רדנקו כתב:
את בנקס וקרטר ממש לא הייתי רוצה לראות אצלנו.
אני חושב שקרטר הוא שחקן בינוני ביותר, ובנקס הוא אולי סקורר עצום אבל לא הרבה מעבר. מאד לא קבוצתי והעונה הנוכחית גרמה לפיחות רציני בהערכה שלי אליו.
את ג'ונס הייתי מאד מאד מאד שמח לראות אצלנו, ואני חושב שהשילוב שלו עם קלי היה יכול להיות מצוין.
גם את השילוב של טרביס וג'ונס הייתי שמח לראות אם קלי לא ישאר.
אני עדין חושב שאנחנו צריכים שחקן בסגנון של ראמאל ברדלי ולא קיצ'ן, קרופורד, דילייני ודומיהם, שאף אחד מהם לא מסוגל להיות מוביל כדור.
שחקן שהוא 1-2 ולא 2-3.
רדנקו אני חושב שאחת הסיבות שגליל לא בפינל פור היא שמשחק עם 5 דומיננטי כבר כמעט ולא מתאים. הוא טוב נגד מכבי, אבל בארץ
רב הקבוצות הן לא מכבי, ושחקנים שהם יותר 4 מ 5, מסוגלים לתת יותר דקות ברמה גבוה יותר, אלא אם אתה משקיע ממש הרבה כסף
וזה דבר שלא נוכל לעשות. ג'ונס הוא שחקן של 25 דקות גג במשחק, וראו את זה גם במשחקים נגדינו (הן בגביע והן בחצי גמר הלבקנית),
ולהביא מחליף בשבילו (כמו קוז'קרו) זה גם עסק יקר. בכל מקרה אין ספק שאם היינו יכולים להעמיד קו קידמי של ג'ונס, קלי, קוז'י ויונתן,
זה היה נפלא, רק שזה גם לא ראלי.
לגבי הזר, אני מסכים איתך שצריך 1-2 ברמה טובה, אבל אני חושב שהעמדה הישראלית הבעיתית יותר היא 2-3 איכותי, כאלו יש כמעט ואין.
כל ישראלי שתביא יהווה מיס-מאץ' ביחס לשחקן היריב. בעוד ישנם ישראלים שיוכלו להתמודד בכבוד עם השים של עמדה 2-1.
מבחינה מקצועית לכן, אין ספק שיובל צודק, 4 זרים זה מתבק כי זה מה שיהיו ליריבות שלנו, הבעיה היא שהעמדה החזקה שלנו מבחינת
ישראלי לא בטוח מספיק טובה (קורי ומתן כ 3), אני מת על מתן ומוכיר את קורי אבל אני לא בטוח שהם יכולים לתת את מה שאנחנו צריכים
בעמדה 3. היד של מתן כבר לא יציבה, הוא לא טוב בהורדת כדור לרצפה ומה שהוא יכל לעשות בצבע בליגה הלאומית יהיה הרבה יותר קשה
בליגת העל, וקורי כבר בן 37 ויציב והא אף פאם לא היה.