תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 22:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 169 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האם יש חדש בקשר לאולם?
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
הפועל כתב:
להתבאס. ולקחת.
מי שחושב שבמציאות הבירוקרטית והפוליטית של תל אביב עדיף לקחת סיכון ולהמר על אולם גודל יותר תוך 10 שנים הוא נאיבי.
נותנים, תיקח.

אז על מה נלחמנו ?
בקיצור חולדאי ניצח .
שילך להזדיין הוא והאולם הצהוב שלו .
האולם הקבוע של הפועל תל אביב כדורסל , זה האולם של מכבי כדורעף , של מכבי כדוריד ושל מחלקות הנוער של מכבי כדורסל , וואלה יופי .

מה זה קשור? נלחמנו כדי להשאיר את אוסישקין. ונכשלנו.
אנחנו משחקים בהדר יוסף כבר 4 שנים להזכירך. ולא כי זה כיף, אלא כי זה האולם היחיד בתל אביב חוץ מיד אליהו שאפשר לשחק בו עם יותר מ200 איש ביציע. זאת עובדה.

אפשר להמשיך לחכות עוד 10 שנים לאולם גדול "משלנו" שאולי יבוא או לא יבוא. זה לא חכם, בלשון המעטה כי ב-10 השנים האלו נצטרך לשחק עדיין באותו אולם "אהוב" בהדר יוסף, רק עם אותם 1400 מקומות ותוך הסתמכות על חסדיו של אותו רון חולדאי שבאמת יעמוד במילה שלו ויבנה את האולם ועוד בזמן.

ורק למקרה שזה לא ברור - גם את האולם בדרייב אין נצטרך לחלוק עם מחלקות מכבי למיניהן כי הוא יהיה אולם עירוני בדיוק כמו יד אליהו. למעשה יש סיכוי שזה יהיה אפילו יותר גרוע מהדר יוסף, ששם חצי מהפעילות זה בכלל של הועד האולימפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 12:03 
המלחמה היתה על השארת אוסיקין ולאחריו היא הפכה להיות למען מגרש חלופי ובית חדש .
שיחקנו 4 שנים בהדר יוסף בידיעה שזה זמני ולכן הלחץ על השרמוטה לבנות אולם המשיך ,
עכשיו אתם אומרים , הדר יוסף זה האולם הקבוע של הפועל , רק הוא גם הבית של עוד כמה קבוצות לבושות בצהוב , למה לא לשחק ישר ביד אליהו ?
בקיצור זר פרחים מהעיריה ישלח לביתך בקרוב .

ושהאימונים שלנו בפתיחת העונה לא יתנגשו במקרה באימוני טרום העונה עם הקבוצה הבוגרת של מכבי כדורסל , הרי גם הם נערכים בביתנו בהדר יוסף .

נערך לאחרונה על ידי רוי האדום בתאריך 07 דצמבר 2011, 12:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
רוי, יש כרגע 3 אופציות.
1. לפעול נגד הרחבת הדר יוסף, במטרה לזרז את הקמת האולם בדרייב אין (דבר שיקח בכל מקרה הרבה זמן).
2. לזרז את הרחבת הדר יוסף, כדי שתסתיים כמה שיותר מהר ולהסתפק בזה.
3. לזרז את הרחבת הדר יוסף, ברגע שהדר יוסף יורחב ויהיה אולם טוב יותר מהקיים להתמקד בהבטחות להקמת
אולם בדרייב אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 12:54 
el dudernio כתב:
רוי, יש כרגע 3 אופציות.
1. לפעול נגד הרחבת הדר יוסף, במטרה לזרז את הקמת האולם בדרייב אין (דבר שיקח בכל מקרה הרבה זמן).
2. לזרז את הרחבת הדר יוסף, כדי שתסתיים כמה שיותר מהר ולהסתפק בזה.
3. לזרז את הרחבת הדר יוסף, ברגע שהדר יוסף יורחב ויהיה אולם טוב יותר מהקיים להתמקד בהבטחות להקמת
אולם בדרייב אין.

אני בוחר באפשרות מספר 1 , מי שחושב שאחרי הרחבת הדר יוסף מישהו ימהר אם בכלל לבנות לנו אולם ביתי חי בסרט מטורף .
לא רק שלא יבנו לך אולם , אתה יגרמו לך להגיד יום יום תודה רבה על מה שהם "עשו" בשבילך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
זאת בדיוק הנקודה רוי. שאף אחד לא חושב שגם בלי הרחבת הדר יוסף מישהו באמת ימהר לבנות "לנו" אולם ביתי.

לנו במרכאות כי כאמור לא לנו באמת כאמור, וכל אולם נצטרך לחלוק עם כל העולם ואשתו.
ואם הקו האדום שלנו זה שלא חולקים אולם עם שום קבוצה צהובה מאף ענף ודרג, זה אומר שלא מתפשרים על כלום חוץ מאולם בבעלותנו ולא אולם עירוני, ואז אפשר לסגור את הקבוצה וללכת הביתה, כי זה בחיים לא יקרה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 13:08 
הפועל כתב:
זאת בדיוק הנקודה רוי. שאף אחד לא חושב שגם בלי הרחבת הדר יוסף מישהו באמת ימהר לבנות "לנו" אולם ביתי.

לנו במרכאות כי כאמור לא לנו באמת כאמור, וכל אולם נצטרך לחלוק עם כל העולם ואשתו.
ואם הקו האדום שלנו זה שלא חולקים אולם עם שום קבוצה צהובה מאף ענף ודרג, זה אומר שלא מתפשרים על כלום חוץ מאולם בבעלותנו ולא אולם עירוני, ואז אפשר לסגור את הקבוצה וללכת הביתה, כי זה בחיים לא יקרה יותר.

הדר יוסף זה אולם צהוב לחלוטין , הדרייב אין יהיה מגרש עירוני בדיוק כמו יד אליהו , כמה קבוצות כדורעף , כדוריד, קבוצות ילדים כדורסל של מועדון מכבי תל אביב משחקות ביד אליהו ?
אפס , אפילו את אימוני טרום העונה הם לא עושים שם .
זו צריכה להיות המטרה גם בדרייב אין , שאייל גולן יופיע שם בכיף ,אבל שהאימונים של מכבי בכל הענפים ימשיכו להתקיים בהדר יוסף .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
מבין אותך, אני פשוט לא מבין כמה זמן אתה חושב שנוכל לשחק בהדר יוסף במתכונתו הנוכחית?
ומה יקרה כאשר עוד 4 שנים נצליח לעלות ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 13:26 
el dudernio כתב:
מבין אותך, אני פשוט לא מבין כמה זמן אתה חושב שנוכל לשחק בהדר יוסף במתכונתו הנוכחית?
ומה יקרה כאשר עוד 4 שנים נצליח לעלות ליגה.

כרגע הדר יוסף זה אחלה לצרכים שלנו , חוץ מזה שזה אולם צהוב ודוחה , יש אולי 2 3 משחקים בעונה שיש הסטריית כרטיסים ואז לא כולם יכולים להכנס , גם באוסישקין זה קרה .
בליגת העל נצטרך בכל מקרה לשחק במקום אחר בזמן השיפוצים , אני מקווה שיד אליהו זה לא אופציה , אז שנמשיך לשחק במקום החלופי עד שיבנו לנו בית , ממילא אין לנו אחד כזה גם עכשיו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
השאלה היא למה אתה לא מוכן לקבל את הדר יוסף משודרג כאולם חילופי עד ש...
הרי עד שיבנה אולם בתל אביב יקח הרבה מאוד זמן בכל מקרה. מתוך תקווה שנעשה את הבלתי
אפשרי ונעלה השנה ליגה, האם זה מבחינתך לגיטימי לנדוד עכשיו לאולם חילופי למשך 10 שנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 13:38 
el dudernio כתב:
הרי עד שיבנה אולם בתל אביב יקח הרבה מאוד זמן בכל מקרה. מתוך תקווה שנעשה את הבלתי
אפשרי ונעלה השנה ליגה, האם זה מבחינתך לגיטימי לנדוד עכשיו לאולם חילופי למשך 10 שנים?

ברגע שקיבלת הדר יוסף משודרג אין יותר עד ש ...
אתה מכיר את החולירות , אתה חושב שיבנו מגרש נוסף אחרי שהדר יוסף יורחב ?
אני בטוח שלא .

ועדיף בעיני פי מיליון לנדוד לעוד מגרש ועוד מגרש גם 100 פעם עד שיהיה בית להפועל , רק ככה אולי , גם זה לא בטוח יבינו את החשיבות באולם להפועל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
el dudernio כתב:

אני בטוח שלא .

ועדיף בעיני פי מיליון לנדוד לעוד מגרש ועוד מגרש גם 100 פעם עד שיהיה בית להפועל , רק ככה אולי , גם זה לא בטוח יבינו את החשיבות באולם להפועל .

לא יהיה בית להפועל או אולם אחר כל עוד ראש העיר הוא אותו ראש עיר ובטח שלא בשנים הקרובות
הרע במיעוטו זה הדר יוסף משופץ
כמובן שהשיפוץ לא אמור להפסיק את המלחמה על בית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
el dudernio כתב:

אני בטוח שלא .

אני מכיר טוב, ולכן אני חושב שבניית האולם וקצב בנייתו לא קשורים בשיפוץ הדר יוסף.
כאשר יהיה ראש עיר שיחליט שהספורט חשוב לו, יוקם אולם כדורסל נוסף בת"א.
בדיוק כמו שכאשר יהיה ראש עיר נורמאלי לא יהיו בת"א 3 קבוצות בכירות בכדורגל ומגרש 1 ראוי,
שבקרוב יהיה המגרש החמישי בטיבו בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
אני שוב אזכיר - לא יהיה אולם להפועל. לא יהיה.
לכל היותר יהיה אולם עירוני שנחלוק אותו עם כל העולם ואשתו.
אלא אם שחור מחר הופך לראש עיריית תל אביב, אין אף אחד שיקצה להפועל קרקע בתל אביב וידאג לתקציב של 100 מיליון שקל להקמת אולם ויתן לה את המפתחות ביד. לא יהיה.

מי שרוצה להמשיך לחכות, ולהתפלסף בינתיים שלשחק באותו אולם עם קבוצת הכדורעף של מכבי זה זוועה כמו לשחק ביד אליהו, בזמן שאנחנו נרקבים באולם מיושן של 1400 מקומות - שיהנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 14:16 
הפועל כתב:
אלא אם שחור מחר הופך לראש עיריית תל אביב, אין אף אחד שיקצה להפועל קרקע בתל אביב וידאג לתקציב של 100 מיליון שקל להקמת אולם ויתן לה את המפתחות ביד. לא יהיה.

מי שרוצה להמשיך לחכות, ולהתפלסף בינתיים שלשחק באותו אולם עם קבוצת הכדורעף של מכבי זה זוועה כמו לשחק ביד אליהו, בזמן שאנחנו נרקבים באולם מיושן של 1400 מקומות - שיהנה.

שיהיה אולם עירוני בדיוק כמו יד אליהו , רק שהכסאות יהיו באדום ואנחנו נשחק שם .
עם מי מכבי חולקת את יד אליהו ?
עם משה פרף , קובי פרץ ושיראל , אפילו לא עם עוד קבוצת ספורט אחת , למה שבמגרש העירוני החדש שיוקם , אנחנו כן " נחלוק אותו עם כל העולם ואשתו" ?
בשבילך זה להתפלסף , לי זה חשוב .
שחק ביד אליהו וזהו , אולם חדש ולא מיושן , של 10,000 מקומות , ויש רק קבוצה צהובה אחת שמשתמשת במתקן הזה לעומת בערך 10 שמשתמשות בהדר יוסף .
אני ראיתי את שימון מזרחי ימח שמו יוצא מהדר יוסף הרבה מאד פעמים , אז מה ההבדל הגדול ?
לא צריך להרחיב , אפשר ישר ללכת להיכל .

להתקע בהדר יוסף ולכריז עליו בתור הבית החדש של הפועל תל אביב כדורסל זו בדיחה , הכל שם צהוב , אפילו התאורה צהובה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
הפועל כתב:

עם משה פרף , קובי פרץ ושיראל , אפילו לא עם עוד קבוצת ספורט אחת , למה שבמגרש העירוני החדש שיוקם , אנחנו כן " נחלוק אותו עם כל העולם ואשתו" ?
שחק ביד אליהו וזהו , אולם חדש ולא מיושן , של 10,000 מקומות , ויש רק קבוצה צהובה אחת שמשתמשת במקן הזה לעומת בערך 10 שמשתמשות בהדר יוסף .
אני ראיתי את שימון מזרחי ימח שמו יוצא מהדר יוסף הרבה מאד פעמים , אז מה ההבדל הגדול ?

עלויות שימוש
חוץ מהופעות וקרקסים לאף קבוצה לא משתלם העלות שימוש ביד ושם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 14:19 
r200 כתב:
רוי האדום כתב:
הפועל כתב:

שחק ביד אליהו וזהו , אולם חדש ולא מיושן , של 10,000 מקומות , ויש רק קבוצה צהובה אחת שמשתמשת במקן הזה לעומת בערך 10 שמשתמשות בהדר יוסף .

עלויות שימוש
חוץ מהופעות וקרקסים לאף קבוצה לא משתלם העלות שימוש ביד ושם

לאיזה קבוצה יהיה שווה להשתמש באולם של 5000 איש מבחינה כספית ?
לקבוצת הכדוריד של מכבי עם כל ה 300 אוהדים שלה ?
לקבוצת הכדורעף עם ה 80 אוהדים שלה ?
לקבוצות הנוער והילדים של מכבי ?
בקיצור לאף אחד , חוץ מלנו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
המשתמש ראצ'ו יכול לפרט יותר ממני, אבל ממה שאני יודע האולם הולך להיבנות כחלק ממתחם ספורט, ויהיו צמודים אליו אולמות קטנים שישמשו לאימונים של הרבה קבוצות.
אתה תראה שם יום ולילה את כל קבוצות מכבי, בני יהודה, ק.ק רמת אביב, ואס"א תל אביב (ושאר ירקות) זורמות נכנסות ויוצאות. אני מבטיח לך.
והאולם עצמו נבנה מראש כך שניתן לשחק בו כדוריד, כדורעף, טניס שולחן ומה שאתה לא רוצה, ואם יש להם שכל הם יבנו אותו כך שניתן בקלות להשתמש רק בחלק מהאולם ולהקטין משמעותית את עלות ההשכרה שלו, כך שגם קבוצות בוגרים למיניהן יוכלו לשחק שם.
שלא לדבר על כך שגם אנחנו נרצה שעלות ההשכרה שלו תהיה כמה שיותר נמוכה, כי אפילו הדר יוסף לא זול לנו.
מי שחושב לרגע שאנחנו הולכים להיות לבד בדרייב אין, טועה ובגדול.
והעירייה לא תבנה עוד יד אליהו שיהיה פיל לבן שעומד חצי שנה ריק. אין סיכוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
המשתמש ראצ'ו יכול לפרט יותר ממני, אבל ממה שאני יודע האולם הולך להיבנות כחלק ממתחם ספורט, ויהיו צמודים אליו אולמות קטנים שישמשו לאימונים של הרבה קבוצות.
אתה תראה שם יום ולילה את כל קבוצות מכבי, בני יהודה, ק.ק רמת אביב, ואס"א תל אביב (ושאר ירקות) זורמות נכנסות ויוצאות. אני מבטיח לך.
והאולם עצמו נבנה מראש כך שניתן לשחק בו כדוריד, כדורעף, טניס שולחן ומה שאתה לא רוצה, ואם יש להם שכל הם יבנו אותו כך שניתן בקלות להשתמש רק בחלק מהאולם ולהקטין משמעותית את עלות ההשכרה שלו, כך שגם קבוצות בוגרים למיניהן יוכלו לשחק שם.
שלא לדבר על כך שגם אנחנו נרצה שעלות ההשכרה שלו תהיה כמה שיותר נמוכה, כי אפילו הדר יוסף לא זול לנו.

שאלת תם: ואז הדר יוסף ישאר מיותם?
(או, באמת: למה שקבוצות קיקיוניות עם 100-200 אוהדים כמו למשל מכבי ת"א כדורעף או כדוריד יעדיפו לעבור ולשחק בדרייב אין הנוצץ והיקר ולא להמשיך ולשחק בהדר יוסף הישן והטוב, שללא ספק יהיה גם זול יותר?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
הפועל כתב:

(או, באמת: למה שקבוצות קיקיוניות עם 100-200 אוהדים כמו למשל מכבי ת"א כדורעף או כדוריד יעדיפו לעבור ולשחק בדרייב אין הנוצץ והיקר ולא להמשיך ולשחק בהדר יוסף הישן והטוב, שללא ספק יהיה גם זול יותר?)

לא ישאר מיותם לרגע לדעתי. לא יודע כמה אנשים פה מודעים לזה, אבל בתל אביב אין אולמות ;)
כל שעתיים פנויות באולם נורמלי מתנפלים עליהם. ממה שהבנתי זאת אחת הסיבות גם שכל הזזת יום ושעת משחק אצלנו מתחילה להיות סיפור.

לגבי מכבי כדוריד וכדורעף (וגם אס"א כדוריד), אני לא יודע מה השיקולים שלהם. אבל אם הם יעברו אני משער שזה יהיה אותו שיקול שגרם למכבי ראושן לציון למשל לעבור לשחק בבית מכבי, ולנטוש את גן נחום המיושן, ושגורם להפועל חולון לעבור לשחק באולם החדש שיקום אצלהם ולא להישאר בפחים.
מי שרוצה למצב את עצמו כקבוצה רצינית ולנסות למשוך עוד קהל, לרוב מנצל הזדמנויות לעבור לשחק באולם טוב יותר.
הדר יוסף עוד 10 שנים יהיה אולם בן 25 שנה. זאת לא דוגמה אידיאלית, אבל בשביל קנה המידה זה היה הגיל של אוסישקין כשהרסו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
Frank Serpico כתב:
הפועל כתב:

לא ישאר מיותם לרגע לדעתי. לא יודע כמה אנשים פה מודעים לזה, אבל בתל אביב אין אולמות ;)
כל שעתיים פנויות באולם נורמלי מתנפלים עליהם. ממה שהבנתי זאת אחת הסיבות גם שכל הזזת יום ושעת משחק אצלנו מתחילה להיות סיפור.

לגבי מכבי כדוריד וכדורעף (וגם אס"א כדוריד), אני לא יודע מה השיקולים שלהם. אבל אם הם יעברו אני משער שזה יהיה אותו שיקול שגרם למכבי ראושן לציון למשל לעבור לשחק בבית מכבי, ולנטוש את גן נחום המיושן, ושגורם להפועל חולון לעבור לשחק באולם החדש שיקום אצלהם ולא להישאר בפחים.
מי שרוצה למצב את עצמו כקבוצה רצינית ולנסות למשוך עוד קהל, לרוב מנצל הזדמנויות לעבור לשחק באולם טוב יותר.
הדר יוסף עוד 10 שנים יהיה אולם בן 25 שנה. זאת לא דוגמה אידיאלית, אבל בשביל קנה המידה זה היה הגיל של אוסישקין כשהרסו אותו.

קבוצות הכדוריד הגיעו למצב שלנו בעצם וזה אומר כ4-7משחקים בעונה שהם סולד אאוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
מה זה קשור?
יש עוד סיבות לעבור אולם חוץ ממספר המקומות, כידוע לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
מה זה קשור?
יש עוד סיבות לעבור אולם חוץ ממספר המקומות, כידוע לך

ברור
התנאים באולם החדש בראשון החל מחדרי ההלבשה ועד היציעים הם הבדל של שמיים וארץ מהמגרש הישן
סתם ציינתי עובדה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 18:57 
רוי אני מעריך אותך ואוהב אותך אבל אתה מזיין את המוח.
מה זה נלחמנו נגד חולדאי? אז בגלל זה אנחנו צריכים לקבל החלטות שיכולות לדפוק אותנו בהמשך?
צריך להיות גם מציאותיים. עשר שנים בלי אולם להפועל תל אביב יכולה להיות מכת מוות.
וזה שאנחנו דורשים הרחבת אולם לא אומר שאנחנו מוותרים. תאמין לי שאני מתעסק בנושא הזה 6 ימים בשבוע
ואני יודע בדיוק מה חושבים על זה בעירייה.
גם ההנהלה שלנו הבהירה להם טוב מאוד שהפועל תל אביב דורשת אולם חדש, וגם יש מחסור חמור באולמות
בין כה וכה ויש הבנה גורפת בעירייה, חוץ מראש העייריה אולי, וגם זה משתנה, שצריך לבנות אולם חדש.
ועדת הספורט קיבלה את זה כהחלטה המשמעותית שלה, מנכ"ל העירייה מבין את זה, יו"ר ועדת הספורט וחבר
המועצה אלון סולר שם את זה כמטרה הראשית שלו בקדנציה הנוכחית. לפני חודשים ההנהלה ישבה עם העירייה לפגישה
והוצגו כל האופציות- אולם חדש בהדר יוסף (בנוסף), אולם חדש בדרייב אין, והרחבת הדר יוסף. נבדקו כל העניינים המשפטיים,
הכלכליים והבירוקרטים והתברר באופן חד משמעי שבניית אולם חדש, באחת משתי האופציות האחרות תקח המון שנים. אני מעדיף
לקחת את הדר יוסף עם 3,200 מקומות (והלוואי שנגיע ליום שנמלא את זה באופן קבוע) ואז להמשיך להלחם על אולם חדש.
זה המסר המעוד ברור שיש בעירייה היום וכל המעורבים בדבר יודעים זאת, אין ספק שהדר יוסף כאולם מורחב יעכב את ההליך
אבל חובת ההוכחה היא עלינו בנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 18:57 
דרך אגב בהרחבת הדר יוסף יחיליפו גם את הפרקט ויישפרו את התנאים במגרש עצמו בכל מיני מובנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
דרך אגב בהרחבת הדר יוסף יחיליפו גם את הפרקט ויישפרו את התנאים במגרש עצמו בכל מיני מובנים.

יש דיבורים על אולם משלנו בכל מקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 19:47 
אדום שרוף100 כתב:
ראצ'ו כתב:

אולם משלנו לא יהיה, יש דיבורים על אולם עירוני חדש שכמובן יהיה מזוהה איתנו. יש החלטת מועצה שעומדת בעינייה והחלטה בוועדת הספורט וכרגע העירייה
גם השקיעה משאבים בתוכניות לאולם כזה, ועדיין עובדים על תכנית כוללת לדרייב אין שבתוכו יהיה אולם חדש. אני לא נאיבי ואני יודע שזה לא פשוט ולא מובטח
ובטח אחרי שיורחב הדר יוסף יהיו תירוצים למה לא לבנות. אבל אין אחד שמתעסק בספורט בעיר שלא חושב שצריך אולם חדש, ויש מצוקה חמורה של מתקני
ספורט בתל אביב. זה גם הרבה שאלה של כסף- אם יגיע גוף/תורם שיהיו מוכנים לשאת חלק גדול מהעלויות אז זה ייבנה. אל תשכחו שאולם כזה גם מכניס לעירייה
כספים, על ידי השכרה למופעי תרבות, אירועי ספורט גדולים וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אדום שרוף100 כתב:
ראצ'ו כתב:

אולם משלנו לא יהיה, יש דיבורים על אולם עירוני חדש שכמובן יהיה מזוהה איתנו. יש החלטת מועצה שעומדת בעינייה והחלטה בוועדת הספורט וכרגע העירייה
גם השקיעה משאבים בתוכניות לאולם כזה, ועדיין עובדים על תכנית כוללת לדרייב אין שבתוכו יהיה אולם חדש. אני לא נאיבי ואני יודע שזה לא פשוט ולא מובטח
ובטח אחרי שיורחב הדר יוסף יהיו תירוצים למה לא לבנות. אבל אין אחד שמתעסק בספורט בעיר שלא חושב שצריך אולם חדש, ויש מצוקה חמורה של מתקני
ספורט בתל אביב. זה גם הרבה שאלה של כסף- אם יגיע גוף/תורם שיהיו מוכנים לשאת חלק גדול מהעלויות אז זה ייבנה. אל תשכחו שאולם כזה גם מכניס לעירייה

ברור, גם היכל נוקיה הוא היכל עירוני לא?
ובואו קודם נמלא את הדר יוסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אדום שרוף100 כתב:
ראצ'ו כתב:

ואל תשכח את אזורי המסחר שמהווים היום הכנסה גדולה יותר מדמי השימוש במתקן

לגבי הדר יוסף אני מקווה שהשיפוץ יכלול את הכניסות ואת תאי ההלבשה ואולי רחמנא ליצלן גם קופות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 21:15 
שיפוץ הדר יוסף יביא עונש מוות על חלום האולם להפועל,
במידה ונהיה קבוצת ליגת על, מביך לחשוב שאולם הביתי שלנו הוא מגרש האימונים של מכבי ת''א כדורסל, מגרש הביתי של מכבי ת''א כדורעף (ויד, לא?).

אני נגד השיפוץ, אני בעד הגברת ההסברה לחשיבות האולם להפועל,
לא מבין את הכניעה הזאת, חלומו של חולדאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
http://www.hapoeluta.com/index.php?dir= ... ngpage=heb
:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 169 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: