא לא עובר את ה-5 נקודות ו-4 ריבאונדים? אין לי שום דבר נגד מיימון (מחבב אותו) אבל הוא לא תורם כמעט כלום וגם לא מראה שום התקדמות. לא רק באשמתו, הוא לא משחק יותר מדי והתפקיד שלו מצומצם אבל שורה תחתונה הוא לא ממש חלק מהקבוצה כרגע ואנחנו די משחקים עם שלושה זרים. בשביל לתת כמה דקות מנוחה לגייטס ולתרום כמה פאולים לא מחזיקים זר. זה לא מספיק בשביל לממש את הפוטנציאל של הקבוצה הזאת.

לאגדות שאין כסף להחליף כבר מזמן הפסקתי להתייחס, די מדהים איך המנטרה הזאת אף פעם לא נעלמת...
מניח שזה עניין של זמן עד שהוא יוחלף. בראשון בפברואר הליגה הסינית הסדירה מסתיימת והשוק מתחיל לזוז, נראה מה יהיה.

אני לא טוען שהוא לא יוחלף, רק לדעתי יחכו עם זה עד שנגיע למצב שזה לא עול כבד מבחינה כספית וגם שייתפנה זר מתאים(כמו שציינת לגבי הליגה הסינית למשל). כמו למשל במקרה של רנדל ואנתוני גודס.
אני לא יודע כמה כסף יש וכמה אין, באמת שאין לי מושג, אבל אני מניח שאם הייתה אפשרות אמיתית להביא את ג'וליאן רייט או את מיטשל וואט אז היו מביאים אותם.
תקן אותי אם אני טועה, אבל מיימון מרוויח באמת גרושים ובשביל סכום הכסף שהוא מקבל לא פשוט למצוא שחקן שייתן יותר ממנו(בטח ביחס לכמות הדקות שמקבל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 03:03 
כרגע מיימון לא תורם כמעט כלום (שוב, לא רק באשמתו ואין ספק שהוא מסוגל לתרום יותר) כך שאין פה באמת פונקציה של value for money. הוא הפך להיות שחקן של 10 דקות מנוחה לגייטס וזהו פחות או יותר. צריך זר יותר דומיננטי שיתן תרומה הרבה יותר משמעותית ויוכל להשתלב בתפקיד יותר משמעותי (למשל יוכל לשחק דקות משמעותיות ליד גייטס, למשל יוכל לתפקד כסקורר במשחקים פחות טובים של גייטס).

בכל אופן לשלם עכשיו לזר 3-4 חודשים של משכורת זו לא הוצאה כספית כזאת רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 03:28 
סמל אישי של המשתמש
נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 11:03 
יוני זה עוד 3-4 חודשים? איך שהזמן טס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
בנתיים גוליאן רייט משדרג את הרצליה משמעותית, במחצית הוא כבר עם 14 נקודות ו5 ריבאונדים בדרך לניצחון כנראה על נהריה.
אחרי הנצחון שבוע שעבר בחוץ על אילת, ועם הזרים החדשים לדעתי הרצליה תשדרג משמעותית את המיקום שלה בהמשך העונה, אנחנו מקבלים אותם בחוץ אחרי הדרבי ויהיה מאוד קשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 22:26 
סיכום משחקי היום:
לנס ציונה יש בעיה נגד הגנה אגרסיבית (לא סתם פעמים די בקלות). מיטשל וואט + קרייג סמית > 1+1 שווה פחות מ-2.
אשדוד פראיירים ודי לוזרים.
וגוליאן רייט שחקן נהדר ובכושר, חבל שלא התאמצנו יותר להביא אותו, היה משדרג אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
וחיפה קבוצה.
סוג של קרית שמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 23:26 
beny כתב:
סיכום משחקי היום:
לנס ציונה יש בעיה נגד הגנה אגרסיבית (לא סתם פעמים די בקלות). מיטשל וואט + קרייג סמית > 1+1 שווה פחות מ-2.
וגוליאן רייט שחקן נהדר ובכושר, חבל שלא התאמצנו יותר להביא אותו, היה משדרג אותנו.

לא התאמצנו? אין לנו כסף אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 23:32 
צור ש. כתב:
beny כתב:
סיכום משחקי היום:

להרצליה אין תקציב גבוה משלנו, ואם הפער היה 20-30 אלפי דולר היה כדאי להתאמץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2015, 23:45 
צור ש. כתב:
beny כתב:
סיכום משחקי היום:

ברור שאין פה שחור ולבן של יש כסף / אין כסף.
הרצליה חרגו קצת מהתקציב כדי להביא אותו, אנחנו לא רצינו לחרוג מהתקציב כדי להביא אותו. זה הכל.

לא יודע אם זו החלטה נכונה או לא, הזמן יגיד. היום ממה שראיתי הוא היה נראה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
זה נשמע קצת תבוסתני אולי, אבל איזה סיבה יש לך לחרוג מהתקציב אם גם ככה הסיכוי שלך להביא אליפות הוא מזערי גם במקרה של חיזוק?
מועדון שהתקציב שלו מבוסס על תרומות לא יכול להרשות לעצמו להסתבך כלכלית כל פעם שיש הזדמנות להשתפר באיזה זר, צריך לבחור את הקרבות שלך טוב טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 08:12 
הסיכוי לאליפות לא מזערי. עם הקבוצה הלא משכנעת שלנו כרגע אנחנו מקום 2 והליגה פתוחה לגמרי. גם באשר לקבוצה שלמעלה בשני משחקים בטח עם אולם ביתי זה לא בשמיים, בוודאי אחרי שניצחנו ביד ושם בקלות וכמעט גם בגביע למרות משחק גרוע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 08:15 
דוקא השנה הסיכוי שלך להגיע לגמר הוא הכי גבוה שהיה מאז 2004. ושם הכל יכול לקרות כמו שכבר ראינו. מעבר לזה אתה בעונה של מעבר אולם, מעל 3000 מנויים, יש בסיס טוב, חושבים אני מניח על אירופה בשנים הבאות, האינטרס שלך להוציא את המקסימום ולהשתפר הוא סופר חזק. אני בטוח שזה גם מה שחושבים במועדון כך שהתבוסתנות הזאת קיימת רק אצלך בראש..

מה שמצחיק זה שמי שבסוף הביאו אותו זה הרצליה, שהם בכלל אמורים להיות נטולי מוטיבציה לחלוטין להשקיע כל כך הרבה כסף... העונה שלהם די גמורה כמו שזה נראה והם משחקים כדי להעביר את הזמן. גם קהל אין שם, שאיפות אין, אירופה בעתיד הקרוב או הרחוק אין, יריבות אין ושום דבר בעצם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 11:33 
אני לא חושב שהסיכוי שלנו לאליפות השנה מזערי, אני גם לא חושב שהסיכוי גבוה במיוחד (בטח שלא פייבוריטים או משהו בסגנון).

מה שאני מסכים (ואומר את זה כבר הרבה זמן) שגם חיזוק ברמה כזאת לא משנה את הסיכוי הזה בצורה משמעותית ועל כן צריך לשקול טוב טוב הוצאות כספיות שהם מעבר לתוכנית המקורית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
אף קבוצה שהיא לא מכבי אף פעם לא פייבוריטית. אף פעם גם לא נהיה פייבוריטים, אם זה מה שקובע אפשר לוותר כבר מעכשיו לעד או לפחות לעשרות השנים הקרובות. כמובן שזה לא מה שקובע אז אפשר להפסיק לציין את זה כאילו יש לזה משמעות כלשהי.

השנה יש לנו הזדמנות מצוינת להגיע לגמר ולנסות לגנוב שם אליפות ממכבי בשני משחקים. מי שמסתכל בצורה אובייקיטיבית ומפוכחת על הליגה רואה שאנחנו הקבוצה בעמדה הכי טובה לעשות את זה, המיקום שלנו אחרי חצי מהעונה הסדירה לא מקרי ובשני משחקים ביד אליהו עמדנו מולם כשווים. מכבי כבר 9 שנים פגיעה כמעט כל עונה, ובחלק גדול של המקרים גם מאבדת תואר. היא איבדה 3 אליפויות ב-7 שנים, בסיטואציות לא יותר נוחות ממה שיש לנו כרגע. זה לא סיכוי מזערי, זה סיכוי ריאלי לגמרי, גם אם פחות מ-50%.

להגיד שחיזוק לא משנה את הסיכוי שלנו בזמן שאנחנו משחקים בפועל עם שלושה זרים ורבע זה פשוט משפט שלא מתחבר למציאות. כמו שלהעלות על הדעת ששדרוג זר לכמה חודשים, מה שקורה כמה פעמים בעונה בכל קבוצה בליגה (גם קבוצות בלי שום כיסים עמוקים כמו שמספרות פה האגדות), מסכן אפילו בתיאוריה את החוסן הכלכלי של המועדון, זה פשוט לא מחובר למציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 12:27 
על תסביכי הנחיתות של הפורום הזה אפשר לכתוב אחלה מאמרים פסיכולוגיים. גם כשאנחנו מקום שני בליגה עם אולם 3500 מקומות סולד אאוט עדיין כל שינוי בסגל מסכן את עתיד המועדון... אנחנו לא יכולים להתמודד כלכלית על שחקנים מול האימפריה מהרצליה או המונופול מנס ציונה... לא יכולים לעשות שינויים בסגל כמו האוליגרכים מאשדוד או הדוכסים מנהריה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 12:57 
מה הקשר בין זה שאנחנו מקום 2 בליגה עם 3000 מנויים לבין זה שיש לנו או אין לנו כסף להביא זר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 13:28 
אתם כמובן מסובבים את הכתוב ככה שאפשר לראות אותו רק מנקודת המבט שלכם (וזה הרי לא הגיוני שמישהו יחשוב אחרת, אם כן אז זה רק בגלל תסביך נחיתות).

אני אמחיש את זה במספרים, למרות שזה מאוד קשה לתת מספרים במקרים האלה ויש המון פרמטרים שעוד יכולים להשתנות.
נגיד שהסיכוי של הפועל לקחת אליפות השנה הוא 30% , כמו שאמרתי לא זניח.
ונגיד שאנחנו מחליפים את מיימון בג'וליאן רייט , בכמה זה משפר את הסיכוי שלנו? לטעמי במקסימום בעוד 5%.

עכשיו צריכה לבוא החלטה, האם בשביל העוד 5% האלה (או כמה שזה לא יהיה) שווה לפרוץ את מסגרת התקציב שהוגדרה מתחילת השנה.

אתם בטענה (ופה תתקנו אותי אם אני טועה) שגם אם זה היה משפר את הסיכויים שלנו ב1% זה שווה את זה.

פה אני לא מסכים, וזה לא בגלל שיש לי תסביך נחיתות, זה בגלל שכאן צריך ניהול שפוי ותקין ששוקל את +/- של כל החלטה לטווח הקרוב והרחוק.
אני באופן אישי חושב שגם אם יש לנו רזרבה כספית, עדיף מבחינה ניהולית להשקיע בסגירת הגרעונות של הקבוצה (גם פה כמובן זה לא שחור ולבן וצריך להביא בחשבון הכנסות עתידיות שהצלחה מקצועית יכולה להביא).
אגב, אני גם אוהב את הטיעון הזה שאם הרצליה, חולון, אשדוד, נהריה ונס ציונה יכולות אז למה אנחנו לא? כי אנחנו מתנהלים אחרת, וגם בדר"כ מתגאים בזה.

עכשיו אתם מוזמנים לסלף את דברי כאהבת נפשכם ולהמשיך לטעון שאתם היחידים שמבינים, זה משעשע אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 13:30 
red pepper כתב:
מה הקשר בין זה שאנחנו מקום 2 בליגה עם 3000 מנויים לבין זה שיש לנו או אין לנו כסף להביא זר?

לדעתי במהלך השנה היו הפתעות לטובה בצד ההכנסות שאמורות להגדיל את התקציב:
מכרו יותר מנויים מהתכנון התקציבי.
התקבול מהמנהלת צפוי להיות גבוה מהמתוקצב.
גם בתחום החסויות אני רואה כל הזמן ספונסרים חדשים.

אז אפשר להקטין גרעון, אבל בשנה שדי פגענו בזרים (סקוט, גייטס) זו הזדמנות לעשות קצת יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 13:42 
זה כיף להסתכל רק על צד ההכנסות ולא על צד ההוצאות.
תרשה לי להניח שגם שם יש הפתעות.
הדיון הזה הוא די מיותר. היחידים שיודעים מה יש ומה אין יושבים בהנהלה.
מותר ורצוי שאנחנו כאוהדים נרצה את הקבוצה הטובה והחזקה ביותר. אבל לטעון שאנחנו יודעים יותר טוב אם יש או אין כסף לחיזוק זה קצת יומרני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:
red pepper כתב:

לדעתי במהלך השנה היו הפתעות לטובה בצד ההכנסות שאמורות להגדיל את התקציב:
מכרו יותר מנויים מהתכנון התקציבי.
התקבול מהמנהלת צפוי להיות גבוה מהמתוקצב.
גם בתחום החסויות אני רואה כל הזמן ספונסרים חדשים.

אז אפשר להקטין גרעון, אבל בשנה שדי פגענו בזרים (סקוט, גייטס) זו הזדמנות לעשות קצת יותר.

בני, אתה באמת חושב שהתכנון התקציבי השנה לא לקח בחשבון גידול בהכנסות עקב המעבר לאולם החדש?
אם כבר אז אנחנו עוד בבעיה כי התכנון היה לעבור לאולם החדש בתחילת העונה והפסדנו חודשיים של הכנסות באולם החדש. ועוד יש גרעון משנים קודמות בכלל.

כמו שפלפל אדום אמר, הכל פה ספקולציות. אפשר לקוות שיש תקציב לחיזוק, אי אפשר להניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 14:03 
red pepper כתב:
זה כיף להסתכל רק על צד ההכנסות ולא על צד ההוצאות.
תרשה לי להניח שגם שם יש הפתעות.
הדיון הזה הוא די מיותר. היחידים שיודעים מה יש ומה אין יושבים בהנהלה.
מותר ורצוי שאנחנו כאוהדים נרצה את הקבוצה הטובה והחזקה ביותר. אבל לטעון שאנחנו יודעים יותר טוב אם יש או אין כסף לחיזוק זה קצת יומרני

אני מניח שהמצב הוא איפשהו בין לבין מה שכותבים פה.
מצד אחד המועדון צריך לשאוף להיות הכי מצליח שהוא יכול ותמיד להעמיד תקציב ברמה המקסימלית כדי לשאוף קדימה (וזו הדרך שההנהלה פעלה מיומה הראשון של העמותה).
מצד שני יש גם גרעון גדול שסוחבים, וצריך לזכור שהקבוצה ספגה מכה קשה כשהכניסה לאולם החדש נדחתה בכמה חודשים, שדמי השימוש באולם הם גבוהים מאוד והתחזוק של הגרעון לא מקל. ככה שכל שיקול של הבאת שחקן תלוי גם ברצון הצוות המקצועי וגם ביכולת הכלכלית של המועדון שבאופן טבעי לא זהה להחלטה של קבוצה שנשענת על תקציב עירוני או בעלים פרטיים שיכולים גם לעשות שינויים יותר בקלות.
ברמה האישית אני חושב שיש הזדמנות טובה השנה ויש קבוצה מצוינת (וגם אמרתי את זה בתחילת השנה...) וצריך לעשות הכל כדי למקסם את ההצלחה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
הפאוור פורוורד וויין צ'יזם שוחרר מגלבוע/גליל
הקבוצה של פלג הודיעה לאמריקאי, שהגיע מהליגה ההונגרית, כי הוא יכול לחפש קבוצה חדשה. מרכוס לואיס יתפוס את מקומו כבר במשחק הקרוב מול מכבי חיפה

הפאוור פורוורד וויין צ'יזם שוחרר מגלבוע/גליל
מאת דובי פיק 20/01/2015 14:30

גלבוע/גליל מבצעת שינויים בסגל. ל-ONE נודע שהקבוצה של ברק בלג נפרדה היום (שלישי) מהפאוור-פורוורד וויין צ׳יזם. צ׳יזם, המתנשא לגובה 2.06 מטרים, קיבל את הבשורה מפלג באימון הערב שנערך אתמול והיום נפרד מחבריו לקבוצה. במהלך הקדנציה הקצרה שלו בקבוצה הספיק צ׳יזם להיכנס לעימות חריף מול פלג ולהיזרק מאימון. יחד עם זאת, האמריקאי, אשר הגיע ארצה מהליגה ההונגרית, העמיד ממוצעים של 9.9 נקודות, 6.9 כדורים חוזרים ו-1.3 אסיסטים ב-16 משחקים. מרכוס לואיס יתפוס את מקומו כבר במשחק הקרוב של הקבוצה מול מכבי חיפה.
הסנטר החדש של הקבוצה הצפונית נחת בישראל והספיק להתאמן עם קבוצתו החדשה.

בשלב זה נעשים מאמצים להחתים זר נוסף במקומו של הפורוורד ג׳רמייה ווילסון.

אחרי 16 מחזורים, הקבוצה הצפונית מחזיקה במאזן של חמישה ניצחונות ו-11 משחקים והיא נמצאת במקום הלפני אחרון.

http://www.one.co.il/Article/14-15/2,62 ... tml?ref=hp

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: