תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 22:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 226 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רוברט רוטברט
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
אבל איידן גם מחריד.
הוא לא עושה כלום בהתקפה,
ובהגנה כל אחד שעושה עליו מוב לוקח אותו ואז או סל או פאול.
הוא באמת נלחם וזה לפחות מביא ריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 01:18 
פלוס 9 עם איידן על המגרש. מינוס 10 עם רוברט.
איידן היה בסדר גמור כששיחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 07:53 
שחקן של הפועל,מקצועית נכשל בעיקר באשמתו והביקורת כלפיו מוצדקת ,אלא שהתגובות של חלק מהמגיבים פה פשוט גועל נפש

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
מאחל לו את כל הרע שבעולם. חתיכת אפס מזדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
שחקן של הפועל,מקצועית נכשל בעיקר באשמתו והביקורת כלפיו מוצדקת ,אלא שהתגובות של חלק מהמגיבים פה פשוט גועל נפש

עידן סרור רק לא ילד.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 16:32 
ItaiH6 כתב:
tadmored כתב:

עידן סרור רק לא ילד.

התחרפנת לגמרי, מילא הילד מעליך.
שלא יובן לא נכון הביקורת כלפיו מוצדקות,הסגנון גועל נפש

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
היתה התקפה של ירושלים שהוא עצר בעבירה מתחת לסל. אני לא זוכר כרגע על מי הוא עשה אותו.
צריך לראות את הפאול הזה כדי להבין כמה הוא פשוט אדם רך, לא שחקן רך, אדם רך. הוא מתמקם שם ומתכונן לעבירה כמו מישהו שעומד לחטוף דלי של מים קפואים לפרצוף. מרים שתי ידיים למעלה מכין את הרגליים ומזיז את הראש הצידה עם עיניים עצמות. ממש ריחמתי עליו והערכתי את המאמץ שלו בו זמנית.
אין מה לעשות, הוא פשוט אדם עדין שנרתע ממגע ומכאב. זה לא ישתנה וזה כמובן לא מתאים לרמות האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
ItaiH6 כתב:
tadmored כתב:

עידן סרור רק לא ילד.

התחרפנת לגמרי, מילא הילד מעליך.
שלא יובן לא נכון הביקורת כלפיו מוצדקות,הסגנון גועל נפש

עזוב אותך מרמת האינטנסיביות שלו כשהוא כן מועיל בטובו להגיע פיסית למשחק אבל מה יש להגיד על מישהו שמקבל כסף בשביל לשחק כדורסל ומבקש לא להגיע למשחק ליגה (ובכלל לא משנה רמת החשיבות שלו) כי המשחק בשבת?
אפילו הזיינים שהתחילו את כל מהומת הזזת המשחקים משבת מטעמי "דת" לא שוקלים לרגע לא להגיע למשחק כי משחקים בשבת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:

אפס חסר מחויביות כזה תחבק אתה.
לא מדבר עכשיו על השבת, עשה לנו טובה בסך הכל.
מתן לדוגמא הוא שחקן שחשוך בהתקפה כבר שנתיים, מישהו בא אליו בטענות? לא. כי הוא נלחם. ואני שונא את המילה נלחם, או שאתה שחקן כדורסל טוב או שאתה לא. אבל אין מה לעשות, הוא נותן הכל ואי אפשר לפספס את זה.
רוברט זה זין עם עיניים וזקן שפשוט מפחד. מפחד לשים גוף, מעדיף לדחוף ידיים כשצריך לזוז עם הרגליים כי הוא עצלן. זה 2.17 שלא יכול לקחת ריבאונד אם הוא לא נופל לו ליד. יש לו מנטליות של ילדה בת 5 שעדיין עושה פיפי במיטה.

מגיע לו כל קללה וכל ביקורת וברגע שהוא יטוס מהקבוצה שלי אני אהיה המאושר באדם.
את יינסי היה קל לקלל על פחות מזה כי הוא זר. מה שיינסי נתן לנו במשחק אחד נגד ירושלים רוברט לא נתן כל העונה.
יונתן זה בור? רוברט זה צוק. האפס הכי גדול שלבש את החולצה האדומה על שלל ענפיה וכבר רשמתי את זה.

מקווה שמעכשיו עד הצלחת הוא יקלע 30 נקודות עם 17 ריבאונד ולא נראה אותו עוד דקה אחרי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 20:25 
טוב .במקרה הזה לא חושב כמוכם .בהצלחה לכל הצדדים

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 12:29 
מדהים מה שנהיה מהשחקן הזה. נכון שהוא אכזבה גדולה כבר משלב מוקדם של העונה, אבל מכוכב בליגה עונה שעברה ושחקן נבחרת בקיץ המעבר לשחקן שלא יכול לתת דקה בלי לגרום לנזק עצום הוא בלתי נתפס. לירושלים יש 4 גבוהים בסגנון שונה לחלוטין אחד מהשני ועל אף אחד מהם הוא לא יכול לשמור אפילו קצת, וזה בלי שתוקפים אותו בפיק אנד רול בכלל (שזו הנקודה החלשה האמיתית שלו בהגנה בדרך כלל). שחקן שאפילו העונה בטופ של הליגה בריבאונד לדקה (ושנה שעברה הוביל את הליגה נדמה לי) לא מסוגל לקחת כדור חוזר בהגנה אם חייו תלויים בזה. התקפית לא מצליח לסיים פוט בקים קלים מתחת לסל.

באמת עצוב לראות כי עם כמה שגם אני מאוכזב ממנו גם ברמה המקצועית וגם ברמה האישית, הוא שחקן כדורסל מאוד מוכשר.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 23 מאי 2016, 13:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
הוא באמת לא ברור. אני רק יכול לשאר שהאינטסיביות והאגרסיביות שבא אנחנו משחקים הוציאה אותו מהקצב לחלוטין.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רוברט רוטברט
הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 12:54 
לצערי לא רואה שום קבוצה שתיקח אותו לשנה הבאה בטח במשכורת שלו. ישראלי בכיר. ואנחנו בכינו על יונתן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
אין מה להתאכזב. זה רוברט כל הקריירה פרט לחלק מהעונה הקודמת. בערך ממחזור 6 עד אמצע הסיבוב השלישי, בחצי השני הוא כבר היה פצוע.
שחקן שכל החיים היה פח, תפס 3/4 עונה טובה ויחיה עליה עד סוף הקריירה.
אין מה להיות מאוכזבים, רק לקח להבא לא להתלהב מכל שמוק שעושה דאבל דאבל 2 משחקים רצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 14:12 
הוא היה סקורר לא רע בכמה קבוצות באירופה גם לפני העונה בנהריה, עשה דבר או שניים בקריירה (8 נק׳ למשחק ביורוליג בלובליאנה, מספרים יפים בפולין וליגה שניה בטורקיה). יש לו כדורסל. לא מעט שחקנים ששיחקו איתו ומאמנים שאימנו אותו אומרים שהוא אחד השחקנים המוכשרים שהם ראו. יש לו טאצ׳ נדיר לגובה שלו והוא מבין את המשחק. מנטלית הוא מאוד חלש, רך להחריד וגם יש לו בעיות אובייקטיביות שהוא לא הכי מתאים לכדורסל המודרני, בעיקר הגנתית. אבל לא צריך להפוך אותו לאיזה חסר קשר לענף.

לזכותו, זה קשה מאוד לשחקן (ולגבוה בפרט) לעלות מהספסל בשלב כזה אי שם במעמקי הרבע השני. גם אצל איידן ציינתי את זה בזמנו שההבדלים ביכולת שלו כשהוא עולה ברבע הראשון מהספסל לעומת בשני הם עצומים (היו כמה משחקים שהוא נראה כמו רוברט במצבים האלה ולא יכל לעשות פעולה פשוטה). יש עניין של קצב ואינטנסיביות של משחק, רואים את זה גם על דאנקן בצד השני שזה שחקן סופר מוכשר שמאוד מתקשה עם הרול שלו בקבוצה.
לא שכשרוברט פתח בחמישייה הוא היה להיט אבל מה שקורה איתו לאחרונה לא משקף את היכולת האמיתית שלו. עצוב מאוד לראות (אם כי מוצדק לחלוטין), עם כל האכזבה שלי ממנו בנושא השבת ובכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 15:43 
מסכים כמעט עם כל מילה של פז(לגבי השבת במקרה הספציפי אני יותר סלחן) ,
והייתי מוסיף שאצלו הבעייה העיקרית היא אך ורק ביטחון ,הוא שביר ונשבר בקלות.
לדעתי בנגוד למה שמתואר כן איכפת לו ,והיציאות המגעילות נגדו מוגזמות.
ישבתי בטיסה מאילת בחזרה מהמשחק ואני לא איזה פסיכולוג אבל הוא היה שבור ובקושי הוציא מילה,כאשר לידו הזרים התנהגו כאילו ניצחנו באילת.
יכול להיות שהוא מתאים או לא מתאים מקצועית בגלל יכולת,התאמה לקבוצה,בטחון מנטליות ,אבל מפה ולהפוך אותו לשק חבטות אני חוזר ואומר זה גועל נפש

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
לא רוצה לראות אותו יותר. כל כך חלש ומתעקש בכוח שכל עבירה שהוא עושה בצבע תהיה כל כך קלה שיהיה גם סל. לא יודע לשמור לא יודע להטביע תוקע את ההתקפות.

Sent from my D5803 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 16:40 
זה השחקן-הביטחון אצלו הוא מרכיב קריטי והחוסר אינטנסיביות שלו לא מוסיף לו.
מכאן ועד להשתלח בו כאילו הוא עושה בכוונה המרחק גדול מאוד. הוא שחקן של הפועל וממה שאני רואה גם רוצה ומשתדל מאוד, אבל פשוט לא מצליח.
אני בטוח שהוא מת להצליח אצלנו ושהוא מאוכזב מהיכולת שלו לא פחות ממה שאנחנו מאוכזבים ממנה.
אפשר כמובן להעביר עליו ביקורת אבל יש דרך וצורה, זה לא הוגן להשתלח ככה בשחקן רק בגלל שהוא לא מצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 16:45 
אני מסכים ומחזק את מה שברגר כתב.
פשוט מגעיל אותי לראות איך זה יורד לפסים אישיים.
נראה שיש לרוברט הרבה רצון וחסר לו ביטחון,במקום לתמוך ולעודד,עוד יותר מורידים אותו.
היו לו כמה משחקים טובים וזכור לי משחק אחד שהוא הרגיש עם ביטחון והיה מצויין.
לא פעם רואים שהוא מקבל כדור והידיים רועדות הוא מת למסור את הכדור במהירות,יש לו חששות כנראה שאם היה לו ביטחון ותמיכה,הוא היה נראה הרבה יותר טוב.
הוא לא עושה בכוונה,הוא מת להצליח ולהוכיח את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2:
עכשיו זה השלב שמחבקים אותו?

איידן שחקן פי אלף יותר מוגבל ממנו, למישהו יש ספק שאת כל המחמאות שהוא מקבל, הוא מקבל בגלל הגישה למשחק?
הייתי מעודד את רוברט אלף פעמים אחרי כל החטאה אם הוא היה מפסיק להראות כמו צל. מה הוא מצפה שהוא יחרבן לנו על הראש כמו במשחק בסיבוב השלישי באשדוד כשפעמיים לוקחים לו ריבאונד מהיד אחרי עונשין והקהל בתמורה יבנה בשבילו פסל?
שיוכיח שהוא מחויב לקבוצה. שבפעם השניה ששולדברנד בא לקחת לו ריבאונד מהיד שיתפוס את הכדור ביחד עם הראש של יונתן וגם יעיף לו מרפק אם צריך כדי שלא יתקרב בפעם השלישית.

הדוגמא באשדוד זה טעימה קטנה, היו מאות מקרים העונה שהוא יצא בהם "קוקסינל" (לא אני לא הומופוב, אין צורך שתחנכו אותי)
וכל העניין הזה על ביטחון זה שטות מוחלטת. או שאתה מקצוען או שאתה ילדה מבוהלת בת 5 ששכחו אותה בסחנה.
כדי להיות רע על הפרקט לא צריך ביטחון, אף אחד לא שונא אותו כי הוא מחטיא, עיקר האנטי סביבו זה על הגישה.

לא יהיה מאושר ממני בכל היציע ביום חמישי אם הוא יסיים עם 0 נקודות אבל עם 10 ריבאונד, 2 בלוקים ואיזה חטיפה לקינוח.
הכל תלוי רק בו. לא בקהל, אנחנו לא פקטור בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 17:53 
עם הגובה והטאצ' שלו היה יכול להיות שחקן כדורעף מהדרגה הראשונה באירופה.

בכדורסל צריך פיזיות. אין לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 19:00 
עניין של לתמוך ולחזק,כשחקן מחטיא ועושה הכל,תפגע בו או שתנסה לחזק?
בזריקת עונשין שחקן מחטיא,לא תימחא לו כפיים בקטע של "לא נורא,יאללה" או רק תתעצבן?
אולי לא עובדים איתו על זה,לא ברור גם לי איפה זה הולך לאיבוד,רוברט לא תמיד הכי פיזי אבל כן מלא רצון ותשוקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
הוא רוצה להצליח? שישאר באימון שעה אחרי כולם ויקרע את עצמו. שלא יצפה לבוא למשחק ופתאום להיכנס לזון מעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 23:33 
רואים שזה חוסר ביטחון,
לא משחק אחד ולא שניים שאיך שהוא מקבל את הכדור הוא רועד בידיים למי למסור להבדיל חולה פרקינסון(בלי לזלזל חלילה),מה יש? רוגע,מה יש לשדר לחץ ופאניקה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 06:17 
סמל אישי של המשתמש
ChEGi כתב:
הוא רוצה להצליח? שישאר באימון שעה אחרי כולם ויקרע את עצמו. שלא יצפה לבוא למשחק ופתאום להיכנס לזון מעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 09:54 
Berger כתב:
מכאן ועד להשתלח בו כאילו הוא עושה בכוונה המרחק גדול מאוד. הוא שחקן של הפועל וממה שאני רואה גם רוצה ומשתדל מאוד, אבל פשוט לא מצליח.
אני בטוח שהוא מת להצליח אצלנו ושהוא מאוכזב מהיכולת שלו לא פחות ממה שאנחנו מאוכזבים ממנה.
אפשר כמובן להעביר עליו ביקורת אבל יש דרך וצורה, זה לא הוגן להשתלח ככה בשחקן רק בגלל שהוא לא מצליח.

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 15:20 
barbaro כתב:
Berger כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 18:20 
ChEGi כתב:

די עם הקלישאות המפגרות האלה.
כל פעם ששחקן נראה רע אז "שיישאר עוד שעה באימון אחרי כולם", אם מישהו מחטיא מהעונשין "שישאר לזרוק שעה שלמה אחרי האימון רק עונשין".

די, אין לכם מושג על מה אתם מדברים.

הוא נראה רע מאוד, זה בעיקר אשמתו, אבל זאת לא סיבה לכתוב שטויות.
סאחים של כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
הם צריכים להישאר בפורום שעה אחרי כולם ולהתאמן בלכתוב הודעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
הם צריכים להישאר בפורום שעה אחרי כולם ולהתאמן בלכתוב הודעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 226 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: