תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 20:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 246 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השלכת מצתים, כפכפים ושאר ירקות
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 11:28 
yos כתב:
ההנהלה צריכה לצאת באופן חד, ולא משתמע לשני פנים, נגד התופעה הזאת, כולל לקרוא למשטרה ולשלטונות החוק לעצור ולטפל במשליכי המצתים.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

אחרת אין למועדון הזה זכות קיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 12:06 
ההנהלה צריכה להפסיק את ההתקשרות עם החברת אבטחה פשוט כי היא חברה גרועה שנכשלה כישלון חרוץ בתפקידה אתמול בלשמור על האוהדים ועל הסדר והמאבטחים שלה לא מספיק טובים ומקצועיים בלשמור על הסדר.
כמה אירועים כאלה קורים באנגליה בשנה? והרי הייתה באנגליה אלימות מטורפת.
ועדיין אם בן אדם עישן ביציע ובאו לעצור אותו זה תקין לגמרי יכלו לעשות את זה אחרת אבל אותו אוהד עבר על החוק. המכות לא התחילו בתוך היציע אלא במדרות של שער 1 ליד המזנון.
דיברו פה על התפרעויות בשטחים בתור לוחם שעשה שישה קווים בשטחים התאמנו הרבה לקראת עלייה לכל קו שם הסדרנים המצ׳וקמקים האלה מלמדים אותם במשך 4 שעות איך להיות סדרנים באירועי ספורט ההכשרה שלהם פשוט לא מתאימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
red_man כתב:

ועדיין אם בן אדם עישן ביציע ובאו לעצור אותו זה תקין לגמרי יכלו לעשות את זה אחרת אבל אותו אוהד עבר על החוק.

בשולי העניין מה שנקרא. נראה לך לגטימי לבוא לעצור אדם על עישון?!?
אלא אם הוא עישן אורניום מועשר, אין שום סיבה לנסות לעצור אותו ולפעיל כוח, בטח בסביבה רגישה כמו יציע אוהדים. אפשר היה בקלות לצלם אותו ולחכות לו בסיום המשחק מחוץ לשער לצורך הגשת קנס.
על מה ולמה להפעיל כוח בלתי סביר כדי לעצור אדם עם ג'וינט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 12:37 
השאלה מבחינתי היא בכלל לא מי אשם בגז המדמיע וברור שאין לזה שום הצדקה. אבל השאלה היא גם מה הקהל שלנו עושה כדי שיהיה פחות מסוכן ביציע - והתשובה היא שכלום. אז אולי אנחנו נורא צודקים וצדיקים, אבל העובדות הן שאני חושש לבטחון הילדים שלי, בין היתר בגלל שיש בקהל שלנו לא מעט אנשים שזה מעניין אותם כקליפת השום. אז הם ילכו מכות עם מאבטחים כדי לצאת לעשן במושבה, או יקללו את האם אמא של המאבטחים, או את פניני, או את השד יודע מי, וישרף העולם.

זה שכוחות האבטחה הם רשלנים ועלובים, זה בכלל לא במחלוקת, אבל האוהדים שלנו מזינים את המדורה המסוכנת הזו בלי הפסקה. בקללות, בהשלכת חפצים, בריבים בלתי פוסקים עם המאבטחים. הם גורם מלהיט ומתסיס שמגביר את הסיכון במגרשים, וזו עובדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 13:18 
בני12 כתב:
Noam כתב:
הדרך היחידה שלגרום לזה שאוהדים לא יצטרכו לפחד מלחטוף גז היא שהאבטחה והמשטרה יפסיקו לרסס גז.
זה עד כדי כך פשוט.

רק לפני שבוע עודדת אלימות כדי ליצור הרתעה.
כשהמאבטחים עושים את זה הם פתאום קלגסים.

אם כבר אתה משקר (שוב), יכולת לייחס לי פעולות חמורות יותר מעידוד אלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 13:23 
yos כתב:
אני מפריד בין הדברים:
גז מדמיע/פלפל - שימוש בגז מדמיע בתוך קהל של אזרחים היא מעשה שאסור שיקרה, ומאבטח שמפעיל גז הוא עבריין.
השלכת מצתים - תופעה שהולכת ורווחת בקהל של הפועל עוד מן העונה הקודמת. לא רק מצתים, אלא בכלל השלכת חפצים למגרש.
במשחק הכדורגל בנשר השבוע, היה גשם של מצתים שהושלכו על שחקני נשר, שהעזו לנצח את הפועל, ועוד לחגוג את האירוע.
גם במשחק בעפולה (נגד חדרה) שלשום, הושלכו חפצים למגרש.
אני חושב שהגיע הזמן שהנהלת המועדון תצא באופן ברור נגד התופעה הזאת.
קנס של 46 אלף ש"ח כבר קיבלנו, בקרוב עוד קנס ומשחק רדיוס של 100 ק"מ.
זה לא מספיק שהכרוז מחליט לעשות 'שביתת מחאה'.
ההנהלה צריכה לצאת באופן חד, ולא משתמע לשני פנים, נגד התופעה הזאת, כולל לקרוא למשטרה ולשלטונות החוק לעצור ולטפל במשליכי המצתים.

:ROSE:
אני אישית מתכוון לא להרפות מהלחץ על ההנהלה עד שתתקבל ההחלטה המתבקשת של סגירת יציע 2.
אי אפשר לשתוק יותר על ההתנהגות המכוערת הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
השאלה מבחינתי היא בכלל לא מי אשם בגז המדמיע וברור שאין לזה שום הצדקה. אבל השאלה היא גם מה הקהל שלנו עושה כדי שיהיה פחות מסוכן ביציע - והתשובה היא שכלום. אז אולי אנחנו נורא צודקים וצדיקים, אבל העובדות הן שאני חושש לבטחון הילדים שלי, בין היתר בגלל שיש בקהל שלנו לא מעט אנשים שזה מעניין אותם כקליפת השום. אז הם ילכו מכות עם מאבטחים כדי לצאת לעשן במושבה, או יקללו את האם אמא של המאבטחים, או את פניני, או את השד יודע מי, וישרף העולם.

זה שכוחות האבטחה הם רשלנים ועלובים, זה בכלל לא במחלוקת, אבל האוהדים שלנו מזינים את המדורה המסוכנת הזו בלי הפסקה. בקללות, בהשלכת חפצים, בריבים בלתי פוסקים עם המאבטחים. הם גורם מלהיט ומתסיס שמגביר את הסיכון במגרשים, וזו עובדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 13:44 
ב- 20 במרץ 2017, בשלהי העונה הקודמת פתחתי נושא חדש ("הקהל").

וכך כתבתי - "מצטער, נמאסו עלי ההתפרעויות, זריקת החפצים, העונשים, הקנסות והרדיוסים. לשירים, גם הקשים שבהם, ולקריאות נגד מזרחי מעולם לא התנגדתי ותמיד ראיתי אותם כלגיטימיים, אבל להתפרעויות ולזריקת חפצים, מצטער, לא מתאים. לעת הזו, זוהי השנה האחרונה שאני עושה "עמותה" ומנוי אלא אם כן יחול מהפך מוחלט בהתנהגות...".

לא עמדתי במילה וחידשתי הן את המנוי והן את חברותי בעמותה. היום אני מצטער על זה.

חבל שעשרות בודדות (ואולי אף פחות) של אנרכיסטים משיתים על כולנו נזק ותחושת מיאוס.

רק לידיעה, משמעות הקנס בסך 46,000 ₪ זה 115 חברי עמותה, משמעות הפעלת העונש על תנאי זה עוד 115 חברי עמותה, ומשמעות רדיוס בן 100 ק"מ - עשרות אלפי ₪. לא חבל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 13:48 
Noam כתב:
בני12 כתב:
Noam כתב:
הדרך היחידה שלגרום לזה שאוהדים לא יצטרכו לפחד מלחטוף גז היא שהאבטחה והמשטרה יפסיקו לרסס גז.
זה עד כדי כך פשוט.

אז אני אדייק.
hapoel15 עודד לאלימות ואתה חילקת להודעה שלו לבבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 13:52 
אבא של קידר כתב:
ב- 20 במרץ 2017, בשלהי העונה הקודמת פתחתי נושא חדש ("הקהל").

וכך כתבתי - "מצטער, נמאסו עלי ההתפרעויות, זריקת החפצים, העונשים, הקנסות והרדיוסים. לשירים, גם הקשים שבהם, ולקריאות נגד מזרחי מעולם לא התנגדתי ותמיד ראיתי אותם כלגיטימיים, אבל להתפרעויות ולזריקת חפצים, מצטער, לא מתאים. לעת הזו, זוהי השנה האחרונה שאני עושה "עמותה" ומנוי אלא אם כן יחול מהפך מוחלט בהתנהגות...".

לא עמדתי במילה וחידשתי הן את המנוי והן את חברותי בעמותה. היום אני מצטער על זה.

חבל שעשרות בודדות (ואולי אף פחות) של אנרכיסטים משיתים על כולנו נזק ותחושת מיאוס.

רק לידיעה, משמעות הקנס בסך 46,000 ₪ זה 115 חברי עמותה, משמעות הפעלת העונש על תנאי זה עוד 115 חברי עמותה, ומשמעות רדיוס בן 100 ק"מ - עשרות אלפי ₪. לא חבל?

לאוהד אמיתי לא חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
yos כתב:
אני מפריד בין הדברים:
גז מדמיע/פלפל - שימוש בגז מדמיע בתוך קהל של אזרחים היא מעשה שאסור שיקרה, ומאבטח שמפעיל גז הוא עבריין.
השלכת מצתים - תופעה שהולכת ורווחת בקהל של הפועל עוד מן העונה הקודמת. לא רק מצתים, אלא בכלל השלכת חפצים למגרש.
במשחק הכדורגל בנשר השבוע, היה גשם של מצתים שהושלכו על שחקני נשר, שהעזו לנצח את הפועל, ועוד לחגוג את האירוע.
גם במשחק בעפולה (נגד חדרה) שלשום, הושלכו חפצים למגרש.
אני חושב שהגיע הזמן שהנהלת המועדון תצא באופן ברור נגד התופעה הזאת.
קנס של 46 אלף ש"ח כבר קיבלנו, בקרוב עוד קנס ומשחק רדיוס של 100 ק"מ.
זה לא מספיק שהכרוז מחליט לעשות 'שביתת מחאה'.

:ROSE:
אני אישית מתכוון לא להרפות מהלחץ על ההנהלה עד שתתקבל ההחלטה המתבקשת של סגירת יציע 2.
אי אפשר לשתוק יותר על ההתנהגות המכוערת הזאת.

אני מתנגד לעונשים קולקטיביים. לא ליציע 1 ולא ליציע 2.
אין שום היגיון בכך שאיזה דביל ישליך חפצים מסוכנים למגרש, ואלפי אנשים יקבלו על כך עונש.
שיידע כל אוהד אדום כי אם ישליך דברים למגרש - ייעצר, יוענש ויורחק מהמגרשים. נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 14:11 
סומך כתב:
red_man כתב:

ועדיין אם בן אדם עישן ביציע ובאו לעצור אותו זה תקין לגמרי יכלו לעשות את זה אחרת אבל אותו אוהד עבר על החוק.

בשולי העניין מה שנקרא. נראה לך לגטימי לבוא לעצור אדם על עישון?!?
אלא אם הוא עישן אורניום מועשר, אין שום סיבה לנסות לעצור אותו ולפעיל כוח, בטח בסביבה רגישה כמו יציע אוהדים. אפשר היה בקלות לצלם אותו ולחכות לו בסיום המשחק מחוץ לשער לצורך הגשת קנס.
על מה ולמה להפעיל כוח בלתי סביר כדי לעצור אדם עם ג'וינט?

אסור לעשן באולם בכלל. שנה שעברה ראיתי סדרנים מוציאים בכח במשחק גביע מול ירושלים אבא עם הבן שלו שני מאבטחים תפסו את האבא ופשוט פוצצו אותו והוציאו החוצה אף אחד לא אמר מילה על האלימות של המאבטחים ואפילו הצדיקו אותם הם אוהדי ירושלים והם קנו כרטיס ליציע של הפועל כל זה מול ילד קטן בוכה. זה לא חוקי לעשן ביציעים כלום ולסדרנים יש את הסמכות להוציא אוהדים החוצה. כן הסדרנים רשלנים וגרועים בטירוף הם ממש לא מקצועיים אבל כמו שאמרו פה מה אנחנו כקהל עשה כדי שהאווירה תהיה פחות אלימה ויותר בטוחה? כלום.
שום דבר לא יכול להצדיק את ההתנהגות של המאבטחים אבל גם כלום לא יכול להצדיק את ההתנהגות של הקהל. קצת חשבון נפש לא הרג אף אחד לחשוב רגע על מה הוא לא עשה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 14:27 
בני12 כתב:
Noam כתב:
בני12 כתב:
Noam כתב:
זה עד כדי כך פשוט.

אז אני אדייק.

אני שמח שחזרת בך.
סיכוי לא רע שאתה עדיין משקר, אבל זה כבר לא רלוונטי אליי יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 14:39 
הוארך מעצר שניים מהחשודים באלימות נגד מאבטחים במשחק כדורסל בת"א

בית משפט השלום בתל אביב האריך ביומיים את מעצרם של שני הצעירים, בן 21 מאזור ובן 28 מראשון לציון, שנעצרו בחשד שהיו מעורבים בוויכוח אלים עם המאבטחים אתמול במהלך משחק כדורסל בדרייב אין בתל אביב. הנער בן ה-17 תושב תל אביב שוחרר בתנאים מגבילים ובהם הרחקה ממגרשי הספורט עד סוף 2018.

העצור בן ה-28 חשוד כי תקף מאבטחת מחוץ להיכל וזרק עליה בקבוק זכוכית שפגע בפניה וגרם לה שבר בלסת.

ynet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 14:41 
ההנהלה כבר יצאה נגד התנהגות המאבטחים, אבל זו לא ההנהלה עצמה ששוכרת את שירותי חברת האבטחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 14:48 
Noam כתב:
בני12 כתב:
Noam כתב:
בני12 כתב:
Noam כתב:
זה עד כדי כך פשוט.

אז אני אדייק.

אני שמח שחזרת בך.
סיכוי לא רע שאתה עדיין משקר, אבל זה כבר לא רלוונטי אליי יותר.

לא חזרתי בי.
מבחינתי עודדת לאלימות בדיוק כמו hapoel15

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 16:02 
'מבחינתך' אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה, מדינה חופשית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 16:03 
לשים רשת
לגנות את התופעה ולהמשיך הלאה
תמיד יהיה את אותו טיפש שיזרוק משהו וכשמדובר בקהל של הפועל יש יותר מאחד כזה
אי אפשר לחפש בין אלפי אנשים את אותו אחד שזרק מצת
כן אפשר לשים רשת
מקובל בכל העולם לצערנו נצטרך את זה גם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 16:05 
zapta כתב:
לשים רשת
לגנות את התופעה ולהמשיך הלאה
תמיד יהיה את אותו טיפש שיזרוק משהו וכשמדובר בקהל של הפועל יש יותר מאחד כזה
אי אפשר לחפש בין אלפי אנשים את אותו אחד שזרק מצת
כן אפשר לשים רשת
מקובל בכל העולם לצערנו נצטרך את זה גם

:ROSE: :ROSE: :ROSE:
לשים רשת סביב יציע 2, ולהפעיל את כל הלחץ האפשרי על ההנהלה שתעשה כן במהירות המרבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 16:11 
תגיד, חוץ מציניות וזלזול בכל מי שחושב אחרת יש לך עוד משהו בארסנל? כי תכל'ס אתה לא ממש שנון. סתם מטרחן למוות. חכמה די קטנה להיות זה שעסוק בלעקוץ את כולם מהצד בלי שום תרומה אמיתית לדיון או אמירה משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 16:12 
נועם שחם כתב:
תגיד, חוץ מציניות וזלזול בכל מי שחושב אחרת יש לך עוד משהו בארסנל? כי תכל'ס אתה לא ממש שנון. סתם מטרחן למוות. חכמה די קטנה להיות זה שעסוק בלעקוץ את כולם מהצד בלי שום תרומה אמיתית לדיון או אמירה משמעותית.

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: השלכת מצתים, כפכפים ושאר ירקות
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
נעם, באמת שבדרך כלל אתה דווקא מרענן, אבל פה אתה סתם יוצא מעפאן. גם צפוי וגם טרחן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 16:16 
ואם נהיה רגע רציניים, אז כמובן שכן.
יש לי המון מה לומר ואני גם אומר, אני רק בד"כ משתדל לומר את הדברים בצורה ראויה ובפורומים המתאימים. אתם יכולים לראות אפילו באשכול הזה הבלחות של אותה צורה ראויה, כשאני חושב שיש משהו שראוי להגיב לו. כשרמת הדיון היא "מה שהולך ביציע שמאחרי הסל זו אחת התופעות הכי מגעילות שיש בספורט הישראלי כיום", אז אני מנסה להתאים את עצמי אליה.
ומעבר לזה, ההנהלה שלנו מורכבת מאנשים בשר ודם וכשיש לי בעיות אני ניגש אליהם, מדבר ומנסה לפתור אותן. עד היום אנחנו ב100% שיתוף פעולה וב100% הצלחה בקטע הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 16:30 
יכול להיות שבמקומות אחרים יש לך הרבה מה לומר, פה אתה מתעסק בעיקר בהטרלות. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 17:20 
הלוואי הלוואי הלוואי שהבעיה עם הקהל שלנו הייתה זריקת מצתים (תופעה מכוערת ומטומטמת בפני עצמה).
יש כמות לא קטנה של אנשים שבאים למשחקים בשביל ללכת מכות, שחושבים שזה סבבה לזרוק פחים, בקבוקים ומה שבא ליד על מאבטחים, שכשהכרוז קורא להם להפסיק לזרוק חפצים אז הם עושים לו זין ותנועות של "חכה חכה".
בעיקר בעיקר מדובר בחבורה של טרוריסטים שלקחו את כולנו בתור בני ערובה. הגיע הזמן שההנהלה תבין שאם היא לא נלחמת בזה, היא בפירוש חלק מהבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה.
לא חלק ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 18:00 
ברור שהיא הבעיה. רמי כהן והגישה שלו מאז ומעולם היא 'להידבר'. הרי איך קבוצה של אוהדים תצא נגד בשר מבשרם? ומאחר ואין דרישה אמיתית מהיציעים האחרים להיכנס באוסף המבחיל הזה, הוא גם לא יידרש לזה. אולי רדיוסים יעשו את העבודה, אני בספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 20:25 
אם לשפוט לפי הסרטונים שרצים בפייסבוק, זה נראה כמו אוהדי בית"ר באדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: השלכת מצתים, כפכפים ושאר ירקות
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 20:40 
העובדה שמדובר בסדרנים טיפשים לא מורידה מהעובדה שצריך לטפל בכל אחד מהאוהדים שמזיק לקבוצה.
מ**י בכדורגל תובעים את האוהדים על הנזקים שהם גורמים לקבוצה ושוללים מנויים גם על ספסרות.
אצלנו, זה פשוט נקרא ״מלשינים״ ולא חס וחלילה רצון לנקות את הרע מהקהל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2017, 06:19 
מאוד פשוט: הנהלת הפועל תל אביב צריכה להחליט עוד היום במי היא בוחרת: ב2000 אוהדים קבועים שמגיעים לכל משחק ומתנהגים למופת, או ב-50 חוליגנים שהורסים את המועדון הזה עד היסוד. והיא צריכה להחליט השבוע. אם היא בוחרת בקהל הרחב - שתגיש עוד היום תלונות במשטרה נגד החוליגנים, תדרוש צווי הרחקה ותגיש תביעות אישיות נגד אוהדים. יש לה גיבוי מלא מהקהל.
אם היא בוחרת בחוליגנים. שיהיה לה בהצלחה עם זה. אבל בשלב ראשון, במידה ויוטל רדיוס, חובה עליה להחזיר לכל בעל מנוי 40 שקלים עבור משחק הרדיוס, כלומר כ-80 אלף שקלים באופן מיידי. והיא צריכה להבין שחלקים מהקהל הרחב יסיקו את המסקנות שלהם.
זהו, עכשיו הגיע הזמן להחליט. לא עוד פלפולים ודיבורים ושכנועים. לקבל החלטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 246 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: