el dudernio כתב:
Fez כתב:
בוריס כתב:
אני לא בטוח שנאנאלי זה השחקן שאנחנו צריכים הוא יותר 3-2 מאשר רכז שם יש לנו את סקוט
אני לא יודע מה היכולת של נאנאלי בהובלת כדור ופיק אנד רול אז יכול להיות שאני טועה
הדיונים האלו יהיו כל כך לא רלוונטים עוד חודשיים
נאנלי הוא 3 קלאסי, לא רלוונטי אם סקוט נשאר, ולדעתי הוא בכל מקרה יהיה יקר מאוד עונה הבאה ולא ישאר בארץ. הוא גם ככה הגיע לפה רק כי הוא הד קייס וכי נוצר איזה מצב בעייתי עם הקבוצה שלו בספרד.
עדיף סקוט אחד ביד מאשר שני נאנלי על העץ.
נכון נאנאלי הוא 3 קלאסי, אגרסיבי גבוה שמנצח משחקים (כל מה שסקוט לא).
סקוט יכול לשחק כ3, אבל הוא 2-3 ולא 3 קלאסי, רביב שהוא העוגן שלנו הוא 2. אם שניהם נשארים אז הגארד הנוסף חייב להיות 1, אבל כזה שמסוגל לנצח משחקים לבד,
כי אחרת נשאר בלי אף אחד כזה, ולכן הוא אולי יהיה אחד אבל 1 שפוזל ל 2 ואף גבוה יותר, וכל העונה שלך תהיה תלויה בו. וגם אז הקו האחורי שלך בעצם יהיה מורכב מספרי
2.
ככה שללא ספק עדיף על נאנלי על סקוט, גם מבחינת מה שמקבלים וגם מבחינת הזר הנוסף.
נגיד שאני זורם עם זה שנאנלי עדיף על סקוט. קלעי ברמה הרבה יותר גבוהה, נתונים פיזיים יותר טובים, שחקן פיק אנד רול יותר טוב, ריבאונדר יותר טוב. מצד שני כמובן שגם לסקוט יש יתרונות איכותיים - חודר יותר טוב, שחקן יותר אגרסיבי שמוציא מהיכולות שלו 150% בשני צידי המגרש (מצחיק לומר שנאנלי אגרסיבי וסקוט לא כשאחת התכונות הכי בולטות של סקוט היא האגרסיביות שלו), שומר יותר טוב ופייטר שלא רואים כל יום, ובשורה התחתונה נתן לאורך כל העונה תפוקה התקפית לא פחות טובה ויעילה משל נאנלי (יותר נקודות לדקה באחוזים יותר טובים).
ונגיד שמתעלמים מהסיבות שבכלל הביאו כישרון כמו נאנלי לאשדוד (הד קייס גדול ותדמית של בנאדם בלתי נסבל ששוחרר מהרבה קבוצות), לעומת סקוט שהוא ילד טוב.
מה גורם לך לחשוב שנוכל להחתים את נאנלי לעונה שלמה אם רק נרצה? גם את העונה הזאת הוא פתח בקבוצה מהליגה הספרדית והגיע לאשדוד רק בדצמבר. נתן עונה אישית מצוינת וסביר להניח שביולי-אוגוסט הוא יהיה הרבה יותר יקר ממה שנוכל להרשות לעצמנו. ברמת המחירים שרלוונטית עבורנו, הסיכוי שנצליח להביא מישהו במקום סקוט שיהיה לא פחות טוב הוא נמוך מאוד. אם נוותר על סקוט ונהמר על שחקן אחר במחיר הזה, רוב הסיכויים שניפול על שחקן הרבה פחות טוב ונבכה על זה כל העונה.
כל הקטע עם העמדות והמספרים מנותקות ממה שקורה בפועל. סקוט כבר הוכיח שהוא מסוגל להתמודד יפה מאוד בעמדה 3 בשני צידי המגרש, במיוחד בליגה הזאת. להביא רכז סקורר ברמה גבוהה לצד השחקנים הנוכחיים (משימה חשובה ולא פשוטה כשלעצמה) ייצור קו אחורי איכותי ומאוזן.