תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רמי הדר
הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 21:57 
שיחסוך גם את הכסף לזרים וינצל כל אופציית חיתוך אם יש כזאת.
אם ויתרנו על העונה ומשאירים את הליצן כמאמן אז לכו על זנ עס הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
קאונסיל כתב:
שיחסוך גם את הכסף לזרים וינצל כל אופציית חיתוך אם יש כזאת.
אם ויתרנו על העונה ומשאירים את הליצן כמאמן אז לכו על זנ עס הסוף.

האמת מסכים איתך.
5 משחקים לסוף אין סיכוי לדעתי, ההנהלה המדהימה החליטה ללכת איתו בכל מחיר, גם במחיר של ריסוק לרסיסים.
אז לפחות לא לבזבז את הכסף להשאיר לתקציב של העונה הבאה, נקווה שהוא לא יריב הרבה עם ליונס והוא יסכים להישאר וכך גם עם הסגל הישראלי שעוד לא הצליח להרוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
גם וויליאמס וגם אברהמי יושבים בבית ומקבלים משכורת.
אפשר להחזיר אותם עד סוף העונה וזה לא יעלה שקל.
כנראה זה מאוחר מדי בשביל הפלייאוף אבל לפחות נפסיק להתבזות.
אבל זה דורש ירידה מהעץ והודאה בטעויות. משהו שלא ראיתי מההנהלה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רמי הדר
הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:13 
יובל כתב:

למה מאוחר?אנחנו רק נקודה פחות מנהריה וראשון עם יתרון עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:13 
לא יעלה שקל אבל יגרום לכאוס עוד יותר גדול ואולי רק עוד נזק? מה גם שאין שום סיכוי שזה יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:15 
יובל כתב:

כן ממש. אברהמי הגאון יציל אותנו. ממש לא נתבזה איתן. אתה כבר עושה מעצמך בדיחה.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:16 
בשביל להחזיר את אברהמי צריך גם לתת לו קרדיט לפתוח את העונה הבאה במקרה של הצלחה (אפילו חלקית), אחרת זה מהלך שכל תכליתו תהיה השפלה של שני הצדדים.
היות ועוד עונה איתו היא אחד הרעיונות הפחות טובים שאני מסוגל לחשוב עליהם, אני נגד.
למרות שהוא כנראה יעשה עבודה יותר טובה מהדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
שרון ברור שלא,
אבל את דרל הייתי מחזיר בכיף,
ומגבה אותו נמרצות בכל עימות מול המאמן.
ואם זה מפריע למאמן, הוא מוזמן להתפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:19 
כל עוד הקבוצה תמשיך להתנהל מקצועית ככה ייכשלו פה מאמנים אחד אחרי השני. רק השמות יתחלפו.
מעניין שקטש מצליח באילת ופה הוא נכשל.
מעניין שרמי הדר הסתדר יפה מאוד בחיפה.

אבל פה איכשהו כולם נכשלים.
אז אולי לא המאמנים הם הבעיה המרכזית, אלא מי שמנהל אותם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:22 
או שאולי יש בעיה שהיא לא המאמנים ולא מי שמנהל אותם?
ואלפקה, אני נוטה להסכים. את האוול היה צריך לבעוט מפה על טיל כבר מזמן, אבל עם וויליאמס עוד אפשר היה להתיישר ולהרוויח שחקן טוב לעונה הבאה. קצת הצטערתי שהוא שוחרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:24 
purvis short כתב:
כל עוד הקבוצה תמשיך להתנהל מקצועית ככה ייכשלו פה מאמנים אחד אחרי השני. רק השמות יתחלפו.
מעניין שקטש מצליח באילת ופה הוא נכשל.
מעניין שרמי הדר הסתדר יפה מאוד בחיפה.

אבל פה איכשהו כולם נכשלים.
אז אולי לא המאמנים הם הבעיה המרכזית, אלא מי שמנהל אותם?

מה שמפתיע זה שזבלים כמוך, שלהיסטריה ולפאניקה שהם שידרו, ללא שום סיבה, יש לא קטן בהתפרקות של העונה הזאת, עוד יש פרצוף לבוא ולהביע את דעתם.

אפס מאופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:36 
זכותך להמשיך ולהאמין שעם אברהמי הפועל הייתה עכשיו בצמרת. העובדה היא שהמאמנים שלא מצליחים פה מצליחים יפה בקבוצות אחרות. מעניין שבמכבי חיפה רמי הדר הסתדר עם שחקנים לא פחות "בעייתיים" ולא החליף אותם. מעניין שקטש פורח באילת, והוא במקום הראשון בליגה. מעניין שבהפועל שניהם נכשלו בענק. מעניין שבמכבי תל אביב ארז אדלשטין אימן למרות שהביאו לו שחקנים לקבוצה לפני שהוא חתם.
אם אתה לא מבין שהעובדה שאברהמי בכלל מונה למאמן הפועל העונה היא חלק מהבעיה. אם אתה לא מבין שגם לאברהמי נתנו בעונה שעברה להביא את קונגר בזמן שהפועל שיוועה לגארד זר ונתנו לו לשחרר את כריס אוונס, שהיה זר ברמה גבוהה - וזה בדיוק מה שקורה העונה עם רמי הדר, ואם אתה לא מבין שבעונה שעברה נייט רובינסון, הוא ולא שרף, הציל את העונה, ולא שום מאמן - אז אין לנו בסיס לדיון.
תמשיך להאמין שהבעיה היא בזהות המאמן. שעונה אחרי עונה הפועל נכשלת והבעיה היא בזהות המאמן. שהפועל מגיעה לחצי גמר גביע עם קאונסיל - בגלל מאמן. ומחתימה את ריון בראון - והמאמן אשם. ומחתימה את וולי ג'אדג' והמאמן אשם. ומשחררת את כריס אוונס והמאמן אשם. ומחזיקה 20 מחזורים את טיילור באטל וזה רק על המאמן.
זכותך להאמין בזה ולהמשיך לקלל. תחזיר את אברהמי. תן לו חוזה לשלוש עונות ותצעד קדימה לעבר הצלחות. אברהמי הוא המזור לכל הבעיות של הפועל תל אביב. רק איכשהו יש לי תחושה שאם בעונה הבאה רמי הדר יאמן במכבי חיפה הוא פתאום יחזור להצליח. בדיוק כמו קטש.

עכשיו אתה יכול להמשיך ולקלל. תבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:57 
אני לא חושב שאברהמי הוא עילוי גדול אבל הייתה תחושה ששקחנים מתאמצים בשבילו יותר מאשר שהם מתאמצים אצל הדר. הוא הצליח לחרב לנו עונה כמו שאף מאמן לא הצליח, הוא הצליח להסתכסך עם כל שחקן אפשרי בקבוצה ואני ממש חייב להבין איך יצא לו שם של "מאמן הגנה" כשבפועל הקבוצה נראית מבחינה הגנתית זוועה ומקבלת בבית! כ"כ הרבה נק'. הוא מנותק מהקהל ומהמועדון ואני מודה חשבתי שהוא יכול להוביל אותנו יותר רחוק מאברהמי וטעיתי. לא יודע אם אברהמי היה נשאר הפועל הייתה עכשיו חזק בצמרת אבל אצלו הקבוצה לא התבזתה ככה בדרבים לא חטפה ככה בבית בכמויות כאלה והוא היחיד שהצליח להביא את הפועל לסדרת פלייאוף כמו שצריך לא ארז ולא קטש הצליחו להביא את הפועל לסדרה כמו שהוא הביא למרות שהפסדנו ונכון שנייט עשה בשבילו את העבודה אבל יש לי תחושה שאם נייט היה בהפועל יחד עם הדר זה לא היה נראה טוב בכלל. אולי בדיעבד היה עדיף להשאיר את אברהמי כי בהרבה מובנים הוא היחיד שבאמת הסתדר במערכת. ולמה קטש נכשל איתנו ובאילת הוא מצליח?

נערך לאחרונה על ידי red_man בתאריך 22 אפריל 2017, 23:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:57 
purvis short כתב:
זכותך להמשיך ולהאמין שעם אברהמי הפועל הייתה עכשיו בצמרת. העובדה היא שהמאמנים שלא מצליחים פה מצליחים יפה בקבוצות אחרות. מעניין שבמכבי חיפה רמי הדר הסתדר עם שחקנים לא פחות "בעייתיים" ולא החליף אותם. מעניין שקטש פורח באילת, והוא במקום הראשון בליגה. מעניין שבהפועל שניהם נכשלו בענק. מעניין שבמכבי תל אביב ארז אדלשטין אימן למרות שהביאו לו שחקנים לקבוצה לפני שהוא חתם.
אם אתה לא מבין שהעובדה שאברהמי בכלל מונה למאמן הפועל העונה היא חלק מהבעיה. אם אתה לא מבין שגם לאברהמי נתנו בעונה שעברה להביא את קונגר בזמן שהפועל שיוועה לגארד זר ונתנו לו לשחרר את כריס אוונס, שהיה זר ברמה גבוהה - וזה בדיוק מה שקורה העונה עם רמי הדר, ואם אתה לא מבין שבעונה שעברה נייט רובינסון, הוא ולא שרף, הציל את העונה, ולא שום מאמן - אז אין לנו בסיס לדיון.
תמשיך להאמין שהבעיה היא בזהות המאמן. שעונה אחרי עונה הפועל נכשלת והבעיה היא בזהות המאמן. שהפועל מגיעה לחצי גמר גביע עם קאונסיל - בגלל מאמן. ומחתימה את ריון בראון - והמאמן אשם. ומחתימה את וולי ג'אדג' והמאמן אשם. ומשחררת את כריס אוונס והמאמן אשם. ומחזיקה 20 מחזורים את טיילור באטל וזה רק על המאמן.
זכותך להאמין בזה ולהמשיך לקלל. תחזיר את אברהמי. תן לו חוזה לשלוש עונות ותצעד קדימה לעבר הצלחות. אברהמי הוא המזור לכל הבעיות של הפועל תל אביב. רק איכשהו יש לי תחושה שאם בעונה הבאה רמי הדר יאמן במכבי חיפה הוא פתאום יחזור להצליח. בדיוק כמו קטש.

אני פשוט חושב שהיה ניהול מקצועי בסדר גמור עד לפיטורים. מאמן סולידי (כמו שיש לכל הליגה), זרים מצויינים, סגל מצויין שנדפק בגלל פציעה של השחקן המוביל שלו. אבל אתה ודומיך דחפו לפיטורים.
כשנח לך הניהול המקצועי פח, כשעושים מה שאתה אומר עדיין הניהול המקצועי פח. ורק אתה לא מסוגל להודות בטעות.
אז אני אמנם לא אקלל, אבל אמשיך לקרוא אפס מאופס למי שדחף לפיטורים, ואז כשהוא רואה שהם היו טעות מתחיל להאשים דברים נוספים והעיקר לעולם לא להודות בטעות. תודה לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:59 
ואגב, מארק ליונס בשלב הזה של הקריירה שחקן שלא כל כך רחוק מנייט רובינסון ביכולות שלו. אבל נייט הציל את אברהמי. ליונס לא הציל את הדר. מעניין למה. ומעניין איך אלה שמתאימים אל המציאות לדעות שלהם מתמודדים עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 23:00 
דני גולפיטק כתב:
purvis short כתב:

אני פשוט חושב שהיה ניהול מקצועי בסדר גמור עד לפיטורים. מאמן סולידי (כמו שיש לכל הליגה), זרים מצויינים, סגל מצויין שנדפק בגלל פציעה של השחקן המוביל שלו. אבל אתה ודומיך דחפו לפיטורים.
כשנח לך הניהול המקצועי פח, כשעושים מה שאתה אומר עדיין הניהול המקצועי פח. ורק אתה לא מסוגל להודות בטעות.
אז אני אמנם לא אקלל, אבל אמשיך לקרוא אפס מאופס למי שדחף לפיטורים, ואז כשהוא רואה שהם היו טעות מתחיל להאשים דברים נוספים והעיקר לעולם לא להודות בטעות. תודה לך.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 23:02 
בוודאי שאני מודה בטעות. המינוי של רמי הדר הוא כישלון. אין פה ויכוח. אני רק טוען שהגישה לפיה עם אברהמי הכול היה אחרת היא עיוות של המציאות, כי עובדה שמאמנים אחרים נכשלו פה בענק ומצליחים יפה בקבוצות אחרות. ואני רק מזכיר שאברהמי פוטר במאזן 6:6, כשלפניו משחק חוץ בראשון לציון (ומצב הקבוצה היה, בעדינות, לא משהו), משחק בית נגד אילת (שקטש די תפר את שרון במפגשים ביניהם) ואז דרבי בחוץ והרצליה בחוץ. ההנחה שהיינו עכשיו במצב טוב עם אברהמי הגיונית כמו ההנחה שאחרי 16 מחזורים הוא היה במאזן של 6 ניצחונות ו10 הפסדים, ואז מן הסתם הקדנציה שלו הייתה מסתיימת.
התנהלות מקצועית זה לא למנות מאמן וללכת אחריו. זה הרבה יותר מורכב. זה לנהל את המועדון ואת המאמן. וזה משהו שאין בהפועל תל אביב. אין. לא עם ארז, לא עם קטש, לא עם אברהמי ולא עם רמי הדר.
אתה רואה את רמי הדר מגיע למצב הזה במכבי חיפה? אני לא. זה כל הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 23:04 
זה שרמי הדר נכשל עד כה ולא הביא את המצופה - לא אומר שהיה צריך להישאר עם שרון. שרון לא מתאים לליגת העל, התגלח עלינו, והשחקנים (סימונס, נייט) בכלל לא הקשיבו ל-3-4 מילים שהוא כבר אמר בטיים אאוט. הוא היה כ״כ היסטרי שמתן היה מכניס את עצמו למשחק כי הוא היה היחיד ששם לב שאין מספיק ישראלים לחוק הרוסי. ולא פעם אחת. הדר לא בנה את הקבוצה ולא קיבל צ׳אנס עדיין לבנות קבוצה, בניגוד לשרון.
הבעיה בהתנהלות העונה היא בעיקר עם פרשת הוואל + וויליאמס. וזה הגיע בשלב הקריטי של העונה, שייתכן ויעלה בפלייאוף. גם את רישום 5 הזרים לא אהבתי, אבל גולת הכותרת היא האוול/וויליאמס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 23:06 
ranjef כתב:
זה שרמי הדר נכשל עד כה ולא הביא את המצופה - לא אומר שהיה צריך להישאר עם שרון. שרון לא מתאים לליגת העל, התגלח עלינו, והשחקנים (סימונס, נייט) בכלל לא הקשיבו ל-3-4 מילים שהוא כבר אמר בטיים אאוט. הוא היה כ״כ היסטרי שמתן היה מכניס את עצמו למשחק כי הוא היה היחיד ששם לב שאין מספיק ישראלים לחוק הרוסי. ולא פעם אחת. הדר לא בנה את הקבוצה ולא קיבל צ׳אנס עדיין לבנות קבוצה, בניגוד לשרון.
הבעיה בהתנהלות העונה היא בעיקר עם פרשת הוואל + וויליאמס. וזה הגיע בשלב הקריטי של העונה, שייתכן ויעלה בפלייאוף. גם את רישום 5 הזרים לא אהבתי, אבל גולת הכותרת היא האוול/וויליאמס.

וגם עם ליונס מסוכסך, כרגע מדבר בעיקר עם עוזר המאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 23:20 
תמשיך לציין שקטש הצליח באילת (אבל בירושלים לא יכולים לראות אותו) ושרמי הדר הצליח בחיפה (אבל לא עשה פיינל פור באף אחת מ2 העונות שלו שם). תמשיך גם להביא את התקופה של ארז במכבי כדוגמא לאיך צריך להתנהל עם ארז.
ומה הקשר שלאברהמי היה ראשון בחוץ והרצליה בבית? היו לו גם את מארק ליונס שבדיוק הצטרף.
רגע, אתה בעד לפטר מאמן ב6-6 כי אולי בעוד ארבעה משחקים הוא יהיה ב6-10? סטארט אפ. שנה הבאה אני בעד לפטר את המאמן לפני המחזור הראשון. הרי אולי במחזור החמישי הוא יהיה במאזן 0-5 ואז גם ככה הקדנציה שלו תסתיים. אתה מבין שזה בדיוק מה שאתה כתבת?
ההודעות שלך אחת יותר הזויה מהשניה, אתה הולך סחור סחור כדי להצדיק את עצמך בדיעבד. העיקר לא להודות בטעות. אולי קצת חשבון נפש? אולי ״ואללה, האמת, ההיסטריה שאני ודומיי שידרנו וחילחלה פנימה היתה מיותרת״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 23:25 
beny כתב:
ranjef כתב:

וגם עם ליונס מסוכסך, כרגע מדבר בעיקר עם עוזר המאמן

זאת פעם ראשונה שאני שומע על זה.
חבל שהעיפו דווקא את וויליאמס ולא אותו. לפחות היה יוצא משהו טוב מהמאמן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2017, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
תמשיך לציין שקטש הצליח באילת (אבל בירושלים לא יכולים לראות אותו) ושרמי הדר הצליח בחיפה (אבל לא עשה פיינל פור באף אחת מ2 העונות שלו שם). תמשיך גם להביא את התקופה של ארז במכבי כדוגמא לאיך צריך להתנהל עם ארז.
ומה הקשר שלאברהמי היה ראשון בחוץ והרצליה בבית? היו לו גם את מארק ליונס שבדיוק הצטרף.
רגע, אתה בעד לפטר מאמן ב6-6 כי אולי בעוד ארבעה משחקים הוא יהיה ב6-10? סטארט אפ. שנה הבאה אני בעד לפטר את המאמן לפני המחזור הראשון. הרי אולי במחזור החמישי הוא יהיה במאזן 0-5 ואז גם ככה הקדנציה שלו תסתיים. אתה מבין שזה בדיוק מה שאתה כתבת?
ההודעות שלך אחת יותר הזויה מהשניה, אתה הולך סחור סחור כדי להצדיק את עצמך בדיעבד. העיקר לא להודות בטעות. אולי קצת חשבון נפש? אולי ״ואללה, האמת, ההיסטריה שאני ודומיי שידרנו וחילחלה פנימה היתה מיותרת״

העניין הוא שלפי השמועות להיסטריה שהם השרו לא הייתה השפעה על ההחלטה הזאת ואם משהו בהן נכון זה הרבה יותר חמור.
נחכה לשלישי ונדע.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2017, 06:07 
דני גולפיטק כתב:

לא מפטרים מאמן רק בגלל המאזן, אלא בגלל מצב הקבוצה ותחושה שהיא הגיעה למבוי סתום. שרון אברהמי נכשל בענק בעונה שעברה בהפועל. מי שהצליח זה נייט רובינסון. ורק הוא. אברהמי עשה עונה נוראית. הוא התבזה בלא מעט משחקים והיה במאבקי תחתית ממש עד סיום העונה. אלמלא רובינסון חותם בהפועל אתה נאבק עד לרגע האחרון נגד הירידה עם נס ציונה וחולון. וגם העונה, אברהמי הצליח להפסיד לקריית גת. והפיטורים שלו הגיעו אחרי הדחה בגביע נגד ירושלים (שאחרי זה ראינו היטב שזה משחק שהיה צריך לנצח) ושני הפסדי ליגה רצופים. אתה יכול להמשיך לצייר מציאות אופטימית לפיה הוא עשה עבודה טובה, ולנפנף במספרי אסיסטים (כאילו שזה אומר משהו).
בשורה התחתונה הפיטורים שלו היו הגיוניים למדיי. וכן, לעשות מהלך כזה לפני סדרת משחקים שחושבים שהולכים להיכשל בה זה הגיוני למדיי.
ובכלל, הגיע הזמן שתבין שחלק גדול מהבעיה זה למה אברהמי בכלל התחיל את העונה כמאמן ראשי. יודע מה, לך לעונה לפני זה - חלק גדול מהבעיה זה למה בכלל אברהמי מונה לעוזר של קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2017, 06:30 
ואגב, קטש נכשל בירושלים במתכונת הקודמת שלה. בניהול הקודם שלה (שבה נכשלו המון מאמנים). עובדה שלפני שהוא חתם בהפועל תל אביב, ירושלים ראתה בו בהחלט מועמד לאמן אותה תחת אורי אלון. היא בחרה בסוף בדני פרנקו, אבל קטש לא היה כל כך רחוק מלקבל את התפקיד.
רמי הדר לא רק שהצליח בחיפה, אלא לפני שנתיים הצליח להפוך פתיחת עונה נוראית לאחלה עונה, וגם לשחק יופי של כדורסל. זה שהקבוצה מצליחה העונה לא מבטל את ההצלחה שלו, אבל מדגישה שיש שם מערכת שעובדת נכון ועוזרת למאמן להצליח וגם יודעת לנהל אותו. בדיוק מה שאין בהפועל. פה המאמן הוא גם סוג של מנהל מקצועי וככה זה נראה.
לצערי אם הפועל תמשיך במכונת הזו אז בעונה הבאה נתאכזב ממאמן אחר ואולי אפילו משניים ועוד שנתיים גם.
הבעיה היא מערכתית ולא במאמן זה או אחר. ותתפלא, אני בטוח שגם אברהמי יכול היה להצליח יותר בהפועל העונה וגם בעונה שעברה, אם הקבוצה הזו הייתה מתנהלת כמו שצריך (למשל, אם היו מונעים ממנו לשחרר את אוונס, אם היו מביאים גארד זר במקום באטל הרבה יותר מוקדם, דבר שזעק לשמיים, אם העונה לא היו בונים קבוצה כשבעמדה 1 יש שני שחקנים בלבד: רביב ותמיר בלאט, שזו פשוט בניה עקומה ומוזרה, ועוד), למרות שאני לא חושב שהוא בכלל צריך להיות מאמן ראשי בהפועל תל אביב. הקריירה שלו לא הצדיקה מינוי כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2017, 07:02 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:

כל מילה. זה שהעיקרון הניהולי של אוטונומיה מוחלטת למאמן נכשלת פעם אחר פעם זה משהו אחד. אבל להפוך את כל מאמני הפועל בשנים האחרונות למבריקים שרק בגלל ההנהלה לא נכשלו זה מגוחך.

קטש עשה עבודה מחרידה בהפועל ולהנהלה יש מעט מאוד קשר לכישלון שלו. היא כן אשמה בכך שנתנו לו לבנות סגל עקום לגמרי בקיץ השני שלו, והיא גם אשמה בכך שנתנה לו לפתוח עונה רק כדי לפטר אותו ארבעה מחזורים אחרי תחילת הליגה (אם אתם לא רוצים אותו בתור מאמן אז תפטרו אותו בקיץ ותמנו מאמן אחר שיבנה קבוצה. אל תמשיכו איתו אבל תנחיתו לו עוזר מאמן על הראש, תתנו לו אפס קרדיט ותפטרו אותו בהזדמנות הראשונה). אבל זה לא משנה את העובדה שהקבוצה שלו התרסקה בחצי השני של העונה המלאה שלו, שנראינו מחריד, ושב-22 המשחקים האחרונים שלו בהפועל ניצחנו שבעה (שזה מאזן של מקום 10-11). הוא גם נכשל בירושלים ומכבי. וגם העונה הזאת באילת לא הופכת אותו לאיזה מאמן מבריק. גם העונה הוא בנה את אותו סגל עקום וגם פתח מחריד את העונה. מה ששינה להם את העונה זה שהם אספו את רפי מנקו בשקל וחצי והוא שינה להם לגמרי את העונה (מאזן 16-5 איתו אחרי פתיחה של 2-5 בלעדיו), אם הוא מצטרף בטעות לקבוצה אחרת אילת היום במאבק על מקום בפלייאוף.

רמי הדר הצליח מאוד בשנתיים בחיפה לחבר אוסף שחקנים מוגבל מאוד לקבוצה טובה (שלא פרצה את תקרת הזכוכית שלה ולא הגיעה להישגים, אבל זה מובן). אפשר להבין כבר שזה לא מעיד בהכרח על מה שהוא יכול או לא יכול לעשות בסגל עם טיפה כישרון שגם אמור כן להגיע להישגים. ולהנהלה לא היה מה לעשות בשביל למנוע את ההרס העצום שהוא יצר בזמן כל כך קצר. הם כן יכלו, והיו חייבים, לפטר אותו בשבוע שעבר אחרי שהיה ברור סופית שזה לא הולך לשום מקום, במקום לתת לו להמשיך לפרק לנו את הקבוצה סופית, לשחרר את וויליאמס ולעלות בלי גבוהים למשחק שקובע אם נהיה בפלייאוף. אבל מה שרמי הדר עשה זה נטו עליו.

ועוד פעם האגדות על נייט רובינסון. אפשר לחשוב שזה קרה לפני עשרים שנה.
כשנייט הגיע, היינו עם תשעה ניצחונות, עשרה מחזורים לסיום העונה. נס ציונה ירדה ליגה עם עשרה ניצחונות. אבל ברור, בעשרת המחזורים האחרונים לא היינו מנצחים פעמיים לפחות גם בלי רובינסון, גם לא בכל המשחקים שהוא לא הגיע אליהם בכלל ועשה שכונה.

ודבר אחרון, purvis short, היית בעד ההחתמה של באטל. והיית נגד ההחתמה של נייט. והעדפת את דיונטה כריסמס על טרה סימונס. והצעת כמו שאני זוכר להביא באמצע העונה שעברה את מיטצ'ל וואט ליד ג'ף אלן ורות'בארט ולהחזיק שלושה סנטרים בסגל קצר שלא יכולים לשחק ליד השני. בוא נגיד שאם כל ההצעות המחרידות האלה באמת היו מתממשות, אז יכול להיות שבאמת היינו יורדים ליגה בעונה שעברה. או כשחתכת את דוראנד סקוט וג'וש "שחקן כדורעף" אוונס בתחילת העונה. או שרצית לחתוך כבר את טאקר לפני המחזור הראשון.
אז דבר אחד זה להעביר ביקורת על הגישה הניהולית בהפועל. בכל מה שקשור לביקורת מקצועית, הייתי ממליץ בעדינות שעדיף שתיקח צעד אחורה. כי חלק מהדברים שאתה אומר הם על גבול ההזויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2017, 07:55 
איזה היינו יורדים ליגה
רק באגדות ההיסטריות שלך היינו יורדים ליגה
לא היינו מועמדים בכלל לירידה.
אבל ההיסטריה ובהלה מיידית זה תמיד מה שמוביל אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2017, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שיש כשל אינהרנטי בכך שכל אחד מכם מתבטא כאילו האמת בכיסו, וכל מה שצריך כדי להסכים איתו זה רק לחשוב בהיגיון, אבל מתבסס על נתונים ספקולטיביים לחלוטין ("היינו יורדים ליגה בלי נייט" או "בלי רפי מנקו אילת נאבקת על פלייאוף")
מה גם שכולם עושה רושם מסכימים שיש בעיה ניהולית רצינית מלבד זו המקצועית שמצריכה חשיבה ותהליך הבראה כלשהו. התנצחויות אינסופיות כאלה על מה היה קורה אילו, בטח מספקות מאוד, אבל אין כאן כלום מלבד התנצחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2017, 10:56 
יובל כתב:

וויליאמס כנראה כבר לא אופציה. לפחות מישהו אחר ישלם לו.
את אברהמי לא הייתי מחזיר בחיים. בייחוד גם כשהעונה גמורה(לא רואה אותנו מנצחים משחק חוץ אחד). עדיף לגמור את העונה עם רמי הדר ושנה הבאה להתחיל באופן בריא יותר מחדש.
הכי חשוב זה לקבל החלטה יותר טובה מההשארה ההזויה של שרון בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2017, 20:02 
א. יש פה כמה משתמשים שבאמת צריכים לחשוב לפני כל מה שהם יורים מהמקלדת. הרי ההיסטוריה הוכיחה שהם טעו כבר כמה וכמה פעמים ושידרו היסטריה מיותרת. זה לא אומר שאסור לבן אדם להביע את דעתו שוב, אבל רבאק - קצת צניעות, קצת פחות ביטחון בדברים הכל כך "חד משמעיים" שהם כותבים נגד ההנהלה, קצת פחות דמגוגיה והתאמה של המציאות לתיאוריות שלכם. כותבים כאילו הצדק אצלם למרות שהם טועים שוב ושוב.

ב. לא יודע כבר מה אפשר לעשות עם רמי הדר והעונה הזאת. ברור שלא כדאי להביא מאמן חדש עם עוד משכורת. להחזיר את שרון יהיה קצת מגוחך. המצב כל כך מחורבן שזה נראה כאילו צוות אימון זמני של יוסי בונן ואפי עד סוף העונה כבר עדיף על המצב הקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2017, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
שאלה..עד כמה משמעותי מאמן בליגת האין הגנה שלנו?
הרי אין מאמן שמצליח פה באופן קבוע בכל קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: