תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 19:32 
הלוואי נצליח לשים את ידנו על עוז בלייזר כמחליף לשולדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 19:41 
רדנקו כתב:
באמת יופי של ראיון של רמי. אבל אם רמי חושב שהבעיה שלנו השנה היתה חוסר במנהיגות וקטש מאמן מצוין אז אנחנו בדרך לעונה יותר גרועה מזו הנוכחית. וכל אלה שחושבים שצריך מחליף לשלף כי הוא היה סמכות מקצועית לא יודעים על מה הם מדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 11:01 
סקוט חייב להשאר כ3. אם בונים את הקבוצה עם רכז זר נורמלי, רביב ב2 וסקוט ב3 אפשר לומר שיהיה לנו אחלה קו אחורי. זה לא שסקוט לא מתאים ליד רביב,
פשוט רביב לא צריך לשחק רכז. סקוט הוא אחלה 3 לליגה שלנו והמשחקים הכי טובים שלו גם הגנתית וגם התקפית היו כשהוא שיחק 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 11:11 
hapoel15 כתב:
סקוט חייב להשאר כ3. אם בונים את הקבוצה עם רכז זר נורמלי, רביב ב2 וסקוט ב3 אפשר לומר שיהיה לנו אחלה קו אחורי. זה לא שסקוט לא מתאים ליד רביב,
פשוט רביב לא צריך לשחק רכז. סקוט הוא אחלה 3 לליגה שלנו והמשחקים הכי טובים שלו גם הגנתית וגם התקפית היו כשהוא שיחק 3.

מסכים. כל נושא ההתאמה של סקוט ליד רביב בכלל לא רלוונטי אם סקוט 3. לדעתי חייב להשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 11:49 
עוד משהו שחשוב לעונה הבאה-
משחק מעל הטבעת. בלי לבדוק בכלל אני בטוח שהפועל שמה הכי פחות דאנקים העונה בליגה.( מקום שלישי בהפועל בדאנקים זה יונתן עם 0.1 למשחק, כשהשני זה קלי שאת כל הדאנקים עשה באשדוד)
דאנקים זה דבר כל כך חשוב למשחק הריצה, למומנטום, לביטחון, להשפעה על היריב... כשהיריב יודע שהמתפרצת לא תסתיים בדאנק כי מובילים אותה רביב וסקוט לדוגמא, הוא יתאמץ יותר למנוע לייאפ, בעבירה הוא בבלוק.
הדבר שהיה הכי חסר לי העונה יותר מהכל זה קילר בפאסטברייק שירוץ עד הטבעת. הבעיה שהיחיד שיכל לעשות את זה אצלנו זה גייטס, אבל רק כי הוא לא היה יורד להגנה ונשאר לבד. הקבוצה הזאת הייתה כל כך לא אתלטית שזה מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 11:57 
לא הבנתי את נושא דמי ההשבחה
אם לצורך העניין יינסי קיבל 100 בהפועל ושנה לאחר מכן חיפה משלמת לו 200 אז חיפה תצטרך להעביר להפועל 20% מההפרש? כלומר 20?

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 13:43 
כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 14:07 
זה לא מדויק לדעתי... חוק דמי ההשבחה מדבר על ברוטו. בשל אמנת המס בין ישראל לארה"ב ספורטאים אמריקאים עד 110-120 אלף דולר לעונה לא משלמים מס, והחל מהסכום הזה (של 12 אלף דולר לחודש) כן משלמים. נדמה לי שזה מוסיף עוד 25% לברוטו.
כלומר אם גייטס קיבל אצלנו 100 ובמקום אחר 200, הברוטו שלו שם יהיה 250 ואז 20% מההפרש יהיה 30 אלף דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 14:21 
אצלנו הוא הרוויח משהו כמו 110-115 אלף דולר
באמת יש אפשרות שירושלים תשלם לו 200? אני פסימי

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 14:24 
מאמין שהוא יהיה שווה בין 150 ל-180. שחקנים גבוהים מהסוג הזה הם מצרך יקר ואני אופתע מאוד אם לא יהיו לו הצעות בסכומים האלה. אם במקרה ירצו אותו ברוסיה זה גם יכול להגיע לסכומים גבוהים פי 2.
עוד מוקדם לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 14:28 
היה איזה שהוא סוגיית דמי השבחה שהפועל השתתפה בה בשנים האחרונות, שגרם לה להרוויח/ללהפסיד כסף?
אנתוני, רנדל יינסי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 14:29 
גודס ורנדל לא רלוונטיים כי החוק דורש שהשחקן ישחק אצלך עונה שלמה. הם הצטרפו באמצע העונה (חיפה אח"כ עשו קופה יפה על רנדל מול מכבי).
יינסי לא רלוונטי כי הוא לא הרוויח אצלנו יותר מאשר באילת (אז אין משמעות לדמי השבחה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 17:10 
Fez כתב:
hapoel15 כתב:

מסכים. כל נושא ההתאמה של סקוט ליד רביב בכלל לא רלוונטי אם סקוט 3. לדעתי חייב להשאר.

רכז מוביל כדור קלאסי, רביב כ-2 וסקוט 3 זה יכול להיות דבר אדיר.
הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 18:31 
בטח
מישהו שייקח על עצמו את הקטע של ניהול המשחק ומוריד מהגב של רביב וסקוט וישאיר אותם לזריקות חופשיות
כמו ליונס או סלבי שהוא בכלל חלום עצם היותו רכז בן 24

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 18:55 
נאנלי, ליונס או סלבי. בתעדוף הזה.
מישהו יודע כמה השחקנים האלה הרוויחו העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 20:22 
אני לא בטוח שנאנאלי זה השחקן שאנחנו צריכים הוא יותר 3-2 מאשר רכז שם יש לנו את סקוט
אני לא יודע מה היכולת של נאנאלי בהובלת כדור ופיק אנד רול אז יכול להיות שאני טועה
הדיונים האלו יהיו כל כך לא רלוונטים עוד חודשיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
תפוז אדום כתב:

מקל הרבה לפני כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 23:10 
KingAlpaca כתב:
תפוז אדום כתב:

מקל הרבה לפני כולם.

גם ראסל ווסטברוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
1. לא ריאלי בעליל.
2. אין לו קשר להפועל.
3. הוא תחת חוזה.
4. אני מעדיף את מקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 23:54 
בוריס כתב:
אני לא בטוח שנאנאלי זה השחקן שאנחנו צריכים הוא יותר 3-2 מאשר רכז שם יש לנו את סקוט
אני לא יודע מה היכולת של נאנאלי בהובלת כדור ופיק אנד רול אז יכול להיות שאני טועה

נאנלי הוא 3 קלאסי, לא רלוונטי אם סקוט נשאר, ולדעתי הוא בכל מקרה יהיה יקר מאוד עונה הבאה ולא ישאר בארץ. הוא גם ככה הגיע לפה רק כי הוא הד קייס וכי נוצר איזה מצב בעייתי עם הקבוצה שלו בספרד.
עדיף סקוט אחד ביד מאשר שני נאנלי על העץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 07:40 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
בוריס כתב:

נאנלי הוא 3 קלאסי, לא רלוונטי אם סקוט נשאר, ולדעתי הוא בכל מקרה יהיה יקר מאוד עונה הבאה ולא ישאר בארץ. הוא גם ככה הגיע לפה רק כי הוא הד קייס וכי נוצר איזה מצב בעייתי עם הקבוצה שלו בספרד.

נכון נאנאלי הוא 3 קלאסי, אגרסיבי גבוה שמנצח משחקים (כל מה שסקוט לא).
סקוט יכול לשחק כ3, אבל הוא 2-3 ולא 3 קלאסי, רביב שהוא העוגן שלנו הוא 2. אם שניהם נשארים אז הגארד הנוסף חייב להיות 1, אבל כזה שמסוגל לנצח משחקים לבד,
כי אחרת נשאר בלי אף אחד כזה, ולכן הוא אולי יהיה אחד אבל 1 שפוזל ל 2 ואף גבוה יותר, וכל העונה שלך תהיה תלויה בו. וגם אז הקו האחורי שלך בעצם יהיה מורכב מספרי
2.

ככה שללא ספק עדיף על נאנלי על סקוט, גם מבחינת מה שמקבלים וגם מבחינת הזר הנוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 07:54 
ירושלים מנסים להביא את יבזורי, ומעניין איפה הוא בדיוק ישתלב בסגל הלא נגמר שלהם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
Fez כתב:
בוריס כתב:

נכון נאנאלי הוא 3 קלאסי, אגרסיבי גבוה שמנצח משחקים (כל מה שסקוט לא).
סקוט יכול לשחק כ3, אבל הוא 2-3 ולא 3 קלאסי, רביב שהוא העוגן שלנו הוא 2. אם שניהם נשארים אז הגארד הנוסף חייב להיות 1, אבל כזה שמסוגל לנצח משחקים לבד,
כי אחרת נשאר בלי אף אחד כזה, ולכן הוא אולי יהיה אחד אבל 1 שפוזל ל 2 ואף גבוה יותר, וכל העונה שלך תהיה תלויה בו. וגם אז הקו האחורי שלך בעצם יהיה מורכב מספרי
2.

ככה שללא ספק עדיף על נאנלי על סקוט, גם מבחינת מה שמקבלים וגם מבחינת הזר הנוסף.

נגיד שאני זורם עם זה שנאנלי עדיף על סקוט. קלעי ברמה הרבה יותר גבוהה, נתונים פיזיים יותר טובים, שחקן פיק אנד רול יותר טוב, ריבאונדר יותר טוב. מצד שני כמובן שגם לסקוט יש יתרונות איכותיים - חודר יותר טוב, שחקן יותר אגרסיבי שמוציא מהיכולות שלו 150% בשני צידי המגרש (מצחיק לומר שנאנלי אגרסיבי וסקוט לא כשאחת התכונות הכי בולטות של סקוט היא האגרסיביות שלו), שומר יותר טוב ופייטר שלא רואים כל יום, ובשורה התחתונה נתן לאורך כל העונה תפוקה התקפית לא פחות טובה ויעילה משל נאנלי (יותר נקודות לדקה באחוזים יותר טובים).
ונגיד שמתעלמים מהסיבות שבכלל הביאו כישרון כמו נאנלי לאשדוד (הד קייס גדול ותדמית של בנאדם בלתי נסבל ששוחרר מהרבה קבוצות), לעומת סקוט שהוא ילד טוב.
מה גורם לך לחשוב שנוכל להחתים את נאנלי לעונה שלמה אם רק נרצה? גם את העונה הזאת הוא פתח בקבוצה מהליגה הספרדית והגיע לאשדוד רק בדצמבר. נתן עונה אישית מצוינת וסביר להניח שביולי-אוגוסט הוא יהיה הרבה יותר יקר ממה שנוכל להרשות לעצמנו. ברמת המחירים שרלוונטית עבורנו, הסיכוי שנצליח להביא מישהו במקום סקוט שיהיה לא פחות טוב הוא נמוך מאוד. אם נוותר על סקוט ונהמר על שחקן אחר במחיר הזה, רוב הסיכויים שניפול על שחקן הרבה פחות טוב ונבכה על זה כל העונה.

כל הקטע עם העמדות והמספרים מנותקות ממה שקורה בפועל. סקוט כבר הוכיח שהוא מסוגל להתמודד יפה מאוד בעמדה 3 בשני צידי המגרש, במיוחד בליגה הזאת. להביא רכז סקורר ברמה גבוהה לצד השחקנים הנוכחיים (משימה חשובה ולא פשוטה כשלעצמה) ייצור קו אחורי איכותי ומאוזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 08:42 
אני חושב שבהנחה שיהונתן יישאר (ואני הייתי מעדיף שנביא ישראלי בכיר אחר, שתורם יותר מפעם בשמונה משחקים), צריכים להביא שחקן שהוא 3 אמיתי, שפה ושם גם יכול לשחק 4. נאנלי (או פאלמר לצורך העניין) יותר עונה להגדרה הזו מסקוט.
אני חושב שסקוט שחקן טוב. אני לא חושב שהוא השחקן המתאים להפועל לעמדה 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 08:51 
צריך להביא את בלייזר על חשבון יהונתן ולשים כסף על זרים בעמדות 4 ו-4-5. ליד רביב לא צריך רכז קלאסי אלא קומבו (הייתי שמח למישהו כמו ליונס) שיכול לעזור לו לא בהכרח רק בהובלת כדור אלא בעיקר בייצור מהלכים - שחקן שיודע לשחק פיקאנרול וליצור לעצמו מצבי קליעה (בקיצור, לא אובנון). אם יהיה אחד, סקוט בהחלט מתאים לעמדה 3, שבה יכולים לשחק גם בלייזר, מתן ו-וורקמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אני חושב שבהנחה שיהונתן יישאר (ואני הייתי מעדיף שנביא ישראלי בכיר אחר, שתורם יותר מפעם בשמונה משחקים), צריכים להביא שחקן שהוא 3 אמיתי, שפה ושם גם יכול לשחק 4. נאנלי (או פאלמר לצורך העניין) יותר עונה להגדרה הזו מסקוט.
אני חושב שסקוט שחקן טוב. אני לא חושב שהוא השחקן המתאים להפועל לעמדה 3.

קודם כל נאנלי ממש לא 4 וגם לא שיחק ככזה באשדוד. שחקן גבוה לעמדה שלו אבל גארד לכל דבר שאוהב לשחק בחוץ, הוא גם שיחק דה פאקטו הרבה דקות בעמדה 2 כשאורלנד (שלא עושה כלום חוץ מלעמוד בפינה ולזרוק לסל) היה על המגרש ונאנלי היה צריך להוביל כדור וליצור לעצמו ולאחרים.
חוץ מזה, איך זה אמור לעבוד בדיוק? גם ככה אם יהונתן נשאר אז אמור להיות לידו וליד סנטר שחקן לעמדות 4-5, בשביל מה צריך עוד שחקן שיכול לשחק בעמדה 4? ומנגד להישאר עם שלושה גארדים בלבד (רביב, סקוורר וגארד זר)? איזה קבוצה מתחילה עונה עם שלושה גארדים? אין בזה שום היגיון, סתם לחפש סיבות למה לא צריך להשאיר את סקוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
באמת יופי של ראיון של רמי. אבל אם רמי חושב שהבעיה שלנו השנה היתה חוסר במנהיגות וקטש מאמן מצוין אז אנחנו בדרך לעונה יותר גרועה מזו הנוכחית. וכל אלה שחושבים שצריך מחליף לשלף כי הוא היה סמכות מקצועית לא יודעים על מה הם מדברים.

אשמח לקבל לינק לקריאת הראיון עם רמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 09:45 
אדום אופטימי כתב:
רדנקו כתב:

אשמח לקבל לינק לקריאת הראיון עם רמי.

its-sick כתב:
http://www.haaretz.co.il//misc/iphone-a ... -1.2645851
רמי כהן: "אני מסכים שבניית הקבוצה לא היתה טובה"
יו"ר הפועל תל אביב מודה כי העונה האחרונה היתה כישלון, לא חושש להצביע על הסיבות לכך ("לא היה מי שייקח מנהיגות"), נותן גב לעודד קטש ("הכי גרוע יהיה להחליף מאמן") וכבר מתכנן את השנה הבאה ("הגיע הזמן לשנות סדרי עדיפויות")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 10:13 
לא מסכים עם זה שסקוט לא ניצח משחקים הוא ווינר ופייטר ברמה גבוהה
ניצח לנו משחקים כמו נס ציונה בחוץ , ראשון לציון בבית, חיפה בבית,אילת בבית,גליל חוץ
לקח חלק פעיל בשתף המשחק, לקח מומנטום
מה ש Fez אמר אומר הכל עדיף סקוט אחד ביד מאשר שני נאנאלי על העץ
סקוט כבר אצלנו ואף אחד לא הבטיח לנו שנאנאלי ריאלי, סקוט 3 מוכח ומתאים לתפקיד צריך עוד רכז סקורר ושני גבוהים אתלטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 11:25 
אני רוצה שחקנים אתלטיים כדי שמשחק הריצה שלנו לא יהיה כה מחפיר. ו- כי לפיק אנד רול עד המוות של עודד צריך שחקנים כאלה, שיודעים לקפוץ גבוה כאילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: