hapoel15 כתב:
רומנטיקה שמרומנטיקה.
אני הפועל תל אביב ואני רוצה לנצח כמה שיותר ולהתחרות על כל תואר ושקבוצות כמו גלבוע גליל, נתניה בני הרצליה ודומיהן לא ידגדגו לנו את הביצה.
אז גם אם לא כל הקבוצה תהיה בבעלות אוהדים לא יקרה שום דבר. אין מה לעשות- בעידן הזה רק כסף. ורומנטיקה לצערנו לא יכולה לאורך זמן להסתכל לכסף בלבן של העיניים.
מקווה מאד שיבוא משקיע ושהפועל תל אביב תחזור למקום הטבעי שלה.
קשקוש מוחלט. ה"עידן הזה" זה לא רק כסף. אם יש משהו דווקא שקורה בעידן הזה זאת ההבנה שאוהדים לא רוצים וצריכים רק כסף כסף כסף, ושחיבור לקהילה ושיתוף אוהדים הוא לפעמים לא פחות חשוב.
כסף זה אמצעי לא מטרה, ואנחנו רואים את זה מסביבנו (גם בישראל) כל הזמן. צריך לדעת למצוא את האיזון, ולנסות להביא כסף שיבטיח הצלחה מקצועית תוך שמירה על השפעה של האוהדים, כדי שנוכל לקבוע את עתיד המועדון ולא להיות תלויים בגחמות של משקיע, וכדי לצמוח בצורה נכונה. לא צריך לדבוק בבעלות מלאה בהכרח אם זה מאפשר התקדמות מקצועית אבל ברור שאסור ללכת לקיצוניות השניה רק כי נדמה שבטווח הקצר זה עשוי לקדם מקצועית עוד יותר.
אני מקווה מאד שיבוא משקיע ויסייע להפועל תל אביב בבעלותנו תחזור למקום הטבעי שלה. אבל אני גם מקווה שכמה שיותר אוהדים ייפטרו ממנטליות ה"רק תביא לי כסף ונצחונות וכל השאר על הזין שלי" המחליאה הזאת, שהייתי בטוח אחרי גוסינסקי שאול וטביב (וגם אחרי גיידמאק בביתר) שלפחות אצלנו כבר הצלחנו להיפטר ממנה. רק השבוע כל העולם מדבר על ההצלחה של המודל הגרמני בליגת האלופות למרות ובגלל שלא נכנע אוטומטית לשייחים סעודים למיניהם, ואצלנו עדיין תקועים ב"האוהד הוא לקוח, הכי חשוב שיביאו כסף"
ומי שנורא קשה לו לדמיין את זה, שיחשוב מה היה קורה אם הרציקוביץ מאילת היה אצלנו השנה, עם מוטי אמסלם, עם עודד קטש כנראה, עם איומים על שחקנים במהלך השביתה ותמיכה בוטה וגסה בעמדת המנהלת, עם יציאה נחרצת נגד כל ביטוי "קיצוני" בקהל כולל ביטויי השינאה למכבי. איזה כיף זה היה. העיקר שהיה כסף.