אורביט כתב:
אני אכן לא מתרגש ולא סופר את דבריך,שאקו,וגם מקשיב לעצתך-לחסוך ממך את התגובה,אבל אורנה,מתי לאחרונה היית במשחק כדורסל,שאתה מחליט שאני טועה?
מה שהיה בתקופתך,לא נכון למצב היום.תמיד תהיה הנחה מושרשת-שרוב אוהדי הכדורסל שלנו הם יושבי שער 5 בכדורגל,לכן לא מפתיעות אותי תגובות ההסתייגות שלכם,וגם לא הדעה הקדומה(אפשר לקרוא לה כך) של המשתמש "הפועל",אך זו עדיין דעה קדומה,שממש לא נכונה ולא מציאותית.
לירון,גם אתה לא מגיע לכדורסל,פרט למשחקי דרבי-חוץ,שהם היחידים בהם כמות אוהדי שער 2 פחותה מזו של אוהדי שער 5.
פשוט כי בדרבי חוץ,בנוסף לכ-120 אוהדי שער 2 המגיעים לכל משחק-מצטרפים עוד כמה עשרות,כך שמספרם מגיע ל-200,לעומת כ-250 אוהדי שער 5,שלמעלה מ-150 מהם הם טרמפיסטים של דרבי חוץ.
אני אומר לכם אבל,גם לצור(שכמו כל אוהד ממוצע,רואה את עשרות חבריו משער 5-שכאמור,עושים יותר רעש-בכל משחק חוץ,ומניח בשוגג שהפרצופים המוכרים משער 2 הם של יושבי שער 5) וגם ללוסיאנו דה ברונו(שאינני מכיר),שספרתי את אוהדי שער 2 המגיעים לכל משחק חוץ בכדורסל-על יותר ממאה איש(וכמה זה מתוך המגיעים למשחקי חוץ השנה בכדורסל?)!
אז אתם לא יכולים לפקפק בכך,כי זה נכון!
אני בטוח,שאם כמוכם-הייתי יושב שער 5,הייתי גם חושב שהרוב משם בכדורגל,כי זו מן תחושה כזאת,שכולם מוכרים!
אבל אם אני אתחיל להזכיר שמות,בהחלט אעבור את המאה,וכלכם תסכימו איתי-שכולם מגיעים לכל משחקי הכדורסל,רק לא בטוח שתזכרו שכולם משער 2! כי זה לא נתפש כך!
הנה-משפחת חלד,משפחת אלישיב,משפחת מוזס,משפחת רמי כהן,משפחת אטיאס(אלי ובתו-רוני-שאני אישית רואה בכל משחק כדורסל,גם אם אינכם מכירים),שלגי,שחר מליס,אמיר מילנר,משפחת צחי שדה,אלי גוטרמן,השניים שתמיד רואים אותי בכל מקום-ואומרים לי שלום,לא זוכר את שמם.זה כבר כמעט 100,ואם מוסיפים אליהם את הרבים שאני לא מכיר בשם,אך רואה בכל משחק חוץ בכדורסל-וביציעי בכל משחק בית בכדורגל,אז זה גם עובר את ה-100,כך שאי-אפשר לחלוק עלי-שכל אלו אוהדי שער 2 המגיעים לכל משחק חוץ,ורובם גם יהיו בדרבי הסל ביום שני.אז אלו העובדות.
כמה כבר אנו יכולים להביא ליציע חוץ בנתניה,למשל? אז איך אפשר לומר שעשרות אוהדי שער 2 הללו שנכנסו לשם,היו מיעוט לעומת העשרות הבודדות של יושבי שער 5?
לא ייאמן כמה שטויות אפשר לכתוב בהודעה אחת .