Fez כתב:
הייתי הולך על קמרון מור שנחתך לפני כמה שבועות מונציה. קצת סיכון אבל כישרון גדול ובהחלט יכול להתאים לדרישות. 2.08 אתלטי שהיה מכונת ריבאונדים בקולג' וגם בליגה האיטלקית שנה שעברה ובאוקראינה לפני שנתיים. עבר איזושהי פציעה שנה שעברה אבל הוא צעיר והייתי נותן לו צ'אנס.
אני לא בעד... שחקן שלא שיחק מינואר הקודם עד סוף העונה שעברה והיה חלש מאוד העונה זה מדליק נורה אדומה גדולה. מההתרשמות השטחית שלי הוא גם לא שחקן שמקדש את המשחק האגרסיבי, 2.08 שזורק ג'אמפרים במקום לסחוט עבירות וללכת לקו וזה לא משהו שאנחנו צריכים. גם כמות החסימות שלו לשחקן בגובה שלו, עד כמה שזו אינדיקציה, לא מבשרת טובות.
אתה אומר שהוא כישרון וסיכון וזה בדיוק הדברים שלא צריך לנסות כרגע. מיימון, בניגוד מוחלט לריון השנה או קאונסיל שנה שעברה, בסדר ולא עושה נזק, לא צריך להביא מישהו עם סיכון שיכול מאוד להתגלות כפלופ ולגרום נזק, כי אז נצטרך להחליף עוד פעם ולחפש זר חדש פתאום תחת לחץ. יש עוד חודשיים עד סיום חלון ההעברות, אין לנו גביע על הראש, הליגה הסדירה השנה ארוכה מאוד והפלייאוף מתחיל רק באמצע מאי כך שיש הרבה זמן לחכות בשביל זר טוב ומתאים.
מהציטוט המלא של קטש בוואלה נשמע דווקא שהוא לא להוט לעשות שינוי, גם אלי סהר אמר היום שהוא לא רוצה להחליף. כך שעל אחת כמה וכמה אני לא רואה שקטש מחליף את מיימון בשביל משהו שהוא באוויר ולא איזו מניה בטוחה ובצדק. אני כן מקווה שתיפול לנו הזדמנות טובה במהלך החודשיים הקרובים ושנדע לנצל אותה.