תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול מלפפונים טייק 2
הודעהפורסם: 09 ינואר 2015, 11:53 
כן עכשיו קראתי את הגירסה של וואלה לנושא, לפי one הם הולכים על חמישה זרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 ינואר 2015, 12:27 
מילפורד כתב:
כן עכשיו קראתי את הגירסה של וואלה לנושא, לפי one הם הולכים על חמישה זרים...

זו ההודעה של מנהלת הליגה

Bnei Herzliya signed Julian Wright and Deron Washington which replace Magnum Rolle and Kyle Weaver

4 זרים אבל איזה זרים, שלבי, ג'נסן רייט וושינגטון אם לא היה היה לא מאמן שעבר זמנו הייתה קבוצה מפחידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול מלפפונים טייק 2
הודעהפורסם: 09 ינואר 2015, 13:52 
וויבר בחוץ, צ'יזם בדרך. פז אתה מתדרדר ;)
וברצינות, וושינגטון ורייט מצוינים אבל אני לא אופתע אם הם לא יצליחו להתרומם שם.
בכל מקרה יהיו עוד הזדמנויות ואני סומך על קטש שידע לנצל אותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2015, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
רק מדגיש את ההחמצה בהפסד בית להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2015, 16:56 
קאדר זרים מדהים, אבל הישראלי הכי מבטיח שיש להם בקבוצה זה עוז בלייזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2015, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
קיצר FEZי העולם התאחדו - תנו שמות מועמדים חלופיים במקום רייט שעשה ויברח :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2015, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
ג'ף אדריאן ששוחרר ממינוסטה יהיה תחליף הולם, חוץ מזה שאין סיכוי להביא אותו...
לא יודע כמה ביגמנים טובים ומתאימים כמו רייט יהיו פנויים ונוכל להביא אם בכלל.

LeeorJuve כתב:
קאדר זרים מדהים, אבל הישראלי הכי מבטיח שיש להם בקבוצה זה עוז בלייזר.

על הנייר יש להם גם סגל ישראלי מבטיח, זליקוביץ' ובלייזר נבחרו בעונה שעברה לתגלית העונה ונעימי שחקן ברמה של נבחרת. הבעייה היא ההתאמה בין השחקנים, נעימי סקורר, זליקוביץ' סקורר, בלייזר סקורר, הזרים שלהם סקוררים, הזרים ששוחררו סקוררים, אין שם אף שחקן הגנה, אף שחקן שיעשה דברים קבוצתיים, ואין מספיק כדורים לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 ינואר 2015, 21:37 
בלייזר סקורר? בלייזר לא שחקן הגנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2015, 22:31 
ג'ף אדריאן שחקן אפילו יותר טוב מרייט, רק שאין לנו שום סיכוי להביא אותו.
הייתי בודק מה קורה עם ריצ'ארד האוול שהיה פצוע. אולי החלים בינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 14:54 
דובי פיק שטען שצ'יזם צפוי לעזוב כותב שהוא ערך שיחה עם פלג שהחליט להשאיר אותו
אבל מי שצפוי לעזוב את זה ג'רמייה ווילסון ומביאים את מרכוס לואיס במקומו

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 19:25 
הוקיץ' כתב:
וויבר בחוץ, צ'יזם בדרך. פז אתה מתדרדר ;)
וברצינות, וושינגטון ורייט מצוינים אבל אני לא אופתע אם הם לא יצליחו להתרומם שם.
בכל מקרה יהיו עוד הזדמנויות ואני סומך על קטש שידע לנצל אותן.

דוקא מסתמן שצדקתי ומי שבחוץ זה ווילסון שמתחילת העונה שמתי כסף שלא יסיים את העונה :SMOKE:
אבל האמת שהוא היה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי. פשוט לא מתאים לשחק ליד צ'יזם, וצ'יזם באמת יותר טוב ממנו.

וויבר שחקן מצוין, מה לעשות שהגיע לקבוצה פח שלא שיחקה כדורסל קבוצתי אלא רק חבורה של סוליסטים. בהפועל אני משוכנע שהוא היה מצליח (אבל אובאנון וסקוט טובים ממנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 20:33 
וויבר באמת מצוין, הרצליה זה בית קברות לזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
ג'ף אדריאן שחקן אפילו יותר טוב מרייט, רק שאין לנו שום סיכוי להביא אותו.
הייתי בודק מה קורה עם ריצ'ארד האוול שהיה פצוע. אולי החלים בינתיים.

האוול שחקן מצוין שאני אוהב אבל בעיני הוא דוגמה קלאסית לשחקן לא מתאים. בליגה הזאת הוא סנטר לכל דבר, למעשה שחקן בדיוק בסגנון של מיימון בעוד שאנחנו צריכים פורוורד ארוך ואתלטי שמשחק בעמדה 4 ויכול לתת דקות בעמדה 5. כמובן הוא יותר מוכשר, קצת יותר ארוך, קצת יותר אתלטי, טאץ' יותר טוב ויותר מנוסה, אבל ההתאמה ליד גייטס רחוקה מלהיות אידאלית. ויותר מזה, כמו שקטש לא משחק עם מיימון ליד גייטס אלא רק במקומו, אני לא רואה את קטש משחק עם שני שחקנים כאלה ביחד, ואנחנו ממש לא צריכים עוד שחקן שיחלוק עם גייטס 40, גג 45 דקות, לא עשינו בזה כלום. בגלל זה אני מאוכזב שלא הבאנו את רייט, כי הוא גם שחקן ברמה הכי גבוהה שיש, שהיה פה סופרסטאר, וגם התאמה מושלמת על הנייר לקו הקדמי ולשאר הסגל. יהיה קשה מאוד למצוא אחד כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 23:14 
אני מסכים שהוא לא השחקן האידיאלי ליד גייטס, אבל:
א. החסרונות של גייטס כל כך מגוונים שכמעט בלתי אפשרי להרכיב שחקן שישלים אותו לחלוטין.
ב. כמו במקרה אובאנון, לפעמים גם אם שחקן הוא לא בדיוק מה שאתה צריך אבל הוא כן שחקן טוב (והכי חשוב אינטליגנטי) נוצרת בסופו של דבר דינמיקה טובה.
ג. מבחינתי מה שאנחנו צריכים קודם בקבוצה שהגבוהים שלה הם מתן, יונתן וגייטס זה ריבאונד, הגנה ואגרסיביות. את זה האוול מביא ברמה הכי גבוהה שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
צריך לזכור שקטש משתמש במיימון לתת הגנה ועבירות על שחקנים כמו שחוציאקקי בשביל שגייטס לא יצא ברבע הראשון בעבירות, ובשביל לחפות על החסרון ההגנתי שלו. בכל מקרה אם נחליף את מיימון הזר החדש לא יפתח ליד גייטס(אי אפשר לפתוח בלי סקוט ואובאנון), והרבה פעמים הוא לא ישלים אותו אלא יחליף אותו. צריך 4 אתלטי עם יכולות הגנתיות והתקפיות וריבאונד, אבל גם אחד שיכול לשחק 5 בארץ, בגלל זה לא צריך להתפשר ולא להביא כל אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 23:22 
הגנה ואגרסיביות זה לא מה שמיימון מביא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 23:25 
ודבר נוסף, אם מחפשים גבוה זר ברמה גבוהה שישחק ליד גייטס (ויעלה בחמישיה) זה אומר שצריך לשחק עם רביב ומתן או רביב וסקוורר בחמישיה. מה שמשאיר את סקוט או אובאנון על הספסל.
לא בטוח שזה עדיף.
בניגוד למקרה של ריון בראון, ממש לא צריך למהר ולהחליף כאן לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 23:30 
לא ראיתי את התגובה שלך לפני שהגבתי... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
ודבר נוסף, אם מחפשים גבוה זר ברמה גבוהה שישחק ליד גייטס (ויעלה בחמישיה) זה אומר שצריך לשחק עם רביב ומתן או רביב וסקוורר בחמישיה. מה שמשאיר את סקוט או אובאנון על הספסל.
לא בטוח שזה עדיף.
בניגוד למקרה של ריון בראון, ממש לא צריך למהר ולהחליף כאן לדעתי

עשית פה קפיצה לוגית, ישר החלטת שאם מביאים זר חדש הוא כבר עולה בחמישייה ואז נוצרת בעיה (ואכן מה שתיארת זו בעיה). אבל אף אחד לא אמר חמישייה, צריך שחקן שישי שיעלה מהספסל ויוכל לשחק גם ליד גייטס וגם במקומו ולא לבזבז שני זרים על עמדה אחת, כי כרגע כמעט כל פעם שאובאנון או סקוט יורדים לספסל אנחנו משחקים עם מקסימום שני זרים. קח לדוגמה את נס ציונה בעונה שעברה - היה להם את מיטשל וואט, ואז הם הביאו את דיימון סימפסון, שעלה מהספסל אבל קיבל דקות ברמה של שחקן חמישייה גם ליד וואט וגם במקומו, והיה השחקן אולי הכי טוב שלהם. מספרית זה יוצא שכל זר משחק בערך 30 דקות, ועוד 20 דקות ליונתן, זה לא אחד על חשבון השני. כרגע אתה מקבל 45-48 דקות מגייטס ומיימון ביחד ונוצר בור בעמדה 4 בזמן שאתה משחק יותר מדי זמן עם שני זרים.
ועם כל הכבוד למיימון, שהוא באמת בסדר בניגוד לבראון לשם השוואה, אפשר ורצוי לקבל משחקן גם הגנה וריבאונד וגם כדורסל ברמה יותר גבוהה. לא צריך לחפש תירוצים למה לא להתחזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול מלפפונים טייק 2
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 07:33 
כל הדיבורים באשכול הזה התחילו בגלל שאיזה גלדסטון כתב שהפועל נתנה הצעה על רייט.
מישהו בכלל יודע אם זה נכון? מישהו אמר שהפועל מחפשת כרגע להחליף את מיימון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 09:49 
זה נכון אבל רק מדגיש את העובדה שלא חייבים להביא שחקן בכל מחיר.. אלא רק אם הוא בוודאות גבוהה יתאים לקריטריונים שאמרת ו יהיה במחיר מציאה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
תעזבו כבר את מיימון הוא שחקן נהדר ובטח ביחס לכסף שהוא מקבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
כל הדיבורים באשכול הזה התחילו בגלל שאיזה גלדסטון כתב שהפועל נתנה הצעה על רייט.
מישהו בכלל יודע אם זה נכון? מישהו אמר שהפועל מחפשת כרגע להחליף את מיימון?

קטש מצוטט בוואלה שרייט הוצע אבל היה יקר מדי עבורנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 23:39 
אכן מה שאמר,
אמר גם שתמיד מסתכלים על איך לשפר את הקבוצה אבל לא ימהרו לעשות שינויים כדי לא להרוס ושהוא מאוד מרוצה מהקבוצה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא היה יקר מדי זה בסדר גמור, כל עוד יש רצון להתחזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2015, 00:21 
הייתי הולך על קמרון מור שנחתך לפני כמה שבועות מונציה. קצת סיכון אבל כישרון גדול ובהחלט יכול להתאים לדרישות. 2.08 אתלטי שהיה מכונת ריבאונדים בקולג' וגם בליגה האיטלקית שנה שעברה ובאוקראינה לפני שנתיים. עבר איזושהי פציעה שנה שעברה אבל הוא צעיר והייתי נותן לו צ'אנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2015, 04:54 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
הייתי הולך על קמרון מור שנחתך לפני כמה שבועות מונציה. קצת סיכון אבל כישרון גדול ובהחלט יכול להתאים לדרישות. 2.08 אתלטי שהיה מכונת ריבאונדים בקולג' וגם בליגה האיטלקית שנה שעברה ובאוקראינה לפני שנתיים. עבר איזושהי פציעה שנה שעברה אבל הוא צעיר והייתי נותן לו צ'אנס.

אני לא בעד... שחקן שלא שיחק מינואר הקודם עד סוף העונה שעברה והיה חלש מאוד העונה זה מדליק נורה אדומה גדולה. מההתרשמות השטחית שלי הוא גם לא שחקן שמקדש את המשחק האגרסיבי, 2.08 שזורק ג'אמפרים במקום לסחוט עבירות וללכת לקו וזה לא משהו שאנחנו צריכים. גם כמות החסימות שלו לשחקן בגובה שלו, עד כמה שזו אינדיקציה, לא מבשרת טובות.
אתה אומר שהוא כישרון וסיכון וזה בדיוק הדברים שלא צריך לנסות כרגע. מיימון, בניגוד מוחלט לריון השנה או קאונסיל שנה שעברה, בסדר ולא עושה נזק, לא צריך להביא מישהו עם סיכון שיכול מאוד להתגלות כפלופ ולגרום נזק, כי אז נצטרך להחליף עוד פעם ולחפש זר חדש פתאום תחת לחץ. יש עוד חודשיים עד סיום חלון ההעברות, אין לנו גביע על הראש, הליגה הסדירה השנה ארוכה מאוד והפלייאוף מתחיל רק באמצע מאי כך שיש הרבה זמן לחכות בשביל זר טוב ומתאים.

מהציטוט המלא של קטש בוואלה נשמע דווקא שהוא לא להוט לעשות שינוי, גם אלי סהר אמר היום שהוא לא רוצה להחליף. כך שעל אחת כמה וכמה אני לא רואה שקטש מחליף את מיימון בשביל משהו שהוא באוויר ולא איזו מניה בטוחה ובצדק. אני כן מקווה שתיפול לנו הזדמנות טובה במהלך החודשיים הקרובים ושנדע לנצל אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2015, 09:16 
ימות המשיח, סוף סוף אני מסכים איתך בכל מילה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2015, 10:55 
היו אינסוף זרים מוכחים וטובים על המדף (יוטר, וואט, רייט, ג׳ף אלן, אוואנס) אבל לא הבאנו אותם מכל מיני סיבות (כלכליות, מקצועיות, תדמיתיות או אנא עארף). זה לא מובן מאליו שיפלו עוד כאלה שפתאום יתאימו בחודש הקרוב. מטבע הדברים יש סיכוי שבסוף תצטרך לקחת סיכון או להשאר עם מיימון.
לגבי מיימון, הוא לא מראה שיפור שאתה מצפה מרוקי (אפילו מדרדר), עם כל החיבה הוא פה תקופה ארוכה והתרומה שלו לא מספיק משמעותית. בשביל שחקן שעולה כדי להרביץ (שזה התפקיד שלו כרגע) לא מבזבזים מקום של זר. זה לא מספיק טוב כדי להגיע לגמר ואולי ללכת עד הסוף.

אני עדיין הייתי הולך על ג׳ף אלן (שאף אחד כבר לא זוכר את הג׳וינט שהוא עישן) אבל זה רק אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
היו אינסוף זרים מוכחים וטובים על המדף (יוטר, וואט, רייט, ג׳ף אלן, אוואנס) אבל לא הבאנו אותם מכל מיני סיבות (כלכליות, מקצועיות, תדמיתיות או אנא עארף). זה לא מובן מאליו שיפלו עוד כאלה שפתאום יתאימו בחודש הקרוב. מטבע הדברים יש סיכוי שבסוף תצטרך לקחת סיכון או להשאר עם מיימון.
לגבי מיימון, הוא לא מראה שיפור שאתה מצפה מרוקי (אפילו מדרדר), עם כל החיבה הוא פה תקופה ארוכה והתרומה שלו לא מספיק משמעותית. בשביל שחקן שעולה כדי להרביץ (שזה התפקיד שלו כרגע) לא מבזבזים מקום של זר. זה לא מספיק טוב כדי להגיע לגמר ואולי ללכת עד הסוף.

אני עדיין הייתי הולך על ג׳ף אלן (שאף אחד כבר לא זוכר את הג׳וינט שהוא עישן) אבל זה רק אני.

אני האחרון שאתה צריך לשכנע אותו שחייבים להתחזק. אני בא מהכיוון ההפוך, צריך לכוון לאליפות ובשביל זה צריך להנחית זרתותח שישדרג אותנו בכמה רמות ולא להתפשר כל עוד אפשר. יש עוד הרבה יותר מחודש, אפילו יותר מחודשיים עד סוף חלון ההעברות (וכמו שאמרתי, העונה יש גם פער גדול בין סוף החלון לתחילת הפלייאוף כך שאפשר לנצל את חלון ההעברות במלואו), וכמו שהיה מבחר של זרים טובים בחודשים האחרונים שלא החתמנו או לא יכולנו להחתים, כך אני מאמין שגם אם זה לא מובן מאליו יש סיכוי טוב שתהיה עוד הזדמנות כזאת, וצריך לחכות לזרים שנחתכים מאיטליה/ספרד/רוסיה או כל סיטואציה אחרת ויהיו טובים ומתאימים. כרגע זה עוד לא הזמן להתפשרויות והימורים, מה גם שאני פשוט לא חושב שזה ריאלי, כי גם ככה קטש לא שש לבצע שינויים אז בטח לא כזה שהוא לא בטוח בו ב-100%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: