אדום נחמד כתב:
קרספו, אם בתאים זה באותו מחיר כמו השאר, מה מפריע לך?
כבר מההתחלה, כשהטיעון של מכבי היה שהמשטרה לא מאשרת לאוהדי הפועל לשבת בשורות הראשונות של היציע (בכל זאת, ירקנו למטה), התשובה שלנו היתה שיתנו לנו את שאר הכרטיסים ביציע אחר
אז אם זרקו אותנו לתאים. אם זה באותו מחיר זה בסדר.
אני מקווה שיש שם מקלחות לפחות.
מה מפריע לי?
לא שום דבר שהוא חדש. ההנהלה עשתה את השיקול הניהולי שלה ואין לי שום טענות.
אנחנו כקהל לא צריכים להסכים לפשרה הזאת, שכולה לרעתנו.
במצב העניינים הקיים אין לנו שום השפעה כקהל בתנאים שנתנו לנו. מפצלים אותנו ל- 20 יציעים, כשאת הגוש המעודד שמים בתקרה, עם שורה של מאבטחים שיבואו לריב. אני לא רוצה לשחק להם לידיים. אני לא רוצה שיעצרו חברים שלי ואני לא רוצה שיכתבו אח"כ כמה שאנחנו הורסים להפועל, כשאני יודע מראש שמובילים אותי לתוך מלכודת וכל זה אחרי שכביכול מכבי ושמואל פרנקל הלכו לקראתנו ומילאו את הדרישות שלנו.
אצלנו הם יושבים על הפרקט עם תופים (כשאנחנו 3 שורות למעלה באותו מגרש, כן?) ומאחורי הספסל שלהם. אצלם ארז אדלשטיין מקבל יריקות.
וזו הייתה יופי של הזדמנות להציף את המחדל הזה של חוק הכרטיסים המעוות. זה הרבה יותר חשוב מכל משחק. הרי אנחנו לא באמת יכולים לנצח אותם בכדורסל בתנאים הנוכחיים.
אז יש כאן עדיין הזדמנות. שהקבוצה תיכנס ותשחק (לדעתי צריך לבזות את המשחק ולא לזרוק לסל) והקהל יעודד מבחוץ ויגיד לשמואל פרנקל לדחוף את הכרטיסים לתחת.
בכלל לא הגבת למה שאמרתי.
בוא אני אקל עליך. איזה פתרון היה מקובל עליך?
רמי דיבר על חוק מכבי עם הכרטיסים. הוא אמר שבקיץ האחרון העלו את זה מ400 בזכות התעקשות שלנו, ובקיץ הקרוב זה יבוטל לחלוטין. כך או כך, עכשיו זה בטח לא ישתנה.
בשורה התחתונה, קיבלנו את כמות הכרטיסים במחיר הרצוי, כמובן שזה מחולק ל2 יציעים, מה לעשות.
כל העניין עם המשטרה, זה לא קשור למכבי.