SHIMON כתב:
הפועל כתב:
בבני הרצליה הזרים עשו לו סבוטאז'
בהפועל אייברי גם ממה שזכור לי די זרק זין על הכל והעכיר אתהאוירה
והפועל ירושלים בעונה של אוסטין הייתה אסון חברתי (בין השאר הודות לאוסטין) שארז לא הצליח להתמודד איתו
הפועל,
מה זה מוכיח מה שכתבת. אנו דנים בשאלה אם הוא התמודד מול טאלנטים ונתתי דוגמאות. העובדה שאייברי זרק זין בסוף העונה היא משהו שקורה בקבוצות. אנדרסון זרק זין ממה שפורסם כמעט בכל העונה אצל המחלה שפיני גרשון אימן אותם, אז זה מכיח משהו לגבי גרשון וההתנהלות מול טאלאנטים?! אז אוסטין היה טראבל מייקר בחדר ההלבשה בירושלים נו ואז?
הטענה הבסיסית של דובראש היתה שהוא לא יודע להתמודד עימם וניסיתי להבהיר שהוא התמודד, הגם שהיו שחקנים שלא ממש אהבו אותו. בכנות, אתה מכיר קבוצה שכל השחקנים "מתים" על המאמן?!
זה מוכיח שבחלק גדול מאד מהקריירה שלו ארז לא ידע איך להסתדר עם שחקנים שלו ולבנות קבוצות מגובשות חברתית, שככל שהתקדמה העונה המתחים צפו החוצה ופגעו גם מקצועית, והוא לא ידע איך להתמודד עם זה.
אני לא מכיר הרבה קבוצות שעל השחקנים מתים על המאמן. אני כן יודע, שלארז יש תכונה שהוא מתעלם לפעמים מעניין האופי אצל שחקנים ושופט לפי היכולת המקצועית שלהם נטו, וזה פגע בקבוצות שלו לא מעט בעבר. וכמו שהראיתי לעיל, היו לא כמה וכמה פעמים שהוא לא התמודד עם "טאלנטים".
ממה שקוראים מהראיונות של טוהר, די עבר חתול שחור בינו לבין ארז. והחתול השחור הזה התחיל אם אני מבין נכון במקור מחוסר הערכה של ארז ליכולת המקצועית של טוהר (והתגובה המשתלחת הלא חכמה של טוהר שהמשיכה את זה). מעבר לכך שאני לא מסכים איתו לגבי זה, אני חושב שהוא לא מתייחס בכלל לאופי שלו ולמחוייבות שלו. ולאור רקורד העבר כאמור של ארז, זה לא מפתיע כ"כ.
וחבל.