תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול המלפפונים הרשמי ע"ש אור סולומון
הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 14:37 
מסכים,לאומה יש המון מגבלות,אני מעדיף את ג'ארלד רובינסון
אבל הכל סתם בתיאוריה,כל עוד ארז ממשיך סיכוי קלוש שיבואו
ולמה וואלה כתבו שכל 4 הזרים צפויים לעזוב?

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול המלפפונים הרשמי ע"ש אור סולומון
הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 16:31 
כי הזר היחיד שאולי יישאר זה ג׳וש וכל השאר יעזבו? והאולי הזה הוא יותר בכיוון של לא יישאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2014, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
לפי וואלה נס ציונה מנהלת מו"מ עם מיטשל וואט לגבי חוזה לשנה הבאה.
אני הייתי הולך עליו בכל הכח. אולי ירצה לעשות שדרוג לקבוצה גדולה, והוא אחלה שחקן עם אופי טוב, ובדיוק בעמדה שאנחנו מאד צריכים בה חיזוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2014, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
מה עם זאק רוזן כגארד מחליף? הייתה לא חצי עונה לא רעה בכלל באשדוד, אם המחיר שלו לא גבוה מדי יכול להיות רעיון טוב. שומר חזק, יד לא רעה, במקום אריאלי יכול לבוא טוב דווקא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2014, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
האינגלס הזה שחקן עלוב ביותר.

הוא לא היה בברצלונה או משהו כזה :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2014, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:
מה עם זאק רוזן כגארד מחליף? הייתה לא חצי עונה לא רעה בכלל באשדוד, אם המחיר שלו לא גבוה מדי יכול להיות רעיון טוב. שומר חזק, יד לא רעה, במקום אריאלי יכול לבוא טוב דווקא.

גם בירושלים וגם בחולון כשהוא היה אמור לעזור מהספסל הוא היה מזעזע ונתן תרומה אפסית. לדעתי עוד שחקן שאם יתנו לו את הכדור בידיים הוא יכול לעשות מספרים יפים אבל לא ממש יתרום לקבוצה שרוצה להגיע לאנשהו. אם אי אפשר להביא ישראלי שיכול לתרום באמת עדיף לא להביא אף אחד ולחסוך את הכמה עשרות אלפי דולרים האלה לזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2014, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
מיק ג'ונס כתב:

גם בירושלים וגם בחולון כשהוא היה אמור לעזור מהספסל הוא היה מזעזע ונתן תרומה אפסית. לדעתי עוד שחקן שאם יתנו לו את הכדור בידיים הוא יכול לעשות מספרים יפים אבל לא ממש יתרום לקבוצה שרוצה להגיע לאנשהו. אם אי אפשר להביא ישראלי שיכול לתרום באמת עדיף לא להביא אף אחד ולחסוך את הכמה עשרות אלפי דולרים האלה לזרים.

אתה לא חושב שאולי זה יגביל אותנו בחוק הרוסי ובתלות שלנו ברביב? אנחנו נשאר בעצם רק עם גוט כישראלי מחליף ל1-2 (בהנחה שמשחררים את אריאלי ),ואם אנחנו רוצים לבצע עונה הבאה קפיצה נוספת,אני חושב שחיזוק ישראלי לעמדות האלה יהיה הכרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2014, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
צריך גם לקחת בחשבון שאולי יונתן יעזוב. בוואלה כתבו שכמה קבוצות התעניינו בכיוון שלו. לאור מערכת היחסים המורכבת שלו עם ארז, לא ברור בכלל שהוא יישאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2014, 21:02 
עוד סיבה לקוות שארז ילך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2014, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
ארור יהיה מי שישחרר את קאונסיל !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2014, 21:11 
עם יהונתן צריך לנהל מו"מ בלי קשר לזהות המאמן בכלל. זה מסוג הדברים שההנהלה צריכה לעשות. אין מה לחכות עד שיהיה מאמן, אז יש סכנה שהוא כבר יחתום בקבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2014, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
ארור יהיה מי שישחרר את קאונסיל !!

הפועל טהורה לעד!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2014, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
עם יהונתן צריך לנהל מו"מ בלי קשר לזהות המאמן בכלל. זה מסוג הדברים שההנהלה צריכה לעשות. אין מה לחכות עד שיהיה מאמן, אז יש סכנה שהוא כבר יחתום בקבוצה אחרת.

מאמין ומקווה שיתן לנו ראשוניות אבל בלי קשר על ההנהה לסגור את עניין המאמן כמה שיותר מהר שלאף אחד לא יהיה תירוצים בכתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2014, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לחשוב איזה כוכב על יהונתן היה אצל מאמנים אחרים. מי פרט לעכברי כדורסל בכלל שמע עליו לפני שארז נהיה המאמן שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 09:12 
יורם כתב:
אפשר לחשוב איזה כוכב על יהונתן היה אצל מאמנים אחרים. מי פרט לעכברי כדורסל בכלל שמע עליו לפני שארז נהיה המאמן שלו?

מאז שלא שמעו עליו הוא הפך לאחד הישראלים הטובים בליגה בדרג השני.
אין הרבה שחקנים בעמדה 4 שלו בטוח שלא ישראלים עם מספרים כאלו וחוכמת משחק.

איבוד של ישראלי כזה זה אסון לקבוצה כמו שלנו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
זה לא אסון, זה פשוט מכריח אותנו לשנות קונספט וללכת על עוד גארד ישראלי מוביל, ובזרים בעיקר על גבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 10:05 
זה בעייתי מאוד. אתה לא רוצה לבנות קבוהצ שבה יהיה לך גארד זר אחד בלבד ושלושה גבוהים זרים. זה ייצור מצבים שבהם אתה תהיה בנחיתות עצומה בגארדים, כשהגארד הזר שלך ינוח.
צריך להשאיר את יהונתן. וההנהלה צריכה לנהל איתו מו"מ בלי קשר לסוגיית המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
זה בעייתי מאוד. אתה לא רוצה לבנות קבוהצ שבה יהיה לך גארד זר אחד בלבד ושלושה גבוהים זרים. זה ייצור מצבים שבהם אתה תהיה בנחיתות עצומה בגארדים, כשהגארד הזר שלך ינוח.

ואם מחתימים אז לשלוח בפגרה לאימוני הגנה ולמכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:

אני לא בטוח שהנחיתות תהיה כזאת גדולה. ומצד שני זה יתן לך יתרון גדול מתחת לסל כשתהיה לך מאסה מול כל מיני ביר כצים למיניהם שזה המיטב הישראלי שיש לליגה להציע כרגע מתחת לסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 13:50 
הפועל כתב:
זה לא אסון, זה פשוט מכריח אותנו לשנות קונספט וללכת על עוד גארד ישראלי מוביל, ובזרים בעיקר על גבוהים.

הבעיה העיקרית היא שהצע הישראלים אפסי. אין ישראלים גבוהים תחליפיים ליהונתן למעט סוג של נגרים (קוקיה (מבוגר ופציע), ביר-כץ, אליספור, נסטרנקו, קזרנובסקי, ניר כהן, רביב פיטשון (יותר רבגוני אבל לא הצליח בליגת העל)) ובכל מקרה תצטרך גבוה ישראלי בגלל החוק הרוסי וגם לאימונים.

הבעיה בקונספט המוצע גם בגארדים שנצאים בשוק אין באמת מבחר - חנוכי (שחקן הגנה טוב, לא פקטור בהתקפה - שחקן יקר שכנראה ישאר באילת) ברקוביץ (שחקן מוגבל - אחוזי קליעה נמוכים), ליפשיץ (בן 30, נמוך מידי אבל אופציה סבירה כמחליף), טישמן (אריאלי משודרג), יועד בית יוסף (לא שומר ולא מתאים למשחק קבוצתי), שולמן (כבר לא צעיר ולא מתקדם), חג'ג (בן 36, עונה אחרונה חלשה), - אף אחד מהם לא נראה תחליפי ליהונתן ובכל מקרה נצטרך רכז ישראלי מחליף במקום אריאלי בתקוה שיתרום יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
למה חייבים גבוה ישראלי? העונה היה לנו 2 גבוהים זרים ואחד ישראלי. במקום זה יהיו 3 זרים. לחלופים אפשר באמת להביא איזה פיטשון כזה שרק יתן כמה דקות מנוחה, ולא יהיה כמו שולדי שחקן של 20-25 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 14:06 
הפועל כתב:
למה חייבים גבוה ישראלי? העונה היה לנו 2 גבוהים זרים ואחד ישראלי. במקום זה יהיו 3 זרים. לחלופים אפשר באמת להביא איזה פיטשון כזה שרק יתן כמה דקות מנוחה, ולא יהיה כמו שולדי שחקן של 20-25 דקות.

צריך מינימום שחקנים ישראלים שיכולים לתרום וכרגע ללא יונתן אתה נשאר עם שחקן וחצי (רביב ומתן) ובחוק הרוסי זה מאד בעייתי. וכאמור הצע ישראלים מאד מוגבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 14:22 
יותר קל להביא גארד ישראלי מגבוה ישראלי
ולכן גם לדעתי הרעיון לעבור לשלושה זרים לעמוד 4-5 וזר גארד לא רע בכלל
לפתוח עם חמישיה שכוללת את רביב,זר,מתן,זר זר
אני חושב שיש כמה גארדים ישראלים שיכולים לתרום יותר מיונתן ואני חושב שהחור של יהונתן בהגנה ובריבאונד גורם ליותר נזק מהתרומה שלו בהתקפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 14:30 
הפועל כתב:
לפי וואלה נס ציונה מנהלת מו"מ עם מיטשל וואט לגבי חוזה לשנה הבאה.
אני הייתי הולך עליו בכל הכח. אולי ירצה לעשות שדרוג לקבוצה גדולה, והוא אחלה שחקן עם אופי טוב, ובדיוק בעמדה שאנחנו מאד צריכים בה חיזוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 14:47 
הפועל כתב:

כי להתבסס על זר אחד בעמדות 1-3, זה הימור גדול מדי לדעתי.
זה יוצר מיס מאצ'ים מטורפים בהגנה, בליגה שרוב הקבוצות בה עם שני זרים גארדים, ובכלל, ליגה שמתבססת על גארדים.
ולכן חייבים שני זרים גבוהים ובנוסף גבוה ישראלי. זה משאיר מקום לשני זרים בעמדות 1-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 14:54 
מהפכה כתב:
יותר קל להביא גארד ישראלי מגבוה ישראלי
ולכן גם לדעתי הרעיון לעבור לשלושה זרים לעמוד 4-5 וזר גארד לא רע בכלל
לפתוח עם חמישיה שכוללת את רביב,זר,מתן,זר זר
אני חושב שיש כמה גארדים ישראלים שיכולים לתרום יותר מיונתן ואני חושב שהחור של יהונתן בהגנה ובריבאונד גורם ליותר נזק מהתרומה שלו בהתקפה

איזה גארד ישראלי אתה חושב שתביא? בשביל להביא שלושה גבוהים זרים אתה צריך שיהיה לך מהספסל גארד ישראלי ברמה מספיק גבוהה כדי שהוא יוכל להחזיק עם רביב את הדקות שבהן הגארד הזר יהיה על הספסל.
אני לא בטוח שאם תשחק דקות משמעותיות עם חג'ג' (נניח), רביב ומתן בקו האחורי זה יהיה מספיק טוב.
מעבר לזה זה פשוט יכריח אותך לפגוע בול בגארד הזר, כי במקרה שתיפול איתו תהיה בבעייה עצומה - תהיה תלוי לחלוטין בגארדים הישראלים.
אני לא אומר שזה לא אפשרי, אבל זה יהיה מאוד לא פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 15:06 
אני חושב שבכל מקרה אנחנו צרכים לפגוע בול בזרים. איפה ההינו העונה עם בראון היה קצת פחות טוב?
אני גם חושב שבתקציב שלנו יכול מאוד להיות ששחקנים יצטרכו להיות על המגרש 35 דקות בערב.
ואם אני מביא זר אחד שיכול להיות גם שלוש וגם ארבע אז שהזר הגארד על הספסל אני משחק עם ישראלי,לימונד,זר זר זר
ולסיום אני חושב שיש מספיק גארדים ישראלים שאנחנו יכולים לספוג כמה דקות בערב שלהם על המגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
אגב יש קבוצה השנה בליגה שעבד לה לא רע הקטע הזה של הסתמכות על גארדים ישראלים. אולי היא מוכרת לחלקכם, היא העיפה אותנו בגביע ובפלייאוף ושמה הפועל אילת.
והיא עשתה את זה עם ניב ברקוביץ וניצן חנוכי בחמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 17:41 
אני חושב שהשארה של יונתן היא קריטית. הסיכוי שלנו להביא גבוה ישראלי ברמה הזאת הוא די אפסי. צ'וברוביץ' יכול לתת 10-15 דקות אבל לא יותר, פיטשון לא הוכיח את עצמו ברמות האלה ושניהם לא מתקרבים לרמה של שולדבראנד. חוץ מזה אנחנו קצרים ברוטציה הישראלית ובעצם חוץ מרביב, מתן וקצת גוט אין לנו שחקנים ישראלים לגיטימיים (שירן ואריאלי זה לא שחקנים לליגת העל). אמנם אני בעד רוטציה קצרה ואיכותית עם השקעה בעיקר בזרים, אבל עם מאמן כמו ארז וההתנהלות שלו בנושא הזרים (ובמיוחד עם חוסר הנכונות שלו להביא שחקנים מוכחים ששיחקו בארץ) הסגל הישראלי הופך להיות קריטי.

אין דבר כזה להביא באמת 3 זרים גבוהים, זו לא ממש אופציה וזה לא קיים באף קבוצה בליגה כי זה נותן לך מעט מאוד מקום לתימרון. מה שכן קיים זה שיש שני זרים גבוהים עם עוד פורוורד מגוון שהוא 3-4 וזו נניח הבנייה של נס ציונה, אילת וחיפה (עם האניקט/פאלמר/דונטה סמית'). במקרה הרע אם לא מצליחים להשאיר את יונתן אז אפשר ללכת על קונספט כזה ולנסות להביא גארד ישראלי בכיר לספסל, מה שגם כן יהיה לא פשוט (חג'ג' לא מספיק טוב). אולי אם אלבה יפרגנו לנו את בר טימור לעונה אחת איכשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 17:48 
ההרכב האופטימאלי לדעתי (לאור החוק הרוסי כמובן):

4 ו-5: ישראלי צעיר שיכול לתת דקות שכולם עם 2 עבירות לפני המחצית + להשאיר את יונתן ואוואנס + זר עם יכולת לשחק עם הגבל לסל.
אני חושב שאוואנס יפרח עם שחקן כזה, כי יש לו ידיים טובות יחסית וראיית משחק ברמה מאוד גבוה בכל הקשור למשחק בין גבוהים (היה מאוד בולט בשלבים שיהונתן היה בכושר מסירה טוב). אני גם חושב שהגיע הזמן שהמועדון יראה המשכיות כלשהי גם בכול הנוגע לגזרת הזרים.

3: מתן + זר צעיר. שניהם יתחקו בדקות בהתאם לצרכי החוק הרוסי - כאן לדעתי צריך לקחת הימור עם הזר הצעיר והזול ביותר.

1+2: לימונד + גוט + גארד זר + ישראלי מוכח (אופטימלי מבחינתי זה אבי בן שימול וקלעי זר ברמה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: