תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אברהמי
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 19:37 
bergkamp כתב:
יובל כתב:

*רמי הדר המאמן היחיד בליגה שבאמת החזקתי ממנו מאמן מצוין והוא עשה עבודה אדירה בחיפה, ומאוד רציתי שהוא יבוא להפועל. הוא העדיף ללכת להיות עוזר מאמן במכבי. מן הסתם רמי כהן לא יגיד שהחתמנו את אברהמי בתור ברירת מחדל כי רמי הדר לא היה זמין. מביך שצריך להסביר את זה.

חייב לסיים כבר את החזרה הזו על עובדה לא נכונה.
רמי הדר העדיף לאמן בהפועל מאשר להיות עוזר מאמן במכבי. הוא היה מוכן לעשות זאת בשכר נמוך משמעותית ממה שהוצע לו במכבי, אבל רמי כהן היה נעול על שרון אברהמי גם כשנפגש עם רמי הדר. עכשיו תמשיכו.

רמי הדר לא הלך להיות עוזר מאמן במכבי.
רמי הדר הלך להיות מאמן ראשי במכבי.
זה פשוט קרה חודשיים מוקדם ממה שהוא חשב שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
בד"כ אני מבקר אותו, הפעם אני יכול לבוא בטענות אך ורק לגארדים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
ItaiH6 כתב:
ranjef כתב:
עוד החלטה של הגאון - לפתוח רבע רביעי עם האוול ו-4 עבירות. במקום לסחוב כמה דקות (איידן?) ואז להעלות אותו לסוף. מה חשבת? שכמה זמן יעבור עד שידביקו לו את החמישית? הכי עצוב, האוול עשה את החמישית, (וככה נגמרו הסיכויים שעוד היו), ונשאר על המגרש לקליעות עונשין. לא היה לו מושג שיש לו 5 עבירות.
השחקן המחליף אמר לו שמע אתה ב-5 עבירות. אימון לתפארת.

לא שאני חושב ששרון ניהל את המשחק אתמול בצורה טובה (או סבירה) אבל אין ספק שהוא האשם הבלעדי בזה שהאוול מספיק מטומטם בשביל לא לשים לב שיש לו 5 פאולים אחרי שהכרוז אומר את זה, זה מופיע על הלוח וכבר מוכרז חילוף.
אכן אג'נדה לתפארת.

שחקן לא אמור להקשיב לכרוז, בטח לא במשחק דרבי בית, שגם אם רוצים קשה לשמוע אותו. יש מיליון גורמים משפיעים במהלך משחק כזה, והרבה שחקנים לא יודעים כמה עבירות יש להם ושואלים את הספסל.
בשביל זה יש מאמן ועוזר מאמן, שצריכים לצעוק לו את זה 400 פעם. היה סוף רבע, היה זמן לדבר, אבל למה להגיד לו?
אז שרון מעלה אותו, ואחרי דקה הוא יוצא.
לפי העבירה ולפי זה שהוא נשאר על המגרש עד שאמרו לו לצאת, אני בטוח במיליון אחוז שהוא לא ידע שיש לו 4 פאולים. מיליון אחוז.

דווקא לפי זה שבשתי ההתקפות שלפני הוא אפילו לא הרים ידיים מול שחקנים שחדרו מולו לסל הוא ידע טוב מאוד כמה פאולים יש לו.
יש מספיק דברים שאפשר בצדק לבקר את שרון עליהם אתמול.
לא צריך לעוות את המציאות בשביל זה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2016, 10:00 
דובראש כתב:
ארז הוא איש כדורסל גדול מאמן טוב הוא לא.
כל הידענים למינהם העריצו אותו ואת הכדורסל שלו אבל הכדורסל שלו לא הביא נצחונות.אברהמי בינתיים מביא ניצחונות.
מישהו מוכן להשוות את אחוזי ההצלחה של המאמנים שלנו בליגת העל ולראות למי יש את אחוזי ההצלחה הטובים ביותר(אני לא בטוח שזה אברהמי אבל כל תוצאה לא תפתיע אותי)

נכון. לא הביא שום ניצחונות. אברהמי ניצח יותר ממנו. בטח. תמשיך תמשיך. אברהמי גם קיבל תקציב יותר קטן ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2016, 14:39 
דובראש כתב:
כל הידענים למינהם העריצו אותו ואת הכדורסל שלו אבל הכדורסל שלו לא הביא נצחונות.אברהמי בינתיים מביא ניצחונות.
מישהו מוכן להשוות את אחוזי ההצלחה של המאמנים שלנו בליגת העל ולראות למי יש את אחוזי ההצלחה הטובים ביותר(אני לא בטוח שזה אברהמי אבל כל תוצאה לא תפתיע אותי)

סתם לשם השוואה:
אברהמי עד כה: 18 ניצחונות, 21 הפסדים
קטש בהפועל: 19 ניצחונות, 23 הפסדים.

לא הייתי אומר שמדובר בהבדלים תהומיים במאזנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2016, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
המאזן של ארז בליגה הסדירה בשתי עונות בליגת העל הוא 28 נצחונות ו 27 הפסדים (שלילי 13-14 בעונה הראשונה וחיובי 15-13 בשניה)
http://basket.co.il/history.asp?cYear=2013
http://basket.co.il/history.asp?cYear=2014

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2016, 15:13 
its-sick כתב:
המאזן של ארז בליגה הסדירה בשתי עונות בליגת העל הוא 28 נצחונות ו 27 הפסדים (שלילי 13-14 בעונה הראשונה וחיובי 15-13 בשניה)
http://basket.co.il/history.asp?cYear=2013
http://basket.co.il/history.asp?cYear=2014

המאזנים שלי כוללים פלייאוף וגביע.
אבל צריך לציין שבעונה השניה של ארז בליגת העל לא היה סיבוב שלישי, אלא פלייאוף עליון שבו הוא שיחק עוד 5 משחקים נגד הקבוצות הטובות, מכבי, ירושלים ומכבי חיפה (והפסיד חמישה) כך שהמאזן משקר. אחרי 22 משחקים היה להפועל מאזן טוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2016, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
דובראש כתב:

נכון. לא הביא שום ניצחונות. אברהמי ניצח יותר ממנו. בטח. תמשיך תמשיך. אברהמי גם קיבל תקציב יותר קטן ממנו.

לפי הנתונים המפתיעים פה אין הבדלים תהומיים באחוזי ההצלחה של שלושת המאמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2016, 16:58 
דובראש כתב:
רדנקו כתב:
דובראש כתב:

לפי הנתונים המפתיעים פה אין הבדלים תהומיים באחוזי ההצלחה של שלושת המאמנים.

אתה לא יכול להשוות את התקציבים שהיו בהפועל בשנתיים הראשונות של ארז בליגת העל, לעומת השנתיים עם קטש/אברהמי. והעונה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2016, 17:11 
פרוויס,
למה אתה אף פעם לא עונה למה ששואלים אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2016, 17:12 
segev כתב:
פרוויס,

סליחה.
מה שאלת? (כנראה פספסתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2016, 19:25 
לקחת את על מה שהפועל מציגה עד עכשיו ולהפיל את זה על רביב שנפצע זו התנתקות מהמציאות.
ההגנה של הפועל נראית הכי רע בליגה, רחוקה שנות אור מקבוצה שרוצה להגיע לפיינל פור כפי שטוענים, קבוצה ששואפת לפיינל פור לא יכולה להיבנות סביב שחקן אחד בלבד, אנחנו לא שומרים כקבוצה בלי קשר לשחקן כזה או אחר וזה רק על אברהמי.

* הפועל סופגת הכי הרבה נקודות בליגה עד עכשיו (מבוא ל89).
* הפועל לא הובילה ב-2 משחקים האחרונים.
* הדובדבן שבקצפת- הפועל לא הובילה מתחילת העונה מעל 6 נקודות הפרש.

כל הנקודות האלה באות רק מהסיבה שאנחנו לא יכולים לספק סטופים בתדירות גבוהה ואי אפשר להפיל את זה על רביב שלא נמצא.
כל העמידה שלנו לא נכונה, העזרות באות לא נכון, כל פיק אנד רול מולנו נחתך בקלות, הירידה להגנה על הפנים (אילת עשו עלינו איזה 40 נק בצבע, מכבי הגיעו 3 פעמים לקרש סל רק בגלל ירידה להגנה, עשרות זריקות פנויות של שחקנים עם קליעה טובה כולל פניני שברור לכולם שהוא תמיד חם עלינו לתת לו 3-4 מבטים שהוא לא מקבל בחימום).
בכל זה רביב אשם?

אחת הסיבות, יותר נכון הסיבה המרכזית שהשאירו אותו היא בגלל הסדרה מול ירושלים (חלק יגידו שנייט אחראי לה אני בוחר לתת לשרון קרדיט) שבה הקבוצה הציגה הגנה ראויה, כרגע זה ממש לא קרוב ללהזכיר את אותה ההגנה.
כי כרגע זה נראה רע, הפועל לא יכולה לספוג כל משחק 90 נקודות וזו הנקודה שצורמת לי.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2016, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
כי כרגע יש לך שני "שומרים" בחוץ כמו בלאט ומה שמו אז לא משנה מה תעשה (חוץ מלהעיף לכל הרוחות את ההוא ולהביא במקומו מישהו שירצה לשחק כדורסל) עדיין הגנה לא תהיה לך.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2016, 23:58 
כן אתה יכול לקרוא לו ההוא, אבל אפשר גם להגיד שאדריאן לא שמר מעולם כמו שהוא שומר כאן (ולא שאני מצדיק).
אני לא מרוצה ממנו עד עכשיו אבל צריך לתת לו עוד זמן ולהבין מה קורה איתו, כשיהפוך לישראלי ויתחיל להישפט כישראלי ויהיה עוד זר אז אולי נדע להכיל אותו ואני באמת מקווה לשינוי בגישה כי אנחנו חייבים אותו טוב.

חזרה להגנה המהממת שלנו, הנה כמה מהנתונים:

- 4 משחקים ראשונים של 16/17 - 88.75 נקודות
- 5 משחקי אימון של 16/17 - 88 נקודות
- 5 משחקים בסדרה מול ירושלים 15/16- 88 נקודות
- 11 משחקים סיבוב 3 ב 15/16- 90 עגול (וזה כולל 116 מעליב ביותר בדרבי).

מכאן משתמע שהפועל תל אביב, כבר למעלה מחצי שנה לא חושבת בכלל על לשמור, אלו מספרים שלא יכולים להתקיים אצל קבוצה ששואפת לעשות משהו רציני בעונה. ורוב האשמה היא על שרון.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2016, 09:24 
בוריס כתב:
כן אתה יכול לקרוא לו ההוא, אבל אפשר גם להגיד שאדריאן לא שמר מעולם כמו שהוא שומר כאן (ולא שאני מצדיק).
אני לא מרוצה ממנו עד עכשיו אבל צריך לתת לו עוד זמן ולהבין מה קורה איתו, כשיהפוך לישראלי ויתחיל להישפט כישראלי ויהיה עוד זר אז אולי נדע להכיל אותו ואני באמת מקווה לשינוי בגישה כי אנחנו חייבים אותו טוב.

חזרה להגנה המהממת שלנו, הנה כמה מהנתונים:

- 4 משחקים ראשונים של 16/17 - 88.75 נקודות
- 5 משחקי אימון של 16/17 - 88 נקודות
- 5 משחקים בסדרה מול ירושלים 15/16- 88 נקודות
- 11 משחקים סיבוב 3 ב 15/16- 90 עגול (וזה כולל 116 מעליב ביותר בדרבי).

מכאן משתמע שהפועל תל אביב, כבר למעלה מחצי שנה לא חושבת בכלל על לשמור, אלו מספרים שלא יכולים להתקיים אצל קבוצה ששואפת לעשות משהו רציני בעונה. ורוב האשמה היא על שרון.

לא רוב האשמה, כל האשמה.
נתת פה כמות משחקים הזויה שהקבוצה לא שומרת.
אז במקום להסיק מסקנות ולהבין מה לא עובד ואיך לשנות, נמשיך להשלות את עצמנו שהכל בסדר כי אנחנו קולעים כמות גבוהה של נקודות ומול ירושלים היינו ממש קרובים.
שרון נכשל בלהעביר לשחקנים את ההוראות הגנה שלו ורואים שאין להם מושג מה לעשות מול הקבוצה היריבה.
אנחנו לא מייצרים סטופים הגנתיים ואם במקרה יש יום לא משהו בהתקפה אז הלך המשחק.
אבל הוא מתגלח עלינו ומשתפר ממשחק למשחק ( :LOL2: ) ו"יודע איך להתמודד עם כוכבים". איזה קשקוש. אסור היה להמשיך איתו וכל משחק שעובר רואים את מה שהיה ברור לכולם במשך כל העונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2016, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
מהנתונים המעניינים האלה מתברר גם שספגנו אותו מספר נקודות עם "אדון ההגנה" עופר רון ובלעדיו, ככה שאו שמשהו לא בסדר בנתונים או שמשהו לא בסדר בסגידה לעבודה על ההגנה של עופר רון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2016, 15:24 
purvis short כתב:
segev כתב:
פרוויס,

סליחה.
מה שאלת? (כנראה פספסתי)

אם אתה תשלם על הרכז שאתה כל כך לחוץ להביא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2016, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
ברצינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2016, 15:59 
segev כתב:
purvis short כתב:
segev כתב:
פרוויס,

סליחה.
מה שאלת? (כנראה פספסתי)

אם אתה תשלם על הרכז שאתה כל כך לחוץ להביא

ברגע שהחתימו שני שחקנים עם פוטנציאל התאזרחות, היה ברור שיוחתם זר נוסף, ותקציב הקבוצה מאפשר זאת במידת הצורך. השאלה הינה רק העיתוי, ככל שההחתה רחוקה יותר העלות זולה.
לצערינו, בניית הקבוצה עם גארד זר שגם לא מוביל כדור, הפציעה של רביב, והיכולת המבישה של בנקס, מחייבת אותך לבצע את החתמת הזר הנוסף מוקדם מהרצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2016, 10:39 
כל כך הרבה מלל על אברהמי ולא ראיתי עדיין שם אחד בתור מחליף ראוי.

מחכה לראשון שלא רק יקפוץ עם "צריך להחליף" אלא גם יגיד מי התחליף שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2016, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
יש הרבה מלל על אברהמי, כי כנראה (וזה לא רע כשלעצמו) לוקח להנהלה ולאוהדים של הפועל הרבה זמן להחליט שהמאמן לא מתאים ונגמר הקרדיט.
מי יכול להתאים? פרנקו לטעמי, גם גרינברג עובד בקבוצה נידחת ואפשר אולי לשכנע אותו לחזור לציביליזציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 15:42 
כמה היום צריך שנקבל מהרצליה כדי שהוא יכנע הכלב הזה?
אולי אם נספוג 130 הוא יודה שהוא נוסע עם רשיון B על אוטובוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 15:54 
hapoel15 כתב:

איכס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
זלוטי כתב:
hapoel15 כתב:

איכס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
רק מאמן שבטוח בעצמו ובמעמדו היה משתף את צוף בן משה לכל-כך הרבה דקות ואת תמיר("בחיים לא יהיה שחקן ליגת על") בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
לצערנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
לצערנו.

דבר בשם עצמך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 21:11 
עומרי קנדה כתב:
רק מאמן שבטוח בעצמו ובמעמדו היה משתף את צוף בן משה לכל-כך הרבה דקות ואת תמיר("בחיים לא יהיה שחקן ליגת על") בלאט.

צוף בדקות על המגרש לקח את ההזדמנות בשתי ידיים. לא ברור למה להמשיך לתת קרדיט לבנקס אחרי זה.
החלטה קלה למאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2016, 21:14 
Noam כתב:
שרון :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: