יובל כתב:
לאיידן היה חוזה בהפועל, רק הודיעו עכשיו על החזרה שלו לקבוצה.
שולמן ויתר על הצעות מהלאומית וחתם על חוזה זמני בכלום כסף כדי לנסות למצוא חוזה בליגת העל בהמשך העונה. הכסף שמשלמים לו לא משמעותי והוא לא משפיע על תקציב הזרים.
כך שלא נלקחה פה החלטה שהשפיעה על תקציב הזרים.
יכול להיות שיש משהו בזה שההוספה של שולמן מאפשרת איזשהו מרחב תמרון בהחתמה של הגארד הנוסף. השוק די מת עכשיו, עדיין יש כמה שחקנים פנויים אבל ממש לא בטוח שאפשר למצוא שחקן טוב ומתאים בכסף שיש לנו. באיזור אוקטובר ההיצע הרבה יותר גדול, עם הניפויים מהמחנות, שחקנים שמשוחררים מקבוצות אחרי תחילת העונה, יחד עם השחקנים המועטים שהתחילו את העונה בלי קבוצה, בזמן שרוב הקבוצות כבר סגרו את הסגלים שלהם והביקוש לשחקנים בשלב הזה הוא די מועט. אני חושב שהיחס היצע/ביקוש של שחקנים בתקופה הזאת הוא די גבוה ויש סיכוי טוב להביא מציאות בשלב הזה, במיוחד אם מתחשבים בכך שחוסכים משכורת או שתיים ואפשר להציע חוזה יותר גבוה פר חודש.
אני לא אומר שצריך לחכות עכשיו חודשיים ולהפסיק לחפש, אבל בסופו של דבר מה שחשוב זה הזרים שמסיימים איתם את העונה ולא הזרים שמתחילים איתם את העונה, ולא הייתי רוצה שיתפשרו עכשיו על זר בינוני (או אפילו שניים) ב-8000, 9000 דולר לחודש אם אפשר להחתים זר אחד איכותי עכשיו ועוד זר איכותי בעתיד הקרוב ב-11, 12 אלף לחודש. מקי, רביב, בנקס, מנקו ושולמן על עמדות 1-3 זה לא משהו שאי אפשר לעבוד איתו, לפחות זמנית.
מה בדיוק שונה השנה מהשנים הקודמות בנושא המחנות? זה היה נכון תמיד. רק כשזה היה ארז זו היתה התנהלות רעה ועכשיו לא? זו התנהלות רעה תמיד. איכשהו כל הקבוצות מצליחות לסגור סגלים ורק אנחנו מחפשים ניסים באוקטובר. וה"התפשרות" הזו נובעת כמו תמיד מניהול לא נכון של התקציב ושל הסגל. למה להגיע למצב של זר זול? כשמחפשים זרים שלא בתקציב שלנו במקום לבחור זר בתקציב, אחרי שמבזבזים את התקציב הזה על ישראלים שחלקם לא נחוצים, מספרים סיפורים על זה שלא מצליחים למצוא זר טוב בתקציב שלנו. כמה אפשר למכור את הקשקוש הזה?