תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 19:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: נתניה - הפועל אשכול רשמי
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 02:43 
purvis short כתב:
יופי של משחק. לא מעניין אותי נתניה חזקה או חלשה. כי לנצח במגרש המעפן הזה זה תמיד מאוד קשה.
הפועל שיחקה מעולה, ולשם שינוי הזריקות מבחוץ נכנסו. זה כל ההבדל מהמשחק נגד ירושלים. סוף סוף נכנסו זריקות פנויות מבחוץ.

מדוייק.

היה פשוט כיף הערב בנתניה (יש מצב שזה בגלל שהמשתמש "עזרא" הוסיף צבע למשחק)

אגב, נכון שלא היה אתגר רציני אבל פשוט כיף לראות את העבודה של מתן בהגנה. (ונחמד לראות אותו מתווכח עם אנשי הביטחון שלא הסכימו לו לתת מים לאוהדים)

ניהול משחק מעולה של ארז, שאפו על ריבוי הדקות לאריאלי וכיף שגם גוט ורום קיבלו קצת דקות. חבל לי שיונתן לא שותף במחצית השנייה ויותם גם לא קיבל יותר מדי. אבל אחרי משחק כזה, חבל להתעסק ברע כי באמת היה הרבה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: נתניה - הפועל אשכול רשמי
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 07:42 
bergkamp כתב:
עם מאמן מגמגם

אי אפשר היה לוותר על הערה הזאת?

דרך אגב, להגיד שיש בליגה קבוצה עם תקציב (שחקנים וצוות מקצועי) נמוך משלנו זה מצחיק, הרי אנחנו עומדים פחות או יותר על התקציב המינימאלי שאפשר בתחום הזה... אפשר לדון על האם אפשר היה לגרד עוד כספים ממקומות אחרים למען הגדלת התקציב הזה, להגיד שיש קבוצות בליגה עם תקציב שהוא משמעותית פחות משלנו זה אומר שצריך לפנות לבקרה התקציבית ולבחון למה מרשים להם להשתתף בליגת העל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: נתניה - הפועל אשכול רשמי
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 07:42 
bergkamp כתב:
עם מאמן מגמגם

דרך אגב, להגיד שיש בליגה קבוצה עם תקציב (שחקנים וצוות מקצועי) נמוך משלנו זה מצחיק, הרי אנחנו עומדים פחות או יותר על התקציב המינימאלי שאפשר בתחום הזה... אפשר לדון על האם אפשר היה לגרד עוד כספים ממקומות אחרים למען הגדלת התקציב הזה, להגיד שיש קבוצות בליגה עם תקציב שהוא משמעותית פחות משלנו זה אומר שצריך לפנות לבקרה התקציבית ולבחון למה מרשים להם להשתתף בליגת העל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נתניה - הפועל אשכול רשמי
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 08:18 
......... בשולי המשחק,עוד משחק סולידי כזה של קאונסיל והפועל יודיעו שירדו מחיפוש אחרי רכז זר מחליף.

מן חשש שכזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
אולי עכשיו נחשוב תחרותי ונחליף זר שגם אחרי משחק שיא שלו הוא לא יותר טוב מטמיר אריאלי (סוף סוף קיבל צ'אנס, אני מאמין בו).

הבעיה העיקרית של אריאלי (מעבר לבטחון שזה משהו שמקבלים עם דקות משחק) היא ההגנה. ראו את זה אתמול כשהזרים של נתניה עברו אותו שוב ושוב בקלילות בצעד ראשון בלי לראות אותו ממטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 09:06 
מילפורד כתב:
bergkamp כתב:
עם מאמן מגמגם

מחזק. הערה מגעילה. מעבר לזה שבלינקו הוא בן אדם מקסים עם לב זהב וגם מאמן טוב שעשה מספיק דברים יפים בקריירה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 09:53 
אתם מוזמנים לפתוח אשכולות בפורום חנה בבלי. בפורום כדורסל אני אכתוב לעתים מגמגם, צולע, נכה, מפגר, פח ועוד ביטויים שעלולים לפגוע ברגשות ציבור המוגבלים והפחים. מי שנפגע - שיתמודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 10:32 
purvis short כתב:
מילפורד כתב:
bergkamp כתב:
עם מאמן מגמגם

מחזק. הערה מגעילה. מעבר לזה שבלינקו הוא בן אדם מקסים עם לב זהב וגם מאמן טוב שעשה מספיק דברים יפים בקריירה שלו.

צודק. בנוסף לבלינקו, גם נתניה הם קבוצה סימפטית ששונה שמיים וארץ מהקבוצה המלוכלכת שהיתה להם שנה שעברה עם וושינגטון ובראדלי והבלגן שהיה במשחק הביתי מולם.
האירוח שם היה בסדר גמור (חוץ מהמאבטחים, שהם תמיד עם בעייתיים עם ראש קשה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
אתם מוזמנים לפתוח אשכולות בפורום חנה בבלי. בפורום כדורסל אני אכתוב לעתים מגמגם, צולע, נכה, מפגר, פח ועוד ביטויים שעלולים לפגוע ברגשות ציבור המוגבלים והפחים. מי שנפגע - שיתמודד.

אתה איש קטן ורע לב.
פעם חשבתי שיש לך אגנדה היום אני מבין שאתה נבלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 11:46 
די תמשיך. נעלבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: