תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 22:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 198 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חולון - הפועל SP ת"א (שני, 20:30)
הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
קטש עובר רגרסיה,
אפילו בראיונות הוא הפך להיות מחורבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 22:28 
ועוד משהו לגבי רביב.
שחקן מוכשר, גדול, סקורר. הכול נכון. אבל לא יכול להיות שבקבוצה שיש לה את אובאנון וסקוט עדיין הוא יהיה אופציה ראשונה בהתקפה. זה לא קאונסיל וטמיר אריאלי לידו. לא יכול להיות שאובאנון משחק מצוין, קולע פעמיים רצוף ואת הכדור הבא, של סוף הרבע רביב לוקח. עם כל הכבוד. ויש כבוד.
ולטעמי יותר מהכל מה שהכריע את המשחק זו האגרסיביות של חולון. שאצלנו רוב השחקנים ובעיקר רביב, גייטס ויהונתן פשוט הלכו שני צעדים אחורה ולא נלחמו. במשחק כזה היה צריך לתת הרבה יותר קרדיט ללארי, סקוט ויחזקאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 22:30 
ברור זה מובן מאליו.
לא זוכר פעם אחת העונה ששחקן היה במומנטום והכדור המשיך ללכת אליו.
קודם כל פיק אנד רול מייאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 22:30 
purvis short כתב:
ועוד משהו לגבי רביב.
שחקן מוכשר, גדול, סקורר. הכול נכון. אבל לא יכול להיות שבקבוצה שיש לה את אובאנון וסקוט עדיין הוא יהיה אופציה ראשונה בהתקפה. זה לא קאונסיל וטמיר אריאלי לידו. לא יכול להיות שאובאנון משחק מצוין, קולע פעמיים רצוף ואת הכדור הבא, של סוף הרבע רביב לוקח. עם כל הכבוד. ויש כבוד.
ולטעמי יותר מהכל מה שהכריע את המשחק זו האגרסיביות של חולון. שאצלנו רוב השחקנים ובעיקר רביב, גייטס ויהונתן פשוט הלכו שני צעדים אחורה ולא נלחמו. במשחק כזה היה צריך לתת הרבה יותר קרדיט ללארי, סקוט ויחזקאל.

סקוורר קיבל היום קרדיט מוגזם(18 דקות), בטח ביחס לעובדה שראו מהר מאוד שהוא לא הגיע בפוקוס ורק עושה נזק, לצערי.
הייתה לו תקופה נהדרת אבל זה הרגיש כמו המשחק של אובאנון בחוץ נגד ראשון לציון-מרוב רצון להוכיח הוא יצא לגמרי מפוקוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 22:34 
הוא לא קיבל קרדיט מוגזם. הוא לא היה טוב, אבל לא עשה נזק. הוא נתן את הכדור לאחרים. ולא הכריח. רביב כידרר וכידרר וכידרר ותקע את ההתקפות.
אה, וסקוורר לפחות לא היה טיילת בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
הרגע הזה ברבע השלישי, כשהיריבה בורחת ל-6-8 נקודות, ואתה מסתכל על קטש ומבין שפשוט אין שום סיכוי שננצח את המשחק הזה.
איך לקח אותנו אחד הווינרים הגדולים בהסטוריה של הכדורסל הישראלי והפך אותנו ללוזרית הגדולה בליגה.

נערך לאחרונה על ידי Karl Marx בתאריך 09 מרץ 2015, 23:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
הפך אותנו ללוזרית הגדולה בליגה.

זה לא נכון בכמה רמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 22:38 
purvis short כתב:
הוא לא קיבל קרדיט מוגזם. הוא לא היה טוב, אבל לא עשה נזק. הוא נתן את הכדור לאחרים. ולא הכריח. רביב כידרר וכידרר וכידרר ותקע את ההתקפות.
אה, וסקוורר לפחות לא היה טיילת בהגנה.

אם הוא קיבל 5 עבירות, שמתוכם זכורות לי לפחות 2 עבירות לא חכמות בלשון המעטה, אז אי אפשר להלין על הקרדיט שקיבל.
מה גם שהוא שיחק 18 דקות שזה מכובד סה"כ. בנוסף הוא לא סחט אפילו עבירה אחת.
רביב היה חלש מאוד,זה נכון,אבל לצערי גם סקוורר. אולי סקוורר שמר טוב יותר בהגנה אבל שוב, הוא לא התנהל בחוכמה עם העבירות שלו.
רביב אגב סיים את המשחק עם 0 עבירות ובאמת היה חלש מאוד בהגנה.
השחקנים היחידים שבאמת הופיעו למשחק היום וברמה גבוהה זה סקוט ואובאנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 22:38 
גייטס במשחק מחורבן, אבל הקטע העצוב הוא, שכל עוד תומפסון לא פה, הוא לא באמת יכול לשחק בלי גייטס.
מיימון היה נראה כמו שחקן מליגה ארצית, ויונתן כבר תקופה ארוכה נראה כאילו הוא בחופשה. קולע שלשות פה ושם, אבל לא מעבר לזה.
רביב היה חושך, היה נראה לי הרבה דקות שהוא לא על המגרש, ואז פתאום גיליתי שכן. היחידים שהגיעו היו אובאנון (הדבר החיובי היחיד שיצא מהמשחק הזה) וסקוט. אבל מה שבאמת מדאיג זה שחולון באו להילחם על החיים שלהם, וקפצו ראשונים לכל כדור, ואנחנו לא. פשוט רצינו פחות מהם. וזה מעצבן כי הם לא קבוצה יותר מוכשרת מאיתנו. הם יותר אתלטיים, אבל לא יותר מוכשרים, ועדיין ניצחו אותנו פעמיים רק בגלל נחישות והקרבה.
באסה באסה באסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 22:42 
דבר אחד טוב יצא מהמשחק הזה וזה לארי אובאנון שאני מקווה שהתקופה הגרועה שלו מאחוריו
משחק אדיר שלו וזה חשוב לנו מאוד

חוץ מזה, לשכוח את המשחק הזה ומהר

מיימון לא מוסיף לנו כלום לצערי ותומפסון צריך להתלבש במקומו
בדיוק בימים כאלה שגייטס לא מגיע לעבוד זה הימים שמיימון נמדד בהם, וחוץ מלהחטיא הרבה לייאפים ועונשין הוא לא עשה כלום
גם בהגנה היה חלש, חטף הרבה סלים על הראש גם בפנים וגם בחוץ והוא לא מסוגל לשנות זריקות בכלל בגלל המימדים שלו
גם אם תומפסון לא בכושר משחק מלא הוא צריך להתלבש במקומו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 22:42 
ranjef כתב:
גייטס במשחק מחורבן, אבל הקטע העצוב הוא, שכל עוד תומפסון לא פה, הוא לא באמת יכול לשחק בלי גייטס.
מיימון היה נראה כמו שחקן מליגה ארצית, ויונתן כבר תקופה ארוכה נראה כאילו הוא בחופשה. קולע שלשות פה ושם, אבל לא מעבר לזה.
רביב היה חושך, היה נראה לי הרבה דקות שהוא לא על המגרש, ואז פתאום גיליתי שכן. היחידים שהגיעו היו אובאנון (הדבר החיובי היחיד שיצא מהמשחק הזה) וסקוט. אבל מה שבאמת מדאיג זה שחולון באו להילחם על החיים שלהם, וקפצו ראשונים לכל כדור, ואנחנו לא. פשוט רצינו פחות מהם. וזה מעצבן כי הם לא קבוצה יותר מוכשרת מאיתנו. הם יותר אתלטיים, אבל לא יותר מוכשרים, ועדיין ניצחו אותנו פעמיים רק בגלל נחישות והקרבה.
באסה באסה באסה.

לדעתי הם יותר מוכשרים בזרים שזה פקטור משמעותי אבל בגלל שהם משחקים כדורסל סוליסטי ועם סגל קצר יותר במקצת הם לא עם מאזן טוב יותר.
גם המאזן הנוכחי האמת עושה איתם חסד, כי הם ניצחו כמעט בכל משחק צמוד שלהם והיו הרבה כאלה.
בלי שום קשר, מרגיז לראות איך כמעט כל משחק מולם הם נלחמים יותר מאיתנו והאמת זה בולט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 22:43 
אגב, המהירות שממליכים וקוברים פה מאמנים היא הזויה. אני זוכר (טוב) את סוף העונה שעברה וכמה טונות של חרא נכתבו
פה על ארז, ומה יש לקטש שאין לארז. והביא תארים, וקול, ומוציא בסוף עונה את המקסימום (הכל נכון), ופתאום שוב
חרא. עושה רושם שגם פיל ג׳קסון יקבל פה הורדת דרגה לטר״ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
פיל ג'קסון מאמן רע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 22:45 
ranjef כתב:
אגב, המהירות שממליכים וקוברים פה מאמנים היא הזויה. אני זוכר (טוב) את סוף העונה שעברה וכמה טונות של חרא נכתבו
פה על ארז, ומה יש לקטש שאין לארז. והביא תארים, וקול, ומוציא בסוף עונה את המקסימום (הכל נכון), ופתאום שוב
חרא. עושה רושם שגם פיל ג׳קסון יקבל פה הורדת דרגה לטר״ש.

אני אישית יצאתי כנגד קטש באשכול הזה, אבל אני עדיין בעדו וחושב שעשינו החתמה טובה.
עם זאת, לצערי זה בולט שניהול המשחק שלו והמוכנות של הקבוצה למשחקים 'קלים' עד כה לא בשמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
פיל ג'קסון מאמן רע מאוד.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 22:47 
אגב, היו פה דיבורים על רייט או תומפסון. אחד הדברים שהכי חסרים להפועל העונה זה שחקן שמשחק מעל הטבעת. כמו תיוס, כמו ג׳וש. לחולון יש כאלה. להפועל אין אף שחקן כזה. וזה מאוד חסר. וזה משהו שרייט היה נותן. תומפסון שחקן טוב, אבל אני בתחושה שרייט היה משפר את הקבוצה הזו משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
פאקינג ג'ף אלן היה משתפר את הקבוצה הזאת מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 22:53 
purvis short כתב:
אגב, היו פה דיבורים על רייט או תומפסון. אחד הדברים שהכי חסרים להפועל העונה זה שחקן שמשחק מעל הטבעת. כמו תיוס, כמו ג׳וש. לחולון יש כאלה. להפועל אין אף שחקן כזה. וזה מאוד חסר. וזה משהו שרייט היה נותן. תומפסון שחקן טוב, אבל אני בתחושה שרייט היה משפר את הקבוצה הזו משמעותית.

מסכים מאוד. גם לי זה בלט היום, גם בהגנה וגם בהתקפה.
וזו גם הבעיה הכי גדולה שלי עם מיימון, לפני חוסר הכישרון. הבחור פשוט משחק כל כך נמוך מתחת לטבעת. לא מסוגל לסיים שום דבר באזור הטבעת, לא משנה זריקות בהגנה, נאדה. מגבלה גדולה מאוד בסגל שלנו.

רק דבר קטן - רייט זה חלב שנשפך וזה היה ברור שזו טעות גדולה ברגע שזה קרה. תומפסון לא קשור אליו, לא היתה בחירה אמיתית בין שניהם. היה ויתור מטופש על רייט ואז פיצוי מסוים עם תומפסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 22:59 
זה חלב שנשפך, אבל זה סוג השחקן שחסר להפועל הרבה יותר מתומפסון. וזה בולט בהרבה משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
בסופו של דבר,
כמו שנה שעברה,
המאמן פגע בזר אחד מתוך 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
השקר של גייטס שחקן יורוליג שקול לשקר של אופציה על רייכרט.

השקר שהיורוליג שווה יותר מידי שקול לשקר שדני עמוס יכול לתרום לנו למאבקי התחתית.

מסתובבים ביורוליג כל כך הרבה סנטרים פח אשפה, שיינסי גייטס לקבוצה בסדר גודל שלנו זה בסדר גמור.
הוא בכיף יכול לתת 15-20 דקות כמעט בכל קבוצה חוץ מאלה עם התותחים הכבדים.

הוא צריך מישהו שישלים אותו יותר טוב ממיימון, אבל הוא ממש לא הבעייה שלנו העונה. אפילו לא הבעייה החמישית שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 23:08 
הבעיה של גייטס זה לא כישורי המשחק, אלא הגישה. ובזה אני לא רואה שום שיפור מהותי. מבחינת כישורים ברור שהוא יכול לשחק ברמות הגבוהות. אז מה? חסרים כישרונות nba שתקועים באירופה? אז הוא מוכשר. אבל עם הגישה הזו הוא לא יגיע לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו לא נגיע לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 23:16 
יש לנו ירידות קיצוניות ביכולת במהלך משחקים.
הלוואי שכמו כל הקבוצות של קטש נופיע למאני טיים בסוף העונה. ואז כולנו כאן נאכל את הכובע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
הלוואי שכמו כל הקבוצות של קטש נופיע למאני טיים בסוף העונה. ואז כולנו כאן נאכל את הכובע

אני מקווה מאד. כי נכון לעכשיו די בבירור אנחנו לא ממצים אפילו 80% מהפוטנציאל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
הבעיה של גייטס זה לא כישורי המשחק, אלא הגישה. ובזה אני לא רואה שום שיפור מהותי. מבחינת כישורים ברור שהוא יכול לשחק ברמות הגבוהות. אז מה? חסרים כישרונות nba שתקועים באירופה? אז הוא מוכשר. אבל עם הגישה הזו הוא לא יגיע לכלום.

אפשר לחשוב שרביב שאיתנו נחיה או נמות בא עם גישה העונה. או לארי לצורך העניין.
אם אני צריך לבחור את האיש שלי בסיבוב השני אני מצביע על יינסי. נתן אחלה הופעות מול ירושלים, חיפה, גליל, נס ציונה והרצליה.

הבעיה שהוא שרוף אצל חלק מאיתנו עוד לפני ששיחק אפילו דקה.
שלא יהיה ספק, גם לי לפעמים בא לתת לו שתי סטירות להדליק אותו שיתחיל לתת ביסים לטבעות עם הגודל שלו. אבל מכאן ועד שלל האיחולים שהוא מקבל יש דרך ארוכה ארוכה.

אני לדוגמה חושב שבעייה הרבה יותר קריטית זה יונתן, הוא זורק אפילו יותר מיינסי ביום רע.

נערך לאחרונה על ידי שמוליקיפוד בתאריך 09 מרץ 2015, 23:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 23:28 
red pepper כתב:

כמות הפעמים העונה שהיינו טובים מחצית ראשונה וקורסים במחצית השנייה היא בלתי נתפסת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
purvis short כתב:

אפשר לחשוב שרביב שאיתנו נחיה או נמות בא עם גישה העונה. או לארי לצורך העניין.
אם אני צריך לבחור את האיש שלי בסיבוב השני אני מצביע על יינסי. נתן אחלה הופעות מול ירושלים, חיפה, גליל, נס ציונה והרצליה.

הבעיה שהוא שרוף אצל חלק מאיתנו עוד לפני ששיחק אפילו דקה.
שלא יהיה ספק, גם לי לפעמים בא לתת לו שתי סטירות להדליק אותו שיתחיל לתת ביסים לטבעות עם הגודל שלו. אבל מכאן ועד שלל האיחולים שהוא מקבל יש דרך ארוכה ארוכה.

אני לדוגמה חושב שבעייה הרבה יותר קריטית זה יונתן, הוא זורק אפילו יותר מיינסי ביום רע.

הבעיה האמיתית שלך היום הייתה בכלל רביב. וחוסר התגובה של קטש למה שקורה על המגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 23:38 
שורה תחתונה אנחנו עוד קבוצה בליגה, שיכולה לנצח ולהפסיד כל משחק נתון בערך. אלו העובדות. יש לנו קצת ערך מוסף שאנחנו נותנים פייט יותר טוב למכבי וי-ם מבחינת מאצ׳אפ אבל זהו. מי שחשב שאנחנו באזור משלנו בטבלה בין מכבי וירושלים לשאר הליגה, טעה. גם מול נהריה ואשדוד ראינו שאנחנו לא סופריוריים אז בטח שלא מול שאר הליגה. ומחזור הבא אנחנו לא פייבוריטים גדולים, לא רואה משחק שאנחנו באים אליו עם סיכוי של יותר מ60-40 חוץ מגלבוע.
קבוצה גדולה זאת קבוצה שמנצחת גם כשלא כולם ביום גדול ואנחנו לא כאלה. לא חכמה לנצח משחק כמו מול נס ציונה אלא את השלושה האחרים שהפסדנו בארבעת המשחקים האחרונים.
מקווה שתומפסון יביא שינוי כי כרגע משהו חסר.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 09 מרץ 2015, 23:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:

מתחילת העונה ברור שיש לנו בעיה קשה באתלטיות. זה מתבטא בכך שאנחנו לא עושים נקודות קלות, בכלל. משחק המעבר שלנו לא קיעם כי רוב השחקנים שלנו איטיים וכבדים. אנחנו גם לא עושים נקודות מריבאונד התקפה - גם כשאנחנו לוקחים ריבאונד התקפה, זה ריבאונד שנופל רחוק או שאנחנו לוקחים אותו למטה וצריך להתחיל מחדש את ההתקפה (ובשעון של 14 שניות זה עוד יותר קשה). אין לנו מישהו שינקה את הטבעות. אין מישהו שבפיק אנד רול אפשר להרים לו כדור להטבעה, או שבשני צעדים מגיע מהחסימה על קשת השלוש עד הטבעת ורק צריך לתת לו את הכדור, ולקבוצה שמשחקת פיק אנד רול 100% מהפוזשנים זה הכרחי. רייט היה פיתרון לכל הדברים האלה, הוא מוכיח את זה בהרצליה אבל זה לא משהו שלא היה ידוע עוד לפני כן.

לגבי גייטס, בסך הכל רמת האנרגיות שלו בסיבוב הזה הייתה נסבלת. הבעיה איתו שהוא לא בלתי עציר ולא שובר שיוויון בהתקפה כמו שמדברים עליו, ראו את זה היום וזה מוכח כל פעם שאנחנו נתקלים בהגנה אגרסיבית שמונעת ממנו את הנקודות הקלות הפיק אנד רול ולא מתבטלת בפניו לחלוטין בפוסט.
לגבי רביב, הוא לא אשם אפילו קצת. הכל על קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 198 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: