תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אברהמי
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
עצרו רגע הכל.
מישהו שראה בטלוויזיה יכול להסביר לי למה טאקר יצא ונכנס אחרי כמה שניות?
השופטים ביקשו?
טאקר ביקש?
מה זה לעזאזל היה??????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 22:43 
הוא צעק על אברהמי ועל העוזר שלו בגלל שהוציאו אותו מהמשחק
אז הם החזירו אותו למגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 22:53 
שמוליקיפוד כתב:
עצרו רגע הכל.
מישהו שראה בטלוויזיה יכול להסביר לי למה טאקר יצא ונכנס אחרי כמה שניות?
השופטים ביקשו?
טאקר ביקש?
מה זה לעזאזל היה??????

טאקר לא ביקש, הוא ממש כעס. שרון הכניס את בלאט כי היה צריך רכז, וכנראה לא היה נעים להוציא את מתן שנכנס אחרון. ואז הבין שטעה והחזיר את טאקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 23:00 
לטעמי גם היה צריך להוציא את טאקר קודם. היה אפשר לראות שהוא עייף מאד ובלי אוויר. הזריקות שלו התחילו להיות קצרות וזה הזמן היחיד במשחק שהוא עשה שטויות.
אבל זה לגמרי משקף את שרון והיכולת שלו לשלוט על הזרים ועל מה שקורה במגרש
או יותר נכון חוסר היכולת שלו. בדיוק כמו בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
מצד אחד ממש בא לי לרשום שמאמן ששחקן צועק עליו והוא מחזיר אותו הוא לא מאמן, הוא אישה מוכה.
מצד שני זה עדיף על פוץ מקובע.
שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 23:22 
שמוליקיפוד כתב:
מצד אחד ממש בא לי לרשום שמאמן ששחקן צועק עליו והוא מחזיר אותו הוא לא מאמן, הוא אישה מוכה.
שיהיה.

מצד אחד לא בא לי לצתאת טרחן שנוא שתופס אותך על קטנות
מצד שני אני חייב לציין שזה דוחה להשוות בן אדם חלש לאישה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 23:24 
טאקר קיבל דקה מנוחה לקחת אוויר,
מה רע בזה?
ניהול רוטציה מעולה של שרון
לבעלי האג׳נדה זה לעולם לא יעזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
אליהו הנביא כתב:
שמוליקיפוד כתב:
שיהיה.

אז נכשלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 23:53 
אפשר להתווכח אם אברהמי צודק או טועה, אם הוא מנהל את המשחק כמו שצריך או עושה שטויות, לחלק לו לבבות או לבוא בטענות. אבל חשוב לזכור - הוא המאמן והצלחתו היא הצלחתנו.
מחזיר אתכם להודעה של יונתן לרנר לא מזמן -
בואו נישאר בדיונים מקצועיים ומעניינים ולא בויכוחים אישיים ונמוכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
הוא המאמן והצלחתו היא הצלחתנו

זה כמובן לא נכון.
בלי קשר לשרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 00:26 
KingAlpaca כתב:
אליהו הנביא כתב:
שמוליקיפוד כתב:
שיהיה.

אז נכשלת.

אבל מצד שני אלפקה מצוטט אותי בפורום
אז אולי הצלחתי בחיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
לא הייתי מתלהב מזה יותר מידי,
אני די דביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 16:24 
KingAlpaca כתב:
לא הייתי מתלהב מזה יותר מידי,
אני די דביל.

understatement

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 16:41 
דני גולפיטק כתב:
מה רע בזה?

מה רע בזה? ששרון הוכיח שהוא לא מסוגל לשלוט בשחקנים שלו. לא שזה חידש משהו. לא מקרה שמה שאנחנו רואים על המגרש נראה מקרי במקרה הטוב.
ואם אתה חושב שזה מה שהופך מאמן לטוב - היכולת לנהל רוטציה - זה אומר עליך לא פחות מאשר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 16:55 
רדנקו כתב:
דני גולפיטק כתב:
מה רע בזה?

מה רע בזה? ששרון הוכיח שהוא לא מסוגל לשלוט בשחקנים שלו. לא שזה חידש משהו. לא מקרה שמה שאנחנו רואים על המגרש נראה מקרי במקרה הטוב.
ואם אתה חושב שזה מה שהופך מאמן לטוב - היכולת לנהל רוטציה - זה אומר עליך לא פחות מאשר עליו.

איזה מאמן לדעתך משתלם יותר מבחינה מקצועית וכלכלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
החזיר את הרצליה למשחק לבד לגמרי ברבע הרביעי, משחק שהרצליה לא הגיעו אליו והיה לגמרי בידיים שלנו.
עלה לרבע הרביעי עם חמישייה הזויה של בלאט, בנקס, צוף, מתן והאוול, דווקא כשהרצליה עלו לראשונה בחמישייה הכי חזקה שלהם (גרין, דניס, רובין, משעור ואדריאן).
לקח לו שלוש דקות להגיע בהדרגה להרכב נורמלי (בהתחלה טאקר במקום בנקס, אחר כך רביב במקום צוף, בסוף וויליאמס במקום מתן), ועד אז הרצליה כבר הורידו ל-8 כשהמומנטום אצלם.
אם הוא היה עולה עם החמישייה החזקה שלנו לרבע הרביעי המשחק היה נגמר סופית תוך 3-4 דקות, ההפרש היה נשאר סביב ה-15 או מטפס עוד יותר.

האמת שגם בסוף הרבע הראשון שיחקנו בהרכבים לא טובים, עם זר אחד על המגרש, ושרדנו את הדקות האלה כי הרצליה שיחקו עוד יותר רע, בהרכבים רעים, וקלענו שתי שלשות שלא הגיעו ממשחק מסודר (שלשה של בלאט במעבר ועוד שלשה קשה של טאקר). אין שום סיבה לשחק עם זר אחד על המגרש ועם הרכבים של צוף, מתן ובלאט ביחד על המגרש. גם צוף למשל שהפתיע מאוד, ייראה יותר טוב אם הוא ישחק ליד שלושה זרים.

אבל חוץ מניהול הרוטציה שהיה מאוד רע, נראינו טוב לאורך רוב המשחק.

ההגנה נראתה הרבה יותר טוב. אמנם הרצליה נראתה רע, אבל היא לא יותר גרועה מחיפה, ראשל"צ (בהרכבים ששיחקו נגדנו) ואילת, שנגדן חטפנו 85-90 נקודות. ויש קבוצות גרועות ממנה בליגה. חלק מהשיפור ההגנתי קשור לרביב. אין מה לעשות, 30 דקות שלו על המגרש (כשהוא יכול לשחק ולא צולע ומדדה כמו בדרבי) זה עולם אחר, אפילו שהוא לא ב-100%. הוא השחקן היחיד שיכול להפעיל לחץ על הכדור. שאר השחקנים נראו יותר טוב, האוול למשל סוף סוף שיפר את האינטנסיביות שלו והזכיר את היכולת מנהריה (הוא שמר שם טוב מאוד). אה, וגם טקטית עשינו הרבה פחות שגיאות. מצחיק שכשקלעים כמו גאודלוק, פניני וראד משתחררים לשלשות, הפורום עולה באש על זה שאין הכנה טקטית ושרון לא מאמן ובדיחה וכו'. אבל כשאנחנו מהמרים על שחקנים ללא קליעה כמו דניס, משעור ואדריאן ומפתים אותם לקחת שלשות (וזה עוזר לנו לסגור את הכלים היותר חזקים שלהם), ושלושתם ביחד עושים עושים 0/11 מחוץ לקשת, אפשר לפטור את זה ב"יום קליעה רע". אלה בדיוק הזריקות שצריך לאפשר לשחקנים שלא קולעים טוב מבחוץ.

התקפית אנחנו ממשיכים להיראות טוב. ההתקפה השנייה בטיבה בליגה מבחינת קצב צבירת נקודות אחרי מכבי. לא רע יחסית לקבוצה לא מאומנת לחלוטין. כן, חלק משמעותי מזה, זה יכולת אישית (מי היה מאמין שאלמנט הקליעה וצבירת הנקודות יש קשר ליכולת אישית. הפתעה עצומה). אז כל הכבוד לאברהמי שבנה סגל מצוין, שבנוי כמו שצריך ועם שחקנים ברמה גבוהה. איפה הקבוצות שאדלשטיין וקטש בנו והשחקנים שהם הביאו (גם ביחס לתקציב) ואיפה הקבוצה שלנו העונה. מה היו כותבים פה על אברהמי ועל ההתנהלות החובבנית של המועדון אם היינו מביאים את טוריאן גרין, אדום ג'אקו, חליל קנאסביץ', או את הנרי של אילת, או ג'ו ג'קסון שהספיק להיחתך מראשל"צ, או קיצ'ן שבבכורה שלו בנהריה תרם 0 נקודות, או הזרים היצורים של חיפה, וכו' וכו'.

מעניין מה היו אומרים פה על העבודה של מיקי גורקה, אתמול ובכלל. נראו זוועה. ניהול משחק זוועה. החליט פתאום לעלות בחמישייה בלי הזר הבכיר שלו, אדריאן. למה? אין לי מושג. עלה למחצית השנייה עם חמישייה הזויה, בלי דניס ומשעור. אם זה היה קורה אצלנו כולם היו מתפלצים ובצדק. טרח להעלות את החמישייה החזקה שלו לראשונה בתחילת הרבע הרביעי. אז אברהמי לא מאמן ליגת על, אבל שיבק כן (אברהמי עשה לו בית-ספר), גורקה כן (הקבוצה שלנו נראתה הרבה יותר טוב), קטש כן (מקום אחרון בליגה).

אברהמי לא מאמן מושלם, וגם לא מאמן גדול. אבל הוא לא נבדל, בטח לא לרעה (דווקא הייתי מבדיל אותו לטובה מכמה מאמנים מחרידים), מכל המאמנים האחרים בליגה. בטח בעבודה שהוא עושה מתחילת העונה, כולל בניית הקבוצה בקיץ (האלמנט אולי הכי חשוב בעבודה של מאמן במועדון בסדר הגודל שלנו, שמתעלמים ממנו לחלוטין כשלא נוח, אבל יודעים יפה לטחון אותו עד דק כשיותר נוח). הציפייה שאת הפועל, קבוצה עם התקציב בערך החמישי בגובהו בליגה, ששואפת להגיע לפיינל-פור, יאמן איזה גאון כדורסל, שיעמיד איזו קבוצת לוחמים ממושמעים שמאומנת לעילא ולעילא, שתשמור כמו רוצחים בהגנה ותציג כדורסל מרהיב בהתקפה, ולא יעשה טעויות בהכנה ובניהול המשחק, היא הציפייה הכי מופרכת שיש. הציפייה הריאלית היא מאמן שיעשה עבודה סבירה, סולידית, שקודם כל יבנה קבוצה טובה, שיהיו כמה עקרונות בסיסיים בהגנה ובהתקפה שיעבדו בצורה סבירה, שלא יעשו יותר מדי שטויות על המגרש, שידע מה הוא רוצה מהקבוצה שלו ושינהל את המשחק בצורה סבירה רוב הזמן, והשחקנים יסבלו אותו. מי שינסה לשפוט את אברהמי לפי הציפיות הריאליות האלה, או להשוות אותו באופן אובייקטיבי למאמנים האחרים בליגה והעבודה שהם עושים, יגלה שמצבו ומצבנו בסדר בסך הכל. מי שמצפה שדווקא את הפועל יאמן איזה מאמן מיוחד וגאוני שעושה בית ספר לכל השאר, לא יתרצה לעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
מסכים מאוד עם יובל

ויותר מזה, תקציב זה משחק סכום אפס
אי אפשר להתלונן כל הזמן שיש לנו העונה זרים כלכך טובים ואיזה פספוס זה שאין מאמן תותח שיעשה מהם קבוצה מפלצתית.
הרי חלק מהיכולת שלנו להביא העונה את הזרים הללו זה בגלל ש"חסכנו" כסף על עמדת המאמן.
(ואני חושב שאברהמי מאמן ממש לא משהו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 19:40 
ספר לי על העקרונות של אברהמי בהגנה או בהתקפה. כי אני רואה אפס עקרונות כאלה. אין שם אפילו דברים בסיסיים ביותר כמו ירידה מסודרת להגנה או משחק מעבר שמבוסס על עקרונות מסויימים. לא מקרה שבכל משחק יש לנו כמה איבודי כדור שנובעים מזה שהאוול או טאקר מחליטים להוביל כדור אחרי ריבאונד באמצע למתפרצת. אני לא מצפה לאוברדוביץ. אני כן מצפה לדברים בסיסיים כאלה. ומהם אברהמי לא מביא דבר לקבוצה. אני כבר לא מדבר על בניית הקבוצה שלטעמי יכלה לעשות טוב בהרבה בתקציב שלנו. אבל אני מוכן לצורך הוויכוח לקבל את הנחת המוצא הזו שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 20:11 
יובל כתב:
החזיר את הרצליה למשחק לבד לגמרי ברבע הרביעי, משחק שהרצליה לא הגיעו אליו והיה לגמרי בידיים שלנו.
עלה לרבע הרביעי עם חמישייה הזויה של בלאט, בנקס, צוף, מתן והאוול, דווקא כשהרצליה עלו לראשונה בחמישייה הכי חזקה שלהם (גרין, דניס, רובין, משעור ואדריאן).
לקח לו שלוש דקות להגיע בהדרגה להרכב נורמלי (בהתחלה טאקר במקום בנקס, אחר כך רביב במקום צוף, בסוף וויליאמס במקום מתן), ועד אז הרצליה כבר הורידו ל-8 כשהמומנטום אצלם.
אם הוא היה עולה עם החמישייה החזקה שלנו לרבע הרביעי המשחק היה נגמר סופית תוך 3-4 דקות, ההפרש היה נשאר סביב ה-15 או מטפס עוד יותר.

האמת שגם בסוף הרבע הראשון שיחקנו בהרכבים לא טובים, עם זר אחד על המגרש, ושרדנו את הדקות האלה כי הרצליה שיחקו עוד יותר רע, בהרכבים רעים, וקלענו שתי שלשות שלא הגיעו ממשחק מסודר (שלשה של בלאט במעבר ועוד שלשה קשה של טאקר). אין שום סיבה לשחק עם זר אחד על המגרש ועם הרכבים של צוף, מתן ובלאט ביחד על המגרש. גם צוף למשל שהפתיע מאוד, ייראה יותר טוב אם הוא ישחק ליד שלושה זרים.

אבל חוץ מניהול הרוטציה שהיה מאוד רע, נראינו טוב לאורך רוב המשחק.

ההגנה נראתה הרבה יותר טוב. אמנם הרצליה נראתה רע, אבל היא לא יותר גרועה מחיפה, ראשל"צ (בהרכבים ששיחקו נגדנו) ואילת, שנגדן חטפנו 85-90 נקודות. ויש קבוצות גרועות ממנה בליגה. חלק מהשיפור ההגנתי קשור לרביב. אין מה לעשות, 30 דקות שלו על המגרש (כשהוא יכול לשחק ולא צולע ומדדה כמו בדרבי) זה עולם אחר, אפילו שהוא לא ב-100%. הוא השחקן היחיד שיכול להפעיל לחץ על הכדור. שאר השחקנים נראו יותר טוב, האוול למשל סוף סוף שיפר את האינטנסיביות שלו והזכיר את היכולת מנהריה (הוא שמר שם טוב מאוד). אה, וגם טקטית עשינו הרבה פחות שגיאות. מצחיק שכשקלעים כמו גאודלוק, פניני וראד משתחררים לשלשות, הפורום עולה באש על זה שאין הכנה טקטית ושרון לא מאמן ובדיחה וכו'. אבל כשאנחנו מהמרים על שחקנים ללא קליעה כמו דניס, משעור ואדריאן ומפתים אותם לקחת שלשות (וזה עוזר לנו לסגור את הכלים היותר חזקים שלהם), ושלושתם ביחד עושים עושים 0/11 מחוץ לקשת, אפשר לפטור את זה ב"יום קליעה רע". אלה בדיוק הזריקות שצריך לאפשר לשחקנים שלא קולעים טוב מבחוץ.

התקפית אנחנו ממשיכים להיראות טוב. ההתקפה השנייה בטיבה בליגה מבחינת קצב צבירת נקודות אחרי מכבי. לא רע יחסית לקבוצה לא מאומנת לחלוטין. כן, חלק משמעותי מזה, זה יכולת אישית (מי היה מאמין שאלמנט הקליעה וצבירת הנקודות יש קשר ליכולת אישית. הפתעה עצומה). אז כל הכבוד לאברהמי שבנה סגל מצוין, שבנוי כמו שצריך ועם שחקנים ברמה גבוהה. איפה הקבוצות שאדלשטיין וקטש בנו והשחקנים שהם הביאו (גם ביחס לתקציב) ואיפה הקבוצה שלנו העונה. מה היו כותבים פה על אברהמי ועל ההתנהלות החובבנית של המועדון אם היינו מביאים את טוריאן גרין, אדום ג'אקו, חליל קנאסביץ', או את הנרי של אילת, או ג'ו ג'קסון שהספיק להיחתך מראשל"צ, או קיצ'ן שבבכורה שלו בנהריה תרם 0 נקודות, או הזרים היצורים של חיפה, וכו' וכו'.

מעניין מה היו אומרים פה על העבודה של מיקי גורקה, אתמול ובכלל. נראו זוועה. ניהול משחק זוועה. החליט פתאום לעלות בחמישייה בלי הזר הבכיר שלו, אדריאן. למה? אין לי מושג. עלה למחצית השנייה עם חמישייה הזויה, בלי דניס ומשעור. אם זה היה קורה אצלנו כולם היו מתפלצים ובצדק. טרח להעלות את החמישייה החזקה שלו לראשונה בתחילת הרבע הרביעי. אז אברהמי לא מאמן ליגת על, אבל שיבק כן (אברהמי עשה לו בית-ספר), גורקה כן (הקבוצה שלנו נראתה הרבה יותר טוב), קטש כן (מקום אחרון בליגה).

אברהמי לא מאמן מושלם, וגם לא מאמן גדול. אבל הוא לא נבדל, בטח לא לרעה (דווקא הייתי מבדיל אותו לטובה מכמה מאמנים מחרידים), מכל המאמנים האחרים בליגה. בטח בעבודה שהוא עושה מתחילת העונה, כולל בניית הקבוצה בקיץ (האלמנט אולי הכי חשוב בעבודה של מאמן במועדון בסדר הגודל שלנו, שמתעלמים ממנו לחלוטין כשלא נוח, אבל יודעים יפה לטחון אותו עד דק כשיותר נוח). הציפייה שאת הפועל, קבוצה עם התקציב בערך החמישי בגובהו בליגה, ששואפת להגיע לפיינל-פור, יאמן איזה גאון כדורסל, שיעמיד איזו קבוצת לוחמים ממושמעים שמאומנת לעילא ולעילא, שתשמור כמו רוצחים בהגנה ותציג כדורסל מרהיב בהתקפה, ולא יעשה טעויות בהכנה ובניהול המשחק, היא הציפייה הכי מופרכת שיש. הציפייה הריאלית היא מאמן שיעשה עבודה סבירה, סולידית, שקודם כל יבנה קבוצה טובה, שיהיו כמה עקרונות בסיסיים בהגנה ובהתקפה שיעבדו בצורה סבירה, שלא יעשו יותר מדי שטויות על המגרש, שידע מה הוא רוצה מהקבוצה שלו ושינהל את המשחק בצורה סבירה רוב הזמן, והשחקנים יסבלו אותו. מי שינסה לשפוט את אברהמי לפי הציפיות הריאליות האלה, או להשוות אותו באופן אובייקטיבי למאמנים האחרים בליגה והעבודה שהם עושים, יגלה שמצבו ומצבנו בסדר בסך הכל. מי שמצפה שדווקא את הפועל יאמן איזה מאמן מיוחד וגאוני שעושה בית ספר לכל השאר, לא יתרצה לעולם.

איזה כיף שיש אנשים כמוך בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שהיו כותבים משהו כזה:
KingAlpaca כתב:
קצת אוף טופיק,
אבל תגידו,
מי האחראי לבניה של נהריה?
כי צריך לרשום את השם שלו בפנקס,
לזכור אותו טוב מאוד,
ובחיים, אבל בחיים לא להביא אותו להפועל.

יובל, לא מתאימה לך ובעיקר לא הולמת אותך הבכיינות הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 23:02 
ראשל"צ, חיפה ונהריה כולן עם תקציב גבוה משלנו ואני לא רואה את הניהול והאימון הכל כך עדיף שם. בינתיים ראשל"צ משחקים מתחילת העונה בלי אף גארד חוץ מבן שימול (ג'ו ג'קסון לא היה פקטור לרגע), אם זה היה קורה אצלנו היו עורפים ראשים על הניהול הגרוע בליגה. חיפה החליפו לפני תחילת העונה שני זרים בשני זרים אחרים שלא ממש תורמים, אם זה היה קורה אצלנו זה היה הניהול הגרוע בליגה. נהריה בכלל עם תקציב של פי 2 משנה שעברה עם ניצחון אחד מ-8 משחקים, אצלנו היו שולחים את המאמן על טיל.
נכון לעכשיו יש קבוצה אחת בליגה שבאמת נראית כמו סיפור הצלחה מקצועי בינתיים (חולון) וזהו בערך.
אנחנו כרגע מקום שלישי למרות ההגרלה הקשה והפציעה של רביב והתחושה שלי היא שההתייחסות פה היא שלילית באופן די קיצוני ביחס לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
פז, אנחנו באשכול על אברהמי עכשיו.
אף אחד לא בא בטעות לאיך בנו את הקבוצה הזאת. להיפך, הייתה ציפיה גבוהה מאוד כי על הנייר אמורה להיות לנו קבוצה אטרקטיבית.
בפועל גירדנו 2 נצחונות על ראשון וחיפה, הובסנו באילת ובדרבי וגם את המשחק הכי טוב שלנו מתחילת העונה כמעט חירבנו בגלל אברהמי ועל זה התחושה השלילית.

לכל אחד נוח להסתכל על הדברים בצורה שהוא רואה. אחרי ראשון יובל כתב שאברהמי ניצח לנו את המשחק עם התרגיל שהוא עשה לטאקר אחרי פסק הזמן בדקה האחרונה. כי נוח לו לחשוב ככה.
בפועל טאקר באמת קיבל את זלמנסון בחילוף אבל לא ליותר מחצי שניה עד היליארד חזר אליו. הוא הקפיץ אותו ולקח זריקה די קשה אחרי 5 שניות של התקפה כשהיה לנו 24 שניות מלאות.
לא אברהמי ולא בטיח.
מספרים לי שהוא עשה בית ספר לפרנקו. מי שעושה בית ספר לפרנקו לא מפסיד אחרי שהוא מוביל 20 הפרש בסיבוב השלישי.
ובטח שלא מפסיד את משחק מספר 5 אחרי שהוא מוביל 18.
גם את אלה שניצחנו בסדרה עשינו אחרי שהובלנו דו ספרתי עמוק בתוך המשחק ואיפשרנו לירושלים להגיע מרחק נגיעה.

לא שאני מחזיק מפרנקו איזה טאלנט גדול, סתם מצחיק אותי שמספרים סיפורים על בית ספר לו ושיבק על סמך כלום.
אם ככה אז עודד קטש הוא המאמן מספר אחד בליגה, הוא האכיל מרור את אברהמי בכל מפגש בינהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אברהמיהרצליה
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2016, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
לא נראה לי שיש מישהו שחושב שהכל שחור.
יש לנו את הסגל הכי חזק מאז שעלינו ליגה עם 3 זרים מצוינים, האוול וטקאר זה נו בריינר כי הם היו מהזרים היותר טובים בעונה שעברה ודארל וויליאמס זה פאקינג גניבה.
הסגל הישראלי השנה הוא עמוק ומגוון- אין הרבה קבוצות שנותנות לכל כך הרבה צעירים כמו בלאט,גינת וצוף דקות משמעותיות, על רביב אין מה להרחיב ומתן נותן מתחילת העונה הגנה ברמה גבוהה במיוחד. אנחנו מסוגלים להעמיד חמישיה עם 4 ישראלים על הפרקט וזה לא יוריד מהרמה שלנו.
בהתקפה אנחנו בסדר גמור, הרבה בזכות יכולת אישית של שלושת הזרים שצוינו, אבל יש שני נתונים שצריך לשים עליהם את הדגש כדי להבין את ההבדל בין הניצחונות להפסדים:
ריבאונד התקפה - בניצחונות לקחנו 46 ריבאונדים בהתקפה (קצת יותר מ 15 למשחק), בהפסדים לקחנו 8 בכל משחק. ריבאונד התקפה הוא לרוב מלחמה ויכולת אישית של השחקנים על המגרש, לא תרגיל או משהו טקטי שיש למאמן השפעה עליו, ובהתחשב בהפרשים הנמוכים של הניצחונות שלנו ההבדל של 7 ריבאונד בהתקפה זה נתון שהופך הפסד לניצחון.
ההגנה נגד שלשות - מזעזע. רישון זרקו 25 פעם עם 36%, חיפה זרקו 34 פעם עם 32%, אילת זרקו 19 פעם עם 42%, המחלה זרקו 32 פעם עם 47%, הרצליה זרקו 27 פעם עם 19%. אנחנו מאפשרים יותר מדי זריקות (אנחנו עם ממוצע של 21 זריקות במשחק) ובונים על ההחטאות של היריבה, זה לא יכול להחזיק הרבה זמן וכל קבוצה עם קלעים טובים תטחן אותנו.

לי אין ציפיות שיפטרו את שרון אלא אם תקרה כאן קטסטרופה בדמות רצף של הפסדים, יש כאן החלטה של המערכת ללכת עם מאמן מבית ולגדל אותו עם הזמן, בהחלט לגיטימי ומתחבר לרוח המועדון.
מה שכן אפשר לעשות זה להביא גארד זר במקום/בנוסף בנקס שגם יודע לשמור כי כיום רביב הוא הגארד היחיד שבאמת מסוגל לעצור מישהו בהגנה, ולנסות לשמור הגנה קבוצתית יותר מתוחכמת מאשר חילופים אוטומטים בפיקנרול שמשאירים את הקלעים של היריבה עם שלשות במצב נוח. סך הכל אנחנו במצב מצוין בטבלה ואם ננצח את שלושת המשחקים הקרובים מול יריבות עם סגל הרבה פחות טוב, המשחק מול חולון בבית הולך להיות אש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 00:01 
לא הבנתי, זה שהרצליה זרקו 27 זריקות וקלעו ב-19 אחוז זה רע? נשמע לי די טוב דווקא.
הנתון של הזריקות לכשעצמו לא אומר כלום, אבל ממש כלום.
אתה אומר שראשון זרקו 25 שלשות נגדנו. אתה שוכח לציין ש-14 מתוכן הגיעו מנמרוד לוי, ניצן חנוכי ואבי בן שימול. לא רק שזה לא רע, זה מצוין ולחלוטין מכוון. הם קלעו 3 מתוך ה-14 דרך אגב.
כנ"ל אותו דבר אתמול. אדריאן לקח 2 שלשות, דניס (שלא פוגע מתחילת העונה) עוד 4. אז? שימשיכו מצדי.
חלאס עם כל מיני ניתוחים שטחיים שלא אומרים כלום. לא כל פעם ששחקן זורק שלשה פנויה זה בגלל הגנה רעה, לא כל פעם שחוטפים הרבה נקודות זה בגלל הגנה רעה וגם כשכן, זה לא בהכרח בגלל טעויות של שרון.
צריך לשפוט כל מקרה לגופו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
זה אומר שאנחנו תלויים באחוז הקליעה של היריבה משלוש, נגד רישון השארנו את בן שימול בדקות האחרונות לשלוש זריקות רצופות פנויות לחלוטין ובמזל הוא החטיא את כולן, אם בטעות הוא היה שם אחת זה היה יכול גם להיגמר בהפסד.
כשניתקל בקבוצה עם קלעים כמו ניסים ופניני אנחנו נקבל בראש, לא חושב שלהמר על הדיוק של היריבה זה משהו שאפשר לבנות עליו להמשך הדרך. אנחנו צריכים להיות יותר אגרסיבים בחילופים ולא לתת כל כך הרבה מבטים פנויים לסל, זה נטו עבודה של מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 10:34 
רדנקו כתב:
דני גולפיטק כתב:
מה רע בזה?

דביל,
איפה קראת שאמרתי שזה מה שהופך מאמן לטוב?
אם אתה חושב שזה שכתבתי שהוא ניהל את הרוטציה מעולה אומר שאני חושב שזה מה שהופך מאמן לטוב - זה אומר עליך יותר מאשר על כל אחד אחר.
יא מתוסכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2016, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
זה אומר שאנחנו תלויים באחוז הקליעה של היריבה משלוש, נגד רישון השארנו את בן שימול בדקות האחרונות לשלוש זריקות רצופות פנויות לחלוטין ובמזל הוא החטיא את כולן, אם בטעות הוא היה שם אחת זה היה יכול גם להיגמר בהפסד.
כשניתקל בקבוצה עם קלעים כמו ניסים ופניני אנחנו נקבל בראש, לא חושב שלהמר על הדיוק של היריבה זה משהו שאפשר לבנות עליו להמשך הדרך. אנחנו צריכים להיות יותר אגרסיבים בחילופים ולא לתת כל כך הרבה מבטים פנויים לסל, זה נטו עבודה של מאמן.

זה אומר ששני הגארדים המובילים שלנו כשרביב פצוע לא קיימים בהגנה ושעדיין למרות זה נגד קבוצות שלא כל שחקן בהן צלף מהשלוש הצלחנו לנווט את הזריקות לשחקנים שטוב לנו שיזרקו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2016, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
הסגל הזה הולך לפח.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2016, 22:08 
עבר כל גבול-חייב ללכת הביתה.
2500 מנויים לא שווים את המאמן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2016, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
מאמן גרוע?
מה פתאום, זו אג׳נדה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: