תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 452 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2016, 10:50 
לא מגזים בכלל.
ברבע הראשון אתמול הוא היה אלוהים, ובמשחק נגד אשדוד הוא ניצח את תומאס. אבל כמו הקהל שלנו, גם אותו כבר אף אחד לא יחנך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אברהמי
הודעהפורסם: 19 אפריל 2016, 11:31 
Fez כתב:
ranjef כתב:
התרגיל לסימונס היה יפה ובוצע יפה והציל אותנו.
ההגנה היתה טובה ברובה, בעיקר בדקות האחרונות, למרות שלספוג 85 נקודות ו-33 ברבע זה לא משהו לספר עליו.
אהבתי שוב את הצ'אנס לאיידן, שלא היה במשחק טוב, אבל באותו פרק זמן רוברט עשה נזק נטו. (כמה הוא חלש - וואו).
אבל הרוטציות, אלוהים ישמור. שוחק את כולם כל הרבע הראשון, ואז ברבע השני מוריד את רביב וסימונס ביחד, נשאר עם נייט,בלאט וקונגר. בלאט כבר תקופה לא בכושר טוב, מי יעשה סל בהרכב זה? אני?
מתוך נייט,רביב וסימונס,אם אין בעיית עבירות - שניים מהם חייבים להיות על המגרש בכל זמן נתון, בטח אם זה ליותר מדקה של סוף רבע וכאלה. ואת זה הוא פיספס, וזיהה את זה כשחולון כבר היו במומנטום והורידו את כל ההפרש. מעבר לזה דברים של משמעת - הפאול החמישי של ג'ף זה לחתוך ורידים, ולא פעם ראשונה. מתחת לסל של חולון, לא קשור לכלום. זה נטו משמעות וסמכות של מאמן של להגיד לו שאם הוא עושה פאול כזה הוא
עורף לו את הראש. אני עדיין פחות אוהב את זה שרביב מוביל כדור ונייט נעלם, עדיף שיהיה ההיפך.

שטויות, הפאולים של ג'ף זה ממש לא עניין של מאמן או משמעת. זה עניין של הרגלים. בעונה אצל ארז לג'ף היו יותר פאולים לדקה ובעונה שעברה בחיפה אצל רמי הדר היתה לו בערך אותה כמות לדקה, גם אצלם זה היה עניין של משמעת או שזו עוד אחת מהביקורות ששמורות רק לאברהמי? זה השחקן, עובדים איתו על זה כל הקריירה אבל זה המשחק שלו ויחד עם הדברים הטובים שבאים מזה (האגרסיביות, המלחמה, החטיפות, הריבאונד התקפה, הכדורים האבודים שהוא מרוויח) יש גם את הפאולים המטומטמים הקבועים שלו. ג'ף הוא שחקן של אינסטינקטים ושל הרגלים, כל המשחק שלו זה משחק מבוסס אינסטינקטים, 5 מחזורים לסוף העונה הוא עוד בקושי יודע את התרגילים (ואני לא מגזים אפילו).

והטכניות כל הזמן בדיבור עם השופטים?
הקטע אצלו (וזה נכון שהשופטים מחפשים אותו, ויצאה לו תדמית אצלם שקשה להיפטר ממנה), זה כשגם שהוא מדבר איתם ומקלל והשופט מתאפק לא לתת לו טכנית, הוא מסומן, הם חמים עליו, ובפעם הבאה הוא יקבל מהם בראש, בד"כ לא בצדק.
מילא אם משלימים עם הפאולים "של האינסטינקטים", כל הטכניות שלו - זה מיותר,הורס לנו מומנטום, מכריח רוטציות, וזה נטו עניין משמעת של לא לדבר עם השופטים.
אבל מה ניתן לצפות ממאמן שיגיד על דיבור עם שופטים - עם הוא כל המשחק רק חופר להם באוזן במקום להתעסק בפוזשן ההגנתי למשל.
נניח שעל נייט הוא לא יכול להשתלט, עם ג'ף, בקטע הזה - הוא חייב להשתלט, וזה חוזר על עצמו כל משחק.
אתמול ג'ף אגב ירד לספסל אחרי הפאול השלישי, ואמר לשופט ממרחק מטר "פאק" עם עוד כמה תוספות שלא הצלחתי לקרוא את השפתיים, ועבר בשקט למזלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אברהמי
הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 23:35 
לא מגיע לנו מאמן כזה. לא מגיע למתן, לא מגיע לרביב שנותן יכולת יותר טובה מרוב הזרים בליגה. כבר 3 עונות.
הוא בחור נחמד אבל מאבד עשתונות והוא טירון. ניסינו. נתנו צ׳אנס. אבל די לסבל הזה. כל מה שקורה פה רק ממחיש כמה מאמן זה הדבר הכי חשוב בערך. אני מצפה שבעונה הבאה יהיה אחד שיכול לעמוד בלחצים של משחק ליגה בהפועל. שרון לא כזה לצערי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 23:42 
אלא אם כן שרון יעשה פיינל פור אחרי ניצחון בסדרה על ירושלים, אין שום סיכוי שיהיה כאן שנה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 23:45 
אני מאוד מקווה שזה לא יקרה גם אם בנס הקבוצה הזאת תגיע למקום אליו היא ראויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 23:46 
אם לא רמי הדר(שנשאר בחיפה) או ננו גינצבורג(שלא יודע מהן יכולתיו האמת אבל עושה רושם שלא רעות ומתייחסים אליו כאן כמועמד), אז את מי תביא?
אני מסכים שאברהמי מאמן לא מספיק טוב כרגע בשבילנו, אבל האם הוא פחות טוב מרוב המאמנים בליגה? זה ניתן לוויכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 23:50 
מצדי את אפי.
לפחות יהיה כיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 23:50 
Noam כתב:
מצדי את אפי.
לפחות יהיה כיף.

אני באמת מסכים איתך, אבל פרקטית זה לא נראה שהוא על הפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אברהמי
הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 23:55 
אריק אלפסי אחלה מאמן. יסודי ורציני, עם נסיון שעושה עונה מעל הציפיות בנהריה. פרנקו אם יעוף מירושלים. דן שמיר. כמעט כל אדם עדיף על שרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 00:03 
כן, אם להיות רגע רציניים, אז דן שמיר מצוין.
זאת אופציה ריאלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 00:10 
ranjef כתב:
אריק אלפסי אחלה מאמן. יסודי ורציני, עם נסיון שעושה עונה מעל הציפיות בנהריה. פרנקו אם יעוף מירושלים. דן שמיר. כמעט כל אדם עדיף על שרון.

יכול להיות שאני לא מבין מספיק בכדורסל, אבל לא חושב שאלפסי זה כ"כ שדרוג אם בכלל וגם אם הוא שדרוג אז לא מדובר ב level אחר. זה לא רמי הדר.
דן שמיר עושה רושם של אחד שמבין כדורסל ומאוד רציני אבל הרזומה שלו גם לא מרשים יתר על המידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 01:47 
סמל אישי של המשתמש
אני מוכן לאמן בצוות עם עופר רון והמשתמשים ברגר וולדי אדום. תמורת נסיעות.
רק לא האנטי מושג בכדורסל הזה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 07:51 
Berger כתב:
ranjef כתב:

יכול להיות שאני לא מבין מספיק בכדורסל, אבל לא חושב שאלפסי זה כ"כ שדרוג אם בכלל וגם אם הוא שדרוג אז לא מדובר ב level אחר. זה לא רמי הדר.
דן שמיר עושה רושם של אחד שמבין כדורסל ומאוד רציני אבל הרזומה שלו גם לא מרשים יתר על המידה.

אבל מי כן נמצא ב-level אחר? בלאט לא רלוונטי, ארז וקטש נשרפו בהפועל, אפי סיים, שיבק ושרף לטעמי מיושנים ולא מביאים כלום.
נשאר הדור השני - רמי הדר, דן שמיר, פרנקו, אלפסי.
לכולם רזומה הרבה יותר עשיר משרון אברהמי. אולי עוד כמה שנים אם שרון יצבור נסיון בליגת העל זה יהיה אחרת.
כרגע ישי לוקח את הפסק זמן שתי שניות לסוף אחרי סל של רולנד, כי שרון שוב איבד את הצפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 08:08 
בסופו של דבר אין פה הרבה אנשי מקצוע ברמה כמו ארז.
אתה מחפש בן אדם שנותן לקבוצה שלו ערך מוסף.
גורקה עושה את זה כבר עונה שניה בהרצליה, הדר בחיפה, אלפסי כבר קדנציה שניה בליגת העל, פרנקו ושמיר כמובן.
שרון? אני עדיין מחכה לפעם הראשונה שהוא יביא איזשהו ערך נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 10:08 
גם אם היו טעויות במאני טיים (והיו), עדיין צריך להיות הוגנים בזה שהפועל שיחקו כדורסל מצוין אתמול והובילו ב-21 הפרש מול הקבוצה הטובה בליגה (כזו שכבר תקופה ארוכה מנצחת כל משחק ב20-30 הפרש קל) למרות סגל חסר מאוד. אז שוב, אי אפשר להיות רק אבי הכישלונות ואף פעם לא אבי ההצלחות. ההודעות פה בלי פרופורציה, כל האלפסים והגורקות למיניהם לא הגיעו למצב של לעשות טעויות מול ירושלים בדקות המכריעות בחודש האחרון כי הם היו עסוקים מדי בלהפסיד בהפרשים עצומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 10:26 
אני מסכים עם פז. בהרבה מאוד דקות הפועל שיחקה כדורסל טוב מאוד (גם תודות לאין הגנה של ירושלים). היו תרגילים יפים, חסימות לסימונס, הפיק אנד רול עבד יפה, הפועל ניצלה יתרונות.
לגבי מאמנים: אני חושב שבקיץ יהיה שוק מאוד לא פשוט. אני לא רואה איזה מועמד ודאי שכזה. בהנחה שרמי הדר יישאר בחיפה ופרנקו בירושלים (לא רואה אותם מוותרים עליו אחרי שתי אליפויות רצופות) - אז אני לא רואה יותר מדיי מועמדים שאני מחתים מחר בבוקר בלי התלבטות.
זה בהחלט יהיה משהו שדורש מחשבה מעמיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 10:43 
נכון.
אנחנו נצטרך כמו לפני שנתיים לחכות לשאריות של מכבי וירושלים אלא אם כן נחליט לקחת הימור ולקחת מאמן זול ולהשאיר יותר כסף לשחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 11:08 
Fez כתב:
גם אם היו טעויות במאני טיים (והיו), עדיין צריך להיות הוגנים בזה שהפועל שיחקו כדורסל מצוין אתמול והובילו ב-21 הפרש מול הקבוצה הטובה בליגה (כזו שכבר תקופה ארוכה מנצחת כל משחק ב20-30 הפרש קל) למרות סגל חסר מאוד. אז שוב, אי אפשר להיות רק אבי הכישלונות ואף פעם לא אבי ההצלחות. ההודעות פה בלי פרופורציה, כל האלפסים והגורקות למיניהם לא הגיעו למצב של לעשות טעויות מול ירושלים בדקות המכריעות בחודש האחרון כי הם היו עסוקים מדי בלהפסיד בהפרשים עצומים.

אני מוכן להפסיד לירושלים 40, ולהתחלף עם הגורקות והאלפסים במקומות בטבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 11:38 
די כבר יא חבורה של אוטומט.
אתם כותבים כמו ילדים בני 5 שמשחקים בפיניאטה.
תפסיקו לחפש את האשם האחד כאילו יש גורם אחד להפסד אתמול ולהפיל הכל על אברהמי.

שיחקנו כדורסל טוב אתמול עם סגל מאד מוגבל.
להכניס שחקן כמו איידן לרוטציה זה בזכות מה? שם שמיים?
הפסדנו והיו טעויות אבל בחייאת אלוהים לא הכל זה שרון.

אנחנו מציגים כדורסל יותר טוב בחודש האחרון. ניצחנו דרבי שם (במקרה). עשינו 5 מ7 לפני אתמול (במקרה, או בגלל נייט שבמקרה במשחק ה7 כמעט ולא שיחק), והצגנו אתמול דברים יפים עם סגל מאד חסר (במקרה).

כולם ממהרים לדון במחליף. לא בטוח שהייתי מחליף וממשיך לבנות את שרון אצלנו (כמו שעשו חיפה והרצליה למשל, אחרי עונות פחות טובות). מה רמי הדר עשה בעונה ראשונה בחיפה? יררד ליגה. מה הוא עשה בעונה שנייה עף ברבע גמר פלייאוף. אני לא אומר שהוא מאמן רע (רמי הדר) אבל לא בטוח שהייתי שוב מתאמץ תקציבית כדי להביא מאמן שלא בטוח יצליח.
שרון מתבגר בחודשים האחרונים ומציג הרבה יותר פאסון וכמובן כדורסל יותר טוב.

אני יודע שזו דעה לא פופולרית אבל לא בטוח שהייתי פוסל על הסף.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 13:27 
אוי נו פז בחייאת, ביקורת על משחק ספציפי היא תמיד עם קונטקסט לעונה כולה. לנתק את זה מהקשר זה לעשות צחוק מעבודה.
באותה מידה אתמול רביב חטף מרולנד סל של פראייר אבל אף אחד לא כעס עליו, לעומת זאת כל סל של רוטבארט אנשים מתעצבנים ובצדק. זה הכי לגיטימי בעולם.
תאמין לי שאף אחד לא היה מתעצבן עד כדי אם היינו חוטפים תבוסה מירושלים אבל עושים עונות כמו של נהריה בסגל מגוחך, או חיפה עם הזרים החלשים שלה.
אז מה קיבלנו מאדון אברהמי? תצוגות מביכות על פני עונה שלמה, רק כדי לדפוק כדורסל נהדר במחצית הראשונה (מול הגנה מצחיקה שאת זה לא ציינת אגב) ולהפסיד את המשחק בצורה מבזה בחצי השני.
אבי ההצלחות? שיראה איזושהי הצלחה ואז אולי יקבל עליה קרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 14:36 
אני כבר מזמן הפסקתי לספור כמה משחקים הובלנו איתו 15 או 20 הפרש והפסדנו בסוף.
והרוטציות. והאין תרגילים או פילוסופיה התקפית כלשהי. הכל אחד על אחד ומקרי. בראיונות שלו חוץ מהמילים "אגרסיביות" ו-"אנרגיות" אין כלום.
זה פשוט מתסכל לראות איזה קבוצות עם איזה סגלים נמצאות מעלינו בטבלה. הוא לקח עוד עונת שיא של רביב וזרק אותה לפח.
ולא הכנסתי פה את הקהל שמוסיף לו יתרונות שאין לאף קבוצה בליגה. לאף קבוצה.

ואני גם מאשים לא פחות את מי שמינה אותו למאמן, שחשב שמה שלא היה טוב בליגה לאומית ייהפך לקסם בליגת העל, ואמרתי את זה עוד לפני שהוא העביר אימון אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 14:38 
הכין את הקבוצה מעולה וניהל מצוין את החצי הראשון
בחצי השני הרס הכל
בעיקר מאחר מאוד בפסקי זמן אתמול גם איחר מאוד בשילוב של בלאט והיידן שהיו מעולים ששיחקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
נראנו אתמול הרבה יותר טוב ממה שרובינו ציפינו ומגיע לו על זה הרבה קרדיט אבל ההחלטות שלו ברבע האחרון היו שערוריה.
לא ממהר להחליף אותו בעונה הבאה, בטח לו באישיות בעייתית כמו אדלשטיין שלצד כל המעלות שלו יש לו חסרונות בולטים.
אולי עם מנהל מקצועי מעליו וסגל שהוא יהיה שותף אמיתי לבנייה שלו זה יראה טוב יותר.
לחשוב שתמיד מה שיש לאחרים הוא נוצץ יותר זה כל כך הפועל אבל זה בהרבה מהמקרים מחשבה מוטעית, גורקה? אלפסי? חסין? אני כבר מעדיף את שרון.
אם יהיה אפשרות להביא את רמי הדר או דני פרנקו אז זה משהו שצריך לשקול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4798206,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 17:07 
הוקיץ' כתב:
אוי נו פז בחייאת, ביקורת על משחק ספציפי היא תמיד עם קונטקסט לעונה כולה. לנתק את זה מהקשר זה לעשות צחוק מעבודה.
באותה מידה אתמול רביב חטף מרולנד סל של פראייר אבל אף אחד לא כעס עליו, לעומת זאת כל סל של רוטבארט אנשים מתעצבנים ובצדק. זה הכי לגיטימי בעולם.
תאמין לי שאף אחד לא היה מתעצבן עד כדי אם היינו חוטפים תבוסה מירושלים אבל עושים עונות כמו של נהריה בסגל מגוחך, או חיפה עם הזרים החלשים שלה.
אז מה קיבלנו מאדון אברהמי? תצוגות מביכות על פני עונה שלמה, רק כדי לדפוק כדורסל נהדר במחצית הראשונה (מול הגנה מצחיקה שאת זה לא ציינת אגב) ולהפסיד את המשחק בצורה מבזה בחצי השני.

אתה רציני תגיד לי? המשחק אתמול זה משחק שכל מי שמבין בכדורסל היה אומר לך שאנחנו מועמדים לקבל בו 30 הפרש קל, בטח בלי נייט וג'ף. 30 קל. בפועל זה היה יותר קרוב להובלה של 20-30 הפרש ברוב חלקי המשחק. להתעלם מזה לחלוטין כשמדברים על המשחק ועל החלק של המאמן במשחק זה לא רק לא הוגן, זה מגוחך. כשאתה אומר "קונטקסט לעונה כולה" זה בעצם אומר שלא משנה מה שהוא יעשה, הוא גם ככה יקבל ביקורות - וזו בדיוק הנקודה.

ואני גם לא מסכים שרביב קיבל סל של פראייר. רביב קיבל סל מכדרור וריצה מטר וחצי מאחורי קו השלוש. זה סל שמאוד קשה לעצור. אם הוא היה מפעיל יותר לחץ על רולנד הוא היה פותח לו את הדרך לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 17:09 
אברהמי עשה לדעתי כמה דברים מוצלחים עם הקבוצה, אבל גם ביצע כמה טעויות קשות, וחוסר היציבות הזה מאד בעייתי בפני עצמו. בכל מקרה, מבחינתי המחצית השניה אמש היתה ״הקש ששבר״, (עוד) משחק קריטי שהיה ביד (נכון, גם בזכותו) והלך פייפן בשל ניהול תמוה.
לא יודע מה יוחלט בחלונות הגבוהים, אבל אם שוקלים מאמן אחר בעונה הבאה, הייתי זורק לקלחת עוד שם- נתי כהן. לא יקר אני מתאר לי, מחובר למערכת, עם רזומה שמזכיר את זה של אברהמי, אבל עם יותר נסיון בליגת העל, ומעל כל זה- עונה לא רעה בכלל במקום מאתגר כמו קרית-גת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 17:45 
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:

אתה רציני תגיד לי? המשחק אתמול זה משחק שכל מי שמבין בכדורסל היה אומר לך שאנחנו מועמדים לקבל בו 30 הפרש קל, בטח בלי נייט וג'ף. 30 קל. בפועל זה היה יותר קרוב להובלה של 20-30 הפרש ברוב חלקי המשחק. להתעלם מזה לחלוטין כשמדברים על המשחק ועל החלק של המאמן במשחק זה לא רק לא הוגן, זה מגוחך. כשאתה אומר "קונטקסט לעונה כולה" זה בעצם אומר שלא משנה מה שהוא יעשה, הוא גם ככה יקבל ביקורות - וזו בדיוק הנקודה.

ואני גם לא מסכים שרביב קיבל סל של פראייר. רביב קיבל סל מכדרור וריצה מטר וחצי מאחורי קו השלוש. זה סל שמאוד קשה לעצור. אם הוא היה מפעיל יותר לחץ על רולנד הוא היה פותח לו את הדרך לסל.

לא, כשאני אומר קונטקסט לעונה כולה זה אומר שאחרי שהבן אדם עושה עבודה נוראית על פני עונה שלמה אז הוא צריך יותר ממחצית טובה שנגמרת בהשפלה נוראית כדי לקבל מילה טובה.
ואגב, אתה ממשיך להתעלם מזה שירושלים באו אתמול באס"ק משוגע. כנראה כי זה נוח לתיאוריה.

מציע לך להסתכל שוב על הסל. רביב נתן לו 2 מטר פור. אחושרמוטה סל של פראייר.
רולנד זה שחקן של זריקה מצוינת מכדרור עם חדירה די בינונית שמבוססת על כוח בעיקר. הוא לא הצליח לעשות סל על רביב כל המשחק.
רביב עשה צעד אחד לא נכון ושילם על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 17:56 
ירושלים באותו אס"ק בדיוק כבר חודש. ועדיין מנצחים כל משחק ב-30 הפרש. אין פה שום תיאוריה, יש פה עובדות. יש להם הגנת חילופים פשוטה שאף קבוצה בליגה לא מצליחה להתמודד מולה, אנחנו עשינו את זה בקלות ואני כן נותן את הקרדיט פה להפועל.
ביקורת צריכה להיות עניינית ואני שופט לפי המשחק אתמול ולא לפי משחקים אחרים, זו כל הנקודה שאני מציין ואתה חוזר על זה שאתה שופט בכלל לפי דברים שלא קשורים למשחק אתמול.

ואני לא מסכים עם מה שכתבת על רולנד. הוא ממש לא איזה פיור שוטר שמתבסס על קליעה, הוא קודם כל שחקן של חדירה ומיד ריינג'. שחקן שקולע שלשה אחת למשחק בממוצע לאורך הקריירה ולא מתבסס בכלל על קליעה מבחוץ. הזריקה הזאת שלו בסוף המשחק זו זריקה שקשה מאוד לשומר לסגור במצב כזה בלי לפתוח לו את הדרך לסל. נניח שאפשר להתווכח על ההגנה של רביב במהלך הזה אבל לקרוא לזה "סל של פראייר" זה מרחק קילומטרים מהמציאות, זריקה סופר סופר קשה. סל של פראייר זה קרש סל, לא שלשה מ-8 מטר מריצה בכדרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 19:12 
ירושלים ממש לא באותו אס"ק כבר חודש. לפני המשחק אתמול היה דיבור האם הבטחת המקום הראשון תגרום להם לשאננות ופרנקו בעצמו הודה שזה פגע בהם.
וברור שאתה שופט לפי משחקים אחרים. כל אחד עושה את זה וזה הכי לגיטימי בעולם. להבדיל אלף אלפי הבדלות אם ניקוליץ' מאבד כדור בחצי המגרש שלנו אף אחד לא עושה מזה עניין אבל אם ספורי עושה את זה כולם מעלים אותו על המוקד.
עזוב זה לא העניין, גם אם ניתן לאברהמי את כל הקרדיט על המחצית הראשונה בסופו של דבר הפסדנו את המשחק בצורה מחפירה וזו השורה התחתונה. ואם אחרי משחק כזה אנחנו עוד מדברים על מילים טובות לאברהמי זה אומר דרשני.

לגבי רולנד, זה נכון שהוא לא פיור שוטר אבל הזריקה הזאת מכידרור עם הנפילה זאת הזריקה שלו והוא דופק אותה באחוזים גבוהים. אני זוכר שני משחקים שהוא ניצח לירושלים ככה העונה ורביב היה צריך לדעת את זה.
וכשאני אומר סל של פראייר זה לא כי רביב שמר כל כך גרוע אלא כי זה היה ברור שלשם רולנד מכוון. רביב נפל ישר לתוך המלכודת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
עדיין עם כל הכבוד למחצית הראשונה, שגם אותה היינו מסיימים בהפרש יותר גדול אם לא הטיול של בר טימור בסוף הרבע הראשון ועוד, הרבע השלישי עם חוסר הרצון להגיב למה שקורה על המגרש מחק הכל.
אחרי שהם חזרו זה כבר היה עניין של כשרון מול כשרון ושם התוצאה כבר הייתה ידועה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 452 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: