תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 21:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שביתה?
הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
בסוף בשורה התחתונה חוקי מיסוי הזויים גרמו לכך ששחקן ישראלי שמשתכר כמו אמריקאי עולה פי שניים.
טען בפני גורם מהנהלת הקבוצה שעבר על חוקי המיסוי, ולא רק שיש בהם התייחסות מיוחדת לספורטאים, יש אפילו החרגה כך שמאמנים אמריקאים אינם פטורים ממס.

קל להגיד שאם (נניח) נטפל בנושא המס זה ייפתר, אבל זה רק יחזק את המחלה ועוזריהם. הן במילא מעסיקות שחקנים בסכומים מעל 108 אלף דולר וסופגות את עלות המס. כנראה שהסיבה ששאר הקבוצות מצליחות להתחרות בהן היא שהן יכולות להביא זרים ברמה מספיק טובה בזכות הפטור ממס. בהיעדר הפטור, שאר הקבוצות יוכלו להחתים רק שחקנים הרבה פחות טובים, לעומת המחלה ועוזריהם שיחושו, פחות או יותר, מכה קלה בכנף.

בד בבד, לתקרת שכר יש הרבה פחות סיכוי. מצד שני, אם המחלה יממשו את האיום שלהם לקבוצה שניה (חחחח), מי יודע... עד אז, הענף הזה רקוב מן היסוד.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שביתה?
הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 10:55 
אני בעיקר מאוכזב מהתנהלות המעודון בנושא בפני הקהל.
היו צריכים כבר לבוא ולומר את דעתם. (שהיא לפי מה שנראה לא רחוקה מעמדת המנהלת בכל הנושא ורחוקה מאוד מדעתם של הרבה אוהדים ושחקנים).

כל הנושא הולך להתפוצץ בקרוב בעונה שאולי היינו יכולים לעשות בה משהו וחבל.
במקום להיות מובילים ולשבת אתמול עם השרה נותנים לשמעון מזרחי וחבריו להיות שם במקומנו. בושה! :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 24,00.html
למרות השביתה, על שחקני הפועל תל אביב הופעל לחץ גדול מצד ההנהלה והאוהדים לחזור לאימונים. במועדון מבינים שהם יכולים לעשות משהו גדול העונה לנוכח מגמת השיפור של הקבוצה, ולכן דיברו על כך לא מעט עם השחקנים. "אנחנו לא פוסלים שהם יתאמנו היום בערב", אמר גורם במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 11:27 
לאפה בחינם כתב:
מישהו פה באמת מתנגד למתווה של ארבעה זרים בלי חוק רוסי? כי לי זה נשמע פחות או יותר אידאלי.

פה לא, במכבי כן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 11:40 
כולנו יודעים שזה מאבק של קבוצה אחת, במסווה של מנהלת, מול כל שאר גורמי הכדורסל בארץ.
הבעיה היא שכולנו יודעים מי בסוף מנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 11:57 
האם מהשתיקה של שאר מנהלי הקבוצות (נניח נהריה, ראשון והפועל ת"א) ניתן להבין שהם תומכים ב6 זרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 12:04 
לא שאני בעד שישה זרים אבל אם כבר הולכים על זה ועל קנס, שיתקעו קנס של שלושה מיליון דולר כדי שקבוצות תחשובנה פעמיים אם הן הולכות על זה.
מכספי הקנס יופרש בונוס לשחקן החודש הישראלי, שחקן השנה הישראלי ותגלית העונה ויאללה.

יש לי תחושה שמכבי יזמו את השביתה הזו כי ראו שאנחנו במומנטום. אבל אם השביתה תימשך יש לזה צד חיובי, סיימנו במקום שמוביל לסדרות ולא עפנו בסדרה סופסוף.

מודע לזה שזו הצעה עקומה אבל כמו שזה נראה, פרנקל לא מוכן לזוז משישה זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 12:40 
Karl Marx כתב:
JohnnieWalker כתב:
כשאני שואל את עצמי מי טוב ורע בסיפור מסוים, אני שואל את עצמי "מה שמעון מזרחי היה עושה" ובוחר הפוך. גם פה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

בול!

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5267924,00.html

ציטוט:
במכבי תל אביב המצב דומה. המתאזרחים ג'ון דיברתולומאו, אלכס טיוס וג'ייק כהן הודיעו כבר מוקדם יותר שאין להם כוונה לשבות, והם אף התאמנו במהלך השבוע.
עדיין לא ברור אם איתי שגב, יובל זוסמן וכרם משעור ישברו שביתה ויתחילו להתאמן.
לגבי המתאזרחים של מכבי, זה לא ממש מפתיע, לתשומת לב אלא שזועקים כנגד אפלייה של מתאזרחים.
למרות שאני בטוח שיש לא מעט מתאזרחים שגם שובתים (בכתבה נתנו את האוול כדוגמא).
הישראלים שלהם דווקא מפתיעים, מה שמוביל לדבר הבא:

ציטוט:
עוד קודם לכן, במהלך הפגישה היה עימות בין יו"ר מכבי ת"א, שמעון מזרחי, לשחקן שלו והקפטן לשעבר, איתי שגב.
מזרחי אמר לנוכחים: "אני לא מבין מה איתי שגב עושה פה", והוסיף כי ידבר עם שגב על כך מחר.
יו"ר ארגון השחקנים, ניר אלון, הגן על שגב ושאל את מזרחי האם הוא מאיים? שגב, שהיה המום, קפא במקומו על פי אנשים שנכחו בפגישה."
לקרוא ולא להאמין.
בעצם מאוד להאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
לאפה בחינם כתב:
מישהו פה באמת מתנגד למתווה של ארבעה זרים בלי חוק רוסי? כי לי זה נשמע פחות או יותר אידאלי.

שמעון והמשתמש שפעם היה שייך לבוריס.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
למרות השביתה, על שחקני הפועל תל אביב הופעל לחץ גדול מצד ההנהלה והאוהדים לחזור לאימונים. במועדון מבינים שהם יכולים לעשות משהו גדול העונה לנוכח מגמת השיפור של הקבוצה, ולכן דיברו על כך לא מעט עם השחקנים. "אנחנו לא פוסלים שהם יתאמנו היום בערב", אמר גורם במועדון.

לא הבנתי. ההנהלה היא לא זאת שבניגוד לחוק מנעה מהם להשתתף באימונים?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 14:02 
ItaiH6 כתב:
הפועל כתב:

היא אכן לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין מה אתם מתפלאים שמתאזרחים לא שובתים.
הרי חלק מהפתרונות שהציע הארגון שאמור לשמור על האינטרסים שלהם תוכננו במיוחד בשביל לפגוע בהם אז איזו נאמנות צריכה להיות להם להחלטות של הארגון הזה?
אני למשל לא מבין את המתאזרחים שכן שובתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
ItaiH6 כתב:
הפועל כתב:

היא אכן לא.

אז למה הם לא התאמנו בראשון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 14:58 
כי האימון בוטל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 15:23 
חוצפה לא לתת לישראלים להתאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 15:27 
אני ממש מאוכזב מההנהלה שנכנעה לקו של חלק מהקבוצות, בעיקר י-ם ומכבי. כנראה שאנחנו כחברי עמותה צריכים לנסח נייר עמדה בנוגע לעמדת המועדון כלפי השחקנים המקומיים והזרים, שנצביע עליו באסיפת חברים וישמש קו מנחה להנהלה הנוכחית ולהנהלות הבאות. אני לא מבין את השתיקה הזו של ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 15:32 
LeeorJuve כתב:
אני ממש מאוכזב מההנהלה שנכנעה לקו של חלק מהקבוצות, בעיקר י-ם ומכבי. כנראה שאנחנו כחברי עמותה צריכים לנסח נייר עמדה בנוגע לעמדת המועדון כלפי השחקנים המקומיים והזרים, שנצביע עליו באסיפת חברים וישמש קו מנחה להנהלה הנוכחית ולהנהלות הבאות. אני לא מבין את השתיקה הזו של ההנהלה.

מסכים לגמרי, איך יכול להיות שנושא כל כך חשוב עובר בשתיקה מצד הנהלת הפועל?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 15:34 
לא רק שעובר בשתיקה אלא שגם לא נותנים לשחקנים להתאמן ויוצאים בכותרות על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 15:41 
יותר מדאיגה אותי העובדה שידידיה רפפורט רצח את לימונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 15:47 
Noam כתב:
יותר מדאיגה אותי העובדה שידידיה רפפורט רצח את לימונד.

???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 15:49 
אם כבר משקרים, למה לא לשקר בגדול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 16:24 
השחקנים הציבו אולטימטום:
המשך המצב הקיים לשנתיים.
או 3 זרים לחמש שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 16:37 
השאלה אם שימון פרנקל מאשר את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 16:42 
אם הישראלים של הפועל באמת ישברו שביתה אני אתבייש שהם מייצגים את הקבוצה שלי. לשבור שביתה בגלל שאתם חושבים שיש לכם סיכוי לזכות זה חסר בושה, בטח כשזה מתואם עם מכבי ומכבי ב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 16:49 
מבין את מה שאתה אומר מבחינת האידיאולוגיה.
אל תשכח שמופעלים עליהם לחצים חיצוניים כבדים + ערוץ הספורט דואג להגיד כל הזמן שהם אשמים ושדעת הקהל על השחקנים מאוד שלילית ושהם מפונקים ועצלנים.
כשמפמפמים להם את זה כל היום במשך 24 שעות, אז אני מבין למה הם אלה שמוכנים להיכנע. העובדה שהפועל עד השביתה הייתה במומנטום חיובי מאוד מוסיפה לזה.

הרי אם הליגה לא תחזור (וכולם מודיעים שנשארו לדד-ליין כמה שעות), אז התקשורת (ערוץ הספורט) תדאג להאשים את השחקנים בהכל, למרות שכולנו יודעים שלמכבי יש חלק לא פחות קטן בזה.

לא פשוט להיות בסיטואציה הזו. היה קל ונוח לשבות, עד שזה מגיע לרגע האמת.

להבדיל מזה, עושה רושם שלפרנקל ממש לא אכפת לסגור את הליגה בהנף יד, כי הוא יודע שהתקשורת כבר תאשים את השחקנים. מדובר בחלאה גדולה מאוד, הסגן של שימון, נציג השימון במנהלת, רק חבל שהוא היו"ר לכאורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 16:55 
אם באמת חשוב למנהלת לשמור על המצב הקיים ושתמשל הליגה/מירי רגב - למה לא הולכים לבית דין לעבודה?
אולי בגלל שהם יודעים שהם אלו שמשנים מצב קיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 17:02 
אפשר לשאול את זה אחרת:
ירושלים רוצים חמישה זרים
10 קבוצות רוצות ארבעה זרים
מכבי רוצים שלושה זרים

למה המנהלת מתעקשת על שישה???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
זו שביתה בריונית של איגוד השחקנים תחת ההסתדרות.
אין פה שום עילה שלהם להשבית עונה כאשר יש עדיין הסכם בתוקף. זה פוגע בעיקר באוהדים אבל בואו לא נשכח שגם השחקנים השקיעו המון, חלקם אפילו את הבריאות (הווארד עולה כבר כמה משחקים עם זריקות) והכל כדי להגיע הכי טוב שיש לפליאוף. מאוד מבין את השחקנים הישראלים שרוצים לחזור לשחק (הבנתי שמדובר במעל חצי) .
שאחכ יישבו חצי שנה ויאכלו את הראש אחד לשני על הסכם חדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 18:54 
מתן נאור כבר ציין שבהסכם הקודם נקבעה זכות שביתה לקראת סוף העונה - בתיאום עם המנהלת. הכי נורא שאצלנו גם יאכלו את התעמולה שרצה כל היום בתקשורת על "אשמת השחקנים". השחקנים שובתים עכשיו כי עכשיו לשביתה יש משמעות, וכי הם נלחמים על הקיום שלהם כספורטאים, וצודקים בכל הפעולות שלהם עד עכשיו בעיניי (חוץ מלחשוב בכלל על להסכים ל-6 זרים). אז לא נקח אליפות השנה. אם המחיר של אליפות אחת הוא אובדן מוחלט של התחרותיות בליגה הישראלית לטווח ארוך והשתקת הבעיות של הכדורסל הישראלי, זה לא שווה את זה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
Keisar88 כתב:
זו שביתה בריונית של איגוד השחקנים תחת ההסתדרות.

איכס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: