תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 257 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יבנה בשלישי - אשכול רשמי בהחלט
הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 21:39 
mkorman1 כתב:
ארז צריך ללכת הביתה עוד הערב
חד וחלק

אני עדיין טוען שלא ארז הבעיה, למרות החשיבות של מאמן כדורסל. את הסיבות לנפילה ציינתי בהודעה קודמת

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
ארז בנה קבוצה עם התקציב הגבוה ביותר שיש בליגה.
נכון שאם יפלו לנו עכשיו עוד 3 מליון שקל כנראה שנוכל לעשות שינויים ולשדרג את הקבוצה,
אבל זאת חוכמה קטנה לעלות ליגה שיש לך תקציב פי 3 מלכל אחד אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 21:47 
גם אני מיואש, אבל מפה ועד עריפת ראשים המרחק גדול.
כרגע זה לא נראה טוב. אם הפלייאוף היה היום ספק גדול אם בכלל היינו מגיעים לגמר.
מה שכן, תנו לצוות המקצועי את הזמן שלו, לפחות עד תום העונה הנוכחית.
להעיף מאמן אחרי 3 הפסדי ליגה? בכל זאת אנחנו במקום ה-2, זה יהיה צעד נמהר ומוטעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 21:50 
Berger כתב:
גם אני מיואש, אבל מפה ועד עריפת ראשים המרחק גדול.
כרגע זה לא נראה טוב. אם הפלייאוף היה היום ספק גדול אם בכלל היינו מגיעים לגמר.
מה שכן, תנו לצוות המקצועי את הזמן שלו, לפחות עד תום העונה הנוכחית.
להעיף מאמן אחרי 3 הפסדי ליגה? בכל זאת אנחנו במקום ה-2, זה יהיה צעד נמהר ומוטעה.

להעיף את ארז- בכלל תהיה החלטה סופנית ואני מתנגד לה בכל תוקף. מה, נביא את קטש המכביסט? חייבים חיזוק, ברגר ואם לא יהיה - אין הרבה על מה לדבר

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 21:52 
mkorman1 כתב:
חד וחלק

טוב אחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 21:53 
כרגע ארז הוא הבעיה, אבל כולנו יודעים שהוא גם ידע לאמן ואין סיבה שזה ייראה ככה
שיירד מהעץ של לנסות להמציא את המשחק מחדש ויחזור למה שעובד ועבד
ושייתן דקות לצעירים כבר

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 21:54 
טוב, מבחינת יבנה אני קל"ב, אז אני יכול כבר לדווח כאחד שחזה בהפסד הערב "חי". אומר רק זאת- האמנתי ואני ממשיך להאמין בסגל הזה, אבל זהו כבר הפסד שלישי מול קבוצת "צמרת", ולא זכור לי שניצחנו עדיין קבוצה בסטטוס הזה. משהו קורה כאשר ניצבים בפני אתגרים וחולשה/חשכה כללית משתלטת. יש בהחלט מקום לדאגה. עם זאת, היריבות העיקריות ממש לא כאלה גדולות- כולל באר-יעקב- ולדעתי יש לנו את הכדורסל לנצח אותם. שאלה אם יש את הלב והביצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
mkorman1 כתב:
חד וחלק

טוב אחי.

זב בערך ההודעה הכי נכונה שנכתבה כאן.
אני לא חושב שלמישהו הגיוני כאן יש ספק שארז עד עכשיו הוא כישלון.
ועם זאת, אין לנו כסף להחליף מאמן לכן נאלץ להסתדר עם זה.
ומכיוון שכמו לשחקנים, גם למאמן יש פוטנציאל ענק אפשר לראות באופק תקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 21:55 
לערוף ומיד
אי אפשר להמשיך ככה
זו אגב הדעה הרווחת בקרב אלה שהיו במשחק
אחד אפילו השתולל קשות אחרי המשחק ואני בהחלט מבין אותו
אגב אני מודה ששברתי כיסא מעצבים ואשלח פיצוי לאליצור יבנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 22:02 
mkorman1 כתב:
לערוף ומיד
אי אפשר להמשיך ככה
זו אגב הדעה הרווחת בקרב אלה שהיו במשחק
אחד אפילו השתולל קשות אחרי המשחק ואני בהחלט מבין אותו
אגב אני מודה ששברתי כיסא מעצבים ואשלח פיצוי לאליצור יבנה

עד כמה שאני מבין הבעיה היא ברוטציה קצרה.
את ארז יש לזמן לשיחת בירור אצל ההנהלה, אך לא לפטר- אין מישהו יותר טוב ממנו כעיקרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
קטונתי מלאמר אם הצעד הנכון זה באמת להחליף את ארז.
אבל אין ספק שחייב לבוא שינוי רציני. זה לא מקרי שמול 3 היריבות בצמרת הפסדנו, וגרוע מלהפסיד - נראינו מול שלושתן כמו עדר ללא רועה בהתקפה.

וביום ראשון, בעיתוי מושלם, הקבוצה במקום שני בליגת העל. נהדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 22:18 
הפועל כתב:
קטונתי מלאמר אם הצעד הנכון זה באמת להחליף את ארז.
אבל אין ספק שחייב לבוא שינוי רציני. זה לא מקרי שמול 3 היריבות בצמרת הפסדנו, וגרוע מלהפסיד - נראינו מול שלושתן כמו עדר ללא רועה בהתקפה.

וביום ראשון, בעיתוי מושלם, הקבוצה במקום שני בליגת העל. נהדר

כמה צדקת בהודעת פתיחה של האשכול הנ"ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 22:34 
el dudernio כתב:
הוקיץ' כתב:
el dudernio כתב:
Red or Dead כתב:
4 איבודים ברצף!
מדהים

מבחינתי מי שאשם זה ארז.
איך הכדור לא בידיים של סטיט?

בוריס באמא שלך סתום את הפה.

תהיה בריא, שוב אתה מוצא אשמים בסיטואציה שלא ראית?

צודק לא ראיתי,
ועדין לדעתי די ברור שהכדור ברגעים האלו לא היה בידיים של סטיט.

אין לך מושג ועדיף שלא תדבר על משחקים שלא ראית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 22:35 
שינויים זה אחלה, אין כסף לעשות אותם. ארז צריך היה לקלוט את שיטת המשחק של יבנה שכל מפגר הבין מה הם עושים. יש לתת יותר מקום לבר טימור על חשבון דמונטז, הוא תורם הרבה יותר ממנו בהגנה. היו עוד הרבה ליקויים מקצועיים, אני פשוט עצבני מדי כרגע לנתח אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 22:36 
אם זה לא היה ארז הייתי אומר לפטר היום. אבל אני עוד זוכר לו חסד נעורים
ולמרות שזה נראה זוועה אנחנו עדיין בסיבוב ראשון והמבחן יהיה כשהקבוצה תגיע לקראת הפליאוף ולכן יש עוד זמן לתקן.
הנחמה שלי היא שגם בהפסדים שלנו, כשהיינו פשוט נוראים ברמות שמעולם לא ראיתי מהפועל תל אביב במתכונת החדשה
לא הובסנו. והנחמה השניה שלי היא שבאר יעקב נראים פשוט נורא בזמן האחרון ואם לב השרון לא מחטיאים 12 זריקות עונשים
ומאבדים עשרות כדורים שטותיים הם היו מפסידים היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 22:40 
ברגר כתב:
שינויים זה אחלה, אין כסף לעשות אותם. ארז צריך היה לקלוט את שיטת המשחק של יבנה שכל מפגר הבין מה הם עושים. יש לתת יותר מקום לבר טימור על חשבון דמונטז, הוא תורם הרבה יותר ממנו בהגנה. היו עוד הרבה ליקויים מקצועיים, אני פשוט עצבני מדי כרגע לנתח אותם.

שורת המפתח "אין כסף"- אם לא יהיה חיזוק, אין על מה לדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 22:41 
ראצ'ו - הבעיה היא שבכל המשחקים מול קבוצות הצמרת נראית לא מוכן ונראית כאילו אתה בדרגה אחת פחות טוב מהם.

אם מגיעים למשחק הזה ואנחנו נראים מופתעים ממה שקורה על המגרש ולא מוכנים למה שהם עושים, אז יש לנו בעיה גדולה.

ואם אחרי סיבוב שלם אנחנו צצשיכים לשחק את אותם תרגילים מפגרים שלא שווים כלום, אז יש לנו בעיה.

כדי שמשהו ישתפר מישהו צריך להבין שמשהו לא בסדר. וזה כנראה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 22:42 
בוריס כתב:
ברגר כתב:

שורת המפתח "אין כסף"- אם לא יהיה חיזוק, אין על מה לדבר.

זה לא חיזוק, זה חילופי שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 22:43 
ראצ'ו, רק שיש בעיה אחת. עבר סיבוב משחקים שלם, פלוס ליגה בלקנית, מה שאומר ששיחקנו יותר מכל קבוצה אחרת בליגה הזאת, והקבוצה לא השתפרה במילימטר מאיך שהיא נראתה בתחילת העונה.
עכשיו יש שתי גישות: ללכת עם הראש בקיר ולהאמין שהוא יישבר ותבוא פריצת דרך. או לנסות דרך אחרת.
אני מאלה שאוהבים לנסות דרך אחרת. אבל זה אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 22:44 
ותוציאו לכם מהראש את נושא החיזוק. זה לא יקרה ואחרי היום אין לי שום ספק שזה לא ישנה כלום.

הבעיה היא לא שחקן זה או אחר.

הבעיה היא מה שהם עושים על המגרש כקבוצה או יותר נכון מה שהם לא עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 22:51 
רדנקו כתב:
ראצ'ו - הבעיה היא שבכל המשחקים מול קבוצות הצמרת נראית לא מוכן ונראית כאילו אתה בדרגה אחת פחות טוב מהם.

אם מגיעים למשחק הזה ואנחנו נראים מופתעים ממה שקורה על המגרש ולא מוכנים למה שהם עושים, אז יש לנו בעיה גדולה.

ואם אחרי סיבוב שלם אנחנו צצשיכים לשחק את אותם תרגילים מפגרים שלא שווים כלום, אז יש לנו בעיה.

כדי שמשהו ישתפר מישהו צריך להבין שמשהו לא בסדר. וזה כנראה לא יקרה.

מסכים שזה נראה זוועה. והייתי כמעט בכל המשחקים השנה וזה באמת נראה נוראי. השחקנים חסרי ביטחון, מתן חלש
מאוד בהתקפה, קורי לא פוגע, הזרים לא טובים. קצת גל איתן, לפעמים יונתן. אבל ממש כלום חוץ מזה. זליקוביץ' נזרק
למגרש כשהכל גמור, בר מפחד לזרוק ויותם שירן מחוק. ועדיין. אני לא יודע איזה מאמן אפשר להביא עכשיו במקום ארז
ואני מקווה שהוא יצליח להתעשת ולשנות. כן אולי אני קצת נאיבי, אבל אני חושב שצריך לתת לפחות עוד חודש צ'אנס לפני
שמחליטים על צעד כזה דרמטי.

ולמרות כל זה אני אומר - גם במצב של היום, אנחנו עדיין מועמדים בולטים לעלייה ויכול להיות שזה יקרה. בטח אם נגיע לסדרות
מול הקבוצות האחרות שהן לא יותר טובות מאיתנו משמעותית, ועם הקהל שלנו והשם, עדיין אפשר לעשות את זה. הבעיה היא
שהיינו צריכים להיות במצב שאנחנו עולים בהליכה עם הליגה השנה וזה לא ככה, אבל עדיין - לא צריך להשתגע, הכל עוד פתוח, גם עם
איך שאנחנו נראים היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 22:52 
רדנקו כתב:
ותוציאו לכם מהראש את נושא החיזוק. זה לא יקרה ואחרי היום אין לי שום ספק שזה לא ישנה כלום.

הבעיה היא לא שחקן זה או אחר.

הבעיה היא מה שהם עושים על המגרש כקבוצה או יותר נכון מה שהם לא עושים.

לא יודע באיזו עמדה, אבל צריכים להביא עוד שחקן ישראלי. כל הקבוצות בליגה הזאת מביאים חיזוק- אנחנו בטח ובטח חייבים. באר יעקב הביאו אפילו את ווטסון מנתניה, אם אני לא טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 22:57 
אם אין כסף, אז אין כסף. לא צריך להביא שחקן ולהיכנס לגירעון רק בגלל שמבחינה מקצועית קצת פחות הולך ממה שתכננו.
יותר חשוב שיהיה ניהול בריא ונכון. בלי זה אין לנו זכות קיום. הפסדנו משחק בליגה, המצב לא נראה טוב, אבל יש עוד זמן לתקן.
אם המצב לא יישתפר, אז נישאר עוד שנה בליגה. קשה אומנם, אבל הרבה יותר נכון מאשר להוציא כסף שאין לנו. הפרוייקט הזה מחייב את הסבלנות של כולנו, אסור להשתגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
השאלה הגדולה,אם אנחנו לא עולים השנה. איך זה ישפיע על העמותה?יוכל מאד להיות שחברים יקבלו רגלים קרות, ולא ימשיכו שנה הבאה. לכן לפי דעתי חייבים לבצע שינויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 23:02 
עם כל הכבוד - אלה השחקנים שהמאמן בחר. תפקידו הוא להוציא מהם את המיטב. רוקני נפצע? קורה. לא על זה הפועל תל אביב אמורה ליפול. רוצה שינוי בסגל? שיעשה טרייד עם קבוצה אחרת, שחקן תמורת שחקן, שלא יעלה כסף לעמותה.
הפועל לא צריכה להיכנס לשום הרפתקאה כלכלית. אלה השחקנים שהמאמן בחר, הוא צריך לעלות איתם ליגה.
ושוב - אני חוזר - זה הסגל הכי טוב בלאומית. ואלמלא שיטת המשחק שלנו והעובדה שאנחנו לא יודעים לשחק נגד אזורית - היינו במקום הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 23:03 
Berger כתב:
אם אין כסף, אז אין כסף. לא צריך להביא שחקן ולהיכנס לגירעון רק בגלל שמבחינה מקצועית קצת פחות הולך ממה שתכננו.
יותר חשוב שיהיה ניהול בריא ונכון. בלי זה אין לנו זכות קיום. הפסדנו משחק בליגה, המצב לא נראה טוב, אבל יש עוד זמן לתקן.
אם המצב לא יישתפר, אז נישאר עוד שנה בליגה. קשה אומנם, אבל הרבה יותר נכון מאשר להוציא כסף שאין לנו. הפרוייקט הזה מחייב את הסבלנות של כולנו, אסור להשתגע.

ברגר, ידידי, במצב כזה 300 חברי עמותה יהיו בקושי. גם עכשיו לא מצליחים להגיע למספר סביר. עוד עונה בלאומית רק מקשה מבחינה כלכלית וגורר אותנו לעוד גרעונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
לא פחות סבל מהכדורגל לצפות בקבוצה הזאת.
והלוואי והייתי אופטימי כמו אחרים לגבי הסגל הזה.
קשה לי להיות אופטימי. כמות הטמטום שם היא בלתי רגילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
צר לי לומר שמהמעט שראיתי את הקבוצה העונה הבעיה היא שאין לה דרך ואולי אנחנו חלשים בעמדה X במשחק Y אבל בכלליות הבעיה מתחילה מחוסר הביטחון של השחקנים והרוטציה הקצרה שבעצם הליגה הבלקנית הייתה אמורה לתקן ע"י הקניית ביטחון וניסיון לשחקנים.

כמו שראינו שנה שעברה בפליאוף הכל יכול להיות אבל ביכולת הנוכחית אין לנו מה למכור שם ובטח שאין לנו יתרון ביתיות.

בכלל ישנה תושה שהעניין סביב הקבוצה השנה ירד וגם ההנהלה די אשמה בריחוק הזה שנוצר
אי עלייה השנה תהיה מכת מוות לדעתי לדבר החשוב הזה שנקרא הפועל תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 23:12 
[quote="r200"]צר לי לומר שמהמעט שראיתי את הקבוצה העונה הבעיה היא שאין לה דרך ואולי אנחנו חלשים בעמדה X במשחק Y אבל בכלליות הבעיה מתחילה מחוסר הביטחון של השחקנים והרוטציה הקצרה שבעצם הליגה הבלקנית הייתה אמורה לתקן ע"י הקניית ביטחון וניסיון לשחקנים.

כמו שראינו שנה שעברה בפליאוף הכל יכול להיות אבל ביכולת הנוכחית אין לנו מה למכור שם ובטח שאין לנו יתרון ביתיות.

בכלל ישנה תושה שהעניין סביב הקבוצה השנה ירד וגם ההנהלה די אשמה בריחוק הזה שנוצר
אי עלייה השנה תהיה מכת מוות לדעתי לדבר החשוב הזה שנקרא הפועל תל אביב[/quote

כל מילה בסלע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 23:15 
אי אפשר להחזיק את הפרוייקט הזה על בסיס הצלחות. גם אם נעלה, צפויות לנו אותן בעיות בליגת העל מבחינת גיוס אנשים לעמותה. גם שם ייתכן ואחרי שנה-שנתיים של חוסר הצלחה יחסי אנשים יפסיקו לתמוך בעמותה, זה לא שונה מהבחינה הזאת מלהישאר עוד שנה בליגה הלאומית. בדיוק בדברים האלה נמדד הפרוייקט שלנו. לכן לדעתי לא צריך להיכנס להרפתקה כלכלית אלא לקוות לטוב מהסגל הזה. אם לא נעלה, נישאר עוד שנה בליגה הלאומית וננסה שוב. סבלנות היא מילת המפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 257 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: