תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 22:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גלבוע גליל הפועל תל אביב אשכול רשמי
הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
הפסד כזה מבאס, שהעונש עליו של כנראה סדרה מול מכבי הוא פשוט לא פרופורצינאלי. באסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
הפסד מבאס ברמות לפיקציה הזו. קבוצה נטולת אוהדים שמנצחת קבוצה שהביאה פאקינג 500 אוהדים לג'נין. היתה אווירה מחשמלת באולם, חבל שנפלנו בקטנות בסוף (עונשין של בר ושני ריבאונדים בהתקפת הנגד) ושלא הצלחנו לפתוח פער יותר גדול בחצי הראשון.
בריאן היה מדהים בהגנה, אולי השחקן הכי חכם שראיתי משחק בהפועל מאז פרוויס. הלוואי ונצליח להשאיר אותו בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
אגב, בריאן החזיק את המפשעה בכל הדקה וחצי האחרונות
מקווה שלא חזרה הפציעה, בטלויזיה זה נראה מדאיג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 22:39 
kobster כתב:
הפסד מבאס ברמות לפיקציה הזו. קבוצה נטולת אוהדים שמנצחת קבוצה שהביאה פאקינג 500 אוהדים לג'נין. היתה אווירה מחשמלת באולם, חבל שנפלנו בקטנות בסוף (עונשין של בר ושני ריבאונדים בהתקפת הנגד) ושלא הצלחנו לפתוח פער יותר גדול בחצי הראשון.
בריאן היה מדהים בהגנה, אולי השחקן הכי חכם שראיתי משחק בהפועל מאז פרוויס. הלוואי ונצליח להשאיר אותו בשנה הבאה.

היו הרבה יותר מ500 אוהדים שלנו, יותר לכיוון ה800 לדעתי. גם ביציע הקטן ממול הרוב היה שלנו
מדהים, אתה רואה אנשים מבוגרים, נשים וטף עומדים ומעודדים כאילו זה הרגע האחרון בחיים שלהם.
מה שקורה השנה עם הקהל בכדורסל הוא מדהים
זה מה שעושה אותי אופטימי לגבי העתיד של המועדון הזה, בכל צורה ניהולית שלא תהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
הדוסים של מעריב התחרפנו לגמרי
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/464/ ... =3&cat=620
ציטוט:
גרין המכביסט הביא תוצאה מהאגדות 77:78 ועם תוצאה כזו לא מפסיד מיששיחק במכבי

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
אבל אם האנשים האלו לא יצליחו לגרור את חברים שלהם לקנות עוד מנויים וחברי עמותה בשהנ הבאה, זה עדיין יישאר הטירוף של קומץ קטן שעומד על כרעי תרנגולת פיננסיים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 22:46 
הפועל כתב:
אבל אם האנשים האלו לא יצליחו לגרור את חברים שלהם לקנות עוד מנויים וחברי עמותה בשהנ הבאה, זה עדיין יישאר הטירוף של קומץ קטן שעומד על כרעי תרנגולת פיננסיים...

למה שזה לא יקרה?
א) עונה שאחרי הבאה אני בטוח שיהיה באז של מנויים בגלל המעבר לאולם החדש. וזה בלי קשר שבתל אביב יותר קל להביא קהל מאשר להביא קהל לראשון...
ב) לא יודע, אנשים כ"כ רעבים... אתה רואה כמה הקבוצה חשובה לאנשים. וזה לא קומץ של ילדים. זה הקהל הכי גדול בליגה, שמורכב מכל המינים וכל הגילאים. אני מאמין שיהיה עם מי לעבוד. חבל שהפגרה כ"כ ארוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
למה שזה לא יקרה? כי אוהדי ספורט ישראלים רואים עצמם (לא ניכנס כרגע למה) בגדול כלקוחות.
אצל רובם אין באמת רצון וסיבה להיות חלק מקהילה, אין באמת תחושה של אחריות למועדון גם כאשר הוא מכריז על עצמו כמועדון אוהדים.
הלוואי שאתבדה, אבל אני לא מאמין ששנה הבאה מספר המנויים וחברי העמותה יגדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 22:48 
הכי חשוב לזכור, ה800 איש האלה, שנסעו ביום חמישי אחר הצהריים שעה וחצי מתל אביב, אולי יסיימו את העונה הזאת עם שלושה הפסדים בדרבי (אני למשל בטוח שנעבור, אבל מאוד מבאס שבחצי נפגוש את נתניה שבכושר נהדר ;) ), אבל - וזה הכי חשוב - הם פשוט נהנו השנה. הם נהנו מכדורסל, הם נהנו לסוע, הם נהנו לעודד, הם נהנו מהקבוצה שלהם. ובסופו של דבר - זה הכי חשוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 22:49 
הפועל כתב:
למה שזה לא יקרה? כי אוהדי ספורט ישראלים רואים עצמם (לא ניכנס כרגע למה) בגדול כלקוחות.
אצל רובם אין באמת רצון וסיבה להיות חלק מקהילה, אין באמת תחושה של אחריות למועדון גם כאשר הוא מכריז על עצמו כמועדון אוהדים.
הלוואי שאתבדה, אבל אני לא מאמין ששנה הבאה מספר המנויים וחברי העמותה יגדל.

שנה הבאה לא
שנה הבאה אני מאמין שנשמור על הכמות
עוד שנתיים יהיה הבאז הגדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
מהפה שלך למתנאור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
זה גם היה הדיון בדרך הארוכה בחזרה. צריכים להחזיק מעמד עוד שנה ואז אפקט האולם יעשה את שלו.
דווקא השנה הבאה היא השנה הקריטית בה אסור לאבד את המומנטום. אם נשמור על מספר חברי העמותה באזור של המספר הנוכחי ונעמיד קבוצה טובה, יהיה בסיס טוב שיוכל לזנק עם האולם החדש. לא יודע מה הולך להיות התקציב בשנה הבאה אבל כזה סיוט כמו השנה אסור שיחזור על עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 22:53 
kobster כתב:
זה גם היה הדיון בדרך הארוכה בחזרה. צריכים להחזיק מעמד עוד שנה ואז אפקט האולם יעשה את שלו.
דווקא השנה הבאה היא השנה הקריטית בה אסור לאבד את המומנטום. אם נשמור על מספר חברי העמותה באזור של המספר הנוכחי ונעמיד קבוצה טובה, יהיה בסיס טוב שיוכל לזנק עם האולם החדש. לא יודע מה הולך להיות התקציב בשנה הבאה אבל כזה סיוט כמו השנה אסור שיחזור על עצמו.

מה היה בדיוק סיוט?
חלאס עם האובר פאסימיזם, נשארנו בליגה בפועל איזה עשרה מחזורים לסיום העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
ועשינו את זה עם בעיות תקציביות קשות בדרך שממש הקשו על תפקוד מקצועי סביר.
שנה הבאה לא תהיה שונה בהרבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
שנה הבאה בעיות התקציב תהיינה יותר קשות, כי כבר מתחילים עם בור יותר גדול.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
אני נהניתי, אפילו מאוד ואני גם שותף לאופטימיות שלך לגבי הסדרה מול המחלה.
הסיוט היה להנהלה שהוציאה כסף מהכיס שלה כדי לשלם משכורות לשחקנים ושל ארז שישב עד חמש ושש בוקר כדי לראות זרים בפברואר שיהיה אפשר להביא אותם בתקציב המגוחך של השנה.
אני די בטוח שבאיזשהו מקום עמוק עמוק בלב של ארז הוא היה מעדיף שהעונה תיגמר מחר, ואני לא מאשים אותו בפסיק.
אי אפשר להחזיק ככה קבוצה בליגת העל וה 800 משוגעים שהרעידו היום את האולם הם משהו כמו מחצית מחברי העמותה.
זה פשוט כמות שהיא לא מספיקה אם מתכננים שוב לבנות על האוהדים. זה לא הוגן כלפי אף אחד והפתרון של זה, לפחות עד שיהיה אולם, זה רק משקיעים מבחוץ שיכנסו ויקנו חלק מהבעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 23:10 
אני לא מסכים, קובסטר. יש לך את אחת מ-4 הקבוצות הכי טובות בליגה עם תקציב (בלחץ) של 6 מיליון שקלים, עם 3 משקיעים זוטרים יחסית. הפועל הנוכחית מחזיקה את האש שלה גבוה בגלל שהיא מועדון אוהדים. לי, אישית, מעבר לבעלות חיצונית ישבור את הלב. נראה לי שאני לא לבד.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
אני לא מסכים, קובסטר. יש לך את אחת מ-4 הקבוצות הכי טובות בליגה עם תקציב (בלחץ) של 6 מיליון שקלים, עם 3 משקיעים זוטרים יחסית. הפועל הנוכחית מחזיקה את האש שלה גבוה בגלל שהיא מועדון אוהדים. לי, אישית, מעבר לבעלות חיצונית ישבור את הלב. נראה לי שאני לא לבד.

לדעתי, זה הדיון האמיתי שצריך לנהל לקראת השנה הבאה.
האם אנחנו נשארים קבוצה שמסתמכת מבחינה כלכלית על האוהדים שלה אבל תהיה לה בעיה להתחרות מול הקבוצות החזקות בליגה או שמביאים אנשים מבחוץ כדי להעמיד תקציב ראוי ואולי מאבדים חלק מהזהות שלנו כמועדון אוהדים.
סתם לדוגמא, בלי האנשים האלה שנכנסו ושמו כסף לא היית מביא השנה את רנדל וגודס. מיותר לציין מה ההשפעה של שני השחקנים האלה על הקבוצה.
היה קצת שובר לב וקצת מעצבן לראות איך קבוצת פיקציה בלי אוהדים אבל עם ספונסר חזק כמו חיים אוחיון וגב עצום של דני עטר (ראש המועצה האיזורית גלבוע) מנצחת היום. לחשוב על מה אנחנו היינו יכולים לעשות עם כזה גב, ועם הנהלה ,מאמן וקהל כמו שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 23:37 
רומנטיקה שמרומנטיקה.
אני הפועל תל אביב ואני רוצה לנצח כמה שיותר ולהתחרות על כל תואר ושקבוצות כמו גלבוע גליל, נתניה בני הרצליה ודומיהן לא ידגדגו לנו את הביצה.
אז גם אם לא כל הקבוצה תהיה בבעלות אוהדים לא יקרה שום דבר. אין מה לעשות- בעידן הזה רק כסף. ורומנטיקה לצערנו לא יכולה לאורך זמן להסתכל לכסף בלבן של העיניים.
מקווה מאד שיבוא משקיע ושהפועל תל אביב תחזור למקום הטבעי שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
בתקציר בספורט 5 רואים שיונתן זרק לפני סוף הזמן, השאלה היא אם הוא דרך בחוץ, קשה לראות

דרך בחוץ בבירור, מה שכן אם זה היה נחשב זו הייתה השלשה הכי מרגשת בעולם בערך.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
Curtis Kelly
12 minutes ago via mobile
Wish I could of did more tonite. So disappointed In myself.. If ima go out I rather go Down in war till the last Second. Jus gotta get better so there's no other way. Grind hard till the next one. Appreciate my red family that came 2 hours always love.

:HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
רומנטיקה שמרומנטיקה.
אני הפועל תל אביב ואני רוצה לנצח כמה שיותר ולהתחרות על כל תואר ושקבוצות כמו גלבוע גליל, נתניה בני הרצליה ודומיהן לא ידגדגו לנו את הביצה.
אז גם אם לא כל הקבוצה תהיה בבעלות אוהדים לא יקרה שום דבר. אין מה לעשות- בעידן הזה רק כסף. ורומנטיקה לצערנו לא יכולה לאורך זמן להסתכל לכסף בלבן של העיניים.

מסכים, ואוסיף שעד שזה לא יקרה לא נצליח להרחיב משמעותית את מעגל האוהדים שחיים את הקבוצה, קונים מנוי ומגיעים למשחקים.
האולם החדש כשלעצמו לא יגרום לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
רומנטיקה שמרומנטיקה.

קשקוש מוחלט. ה"עידן הזה" זה לא רק כסף. אם יש משהו דווקא שקורה בעידן הזה זאת ההבנה שאוהדים לא רוצים וצריכים רק כסף כסף כסף, ושחיבור לקהילה ושיתוף אוהדים הוא לפעמים לא פחות חשוב.
כסף זה אמצעי לא מטרה, ואנחנו רואים את זה מסביבנו (גם בישראל) כל הזמן. צריך לדעת למצוא את האיזון, ולנסות להביא כסף שיבטיח הצלחה מקצועית תוך שמירה על השפעה של האוהדים, כדי שנוכל לקבוע את עתיד המועדון ולא להיות תלויים בגחמות של משקיע, וכדי לצמוח בצורה נכונה. לא צריך לדבוק בבעלות מלאה בהכרח אם זה מאפשר התקדמות מקצועית אבל ברור שאסור ללכת לקיצוניות השניה רק כי נדמה שבטווח הקצר זה עשוי לקדם מקצועית עוד יותר.

אני מקווה מאד שיבוא משקיע ויסייע להפועל תל אביב בבעלותנו תחזור למקום הטבעי שלה. אבל אני גם מקווה שכמה שיותר אוהדים ייפטרו ממנטליות ה"רק תביא לי כסף ונצחונות וכל השאר על הזין שלי" המחליאה הזאת, שהייתי בטוח אחרי גוסינסקי שאול וטביב (וגם אחרי גיידמאק בביתר) שלפחות אצלנו כבר הצלחנו להיפטר ממנה. רק השבוע כל העולם מדבר על ההצלחה של המודל הגרמני בליגת האלופות למרות ובגלל שלא נכנע אוטומטית לשייחים סעודים למיניהם, ואצלנו עדיין תקועים ב"האוהד הוא לקוח, הכי חשוב שיביאו כסף"
ומי שנורא קשה לו לדמיין את זה, שיחשוב מה היה קורה אם הרציקוביץ מאילת היה אצלנו השנה, עם מוטי אמסלם, עם עודד קטש כנראה, עם איומים על שחקנים במהלך השביתה ותמיכה בוטה וגסה בעמדת המנהלת, עם יציאה נחרצת נגד כל ביטוי "קיצוני" בקהל כולל ביטויי השינאה למכבי. איזה כיף זה היה. העיקר שהיה כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
hapoel15 כתב:
רומנטיקה שמרומנטיקה.

קשקוש מוחלט. ה"עידן הזה" זה לא רק כסף. אם יש משהו דווקא שקורה בעידן הזה זאת ההבנה שאוהדים לא רוצים וצריכים רק כסף כסף כסף, ושחיבור לקהילה ושיתוף אוהדים הוא לפעמים לא פחות חשוב.
כסף זה אמצעי לא מטרה, ואנחנו רואים את זה מסביבנו (גם בישראל) כל הזמן. צריך לדעת למצוא את האיזון, ולנסות להביא כסף שיבטיח הצלחה מקצועית תוך שמירה על השפעה של האוהדים, כדי שנוכל לקבוע את עתיד המועדון ולא להיות תלויים בגחמות של משקיע, וכדי לצמוח בצורה נכונה. לא צריך לדבוק בבעלות מלאה בהכרח אם זה מאפשר התקדמות מקצועית אבל ברור שאסור ללכת לקיצוניות השניה רק כי נדמה שבטווח הקצר זה עשוי לקדם מקצועית עוד יותר.

אני מקווה מאד שיבוא משקיע ויסייע להפועל תל אביב בבעלותנו תחזור למקום הטבעי שלה. אבל אני גם מקווה שכמה שיותר אוהדים ייפטרו ממנטליות ה"רק תביא לי כסף ונצחונות וכל השאר על הזין שלי" המחליאה הזאת, שהייתי בטוח אחרי גוסינסקי שאול וטביב (וגם אחרי גיידמאק בביתר) שלפחות אצלנו כבר הצלחנו להיפטר ממנה. רק השבוע כל העולם מדבר על ההצלחה של המודל הגרמני בליגת האלופות למרות ובגלל שלא נכנע אוטומטית לשייחים סעודים למיניהם, ואצלנו עדיין תקועים ב"האוהד הוא לקוח, הכי חשוב שיביאו כסף"
ומי שנורא קשה לו לדמיין את זה, שיחשוב מה היה קורה אם הרציקוביץ מאילת היה אצלנו השנה, עם מוטי אמסלם, עם עודד קטש כנראה, עם איומים על שחקנים במהלך השביתה ותמיכה בוטה וגסה בעמדת המנהלת, עם יציאה נחרצת נגד כל ביטוי "קיצוני" בקהל כולל ביטויי השינאה למכבי. איזה כיף זה היה. העיקר שהיה כסף.

מה שנכון נכון
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 08:59 
דני גולפיטק כתב:
kobster כתב:

היו הרבה יותר מ500 אוהדים שלנו, יותר לכיוון ה800 לדעתי. גם ביציע הקטן ממול הרוב היה שלנו
מדהים, אתה רואה אנשים מבוגרים, נשים וטף עומדים ומעודדים כאילו זה הרגע האחרון בחיים שלהם.
מה שקורה השנה עם הקהל בכדורסל הוא מדהים
זה מה שעושה אותי אופטימי לגבי העתיד של המועדון הזה, בכל צורה ניהולית שלא תהיה

לא מסכים, היציע ממול היה ברובו הקהל של גליל, רק בשליש שהיה ממולנו היה קהל שלנו. לא חושב שהיו יותר מ500 אוהדים שלנו (תחשוב על זה השליש שהיינו בו אמור להכיל 400 איש סה"כ בתפוסה מלאה)
אבל מה זה משנה, הייתה הצגה של עידוד, העירבוב בין אנשי יציעי המשפחות לבין האולטראס גרם לזה שכולם עמדו על הכסאות ושרו לאורך כל המשחק, לי אישית זה עלה בכאבי גב בלתי נסבלים בנהיגה הבייתה
אבל כמו בדרבים לשעתיים לפחות הרגשתי בן 16 שוב, איזה קהל מופלא. תודה לכם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
רומן אברומיץ' לא שקל פעם לקנות את הכדורגל? :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע למה הדיון ממשיך פה באשכול "המשחק", אבל ניחא.

אנשים אומרים פה כל מיני דברים לגבי מצב הקבוצה, העמותה והאוהדים.

שוכחים שניצחנו השנה דרבי. אין ספק בכלל שזה היה היום הכי מרגש שעבר על כולנו בשנה האחרונה.

אני ממש לא מאלה שחושבים שהדרבי הוא מעל הכול, ובטוח שהוא לא חזות הכול. אבל בשביל רגעים כאלה אנשים משקיעים את כספם, זמנם, מרצם וגרונם.

מה שיקרה עד סיום העונה כנראה די צפוי, אבל ללא ספק נחזור עונה הבאה רעבים. במיוחד עקב המצב המעורער של מועדון הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 11:21 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אחד האדומים כתב:
בתקציר בספורט 5 רואים שיונתן זרק לפני סוף הזמן, השאלה היא אם הוא דרך בחוץ, קשה לראות

דרך בחוץ בבירור, מה שכן אם זה היה נחשב זו הייתה השלשה הכי מרגשת בעולם בערך.

אני לא בטוח שהוא דרך בחוץ לפני שהוא שיחרר את הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 12:57 
אנטיגונה כתב:
hapoel15 כתב:
רומנטיקה שמרומנטיקה.

מסכים, ואוסיף שעד שזה לא יקרה לא נצליח להרחיב משמעותית את מעגל האוהדים שחיים את הקבוצה, קונים מנוי ומגיעים למשחקים.
האולם החדש כשלעצמו לא יגרום לכך.

בנוגע ללהרחיב את מעגל האוהדים אתה פשוט טועה.
מספיק להסתכל על כמות הקהל שהיתה מגיעה בעונות של גוזינסקי וכמות הקהל בעונה הזאת (וזכור לי שהיית מאוד סקפטי לגבי כמה קהל יגיע העונה באופן רצוף) כדי להבין את זה

בהרבה נושאים שקשורים למסביב אני מאוד רחוק מהדעות של המשתמש ״הפועל״, אבל בנושא הזה ובדוגמא שהוא נתן עם הרציקוביץ אני יותר ממסכים. מעדיף אותנו ככה העונה, מאשר עם עוד 3 מיליון שקל אבל איומים של שחקנים וצידוד במנהלת במאבקה נגד השחקן הישראלי.
הרבה יותר כיף לי ככה, והכיף זה מה שחשוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 03:38 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
הכי חשוב לזכור, ה800 איש האלה, שנסעו ביום חמישי אחר הצהריים שעה וחצי מתל אביב, אולי יסיימו את העונה הזאת עם שלושה הפסדים בדרבי (אני למשל בטוח שנעבור, אבל מאוד מבאס שבחצי נפגוש את נתניה שבכושר נהדר ;) ), אבל - וזה הכי חשוב - הם פשוט נהנו השנה. הם נהנו מכדורסל, הם נהנו לסוע, הם נהנו לעודד, הם נהנו מהקבוצה שלהם. ובסופו של דבר - זה הכי חשוב

:ROSE:

הכי חשוב אלה אנשים שראו את עצמם כנטולי כל קשר לכדורסל ועכשיו ספק אם הם יוותרו על הדבר הזה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: