תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 245 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ערוץ הספורט - זה הזמן לתביעה משפטית
הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
כמה אפשר להתלונן?
בא בן אדם ואומר לכם שהוא בדק ואין פה שום קונספירציה נגדנו אלא חלמאות של טכנאי.
אי אפשר מצד אחד לבכות איך מכבי שוחטים אותנו בתקשורת ומצד שני לבקש להחרים אותם בכל הזדמנות
מה לעשות, ערוץ הספורט הוא ערוץ של מכבי, כמו הרבה עיתונאים וכתבי חצר למיניהם,
אלו התנאים, אפשר לשחק או אפשר לשבת בצד אבל אם מחליטים לשחק צריך לתת תמיכה מלאה להנהלה שלנו.
נוצרה לנו תדמית נוראית בתקשורת וברחוב ולצערי חלקה בצדק (אין דרך להצדיק מועל יד) וחלקה לאור העובדה שאנחנו אופוזיציה לוחמנית. כדי לשנות אותה צריך לדעת לשחק את המשחק התקשורתי, שמעון מזרחי אשף בזה אבל מצד שני עומדים אנשים ועושים עבודת קודש, תנו להם קצת יותר קרדיט.
ולא, זה לא עוזר שכל אחד ממכם חושב שהוא יודע יותר טוב מכולם.
נרקוטיקה,
תאמין לי שיש אנשים בקהל שלנו שעושים מעשים שיכולים לדפוק עוד יותר (כמה שזה נשמע לא הגיוני) את התדמית הגם ככה נוראית שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ראצ'ו כתב:

לפני חודש וחצי היו לערוץ הספורט סרטונים מאחד המשחקים שלנו עם תמונות שמה שפורסם השבוע הן כאין וכאפס לעומתם ואחרי שדיברנו איתם ופנינו וביקשנו הם לא פרסמו אותם למרות שזה היה מייצר הדים אדירים ועושה לנו נזק עצום. לא הכל שחור לבן.

חבל מאוד שאנחנו מתרפסים בפני האפסים האלה.
שייפרסמו מה שבא להם.

"כאין וכאפס" אפשר לחשוב מה כבר אפשר לפרסם שלא פורסם עד היום. שחטנו אוהד בשידור חי?
אז שרנו שואה למכבי בנוקיה בחצי גמר. איזה פחד.

אני במקרה יודע על איזה סרטונים בוכמן מדבר ומה צילמו שם ותאמין לי שאם זה היה מפורסם היינו חוטפים את המכה הכי חזקה שרק היה אפשר מכל העולם ואחותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
אנסו אוהדת מכבי באמצע היציע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
תאמין לי שיש אנשים בקהל שלנו שעושים מעשים שיכולים לדפוק עוד יותר (כמה שזה נשמע לא הגיוני) את התדמית הגם ככה נוראית שלנו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
NARKOTIKA כתב:
ראצ'ו כתב:

לפני חודש וחצי היו לערוץ הספורט סרטונים מאחד המשחקים שלנו עם תמונות שמה שפורסם השבוע הן כאין וכאפס לעומתם ואחרי שדיברנו איתם ופנינו וביקשנו הם לא פרסמו אותם למרות שזה היה מייצר הדים אדירים ועושה לנו נזק עצום. לא הכל שחור לבן.

שייפרסמו מה שבא להם.

"כאין וכאפס" אפשר לחשוב מה כבר אפשר לפרסם שלא פורסם עד היום. שחטנו אוהד בשידור חי?

אני במקרה יודע על איזה סרטונים בוכמן מדבר ומה צילמו שם ותאמין לי שאם זה היה מפורסם היינו חוטפים את המכה הכי חזקה שרק היה אפשר מכל העולם ואחותו.

ורק לצורך הדיון, אם היו מפרסמים סרטונים כאלו לפני חודש ואני מאמין לבוכמן שמדובר בסרטונים חמורים, אז באירוע של סופו לא היינו מוצאים בקושי כתבות או טורי דעה שיגנו עלינו.

אנחנו צריכים להבין שאנחנו אוכלים את הדייסה שבישלנו במשך שנים שלא הרחקנו את אותם אוהדים מהמגרש,אוהדים שמסמלים צלבי קרס ומועל יד בטמטומם,מגיעים שיכורים למשחקים וכו'. שמירה על יריבות ספורטיבית בלבד עם קהלים יחסית שפויים וחזקים בכדורסל כמו הפועל ירושלים או חיפה היו יכולים לאחד אותנו בימים כאלו מול מכבי.

נערך לאחרונה על ידי Keisar88 בתאריך 09 אפריל 2014, 12:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 12:59 
מושקוביץ, ההסבר של בוכמן דיי הגיוני ונראה לי שאתה נובח על העץ הלא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 13:01 
גביזון כתב:
עומר מ. כתב:

יש לנו תדמית של מצדיעים במועל יד, צועקים שואה ונאצים ומרססים צלבי קרס.

אז בוא תספר לי איך התדמית הייתה גרועה יותר, אלא אם זה משהו כמו שאדום נחמד הציע.
שיפרסמו הכל, אולי ככה יעצרו את האוהדים שעושים לנו בעיות כאלה ונפסיק לאכול חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 13:16 
לא תתפוס אותי כתב:
מושקוביץ, ההסבר של בוכמן דיי הגיוני ונראה לי שאתה נובח על העץ הלא נכון.

אני לא נובח, אני גם מאמין לבוכמן כשהו אומר שהוא מאמין שלא היה שם כלום, אין לי ספק שלא יקרה עם זה כלום, וזה גם לא מזיז לי.
אבל אני לא חושב שהטענות שלו כאלה חותכות כמו שהוא מנסה להציג אותן ואני כן חושב שיש שם מספיק בשביל לא לכבות את המדורה הספציפית הזאת, בקושי שעתיים אחרי שהיא דולקת, כשמדורות של מכבי בוערות כאן ימים ושבועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ערוץ הספורט - זה הזמן לתביעה משפטית
הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 13:58 
ערוץ הספורט זבל ולא אובייקטיבי, סופו חולירע והלוואי שלא יראה מגרש, אבל המקרה הזה שם בפעם האלף מראה מול הפרצוף שלנו. אני מתעב שירי שואה והצדעות במועל יד והלוואי שהזבלים ששרים את זה לא יראו מגרש בחיים שלהם. תאמינו לי שאם היה לנו שם של קהל קצת פחות בעייתי ואנרכיסטי בחלקו, כל האש היתה מופנית לסופו ולאפסים הצהובים. לא רוצה להיות צדקן ומתייפיף- אין לי בעיה להיות הקהל הכי שנוא בארץ, רק לא מהסיבות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 14:02 
מכבי עושה לנו שירות כשהיא תומכת בסופו ויוצאת בהצהרות ש"הייתי נוהג כמוהו" ו"כמה אפשר להבליג".

התגובה לטעמי צריכה להיות שההנהלה שלנו השעתה את תום העונה את י' והיא מצפה ממכבי להשעות את האוהדים שלה שנתפסו מקללים קללות גזעניות ואת הסנטר שלה שעשה עבירה חמורה.

בצעד הקטן הזה (ויסלח לי י') אנחנו יכולים להפוך את הקערה על פיה באופן מוחלט, אנחנו נהייה אלו שהשעו את האוהד המקלל (כמו שמכבי עשו עם פניני) ומכבי יהיו אלו שתומכים באלימות
ולא עושים דבר כנגד סופו\האוהדים שלה.

ובתכלס השעיה שלו היא דבר מבורך, כמות הקללות שארז חטף ממנו שלא לדבר על כל שחקן של הכדורגל מצדיקה את ההרחקה שלו מהמגרשים ללא קשר לפרשה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 14:56 
לא מסכים סכלל
אם על קללה של אמא הוא מושעה
כולנו צריכים להיות מושעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 15:01 
NARKOTIKA כתב:
לא מסכים סכלל
אם על קללה של אמא הוא מושעה
כולנו צריכים להיות מושעים

לא עניין של צודק, עניין של חכם.
טובת הקבוצה קודמת לטובתו של אוהד אחד בודד, גם אם אתה מצדיק את מעשיו (אני לא, אני לא חושב שלעמוד חצי מטר מבן אדם ולקלל אותו ואת אמא שלו זה דבר נורמטיבי) הוא עדיין
מוציא רע את המועדון והשעיה שלו תביך את שימון וחבר מרעיו, הם לא ידעו מה לעשות עם עצמם. כל הקייס שלהם מתפורר, הנה הפועל נלחמת באלימות (המילולית) של אוהדיה.
מה אתם עושים?

בדיוק ככה הם ניצחו בקרב דעת הקהל במקרה פניני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 15:04 
ארדיטי כתב:
NARKOTIKA כתב:
להוא עדיין
מוציא רע את המועדון והשעיה שלו תביך את שימון וחבר מרעיו, הם לא ידעו מה לעשות עם עצמם. כל הקייס שלהם מתפורר, הנה הפועל נלחמת באלימות (המילולית) של אוהדיה.
מה אתם עושים?

בדיוק ככה הם ניצחו בקרב דעת הקהל במקרה פניני.

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
זה שהוא חלאה ודביל זה משהו אחד.
אבל אנחנו לא צריכים להשעות אותו בגלל שאדון פסיכי החליט לקפוץ ליציע בתגובה לקללות שגרתיות של אוהד ביציע.
לא להיכנע לפופוליזם, גם אם נחטוף.
התובע כתב שהם מצפים מאיתנו לבוא ולהגיד איזה צעדים נקטנו לגבי אותו אוהד?
לא להתבייש וללכת עם האמת שלנו, ולהגיד בראש מורם שקללות הן דבר קיים וידוע ביציעי הכדורסל, וחוץ מקריאות גזעניות או כאלה הקשורות לשואה, מכל שאר קללות ה"בן זונה" ו"אני אזיין את אמא שלך" כולם רשאים להיגעל, אבל אין להשעות בגינן אף אוהד, בין אם החליט שחקן עבריין לנסות להגיב באלימות פיזית בתגובה לקללות ובין אם לא.

ואם למישהו ממש דחוף להציג שהענשנו את האוהד, אפשר להודיע שועדה פנימית של הקבוצה הענישה אותו בעונש קשה של שלילת זכותו להצביע בהצבעות העמותה ב-4 השנים הקרובות, או משהו בסגנון.
עונשים כאלה של שימון מזרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
עונש של שמעון מזרחי...אשכרה.
להשעות אותו ממשחקים בהדר יוסף לצמיתות!!! (החל מהעונה הבאה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 15:15 
להגלות אותו לשער 13!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 15:16 
אנטיגונה כתב:
זה שהוא חלאה ודביל זה משהו אחד.
אבל אנחנו לא צריכים להשעות אותו בגלל שאדון פסיכי החליט לקפוץ ליציע בתגובה לקללות שגרתיות של אוהד ביציע.
לא להיכנע לפופוליזם, גם אם נחטוף.
התובע כתב שהם מצפים מאיתנו לבוא ולהגיד איזה צעדים נקטנו לגבי אותו אוהד?
לא להתבייש וללכת עם האמת שלנו, ולהגיד בראש מורם שקללות הן דבר קיים וידוע ביציעי הכדורסל, וחוץ מקריאות גזעניות או כאלה הקשורות לשואה, מכל שאר קללות ה"בן זונה" ו"אני אזיין את אמא שלך" כולם רשאים להיגעל, אבל אין להשעות בגינן אף אוהד, בין אם החליט שחקן עבריין לנסות להגיב באלימות פיזית בתגובה לקללות ובין אם לא.

ואם למישהו ממש דחוף להציג שהענשנו את האוהד, אפשר להודיע שועדה פנימית של הקבוצה הענישה אותו בעונש קשה של שלילת זכותו להצביע בהצבעות העמותה ב-4 השנים הקרובות, או משהו בסגנון.
עונשים כאלה של שימון מזרחי.

למה זה שהוא חלאה ודביל זה דבר אחר?
למה תמיד צריכים ללכת עם הראש בקיר למען הצדק והאמת שלך? לאן זה מוביל אותך?
לעונה נשארו 5-6 משחקי בית במקסימום, השעיה של י' לשארית העונה תעשה המון במאבק התדמיתי לטובת המועדון. כדי לנצח צריך לשחק חכם ולנצל את הכלים שעומדים לרשותך
לא להתעקש על צדקנות מיותרת ו"להחרים את בית הדין" או "לשרוף דברים", הצעד המתבקש הוא להוציא הודעה לפיה הקבוצה מגנה אלימות מילולית של אוהדיה, האוהד שקילל את שחקני
מכבי בירידה לחדרי ההלבשה הוזמן לבירור על ידי הנהלת הקבוצה והמנוי נשלל ממנו עד תום העונה.

בדיוק כמו שהיינו חייבים לעשות ולא עשינו עם הילד עם מועל היד, מספיק לפחד להתעמת עם האולטראס, אז הפעם זה לא היה שלט על נאצים או מועל יד אלא רק קללות, זה העקרון, למה אצלנו אף פעם לא מתעמתים עם האוהדים גם עם זה בא על חשבון הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 15:25 
אותי מעניין אם יש לו מנוי ליציע הכבוד או לכל הפחות ליציע התחתון. אם אין לו - שיסביר מה הוא עשה שם.
ובכל מקרה - אני מסכים עם ארדיטי. הייתי מרחיק אותו עד לסיום עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
השעיה לא תעשה כלום במאבק התדמיתי, ומי שחושב כך לא חי את הכדורסל הישראלי ולא מבין איך דברים מתנהלים כאן.

והבחור הזה לא מהאולטראס ולא משער 5.
אם ההנהלה תעניש אותו על קללות שגרתיות בלקיחת המנוי, דווקא אז יכולה לבוא טענה נגד ההנהלה שעושה איפה ואיפה, ומשעה את מי שנוח יותר וקל להשעות לצרכים פופוליסטיים, כשהיא לא עושה את זה במקרים ברורים של עבירות על התקנון מצד אוהדים אחרים, מה שכאן לא היה מצד אותו אוהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
השעיה לא תעשה כלום במאבק התדמיתי, ומי שחושב כך לא חי את הכדורסל הישראלי ולא מבין איך דברים מתנהלים כאן.

והבחור הזה לא מהאולטראס ולא משער 5.
אם ההנהלה תעניש אותו על קללות שגרתיות בלקיחת המנוי, דווקא אז יכולה לבוא טענה נגד ההנהלה שעושה איפה ואיפה, ומשעה את מי שנוח יותר וקל להשעות לצרכים פופוליסטיים, כשהיא לא עושה את זה במקרים ברורים של עבירות על התקנון מצד אוהדים אחרים, מה שכאן לא היה מצד אותו אוהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 15:47 
להשעות אותו על מה ? בואו נשעה את כל שער 5 כשזהבי יורד מתחת לשער 5 וזהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
עומי 3>

בוכמן בפייסבוק השוואתי את מקרה ערוץ הספורט למקרה א-דורה. ישראל טוענת שהילד חי, הטלויזיה הצרפתית פירסמה סרטון שרואים אותו מת. מה נכון במקרה הזה זה לא משנה כי אני לא אותה לסטות מהנושא, אלא רק אבקש להתייחס לצד הישראלי?

הרי מה זה בעצם משנה עם הם ערכו אצ הסרטון או הדביקו ביחד את שני הקבצים שהעבירו אליהם? הרי גם הם מודים עכשיו שהסרטון שהם העלו היה שקרי, שקר שפגע בקבוצה שלנו. אם הם היו עושים עבודה עיתונאית תקינה הם היו מגלים את זה אבל במקום הם העדיפו לפרסם סרטון.
מאחר ואנחנו נפגענו מהסרט ומאחר והוא שקרי ומקורו ברשלנות עיתונאית אין סיבה להפסיק לתקוף אותם, ולא לדרוש מהם להתייצב בבית המשפט (רק להמתין עם כתב התביעה כי יש סיכוי שהם עכשיו בסדר יחסית בגלל הטעות הזאת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 16:16 
ובכל מקרה הם צריכים לפרסם התנצלות.
ומצטער שאני עדיין לא מאמין שזה קרה בלי התערבות. זה היה נשמע יותר מדי "טוב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
NARKOTIKA כתב:
ראצ'ו כתב:

שייפרסמו מה שבא להם.

עכשיו אנחנו סקרנים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
מה להשעות אותו מה?
האוהד הזה עשה בדיוק מה שאנחנו צריכים לעשות במגרש, להוציא את השחקנים מהכלים.
תכף יגידו לי שאנחנו היחידים שעושים את זה, ולא תפסו את בראון בחולצה איזה צוציק עם דגל של מכבי.
אז בשביל מה באים למגרש? באים לקלל ולטמטם את היריב, במיוחד אם זה מכבי.
שימון וסופו משקרים, שימון כבר אמר שהוא חוזר בו שהאוהד מורחק, עדויות מהמאבטחים וגור שלף אומרים שהוא רק אמר לו בן זונה, זה שהשרמוטה המגודלת בחרה לצאת מהכלים זה בכלל לא אמור לעניין אותנו.
בחייאת ארדיטי, מה הוא אשם רבעק, לא מספיק עושים לו רצח אופי בתקשורת ע"פ החליל הצהוב, גם פה צריך לקרוא דברים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 16:39 
גביזון כתב:
מה להשעות אותו מה?
תכף יגידו לי שאנחנו היחידים שעושים את זה, ולא תפסו את בראון בחולצה איזה צוציק עם דגל של מכבי.
שימון וסופו משקרים, שימון כבר אמר שהוא חוזר בו שהאוהד מורחק, עדויות מהמאבטחים וגור שלף אומרים שהוא רק אמר לו בן זונה, זה שהשרמוטה המגודלת בחרה לצאת מהכלים זה בכלל לא אמור לעניין אותנו.
בחייאת ארדיטי, מה הוא אשם רבעק, לא מספיק עושים לו רצח אופי בתקשורת ע"פ החליל הצהוב, גם פה צריך לקרוא דברים כאלה.

שוב גביזון, אני לא חושב שצריך להשעות אותו כי הוא קילל, אני חושב שצריך להשעות אותו כי זה יהיה צעד תדמיתי חשוב במאבק הציבורי.
זה שהוא חלאה שמקלל את השחקנים שלנו בדיוק באותה מידה שהוא מקלל את היריבה מקל עלי לחשוב ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ערוץ הספורט - זה הזמן לתביעה משפטית
הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 16:42 
ארדיטי כתב:
גביזון כתב:
מה להשעות אותו מה?

שוב גביזון, אני לא חושב שצריך להשעות אותו כי הוא קילל, אני חושב שצריך להשעות אותו כי זה יהיה צעד תדמיתי חשוב במאבק הציבורי.
זה שהוא חלאה שמקלל את השחקנים שלנו בדיוק באותה מידה שהוא מקלל את היריבה מקל עלי לחשוב ככה.

אז אם חייבים להשעות מישהו, בוא נשעה אותך. נגיד שגם אתה קיללת שם והדלקת אותו, ובמקרה הוא רץ אליו ולא אליך, וגם זה יעזור למאבק התדמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ערוץ הספורט - זה הזמן לתביעה משפטית
הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 16:48 
19 כתב:
ארדיטי כתב:
גביזון כתב:
מה להשעות אותו מה?

אז אם חייבים להשעות מישהו, בוא נשעה אותך. נגיד שגם אתה קיללת שם והדלקת אותו, ובמקרה הוא רץ אליו ולא אליך, וגם זה יעזור למאבק התדמיתי.

אם הייתי נתפס במצלמה מטפס על המנהרה ומקלל את שחקני היריבה, הייתי מקבל בהכנעה השעיה עד תום העונה, במיוחד אם זה יועיל לקבוצה.
תפסיקו להעמיד פנים שהוא בסדר ועשה מה שכולם עושים, אף אחד אחר לא טיפס על המנהרה, שאר הקהל באותו זמן עמד ושר "לעולם לא תצעדי", הרי מה הוא קיווה להשיג בזה?
מה שקרה זה החלום הרטוב שלו לא? אז שישלם.

והטיעון כאילו הוא עשה מה שצריך בזמן משחק עושים הכל כדי להוציא את היריבה מהשלווה שלה, אז אולי, אבל המשחק כבר נגמר, ברגע שנגמר המשחק גם השחקנים של מכבי הופכים מאויב הציבור לבני אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
גביזון כתב:
מה להשעות אותו מה?

אחד הדברים היותר מנוולים שיצא לי לקרוא פה לאחרונה, תסלח לי מאוד - אתה בעצם מציע לשחוט אוהד בפומבי, אוהד שכל פשעו היה לקלל "בנזונה" או משהו בסגנון, ולהקריב אותו למולך הציבור הפופוליסטי רק כדי לזכות אולי בנקודות בתדמית הציבורית? אתה רציני?!

עם כל הסלידה האישית שיש לי ממנו (ואני מכיר אותו אישית, מיציעי הכדורסל, הבנאדם לעולם לא מפסיק לקלל, אבל קללות שהן בגבולות הלגיטימי), היום שבו הנהלת הפועל תקריב אוהדים פרטיים רק כדי לזכות בנקודות בדעת הציבור, ולא בגלל שבאמת מגיע להם, יהיה אותו יום שבאמת אפשר יהיה להחזיר את כרטיסי החברות בעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 17:22 
קיצר, הם מחזיקים אותנו בביצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 245 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: