תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 15:19 
KingAlpaca כתב:
1. לא ריאלי בעליל.
2. אין לו קשר להפועל.
3. הוא תחת חוזה.
4. אני מעדיף את מקל.

תראה את הפערים בינו לבין מכבי (לפי ספורט5) ותבין שהוא ריאלי בערך כמו ווסטברוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 16:01 
LeeorJuve כתב:
אני רוצה שחקנים אתלטיים כדי שמשחק הריצה שלנו לא יהיה כה מחפיר. ו- כי לפיק אנד רול עד המוות של עודד צריך שחקנים כאלה, שיודעים לקפוץ גבוה כאילו.

אתלטים כן, אבל לא אסון גדול אם לא
בשנת 12/13 היה באילת פיק אנד רול אדיר של בן שימול / אפיק ניסים ואלי הולמן שהוא אחד משחקני הפיק אנד רול הטובים שיש, טילמן שהרבה יותר טוב ממימון והוא פינישר
והבידודים של הופסון וההחבאה של הגארדים בפינות (אובאנון, סקוורר,יאנגר, הופסון) הובילה לקבוצת שלשות אדירה גם כן
מה שאומר זה שאם שחקן פיק אנד רול איכותי השיטה הזאת אמורה לעבוד

ב 13/14 לעודד היו 2 גבוהים בינוניים מאוד יינסי וווטפורד ולפני שאלישי הגיע הקבוצה הייתה תקועה, והוא שם את פאלמר וחנוכי בפינות ואלישי מרבה להוציא כדורים לשלשות פנויות (ראינו את זה בירושלים עם קורטני פלס, אשתקד בסדרה, ולפני יומיים עם וואייט) בניגוד ליינסי שצריך לחבק את הכדור כמה שניות

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
תודה בני12.
ראיון טוב ומעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
בכתבה הזאת על מכבי מוזכר שאנחנו שוקלים לפתוח במו"מ עם יבזורי:
http://www.one.co.il/Article/14-15/2,62 ... tml?ref=hp

מצד אחד לאורך כל העונה דיברו שיבזורי ילך בקיץ לירושלים או מכבי. אם אחת מהן אכן תרצה אותו אצלה בו אז כמובן שאנחנו לא רלוונטיים.
מצד שני בגלל חוק הצעירים, ומכיוון ששתיהן רושמות חמישה זרים בטופס, כל אחת מהן יכולה לרשום בטופס רק ארבעה ישראלים בגיל 25 ומעלה. לפי אותה כתבה מכבי רוצים להחזיק חמישה ישראלים בגיל הזה ולרשום ארבעה כל משחק, אבל החמישה יהיו מקל/אוחיון, לנדסברג, פניני, ג'ייק כהן ועוד גבוה ישראלי (פישר/רות'בארט) וליבזורי אין שם מקום.
בירושלים המצב הוא שכרגע יש להם את הלפרין ואליהו (יניב גרין מסיים חוזה ובר טימור מתחת לגיל 25). הם בטוח יביאו גבוה ישראלי כלשהו, והשאלה האם הם יביאו רכז ישראלי (מקל/אוחיון). אם לא אז סיכוי גבוה שהם כן ילכו על יבזורי, אבל אם הם יחתימו רכז אז גם להם לא יהיה מקום בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
נשמע ספקולציה, אני מנחש שזה סתם משחקים של הסוכן מול ירושלים כדי להראות שיש לו עוד אופציות.
אם נתייחס שניה ברצינות - מבחינת מעמד מקצועי, עדיף ליבזורי לבוא אלינו. סביר להניח שגם יקבל חוזה ארוך טווח, משהו שמכבי וירושלים בחיים לא יתנו לו. מצד שני בטוח יקבל שם יותר כסף.

אבל לא יודע האמת אם אנחנו בכלל רוצים אותו. אם יש מסקנה כלשהי מהעונה הזאת זה שצריך מישהו שיודע לרכז ליד רביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 11:14 
איפה הוא יכנס אבל בין רביב, רכז ואסא
הוא העמדה הנחוצה לנו?

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 11:48 
אם אפשר, ולדעתי זה לא ריאלי, את יבזורי מביאים ואז עושים סדר. בכל מקרה, אני חושב שזה טריק סוכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 11:59 
הלואי. אבל אין לו שום סיבה לבוא אלינו. יש מספיק מקומות שבהם יקבל הרבה יותר כסף וישחק לא פחות. גם אם ישאר בחיפה יקבל יותר מאשר אנחנו יכולים להציע וישחק בקבוצה טובה יותר ואצל מאמן טוב יותר. אצל עודד וליד סקוט הבלגניסט הוא פשוט ילך לאיבוד יזרוק שנה לפח. אני במקומו אפילו לא הייתי שוקל לבוא אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
ליבזורי לא יותר כדאי להגיע אלינו משום בחינה... הסכומים שירושלים ומכבי יכולים להציע לו כל כך הרבה יותר גבוהים, וגם מבחינה מקצועית שחקן רוטציה באחת מהן זה לא מעמד פחות מאשר שחקן מוביל אצלנו. יש מצב שאם ירושלים ומכבי לא ירצו אותו הוא ימשיך בחיפה בסוף, אמרו עליו לא פעם שהוא מעדיף לשחק בצפון ורק בשביל סכומי כסף גדולים הוא יעבור למרכז.

לא יודע אם הוא מתאים מבחינה מקצועית, אמנם הוא ורביב יכולים לשחק ביחד בעמדות 2-3 ואולי גם בעמדות 1-2 אבל זה לא אידאלי. למרות שהם שחקנים שונים מאוד, שניהם שחקנים טבעיים בעמדה 2 והרבה פחות בכל עמדה אחרת, ומבחינת value for money זה רחוק מלהיות אופטימלי ששני הישראלים הבכירים שלנו ישבו על אותה עמדה, ואני לא יודע כמה אפשר לשחק סביב זה. עוד נקודה לגבי יבזורי זה שהוא שחקן משלים קלאסי. בשנה שעברה כשהוא שיחק ליד דונטה סמית' ורק היה צריך לזרוק לסל כשהוא פנוי הוא היה יעיל מאוד, העונה כשהנטל ההתקפי בחיפה נפל עליו הוא היה הרבה פחות יעיל - למרות ששיחק הרבה יותר דקות קלע כמעט אותה כמות נקודות והאחוזים שלו צנחו דרסטית. מהבחינה הזאת הוא יפרח בתור שחקן משלים בירושלים או במכבי, אבל לבנות עליו בתור שחקן מרכזי, אפילו בקבוצה שמכוונת פחות גבוה, זה עסק אחר לגמרי. מצד שני הוא כן שחקן ברמה גבוהה (אם כי לדעתי עשו ממנו קצת יותר ממה שהוא, בגלל שהוא גאנר אז ההצגות הגדולות שלו תופסות כותרות אבל יש לו הרבה משחקי נפל בימים שהקליעה לו נכנסת לו), ויש מעט מאוד כאלה בשוק שרלוונטיים עבורנו, אבל אני לא חושב ששווה לשבור את הקופה בשבילו. לדעתי כדיר הוא אופציה יותר ריאלית (שגם כן תלויה קודם כל באילת וכמה הם יהיו מוכנים לשלם לו), גם יותר מתאים כדי לסחוב קבוצה וגם יותר מתאים מבחינת העמדה והצרכים המקצועיים.

בכל מקרה זה עוד רחוק מאוד מלהיות אופציה ממשית. אני לא חושב שזה משחקים של סוכן, אחרת זה לא היה מוזכר כדרך אגב בכתבה על קבוצה אחרת, ובכל מקרה הסיטואציה היא לא כזאת שידיעה עלינו תלחיץ את ירושלים ומכבי, כי השאלה האם הוא ישחק באחת מהן תלוי אך ורק אם אחת מהן תרצה אותו, והרבה פחות בשיקולי מו"מ ומלחמת הצעות. אבל צריך לקרות הרבה כדי שהוא יהפוך למטרה ריאלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 12:31 
לדעתי צריך ללכת על כדיר קודם כל ולא לשבור את הקופה סתם
סגל זר טוב ישדרג אותנו הרבה יותר מעוד ישראלי יקר, 2 ישראלים יקרים על אותה עמדה זה מיותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 13:03 
רדנקו כתב:
הלואי. אבל אין לו שום סיבה לבוא אלינו. יש מספיק מקומות שבהם יקבל הרבה יותר כסף וישחק לא פחות. גם אם ישאר בחיפה יקבל יותר מאשר אנחנו יכולים להציע וישחק בקבוצה טובה יותר ואצל מאמן טוב יותר. אצל עודד וליד סקוט הבלגניסט הוא פשוט ילך לאיבוד יזרוק שנה לפח. אני במקומו אפילו לא הייתי שוקל לבוא אלינו.

איך הכל נהיה פה שחור ולבן... בואו ננסה לא להשתגע.
יבזורי כבר שיחק אצל קטש בעבר, ולמעשה פרץ תחתיו בגלבוע גליל. עם כל הכישלון הגדול של קטש העונה, הוא עדיין נחשב למאמן ששחקנים אוהבים לשחק אצלו והקריירה שלו לא התחילה ביום שהוא חתם בהפועל.
"ליד סקוט הבלגניסט" פחחח... שחקן שהוא אפילו לא בין 30 המובילים באיבודים בליגת העל, שחקן שמוביל באחוזים מהשדה מבין הגארדים, הוא הבלגניסט הגדול שמפריע לשחקנים להתבטא. שמענו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 13:10 
בוריס כתב:
לדעתי צריך ללכת על כדיר קודם כל ולא לשבור את הקופה סתם
סגל זר טוב ישדרג אותנו הרבה יותר מעוד ישראלי יקר, 2 ישראלים יקרים על אותה עמדה זה מיותר

יש שלושה ישראלים בכירים שיהיו פנויים ויכולים לשדרג אותך: כדיר, יבזורי ורותבארט. השאר זה שינויים קטנים לכאן או לכאן שלא ישפיעו יותר מדי, ולא בטוח ששווה לרוץ לבצע מהפכים גדולים בסגל בשבילם.
העדיפות הראשונה צריכה להיות להחתים את אחד מהשלושה הנ"ל, ואח"כ לבנות את הקבוצה בהתאם. אם היינו מצליחים להחתים את יבזורי (הלוואי) אין בעיה לבנות את קבוצה סביב זה (ואני מוכן לוותר על גבוה ישראלי בכיר בשביל יבזורי ולהביא איזה סותם חורים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 13:12 
תמשיך לבלבל את השכל על זה שהוא לא מאבד. האיש גורם לחצי מכמות האיבודים של הקבוצה אם לא יותר. פרביס כבר תיאר את זה בצורה מדויקת מאד ואני לא מתכוון לחזור על זה. תמשיכו לאונן על השחקן הטיפש הזה ועל כמה שהוא גדול ונראה לאן הוא יביא אותנו בשנה הבאה. אני יכול רק לקוות שדבר אחד טוב יקרה אם קטש ישאר וזה שלא נזרוק 110 אלף דולר על השחקן הטיפש והאובררייטד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 13:21 
רדנקו כתב:
תמשיך לבלבל את השכל על זה שהוא לא מאבד. האיש גורם לחצי מכמות האיבודים של הקבוצה אם לא יותר. פרביס כבר תיאר את זה בצורה מדויקת מאד ואני לא מתכוון לחזור על זה. תמשיכו לאונן על השחקן הטיפש הזה ועל כמה שהוא גדול ונראה לאן הוא יביא אותנו בשנה הבאה. אני יכול רק לקוות שדבר אחד טוב יקרה אם קטש ישאר וזה שלא נזרוק 110 אלף דולר על השחקן הטיפש והאובררייטד הזה.

זאת תיאוריה כל כך מטופשת ("גורם לחצי מכמות האיבודים של הקבוצה אם לא יותר") שאם אתה מאמין בה אז איבדת את זה לגמרי. קשקוש מוחלט שאין לו אפילו אחיזה מינימלית במציאות. לא אחראי ליותר איבודים מכל שחקן אחר שאחראי לאיבודים שלא נרשמים על שמו.
סתם ראיית שחור ולבן קלאסית, ותיאוריה מסוג לתקוע חץ ולסמן את המטרה מסביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
יבזורי או יזרעאלי אצלנו זה חלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 13:24 
ישראלי נוסף מתוך השלושה האלה אפשר יהיה לנסות להביא רק אם מתן פורש. אם לא יפרוש לדעתי נשאר עם אותו סגל ישראלי.
אלא אם כן יהיו הפתעות באמת מרעישות בקשר לתקציב או לגבי העתיד של יונתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 13:35 
יובל כתב:

לא יודע אם הוא מתאים מבחינה מקצועית, אמנם הוא ורביב יכולים לשחק ביחד בעמדות 2-3 ואולי גם בעמדות 1-2 אבל זה לא אידאלי. למרות שהם שחקנים שונים מאוד, שניהם שחקנים טבעיים בעמדה 2 והרבה פחות בכל עמדה אחרת, ומבחינת value for money זה רחוק מלהיות אופטימלי ששני הישראלים הבכירים שלנו ישבו על אותה עמדה, ואני לא יודע כמה אפשר לשחק סביב זה. עוד נקודה לגבי יבזורי זה שהוא שחקן משלים קלאסי. בשנה שעברה כשהוא שיחק ליד דונטה סמית' ורק היה צריך לזרוק לסל כשהוא פנוי הוא היה יעיל מאוד, העונה כשהנטל ההתקפי בחיפה נפל עליו הוא היה הרבה פחות יעיל - למרות ששיחק הרבה יותר דקות קלע כמעט אותה כמות נקודות והאחוזים שלו צנחו דרסטית. מהבחינה הזאת הוא יפרח בתור שחקן משלים בירושלים או במכבי, אבל לבנות עליו בתור שחקן מרכזי, אפילו בקבוצה שמכוונת פחות גבוה, זה עסק אחר לגמרי. מצד שני הוא כן שחקן ברמה גבוהה (אם כי לדעתי עשו ממנו קצת יותר ממה שהוא, בגלל שהוא גאנר אז ההצגות הגדולות שלו תופסות כותרות אבל יש לו הרבה משחקי נפל בימים שהקליעה לו נכנסת לו), ויש מעט מאוד כאלה בשוק שרלוונטיים עבורנו, אבל אני לא חושב ששווה לשבור את הקופה בשבילו. לדעתי כדיר הוא אופציה יותר ריאלית (שגם כן תלויה קודם כל באילת וכמה הם יהיו מוכנים לשלם לו), גם יותר מתאים כדי לסחוב קבוצה וגם יותר מתאים מבחינת העמדה והצרכים המקצועיים.

אני דוקא לא חושב שיבזורי אוברייטד בכלל. זה נכון שהוא לא בעונה טובה במיוחד, אבל כדיר בעונה חלשה יותר (עם אחוזים פשוט מזעזעים לגבוה) ועדיין מדברים עליו פה בתור המושיע. יבזורי שיפר מאוד את היכולות שלו מכדרור והוא כבר מזמן לא סתם גאנר, האמת שהוא השחקן הישראלי שעשה את השיפור הכי גדול בשנים האחרונות לדעתי. שיפר מאוד את הכדרור והחדירה, פיתח פלואטר מאוד יעיל, ראיית המשחק שלו מצוינת, הפך גם לשחקן הגנה טוב. אני מחזיק ממנו מאוד.
מסכים שעדיף לנו שחקן בעמדה של כדיר, וכדיר גם יותר צעיר מיבזורי בשנתיים (שזה חשוב אם אתה מחתים על חוזה ארוך טווח). אבל בתור שחקן, לדעתי יבזורי שחקן יותר טוב מכדיר שיכול להשפיע יותר על קבוצה. כך או כך, זו בררנות שלדעתי אין לנו פריבילגיה אליה - זה נראה לי די נס אם אחד מהם יגיע. כל אחד מהם שיש אופציה להביא, צריך לקפוץ על זה. אם לא, לדעתי אפשר לוותר על חיזוק ישראלי באופן כללי ולהשקיע בזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
אני שונא את פוזת האחד שיודע אבל במקרה של יבזורי אני באמת יודע.
אני יודע שאם יהיה לו הצעות דומות מאיתנו , ירושלים ומכבי הוא יעדיף אותנו.
אני פשוט לא רואה מצב שיהיה לנו כסף לשים לו הצעה אפילו קרובה לזו של ירושלים או מכבי.
בכל מקרה יבזורי זה שחקן שאם אנחנו מביאים משנה לנו את הקבוצה לגמרי ושם אותנו לדעתי עם סגל ישראלי שבליגה שלנו מתחרה יפה עם ירושלים ומכבי ומעל כל היתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 14:16 
רדנקו כתב:

נו, רדנקו ופרוויס מפורום שדים עלו על סטארט אפ חדש בעולם הכדורסל - שחקן שמאבד בכמויות ובדרך נס זה לא מתבטא בסטטיסטיקה.
אותם אנשים שטענו בתחילת העונה שצריך לחתוך את סקוט והוא לא שחקן התקפה לרמות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 14:22 
אם יקרה הנס ואפשר יהיה להביא את יבזורי, החלום זה להביא לידו וליד רביב את קרלון כרכז (ולוותר על סקוט עם כל הצער) ואז להביא זר 3-4 ושני זרים גבוהים.
אבל זה כבר בגדר פנטזיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 14:26 
נכון, טענתי בתחילת העונה שהיה צריך לשחרר אותו. אז?
אכן, סקוט התגלה כשחקן טוב. והוא שחקן טוב. וגם היום אני חושב שהוא שחקן טוב. וגם הייתי לוקח או ו להפועל בשמחה. אבל בסיטואציה אחרת.
דעתי האישית, היא שהוא לא מתאים לשחק ליד לימונד. ושלהשאיר אותו לשחק ליד לימונד רק כי הוא שחקן טוב זה עלול להביא כישלון גם בעונה הבאה.
אני אגב גם לא חושב שסקוט היה איזה הצלחה מסחררת העונה. הוא היה הזר הכי טוב בקבוצה. וזה אחלה. אבל אני גם חושב שההצמדות אליו נובעת מכמות הזרים העלובים בשני שקל שעברו בהפועל בשנים האחרונות.
אני חושב למשל שאם היה קח אחורי של רכז זר, יבזורי והיית מחפש עוד שחקן אז סקוט יכול להתאים. ליד רביב לדעתי הוא פחות מתאים.
וכן, הוא מאבד כרוני. הוא גורם לאיבודים רבים לקבוצה גם אם לא באופן ישיר. הוא זורק זריקות לא לעניין כי הוא לא מבין את המשחק ופשוט משחק על אינסטינקטים ולא על הבנת משחק. והוא מכדרר המון ותוקע שחקנים במצבים שבהם הם מאבדים כדור. אז בסטטיסטיקה זה נרשם כאיבוד של שחקן אחר. בעיניים שלי זה איבוד של סקוט.
ושוב, הוא שחקן טוב. אבל לדעתי לא מה שאנחנו צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 14:30 
לגבי יבזורי.
מצד אחד, הלוואי. מצד שני, יצריך להביא לקו האחורי שחקן מאוד מאוד מגוון ואני לא רואה את הפועל מצליחה להביא מישהו כזה. זה מישהו בסטייל המשחק של אנתוני פארקר בזמנו.
שחקן שהוא גם יכול לרכז, גם יכול לשחק בעמדה 3 ולשמור, גם עם סייז מספיק.
לא רואה איך הפועל מביאה שחקן כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 14:31 
purvis short כתב:
לגבי יבזורי.
מצד אחד, הלוואי. מצד שני, יצריך להביא לקו האחורי שחקן מאוד מאוד מגוון ואני לא רואה את הפועל מצליחה להביא מישהו כזה. זה מישהו בסטייל המשחק של אנתוני פארקר בזמנו.
שחקן שהוא גם יכול לרכז, גם יכול לשחק בעמדה 3 ולשמור, גם עם סייז מספיק.
לא רואה איך הפועל מביאה שחקן כזה.

Fez כתב:
אם יקרה הנס ואפשר יהיה להביא את יבזורי, החלום זה להביא לידו וליד רביב את קרלון כרכז (ולוותר על סקוט עם כל הצער) ואז להביא זר 3-4 ושני זרים גבוהים.
אבל זה כבר בגדר פנטזיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 14:34 
נכון, קרלון. אבל אז תהיה בעיה הגנתית קשה בקו האחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
תפסיק להסתבך עם עצמך,
אתה אמרת שלא היה השנה שחקן העונה, אתה לא חושב שהוא שחקן טוב,
על מי אתה מנסה לעבוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 14:40 
אם הוא היה זורק זריקות לא לעניין כמשהו שמאפיין אותו, זה היה מתבטא באחוזים שלו. הוא לא איזה קלע טוב במיוחד של זריקות קשות (וגם אז, האחוזים טובים? תמשיך לזרוק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אני דוקא לא חושב שיבזורי אוברייטד בכלל. זה נכון שהוא לא בעונה טובה במיוחד, אבל כדיר בעונה חלשה יותר (עם אחוזים פשוט מזעזעים לגבוה) ועדיין מדברים עליו פה בתור המושיע. יבזורי שיפר מאוד את היכולות שלו מכדרור והוא כבר מזמן לא סתם גאנר, האמת שהוא השחקן הישראלי שעשה את השיפור הכי גדול בשנים האחרונות לדעתי. שיפר מאוד את הכדרור והחדירה, פיתח פלואטר מאוד יעיל, ראיית המשחק שלו מצוינת, הפך גם לשחקן הגנה טוב. אני מחזיק ממנו מאוד.
מסכים שעדיף לנו שחקן בעמדה של כדיר, וכדיר גם יותר צעיר מיבזורי בשנתיים (שזה חשוב אם אתה מחתים על חוזה ארוך טווח). אבל בתור שחקן, לדעתי יבזורי שחקן יותר טוב מכדיר שיכול להשפיע יותר על קבוצה. כך או כך, זו בררנות שלדעתי אין לנו פריבילגיה אליה - זה נראה לי די נס אם אחד מהם יגיע. כל אחד מהם שיש אופציה להביא, צריך לקפוץ על זה. אם לא, לדעתי אפשר לוותר על חיזוק ישראלי באופן כללי ולהשקיע בזרים.

להגיד שכדיר בעונה חלשה יותר זה לעשות לו עוול עצום. מאז הפציעה שלו נגד חולון הוא אכן בתקופה נוראית (לא יודע אם יש קשר סיבתי אבל הקשר הסטטיסטי מובהק מאוד) שגם הורידה לו את הממוצעים העונתיים, אבל עד אותו רגע הוא היה בערך הדבר היחיד שתפקד באילת כל העונה, והוא גם הסיבה העיקרית שהם הגיעו לסדרה נגד חיפה (ועוד עם יתרון ביתיות שהתברר כמשמעותי) שסידרה להם אפשרות להעפיל לחצי הגמר (אם לא הוא אין להם סיכוי לסיים בטופ-6 וספק גדול אם בכלל היו מגיעים לפלייאוף). לדעתי גם כדיר שחקן שהרבה יותר מתאים לסחוב קבוצות מדרג ב' למעלה אבל אין לו מקום במכבי או בירושלים אפילו בתור שחקן משלים, בעוד שיבזורי יכול להיות שחקן משלים יעיל גם ברמות הגבוהות אבל אין לו את היכולות להוביל קבוצה, והקריירות שלהם עד עכשיו גם מוכיחות את זה.
שלא תבין לא נכון, אין ספק שיבזורי שחקן מצוין, למרות שאני כן חושב שזו בעיה אם שני הישראלים הבכירים שלך על אותה עמדה עם מעט מאוד מרחב תמרון סביב זה (אתה תהיה חייב שחקן מיוחד כמו קרלון שיכול לרכז בצד ושיהיה לו סייז לקחת מספרי 3 בצד השני) ובגלל זה אני אישית מעדיף את כדיר. יכול להיות שזה נכון שבשורה התחתונה אין לנו פריבילגיה להיות בררניים לגבי שחקנים ברמה הזאת.
אבל בנקודה העיקרית שזה הסיכוי שלנו בכלל להביא ישראלי ברמת נבחרת, אז לדעתי בכל זאת הסיכוי להביא את כדיר הוא אולי לא גבוה אבל ריאלי, יבזורי סיכוי קלוש (נראה לי שירושלים תחתים אותו, וגם אם לא צריך שהוא יעדיף אותנו על חיפה), והסיכוי להביא את רות'בארט הוא אפס כי או מכבי או ירושלים יקחו אותו בוודאות (טיוס יחתום בחו"ל וזה ישאיר לשתיהן רק אותו ואולי את פישר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
והזוי להגיד על סקוט, שחקן שהוא בדרך כלל תחנה אחרונה בהתקפה, שהוא גורם לאיבודים שנרשמים לשחקנים אחרים. זה פשוט ההפך מהמציאות. טענה כזאת אפשר להגיד על שחקנים כמו סקוורר שמשחק בעיקר לרוחב. לקחת מקרה בודד שברור שהוא לא משקף את המשחק של סקוט, שהוא שחקן שבעיקר מסיים התקפות, ולהפוך אותו לכלל כדי לגשר בין הטענה למציאות.
ומה שהכי מדהים זה שהוא זורק זריקות כל כך גרועות, ועדיין הוא הגארד מספר 2 בליגה באחוזים מהשדה. עם כמה שאני אוהב אותו אני לא מחזיק ממנו קלעי עד כדי כך מוכשר, אבל וואלה, אם אתם אומרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 16:21 
יובל כתב:
Fez כתב:

להגיד שכדיר בעונה חלשה יותר זה לעשות לו עוול עצום. מאז הפציעה שלו נגד חולון הוא אכן בתקופה נוראית (לא יודע אם יש קשר סיבתי אבל הקשר הסטטיסטי מובהק מאוד) שגם הורידה לו את הממוצעים העונתיים, אבל עד אותו רגע הוא היה בערך הדבר היחיד שתפקד באילת כל העונה, והוא גם הסיבה העיקרית שהם הגיעו לסדרה נגד חיפה (ועוד עם יתרון ביתיות שהתברר כמשמעותי) שסידרה להם אפשרות להעפיל לחצי הגמר (אם לא הוא אין להם סיכוי לסיים בטופ-6 וספק גדול אם בכלל היו מגיעים לפלייאוף). לדעתי גם כדיר שחקן שהרבה יותר מתאים לסחוב קבוצות מדרג ב' למעלה אבל אין לו מקום במכבי או בירושלים אפילו בתור שחקן משלים, בעוד שיבזורי יכול להיות שחקן משלים יעיל גם ברמות הגבוהות אבל אין לו את היכולות להוביל קבוצה, והקריירות שלהם עד עכשיו גם מוכיחות את זה.
שלא תבין לא נכון, אין ספק שיבזורי שחקן מצוין, למרות שאני כן חושב שזו בעיה אם שני הישראלים הבכירים שלך על אותה עמדה עם מעט מאוד מרחב תמרון סביב זה (אתה תהיה חייב שחקן מיוחד כמו קרלון שיכול לרכז בצד ושיהיה לו סייז לקחת מספרי 3 בצד השני) ובגלל זה אני אישית מעדיף את כדיר. יכול להיות שזה נכון שבשורה התחתונה אין לנו פריבילגיה להיות בררניים לגבי שחקנים ברמה הזאת.
אבל בנקודה העיקרית שזה הסיכוי שלנו בכלל להביא ישראלי ברמת נבחרת, אז לדעתי בכל זאת הסיכוי להביא את כדיר הוא אולי לא גבוה אבל ריאלי, יבזורי סיכוי קלוש (נראה לי שירושלים תחתים אותו, וגם אם לא צריך שהוא יעדיף אותנו על חיפה), והסיכוי להביא את רות'בארט הוא אפס כי או מכבי או ירושלים יקחו אותו בוודאות (טיוס יחתום בחו"ל וזה ישאיר לשתיהן רק אותו ואולי את פישר).

אני לא בטוח שירושלים יחתימו את יבזורי, בר טימור נותן עונה מצוינת (הפתעת העונה מבחינתי) והם פשוט יהרסו את כל ההתקדמות שלו, ויש להם גם את אדם אריאל ומנקו שיש הרבה לחץ מבפנים לקדם אותם. יבזורי לעומת זאת אוטוטו בן 30, זו לא החתמה לטווח ארוך שתיתן להם יתרון אמיתי מול מכבי (בניגוד לדאוסן נניח). הם צריכים להחליט אם בר טימור מבחינתם נחשב ישראלי בכיר, אם כן אז 4 ישראלים בכירים (הלפרין, טימור, אליהו ורותבארט) + אריאל/מנקו + 5-6 זרים זה מעל ומעבר מבחינתם. צריך גם לזכור שהמטרה העיקרית של ירושלים בעונה הבאה הולכת להיות אירופה, ובאירופה אין חוק רוסי ונושא הישראלים פחות קריטי.
חוץ מזה יש גם אופציה שמקל יחזור לארץ, ואז בכלל העניינים יסתבכו (מכבי כנראה לא יחתימו אותו ואת אוחיון ביחד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 16:49 
:D
סומך כתב:
יבזורי או יזרעאלי אצלנו זה חלום

במה גוני האפס הזה טוב יותר מיחזקאל סקוורר
גוני זה השחקן האחרון שאני רוצה לראות בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: