אדום נחמד כתב:
מדהים באיזו קלות אנשים בוחרים צד והולכים איתו עד הסוף, גם במחיר ירידה לפסים אישיים.
או שארז מלאך או שארז בן זונה גדול. שחור ולבן. כמו תמיד.
זה מדהים?
מה שמדהים זה כמה שאתם עיוורים ולא רואים מה קורה כאן.
אני לא מדבר מילה ברמה המקצועית. אני חושב שארז מאמן ענק וראוי לאמן את הפועל מקצועית. אחרים חושבים שהוא נכשל (בחירת זרים, ניהול משחק וכו'). לא מעניין ולא רלוונטי.
תראה מה קרה כאן:
ארז אדלשטיין בחר לקבל ג'וב בנבחרת ישראל. הוא בחר. לא הפועל הראו לו את הדרך החוצה.
להזכירך, ארז אדלשטיין התלונן על כך שהפועל משחקת במסגרת אחת בלבד ורצה שיהיו שני משחקים בשבוע ושני אימונים ביום. ככה, לטענתו, הפועל שומרת על מתח גבוה ומגיעה הכי מוכנה למשחקים.
כשהוא חתם בנבחרת, הוא אמר שיומיים בשבוע הוא יצטרך להקדיש לנבחרת. אז מה קרה? פתאום לא צריך שני אימונים ביום? פתאום לא צריך שתי מסגרות? העיקר שיהיו שתי משכורות.
אז מה יותר לגיטימי שהפועל אומרת שהיא לא מוכנה להמשיך והיא מעדיפה מאמן אחר?
ומה עושה ארז אדלשטיין, הולך לחברים שלו בערוץ הספורט ומתחיל לטנף על הקבוצה שהחזירה אותו למרכז הכדורסל הישראלי (והוא תרם לה לא פחות, שלא יהיה ספק) ועל המנהלים שהגנו עליו ונתנו לו יד חופשית. יותר מבכל מקום אחר שהוא מגיע אליו.
וזה אותו ערוץ הספורט שהוא הגן עליהם פעם אחר פעם.
ואתם מייחסים לקשרים שלו עם ערוץ הספורט חשיבות משנית. גם אז עשיתם את זה. אתם לא מבינים, כנראה, שזה הסרטן הכי גדול של הפועל. האויב מס' אחת שלנו היום ומי ששם לו למטרה לחסל אותנו.
והנה, לא עברו 24 שעות ואז אדלשטיין כבר דאג שיטנפו עלינו.
וכמובן, אי אפשר לשכוח את השתיקה הרועמת שלו במקרה סופו. ברגע שהוא חתם בנבחרת, הוא ידע טוב מאד באיזה צד של הפרוסה מרוחה החמאה, למי צריך להתחנף על מנת שהכסא לא יתנדנד מההתחלה בנבחרת ומה התפקיד הבא אחרי הנבחרת. אז הוא ידע וזרק אותנו לכלבים.
והכי מעצבן אותי זה שאני צופה שעכשיו גם רמי כהן כבר יתהפך על ארז, אחרי שהוא הבין במי מדובר וכשרמי כהן יתהפך, אתם גם תתהפכו. כי רמי אמר.
אז כשאנחנו אומרים את זה, אנחנו קיצוניים שתמיד מחפשים דם. כשרמי יגיד את זה, זה יהיה קדוש.
שיזדיין ארז אדלשטיין ומקווה שכולם יידעו להחזיק כאן אצבעות לכל מי שתבוא נגד הנבחרת.
מוות לנבחרת.