תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 22:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1575 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 18:46 
גם אני זוכר שארז אמר עליו דברים טובים, אבל עדיין מדובר בשחקן די עצלן.
יכול להיות בעייתי קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
אם יועד רוצה לא לחזור ללאומית הוא צריך לעבוד. אם לא בא לו, תמיד יהיה לו שם מקום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
Keisar88 כתב:
קופיפו כתב:
גיא ברזל כתב:
נתי כהן, המאמן של יבנה בעונתיים החולפות, יהיה המאמן של מכבי אשדוד.

האם אפי לא יאמן קבוצה בליגת העל השנה?

גליל או בני השרון
הימור שלי:3 מאמנים(אפי, אריק אלפסי ודני פרנקו) על 3 קבוצות(ירושלים, נתניה וגליל)

יש גם את הרצליה, קשה לי להאמין שמתן חרוש יישאר שם מאמן ראשי עונה הבאה

עפ ספורט 5 אפי חותם בהרצליה לעונה הקרובה.
אז את מי בדיוק ירושלים יביאו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 20:56 
הוקיץ' כתב:
purvis short כתב:
לדעתי אי אפשר לא להביא ישראלי במקום טימור.
אני הייתי מגשש אצל יועד בית יוסף. לדעתי הוא לא יישאר בגליל. הוא זול. הוא הימור גדול, אבל כזה שגם יכול להשתלם, כי מבחינת כישרון יש לו הרבה.

גם אני חשבתי על בית יוסף ובעיני זה הימור ששווה לקחת.
כשנתנו לו דקות בתחילת העונה הוא הוכיח שהוא יכול ליצור גם ברמות האלה.
הבעיה שהוא היה תקוע בקבוצת כלום עם מאמן חסר מושג.
אם הוא יצליח להסתדר עם ארז ולהיכנס לשיטה (וזה אם רציני) זה יכול להיות שיחוק.

על פניו נשמע רעיון מענין, אבל קשה לי להשתחרר מהרושם הרע שהוא הותיר בסדרת אליפות הלאומית נגדינו- התחושה אז היתה שהוא מאד מתקשה מול הגנות חזקות, והיכולת שלו בגליל השנה לא עמדה בסתירה לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 21:17 
הוא גם לא ממש טורח לשמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
בשביל זה יש צוות אימון. גם טימור לא היה שווה 200 אלף יורו כשהגיע אלינו. יש פוטנציאל, צריך להוציא אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 22:14 
מעדיף את גל איתן על יועד בית יוסף בהרבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 22:30 
יועד בית יוסף הוא שחקן שלא שומר.
ההצלחה בבאר יעקב הייתה מתוך החלטה שהשלישיה המובילה משחקת 40 דקות, ולכן לא יכולה לבזבז עבירות. הם ניצחו בזכות התקפה ולא הגנה.
בשיטה של ארז זה לא יכול לעבוד.

כמו בשנה שעברה אני חושבת שצריך להביא את רביב פיטשון - הוא שומר, לוקח ריבאונדים, ויתאים לקבוצה כמו כפפה ליד. הוא לא קיבל הזדמנות בראשל"צ ליד יוטר ורייט אבל במצב של 2 זרים בעמדה 5 ו-2 בעמדת הגארד, צריך גיבוי לעמדה 4.

גם עוז בלייזר הוא פוטנציאל - אבל לדעתי הוא יהיה מבוקש מאוד ויקר.

לגבי גארד צריך לבדוק את הצעירים ששיחקו השנה בר"ג - כמו מאיור וחבקין, וגם שי קליינמינץ מבאר יעקב - לראות אם מי מהם יכול להיות שחקן לרמתנו. (בכל מקרה צריך עוד צעיר לסגל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 05:08 
נו באמת, מאיור, חבקים׳ קליינמינץ? הם אפילו לא היו דומיננטים בליגה השניה.
ופיטשון לא כזה זול.
כשאני רואה את יועד אני רואה כישרון גדול מאוד שעד היום לא ניצלו. ואני חושב שהוא יכול להיות נפילה, אבל הוא גפ יכול להיות גניבה גדולה. וזה משהו ששווה לנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 10:51 
הפועל כתב:
הוא שאמרתי. יכול להיות שלא תהיה לנו ברירה אגב. בהתחשב בעליית המחירים של ישראלים, די ברור שלא נוכל להתחרות עם קבוצות אחרות. יש לנו את מתן, שירן, יונתן וגל חתומים לעונה הבאה. יכול להיות שפשוט צריך לבנות עליהם, לשכנע את יוני נירלהמשיך עוד עונה בגרושים, למצוא גארד ישראלי סביר בזול שיתן דקות מהספסל, וכל השאר לזרוק על הזרים. ואז להתפלל שיונתן סופסוף יהפוך ליציב, ושלא יהיה שוב בלגן עם הזרים כמו העונה

באופציה הזו, אולי אפשר ללכת ככה:

דמונטז+גודס
מהספסל: גארד ישראלי זול (סקוורר/בית יוסף/גמד אחר שאתה מהמר עליו) + גל איתן

מתן+יונתן
מהספסל: שירן+עוז בלייזר (להביא)

סנטר זר יותר דומיננטי בריבאונד ומתחת לסל
מהספסל: קרטיס (אולי במקרה מסוים יוכל לשחק 4, אבל רק עם הסנטר שיגיע ושניהם משלימים זה את זה)

מדובר על סגל של עשרה "בכירים", מתוכם ארבעה זרים (שלושה שממשיכים איתך) שני ישראלים צעירים ולא מאוד יקרים (שירן ובלייזר), 2.5 ישראלים בכירים (החצי זה הגארד המחליף) וגל איתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
1. סקוור לא זול אמר לא לאילת שהציעה 180,000 ש"ח נטו + דירה + מכונית + כרטיסי טיסה

תביא 2 מליון ש"ח ואני חושב שארז קונה את הנבחרת שלך

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 11:12 
קודם כל לא אמרתי שזה חייב להיות סקוורר. נתתי אותו כדוגמא. לא תאמין אבל שחקנים רוצים לשחק בהפועל ת"א יותר מאשר באילת/נתניה/אשדוד. ירצה השחקן להתפשר קצת בשכר לעומת הצעות אחרות, יוכל לשחק באווירה שלא ימצא בשום מקום אחר ובמועדון שאפתני ולא בפיקציה זמנית של ראש עיר/מועצה. לא ירצה, נמצא מישהו אחר.
חוץ מזה, אלא אם כן אתה רואה חשבון שיש לו אינפורמציה לגבי המשכורות בקבוצה וסעיף הכנסות-הוצאות, לא יודע למה החלטת שצריך עוד שני מיליון שקלים בשביל הסגל הזה. אתה כולה מצרף סנטר זר, שאפילו לא חייב להגיע ישר בתחילת העונה (רצוי, אבל יש גם מצוי) במקום רנדל שהוא ממש לא שחקן זול. גארד ישראלי סוג ב' או ג' במקום בר טימור, ואת עוז בלייזר שלדעתי בעונה הקרובה מרוויח עדיין שכר חייל ואני יודע ממקורב אליו שהוא ישמח להגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי אין שום סיכוי שגודס יישאר. לא יכולנו להרשות אותו לעצמנו שנה שעברה, והשנה אחרי שהוא בבירור נתן חצי עונה מצויינת ופלייאוף גדול מול מכבי בכלל אין סיכוי שיישאר בקבוצת תחתית דלפונית.
לדעתי גם סטיט גבולי, כי בסה"כ נתן עונה טובה.

אנשים אוהבים את הפועל, אבל עד רמה מסויימת. בסופו של דבר זה פרנסה, ואנשים עם חלון הזדמנויות קצר לעשות כסף, ורובם לא יעשו מיליונים בקריירה. הלוואי שיתברר שאני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 11:31 
אני חושב שאחרי מה שהיה העונה, לחפש ארבעה זרים חדשים (שוב, בקבוצה שלקח לה כמעט עונה שלמה למצוא גארד זר) זה מתכון להתרסקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 11:49 
לגמרי. גודס צריך להישאר ויהי מה. אם צריך בגלל זה לחסוך במקום אחר ולוותר על סנטר איכותי/ישראלי סביר לספסל אז שיעשו את זה. היתרון היחיד שאפשר לבוא איתו לעונה הבאה זה סוג של המשכיות. אם תחליף את כל הקבוצה, יהיה לך מאוד קשה להתמודד שוב מול קבוצות שמביאות זרים יקרים ואיכותיים יותר כבר בתחילת העונה כמו הרצליה, ראשון, אשדוד וגליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 12:03 
גודס זה שחקן של 150 אלף יורו בעונה שהגיע לארץ בטעות כי הקבוצה שלו באוקראינה התפרקה ובסוף פבואר לא הייתה לא ברירה להתפשר.
שכחו ממנו אלא אם כן הוא באמת התחבר לקבוצה, לקהל ולמקום ויהיה מוכן לוותר על 80 אלף דולר בעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
נו יופי. צריך לדאוג להמשכיות בסגל. שכחתם לאמר שגם הכי טוב להיות בריאים צעירים עשירים ויפים.
יש רצוי ויש מצוי. המצוי זה שאין לנו כסף. בדיוק כמו שנה שעברה. רק שעכשיו אנחנו עם זרים שנתנו כולם עונה סבירה ומעלה, ושחצי מהם הגיעו לפה רק בפוקס לחצי עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 12:19 
זה כבר ידוע שאנחנו בונים קבוצה באותו תקציב? לי זכור ששמעתי דבר אחר. הרי בשביל מה מכרו אחוזים מהקבוצה לאנשים פרטיים, אם לא כדי להגדיל את התקציב?!
150 אלף יורו זה הרבה כסף, אבל אם אפשר להשאיר אותו ב-130-140 בתור הזר היקר ביותר שלך, זה לא נשמע לי מופרך. אתה רוצה לומר לי שהרצליה יכולה להנחית שניים כאלה בתחילת עונה, סטייל ג'ומיין ג'ומס ורומל בק, ואנחנו עם תקציב שאמור וחייב לגדול בעונה הבאה לא יכולים להחתים אחד כזה? זה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
חשבתי שכבר כיסינו את הנושא הזה כמה פעמים.
הרצליה יכולה לעשות הרבה דברים שאנחנו לא יכולים כי יש לה שני גופים חזקים מאחוריה - עיריה ולני רקנאטי - שבמקרה הצורך דוחפים את היד לכיס ומוציאים עוד, ובנוסף לכך הם מקבלים הרבה שירותים מהעירייה שאנחנו משלמים עליהם הרבה כסף טוב - אולם למשל. שירותי משרד. אני מניח שגם הדירות והרכבים של השחקנים איכשהו מעורבבים עם שירותי עירייה.

ובקשר לתקציב והמשקיעים וכו', אני יכול רק להפנות את מי שרוצה להיזכר להחלטה שהועברה בקשר למכירת אחוזי בעלות, ומה בדיוק נדרש מהמשקיעים לפי ההחלטה הזאת. ולמי שהיה - מה אמר רמי באסיפה האחרונה.
אנחנו הולכים לשנה לא פחות קשה משנה שעברה (אם לא יותר). לי אין שום ספק בזה. אולי זה לא רציני, אבל זה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 13:48 
אז אולי זה לאשכול חדש, אבל קודם אכתוב את זה פה.
כשעלה עניין המשקיעים, הבנתי כי יש בעיית גירעון לפתור. מצד שני, מה ששודר לחברי העמותה זה שמשקיעים יסייעו לאיתנות הכלכלית של המועדון.
אני מאוד מצטער, לי זה נראה שאיך נאמר, מה שהוצג כלפי חוץ הוא לא מה שקורה בפועל. מה שקורה בפועל, אלא אם אני טועה ואשמח שיתקנו אותי, זה שמכרו למעשה את הגירעון לאנשים פרטיים תמורת אחוזים בקבוצה.
איזה מן ״משקיעים״ אלה, אם הם מחזיקים, נניח, בעשרה אחוז מהמועדון, אבל לא נותנים מכסם, מדיי שנה, עשרה אחוז מהתקציב? למה העמותה מדיי שנה מייצרת תקציב של איקס כסף והם לא מגדילים את התקציב באחוז השליטה שלהם.
מצטער, אם זה מה שקורה בפועל אז כל עניין המשקיעים הוא רע מאוד בהווה, ורע מאוד בעתיד, כי איך תביא מישהו עכשיו שייכנס כשותף במועדון ואפילו ירצה להגדיל את התקציב, כששאר המשקיעים לא עושים את זה. אלא משלמים סכום חד פעמי.
אם המשקיעים לא מכניסים, מדיי שנה, כסף שמגדיל את התקציב, אז כל ההסכם הזה הוא גרוע מאוד ומוטב שלא היה יוצא לפועל. כי למעט ״מכירת הגירעון״ הוא לא נותן כלום. ובטח לא מקדם את הקבוצה, תקציבית, לשום מקום.
ואשמח לקרוא פה תגובה של ההנהלה שאני טועה ובפועל המשקיעים מחויבים מדיי שנה לסכום שיתווסף לתקציב הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
הערה קטנה לגבי מה שכתבתי על המשרד - שלא ישתמע שאני מזלזל במה שיש לנו. אנחנו מקבלים משרד בחינם מאוהד הקבוצה, ויש לנו את יואב רותם שעובד קשה מאד. מלוא ההערכה אליהם. אבל להרצליה יש משרד יותר גדול, עם כמה עובדים בשכר, שהם מקבלים לדעתי מהעירייה כחלק מהעמותה העירונית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 13:56 
בוקר טוב אליהו. את זה אמרתי לפני שאישרו את תיקון התקנון אבל כולם התעלמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 14:50 
bergkamp כתב:
זה כבר ידוע שאנחנו בונים קבוצה באותו תקציב? לי זכור ששמעתי דבר אחר. הרי בשביל מה מכרו אחוזים מהקבוצה לאנשים פרטיים, אם לא כדי להגדיל את התקציב?!
150 אלף יורו זה הרבה כסף, אבל אם אפשר להשאיר אותו ב-130-140 בתור הזר היקר ביותר שלך, זה לא נשמע לי מופרך. אתה רוצה לומר לי שהרצליה יכולה להנחית שניים כאלה בתחילת עונה, סטייל ג'ומיין ג'ומס ורומל בק, ואנחנו עם תקציב שאמור וחייב לגדול בעונה הבאה לא יכולים להחתים אחד כזה? זה לא רציני.

אתם חיים במספרים לא הגיוניים. הפועל לא תשלם 130 אלף יורו לשחקן וגם לא 100. שחקנים טובים לא מוותרים על כסף כדי לבוא להפועל ואנחנו לא כאלה שוס אטרקטיבי כמו שנראה לכם. זה פשוט לא עומד במבחן המציאות.
אי אפשר לבנות קבוצה בחוק רוסי בלי עוד גראד ישראלי במקום בר.
מציע שתקיימו את הדיון הזה אחרי שנקיים את הדיון באסיפה ובו יוצגו הדוחות המספריים לגבי העונה ואז תכנסו קצת לפרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
לכל מי שדיבר על הערך המוסף של הפועל - לאנתוני גודס יש היום יומולדת.
תשתמשו עם זה בתבונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
bergkamp כתב:

אתם חיים במספרים לא הגיוניים. הפועל לא תשלם 130 אלף יורו לשחקן וגם לא 100. שחקנים טובים לא מוותרים על כסף כדי לבוא להפועל ואנחנו לא כאלה שוס אטרקטיבי כמו שנראה לכם. זה פשוט לא עומד במבחן המציאות.
אי אפשר לבנות קבוצה בחוק רוסי בלי עוד גראד ישראלי במקום בר.
מציע שתקיימו את הדיון הזה אחרי שנקיים את הדיון באסיפה ובו יוצגו הדוחות המספריים לגבי העונה ואז תכנסו קצת לפרופורציות.

מתי זה המועד של האסיפה הזאת באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 10:50 
אילת מעוניינת באבירם זליקוביץ', אבל מסתבר שלנו יש את האופציה עליו.
בגלל החוק הרוסי, אם אין לנו אופציה ישראלית יותר טובה ומבחינה כלכלית זה לא מעמסה - נראה לי שכדאי שיהיה אצלנו.
הבעיה שנראה לי שארז לא מחזיק ממנו.

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2653737

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 11:05 
ranjef כתב:
אילת מעוניינת באבירם זליקוביץ', אבל מסתבר שלנו יש את האופציה עליו.
בגלל החוק הרוסי, אם אין לנו אופציה ישראלית יותר טובה ומבחינה כלכלית זה לא מעמסה - נראה לי שכדאי שיהיה אצלנו.
הבעיה שנראה לי שארז לא מחזיק ממנו.

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2653737

דווקא ארז מאוד מחזיק ממנו והוא אפילו אמר שלמרות האופי הבעייתי (מאוד) הוא לא סוגר את הדלת בפניו.
הבעיה היא שהוא משחק בעמדה היחידה שאנחנו סגורים בה. ושהוא אידיוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
מלפפון לא לגמרי קשור, אבל לפי וייסברג מישראל היום גילי מוסינזון הולך להיות מאמן ילדים אצלנו במחלקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 11:37 
למה סגורים?
הוא יכול להיות מחליף למתן לכמה דקות, וגם מחליף ל-2.
שזה בסדר גמור בשבילו, לעלות מליגה שנייה לזה. לא נראה לי שיש קבוצה בליגת על שהוא יפתח בה בחמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 16:09 
הבעיה של אבירם שהוא דורש להיות שחקן חמישיה, ושהקבוצה תבנה סביבו. לפחות ככה הבנתי מדבריו של ארז.
הוא צריך להבין שהוא מגיע פעם ראשונה לליגת העל הוא יכול להיות מחליף ראשון / שני לעמדות הגארד ובמיוחד
בליגה עם חוק רוסי הוא יקבל הרבה דקות.
זה יותר תלוי בהחלטה שלו להבין את מקומו מאשר באי רצון של גורמים במועדון להחזירו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1575 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: