תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 505 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ארז עוזב
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:29 
הוא חבר טוב שלו, אבל לא כל מה שהוא אומר זה מה שארז אומר וחושב. ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:30 
טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:32 
זה מדהים איזה כפיות טובה וקיצוניות יש פה לפעמים.
הכושי עשה את שלו, עכשיו שיילך להזדיין, הוא האויב מספר 1 לעולמי עד.
מזכיר לי את ההתנהלות של ההם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:33 
איזה קטע שאנחנו שונאים את מי שמטנף על הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ארז עוזב
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:34 
ranjef כתב:

ארז קיבל את כל הכבוד שבעולם כשהלך. לצערי הוא לא החזיר באותה הדרך אלא להפך. תאמין לי שמאוד קל לי להכנס לויכוח ולהתחיל בסדרת האשמות ולכלוכים על הרבה דברים אבל אני לא חושב שזו הדרך שלנו. וכן - כל מה שנאמר היום ביציע היה בתדרוך מכוון ומכוער מראש. מצטער - זו לא הדרך.

נערך לאחרונה על ידי ראצ'ו בתאריך 30 מאי 2014, 00:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
והוא לא עשה את שלו.

וכושי זו טרמינולוגיה של חבר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
ranjef כתב:

ארז קיבל את כל הכבוד שבעולם כשהלך. לצערי הוא לא החזיר באותה הדרך אלא להפך. תאמין לי שמאוד קל לי להכנס לויכוח ולהתחיל בסדרת האשמות ולכלוכים על הרבה דברים אבל אני לא חושב שזו הדרך שלנו. וכן - כל מה שנאמר היום ביציע היה בתדרוך מכוון ומכוער מראש. מצטער - זו לא הדרך.

אתה קוצר מה שאתה זורע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ארז עוזב
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:

לא צריך להגיע לקיצוניות אבל מאוד מאכזב ומאוד לא הוגן הצורה שבה הדברים התרחשו היום סביב הפרידה של ארז. זה בעיקר לא עושה לו כבוד ואני לא אופתע אם זה גם ישליך על הסיכוי שלו לקבל קבוצה אחרת.
ארז היה האוטוריטה המקצועית היחידה בהפועל ובאף קבוצה אחרת הוא לא היה מקבל כזה מעמד, לשלוח עכשיו את החברים שלך שיטנפו על המועדון שנתן לך את המעמד הזה זו כפיות הטובה האמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
די נו בחיאת, לא צריך להפוך את זה לדרמה. רוב האנשים לא שונאים את ארז, וגם יום לא נעים כמו היום לא ישנה זאת. סתם חבל שזה מסתיים ככה.
עדיף להפועל ולנו לא להתעסק בזה יותר, לאחל בארז בהצלחה ולהמשיך בחיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ארז עוזב
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:45 
kobster כתב:
ranjef כתב:

לא צריך להגיע לקיצוניות אבל מאוד מאכזב ומאוד לא הוגן הצורה שבה הדברים התרחשו היום סביב הפרידה של ארז. זה בעיקר לא עושה לו כבוד ואני לא אופתע אם זה גם ישליך על הסיכוי שלו לקבל קבוצה אחרת.
ארז היה האוטוריטה המקצועית היחידה בהפועל ובאף קבוצה אחרת הוא לא היה מקבל כזה מעמד, לשלוח עכשיו את החברים שלך שיטנפו על המועדון שנתן לך את המעמד הזה זו כפיות הטובה האמיתית.

אני מסכים שזה עצוב שזאת הדרך, ועדיין אני זוקף לו הרבה מאוד דברים טובים שעשה אצלנו ולמעננו, בכל החזיתות.
לגבי המעמד שנתנו לו, אפשר להתווכח אם לחזור לליגה שנייה זה טובה שעשינו לו או שהוא עשה לנו. כי היו
לו הצעות מליגה ראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 01:37 
א ) במדינה חסרת מחצבים המחצב היחיד הטוב שיש לנו זה מאמני כדורסל
אז להגיד על מאמנים אחרים (שכל מי שאינו טרמפיסט יודע שהם בעלי מקצוע לא פחות ראויים )
שאינם יכולים לצחצח לארז את הנעליים זו בושה שאין כדוגמתה
כבר לא מדובר כאן על אינטרסים וגחמות זו פאקינג בושה לעיתונות הספורט

ב ) ארז עד היום יושב בבית אם היינו עולים עונה לפניי

ג) פרנקו או אפי להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 01:41 
אפשר לזכור את הרגעים היפים ולנסות לשכוח את אלה שפחות. כך או כך, מה הוא וחבריו עושים עכשיו כבר ממש לא רלוונטי ולא מעניין. נקסט.
איפה פרנקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 06:46 
שמיר/פרנקו/קטש
בסדר הזה,
פחות מזה יהיה די מאכזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 06:59 
סמל אישי של המשתמש
מעניין מה ברקוביץ' היה אומר בדיון הזה... :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 07:25 
כן כן, אני רוצה לראות את ארז מאמן בעונה הבאה בבני השרון. שם לא יתערבו לו. אני רוצה לראות אותו מאמן במכבי חיפה, שם ג'ף רוזן לא יתערב לו. אני רוצה לראות אותו מאמן באילת. שם לא מתערבים.
אם כבר, הביקורת שיש לי על ההנהלה זה שהיא לא התערבה לו ונתנה לו לתקוע אותנו עונה שלמה עם קאונסיל והארפר. ובעונה שעברה לא התערבה לו ונתנה לו לתקוע אותנו עונה שלמה עם שני זרים.
ומה לגבי המחדל, אנתוני מארשל, מאה אלף שקל שהלכו לפח, לזה בוני גינזבורג ופיני גרשון התייחסו?
מה שאתם עדים לו באחרונה זה ספין מתוחכם. ארז מאמן מעולה ונתן הרבה להפועל. אין ויכוח. עכשיו, תנסו להיזכר באיזה עוד מועדון בקריירה שלו ארז אימן במשך שלוש שנים ברציפות? אה? זוכרים?
אבל הכי קל להיכנס במועדון שיש לו את ההנהלה אולי הכי נוחה באירופה, שנותנת למאמנים לעבוד. שמעולם לא החליפה מאמן במהלך עונה. שנתנה לארז להחתים בדיחות כמו קאונסיל והארפר, שנתנה לו בעונה שעברה להחתים את רמון מור ולא לתת לו צ'אנס (מעניין שהעונה בהונגריה הוא דווקא שיחק מצוין) להביא את ג'רמיין טיילור ולשחרר אותו מבלי שהוא מחליף, והעונה להביא את מארשל וכמעט לא לתת לו צ'אנס.
למה אני לא מופתע ממה שקורה?

נערך לאחרונה על ידי purvis short בתאריך 30 מאי 2014, 07:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 07:32 
ולגבי הקרסוליים.
אז אולי הם לא מגיעים לקרסוליים שלו. אבל דני פרנקו זכה בגביע עם חולון. דן שמיר בשני גביעים עם ירושלים. שרון דרוקר (שאני ממש לא רוצה שיחתימו אותו) זכה ביול"ב קאפ עם ירושלים, אפי בירנבוים (שאני ממש לא רוצה שיחתימו אותו) זכה בגביע עם הרצליה, אריק שיבק (שאני ממש לא רוצה שיחתימו אותו) אימן בהולנד ובבלגיה וזכה בתארים, ננו גינזבורג זכה בתארים עם נימבורק.
אז הם לא מגיעים לקרסוליים שלו. וארז אולי מאמן יותר טוב מהם.
אבל כשהוא יזכה במשהו בקריירה שלו. בעצם, ניתן לו הנחה, כשהוא יתקרב ללזכות במשהו בקריירה שלו - שיודיע לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 07:37 
הכל צפוי וידוע מראש. זה יעבור וזה לא מעניין.
עשו את המהלך המתבקש שאם היה אפשר היה צריך לעשות אותו כבר בשנה שעברה.
וכמו שרמי אמר, ארז מאמן מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 07:39 
שבתאי יחבס כתב:
מעניין מה ברקוביץ' היה אומר בדיון הזה... :D

מעדיף להפסיד אם יש סקור נמוך

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
בטח גם יתארח בחמישיות בקרוב ויזרוק כמה שקשה לעבוד במועדון עם קהל דומיננטי כזה ובלה בלה וייתן לגרשון להוציא את כל הלכלוך בשמו. יאללה שיילך לנבחרת פח הזאת, יהיה בה שנתיים עד שהדון יחפף אותו ואז נראה אותו הולך לאמן את נבחרת הנשים של אסטוניה כי זה המקום היחיד בערך שיירצו אותו עם הכפיות טובה הדוחה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 08:29 
סמל אישי של המשתמש
אין מה להיות מופתעים אבל, בנאדם אפס הוא תמיד היה ותמיד יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 08:31 
מישהו באמת חושב שיש אפילו טיפת אמת בשטויות של ארז? האיש פרנואיד ידוע. מהאנשים שהביאו לכם את "הנחיתו עלי את קאונסיל".
ראבק, אני באמת לא שונא אותו ואין לי שום דבר נגדו, אבל האיש לא לגמרי מחובר למציאות.
לא צריך להיות שום ספק מי כאן הצד הצודק והשפוי, ורק לפי היחס של כל אחד מהצדדים אפשר להבין מי פה נגד מי (ההנהלה שלנו עם הודעות ובאנרים של "תודה למאמן הכי טוב בארץ" בכל מקום וארז רץ לטנף).

ולמי שהתווכח איתי שהעניינים היו על סף פיצוץ בכל מקרה - תפדל. לא עברו אפילו כמה שעות מההודעה שלי כדי שתבין עד כמה. ארז כל השנה עושה פרנציפים ומשחק משחקים, הוא כל השנה מאיים שהוא "יוציא דברים החוצה", הוא הבן אדם שהכי קשה לעבוד איתו בארץ. וכמו שאמרתי בשום מקום אחר הוא לא היה שורד 3 שנים ובשום מקום אחר לא היה מקבל את החופש המקצועי שקיבל בהפועל, ואלו עובדות. ראבק אפילו במכבי "פאר הניהול המקצועי" ההנהלה דוחפת את האף לבלאט בכל החלטה, אתם צריכים להבין שאין שום מקום בארץ שמאמן מקבל חופש כמו שארז קיבל והוא לא יודע להעריך את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 08:54 
פרנואיד זה לא מילה.
אני אפילו לא יתפלא אם הוא גם מאמין לשטויות שהוא אמר לחברים שלו להגיד בטלויזיה.
היה יכול לצאת גדול ולהגיד, בחרתי להתרכז בנבחרת תודה על הכל.
אבל גדול הוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 08:58 
הוקיץ' כתב:
Fez כתב:
יובל כתב:
מילה על ארז מבחינה מקצועית לפני שממשיכים הלאה - קצת חבל שהוא לא ממשיך. מעבר לכך שהוא מאמן מצוין, לדעתי בתור מאמן נבחרת הייתה יכולה להיות לו משיכה לשחקנים, כמו נעימי למשל. והכי חשוב, החיבור המקצועי שלו עם השלד הישראלי שלנו - רביב, מתן וגם יונתן, מהם הוא הוציא את המקסימום ואפילו מעבר לכך. ממש לא בטוח שכך יהיה עם המאמן הבא, מי שהוא לא יהיה.
עם זאת ההחלטה של ההנהלה מוצדקת לחלוטין ואני סומך עליה שתבחר את מאמן הנכון. עם שילוב עם הגדלת התקציב הצפויה, אולי ירידה בעלות הצוות המקצועי והדרישות שלו ומאמן שלא מתבייש להביא זרים מוכחים ולקבל החלטות במהלך העונה, אני מקווה שסוף סוף יהיה לנו סגל חזק שלא משחק בנחיתות עונה שלמה.

אני לא חושב שזה חבל שהוא לא ממשיך למרות שהוא מאמן מצוין, פשוט כי לדעתי פיצוץ זה דבר שעומד באוויר והוא רק עניין של זמן, ואין לי כמעט ספק שזה היה קורה בעונה הבאה. ארז לא טיפוס שקל לעבוד איתו, אני כן נותן לו קרדיט על הרבה דברים שהוא עשה בשביל המועדון שהם לא טריוויאליים, אבל בוא נגיד ששלוש שנים עם ארז אף הנהלה אחרת לא היתה מחזיקה (אפילו לא מדבר על הג'ף רוזנים והדורסמנים של הליגה אלא גם הנהלות יחסית פסיביות) וגם ההנהלה שלנו שהיא ללא ספק הכי סבלנית בליגה לא יכלה להמשיך לעד את הרומן הזה.

לגבי הסגל הישראלי יונתן לא מסתדר עם ארז (and vice versa) ואני לא חושב שהוא הוציא ממנו את המקסימום, יונתן זה כישרון אדיר ובעונה בה שני הזרים הגבוהים כל כך חלשים התקפית הוא היה יכול לתרום יותר. מעבר לזה אני בספק כמה יונתן היה רוצה להשאר כשארז מאמן. מתן לא נתן עונה טובה העונה, ירד בתרומה מעונה שעברה וכמו יונתן בעיקר בעיה קשה של יציבות והבדלים אדירים ביכולת ממשחק למשחק. רק רביב באמת נתן עונה אדירה ועונת שיא והכל, ואין ספק שלארז יש חלק בזה, אבל כמו שכל הזמן אמרנו ארז הוא לא קוסם והוא לא מוציא יש מאין. לא ראיתי שמאריאלי או שירן הוא הוציא גדולות מנצורות, מזליקוביץ' ראינו בשתי העונות האחרונות כמה מעט ארז הוציא וכו'. רביב שחקן מצוין ונכס אדיר בין אם ארז מאמן ובין אם לא.

מאוד לא מסכים.
קודם כל, לדעתי אתה קצת מקטין את העבודה של ארז עם רביב. זה לא רק עונת קריירה של רביב, אלא אחת מעונות השיא של איזשהו ישראלי ב-15 השנים האחרונות.
לא מדובר פה באיזה שחקן בן 24 שמחכה לפריצה, הוא נתן בגיל 29, תחת ארז, יכולת שהוא לא התקרב אליה בשום שלב בקריירה.
לגבי מתן, הבן אדם מקבל בהפועל יד חופשית לעשות מה שהוא רוצה. אני לא חושב שבגילו ועם כל הפציעות שהוא עבר (ועדיין עובר) הוא יכול לתת יותר ממה שהוא נתן.
יונתן לא היה קיים בארץ לפני ארז. הוא הגיע להפועל בליגה שנייה לא כי הוא אוהד הפועל שרוף. תחת ארז הוא הפך לאחד הגבוהים הישראלים הטובים בליגה. אני לא רואה איך אפשר לזלזל בזה.
ונכון שיונתן הוא כישרון התקפי עצום שלא נוצל עד תום, אבל ההגנה שלו כל כך רעה שאתה פשוט לא יכול לשחק איתו יותר. אם תחת ארז ועופר הוא עדיין עושה כל כך הרבה נזק קשה לי להאמין שתחת מאמנים אחרים זה יהיה יותר טוב.
אמנם הוא לא שידרג את אריאלי או שירן (את בר טימור ועוד איך), אבל הוא גם לא הוציא מהם פחות ממה שהם שווים. אריאלי כבר שנים בליגה ולא עושה שום דבר.

ואני גם לא חושב שהיחסים עם ארז היו על סף פיצוץ וזה היה עניין של זמן או משהו כזה.
אבל את זה אף אחד מאיתנו לא יודע באמת.

אני לא מקטין שום דבר, כתבתי שרביב נתן עונת שיא ויש לארז חלק בזה. שזו המציאות. לנסות לטעון כאילו רביב זה איזה שחקן שכל הקריירה דשדש ופתאום בא ארז וגאל אותו זו כבר ממש לא המציאות. רביב שחקן ענק ותמיד היה, בטח לרמה של הפועל, כתבתי את זה בקיץ הרבה לפני שארז "הפיח בו רוח חיים" וגם אז כתבתי שאין לי ספק שהוא יתן בהפועל תרומה כמו של שחקן זר טוב. אז שוב, נכון שהוא נתן מעבר ונכון שלארז יש חלק בזה אבל לא צריך להפוך אותו לקוסם עם שרביט.
זה שיונתן "לא היה קיים בארץ לפני ארז" זה לא אומר כלום. הבן אדם היה לא רק סופרסטאר בשבדיה אלא שחקן טוב מאוד בליגה השניה בספרד (שהיא ליגה חזקה מאוד) ובטורניר הקיץ שארז ראה אותו הרבה מאמנים שמו עליו עין. אני כן חושב שהוא עשה התקדמות יפה בשלוש שנים בהפועל וזה לזכות כל הצוות המקצועי, אבל שוב, היו הרבה תאקלים בין ארז ליונתן שפגעו מאוד בתפקוד שלו ואני גם בספק כמה הרומן האישי שלהם היה מחזיק עוד שנה וכמה יונתן היה מעוניין בזה. כך שמהבחינה הזאת זה בטח לא אסון שארז הלך.
מתן קיבל "יד חופשית" מתוך ההחלטה לא להביא זר על העמדה שלו ובעצם להיות תלויים בו. שזו החלטה סבירה בעיני. בכל אופן, מתן לא נתן עונה טובה השנה.

צריך לשים את הדברים האלה בפרופורציה. ארז גם קיבל הרבה שחקנים מוכשרים שהוא לא עשה איתם כלום - ג'סטין הארפר לדוגמה, ולא שאני מאשים את ארז במשהו חוץ מהקרדיט המוגזם אליו, אבל בכל זאת מדובר פה בבחירה 32 בדראפט שנחשב לוואחד כישרון בארה"ב וגם נתן בעבר חצי עונה טובה מאוד בצמרת הליגה הצרפתית, והיה נראה בהפועל כמו אחד הזרים החלשים בליגה במשך עונה שלמה. איפה הקוסם היה כאן? ואנתוני מארשל שנתן כמעט 17 נק' למשחק בקבוצת צמרת באוקראינה ממש עד כמה ימים לפני שהגיע להפועל, ופתאום שמענו כל מיני סיפורים שהוא לא כשיר ולא מחובר ולא ככה ולא ככה. איפה הקוסם היה כאן? לגבי יותם שירן אגב, ארז בעצמו טען שהוא אחד השחקנים הכי מוכשרים בארץ יותר מפעם אחת, אז בבקשה תגיד לו את המשפט הזה ששירן גם ככה לא שווה ולא לי. ואת זליקוביץ' כבר הזכרתי.
אני לא אומר שארז אשם בדברים האלה, רק שצריך להסתכל על כל הצדדים ולא להפוך מאמנים לקוסמים שאין להם תחליף, כמו שאמרתי כאן כל השנה. לא צריך לקחת כל דבר טוב שקורה ולייחס את זה ב-100% למאמן ואז לקחת את הדברים הפחות טובים ולהגיד "טוב זה לא אשמתו". בסך הכל ארז כן הוציא מהסגל המוגבל שלו מעל ומעבר רוב השנה, אבל בואו לא ניצור פה איזו תמונה כאילו כל שחקן שעובר תחת ארז פתאום נהיה 200% יותר טוב.

ולגבי היחסים על סף פיצוץ אני חושב שקיבלת את התשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שיונתן זה מקרה מבחן מעניין. די בבירור הוא כבר לא יכל להסתכל על ארז בסוף העונה.
יכול להיות שחוסר היציבות המעצבן שלו נבע בין השאר ממערכת היחסים העכורה שלו עם ארז. אם נצליח להשאיר אותו, יהיה מעניין לראות אותו תחת מאמן אחר, אולי יצליח להיות יותר עקבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
גועל נפש אחד גדול
היה צריך להתקשר לאולפן המטונף הזה ולהגיד מה הוא חושב על רמי וידידיה
אלא אם כן זה השופר גרשון שלו דיבר שם
למה ככה יא מזדיין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
זה בדיוק המשל עם העקרב והנהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 09:21 
אדום נחמד כתב:
מדהים באיזו קלות אנשים בוחרים צד והולכים איתו עד הסוף, גם במחיר ירידה לפסים אישיים.
או שארז מלאך או שארז בן זונה גדול. שחור ולבן. כמו תמיד.

זה מדהים?
מה שמדהים זה כמה שאתם עיוורים ולא רואים מה קורה כאן.
אני לא מדבר מילה ברמה המקצועית. אני חושב שארז מאמן ענק וראוי לאמן את הפועל מקצועית. אחרים חושבים שהוא נכשל (בחירת זרים, ניהול משחק וכו'). לא מעניין ולא רלוונטי.
תראה מה קרה כאן:
ארז אדלשטיין בחר לקבל ג'וב בנבחרת ישראל. הוא בחר. לא הפועל הראו לו את הדרך החוצה.
להזכירך, ארז אדלשטיין התלונן על כך שהפועל משחקת במסגרת אחת בלבד ורצה שיהיו שני משחקים בשבוע ושני אימונים ביום. ככה, לטענתו, הפועל שומרת על מתח גבוה ומגיעה הכי מוכנה למשחקים.
כשהוא חתם בנבחרת, הוא אמר שיומיים בשבוע הוא יצטרך להקדיש לנבחרת. אז מה קרה? פתאום לא צריך שני אימונים ביום? פתאום לא צריך שתי מסגרות? העיקר שיהיו שתי משכורות.
אז מה יותר לגיטימי שהפועל אומרת שהיא לא מוכנה להמשיך והיא מעדיפה מאמן אחר?
ומה עושה ארז אדלשטיין, הולך לחברים שלו בערוץ הספורט ומתחיל לטנף על הקבוצה שהחזירה אותו למרכז הכדורסל הישראלי (והוא תרם לה לא פחות, שלא יהיה ספק) ועל המנהלים שהגנו עליו ונתנו לו יד חופשית. יותר מבכל מקום אחר שהוא מגיע אליו.
וזה אותו ערוץ הספורט שהוא הגן עליהם פעם אחר פעם.
ואתם מייחסים לקשרים שלו עם ערוץ הספורט חשיבות משנית. גם אז עשיתם את זה. אתם לא מבינים, כנראה, שזה הסרטן הכי גדול של הפועל. האויב מס' אחת שלנו היום ומי ששם לו למטרה לחסל אותנו.
והנה, לא עברו 24 שעות ואז אדלשטיין כבר דאג שיטנפו עלינו.
וכמובן, אי אפשר לשכוח את השתיקה הרועמת שלו במקרה סופו. ברגע שהוא חתם בנבחרת, הוא ידע טוב מאד באיזה צד של הפרוסה מרוחה החמאה, למי צריך להתחנף על מנת שהכסא לא יתנדנד מההתחלה בנבחרת ומה התפקיד הבא אחרי הנבחרת. אז הוא ידע וזרק אותנו לכלבים.
והכי מעצבן אותי זה שאני צופה שעכשיו גם רמי כהן כבר יתהפך על ארז, אחרי שהוא הבין במי מדובר וכשרמי כהן יתהפך, אתם גם תתהפכו. כי רמי אמר.
אז כשאנחנו אומרים את זה, אנחנו קיצוניים שתמיד מחפשים דם. כשרמי יגיד את זה, זה יהיה קדוש.
שיזדיין ארז אדלשטיין ומקווה שכולם יידעו להחזיק כאן אצבעות לכל מי שתבוא נגד הנבחרת.
מוות לנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
רמי כהן הוא איש שהוכיח אמינות בעיני, ובנוסף יודע באמת מה קורה מאחורי הקלעים. אולי אפילו דיבר עם ארז אחרי המופע של פיני אתמול וזה הרגיע אותו.
אתה וייה קרספו וחוץ מלנחש אין לך כלום.
באמת יפתיע אותי אם אני אקשיב לרמי (או בוכמן למשל) ולא למישהו אקראי מהפורום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
גועל נפש אחד גדול
היה צריך להתקשר לאולפן המטונף הזה ולהגיד מה הוא חושב על רמי וידידיה
אלא אם כן זה השופר גרשון שלו דיבר שם
למה ככה יא מזדיין?

התשובה בגוף השאלה. איזה התנהלות מבחילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
רמי כהן הוא איש שהוכיח אמינות בעיני, ובנוסף יודע באמת מה קורה מאחורי הקלעים. אולי אפילו דיבר עם ארז אחרי המופע של פיני אתמול וזה הרגיע אותו.
אתה וייה קרספו וחוץ מלנחש אין לך כלום.
באמת יפתיע אותי אם אני אקשיב לרמי (או בוכמן למשל) ולא למישהו אקראי מהפורום?

אז תקשיב לבוכמן שהגיב כאן קלות באשכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 505 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: