שער 7 נוסטלגיה כתב:
אופטימי,
נלך איתך ונניח שרוזין תרם גם מכבי וגם להפועל בסדר? אז למה לא לחפש אדם שתרם רקקקק להפועל או מזוהה רקקקק עם הפועל? אין כזה?
יקירי,
שאלה מצויינת.
לפני שאענה עליה , בוא ונוציא הצידה את אריק שכן הוא לטעמי לא נחשב כמי שתרם להפועל אלא היה אוהד נפלא כל חייו ואוהד מתמיד עד לפני 20-30 שנים, וזמר וכותב ובכלל אישיות אדירה אבל והאבל הוא גדול כל זכויותיו העומדות לצידו הן מתוקף היותו זמר וכותב אדיר אבל לא בגלל תרומתו להפועל. ושוב פעם מאחר ואהבתי מאוד את אריק ממש לא מפריע לי שיקראו את האולם על שמו. אבל זה לא הדיון.
ולשאלתך.
צריך לקחת בחשבון שלצערך וגם לצערי האולם שניבנה אינו אולם של הפועל ת"א. הוא ניבנה גם (אולי בעיקר) עבור הפועל אבל הוא אולם עירוני. יכול להיות שלדוגמא עמי שלף ז"ל וחזן ז"ל תרמו להפועל יותר מאשר רוזין. זה בהחלט דיון לגיטימי. לא עולה בראשי מישהו , כמובן בין המתים, שתרם לכדורסל בת"א וגם להפועל או להפך לא זוכר מישהו שתרם להפועל ת"א בכדורסל וגם לכדורסל בת"א יותר מרוזין במהלך ה- 40 שנים האחרונות. לכן מבין כל השמות שמועלים אני תומך בשם רוזין.
ועוד גבר קטן. אני לא בא משינאה ולא שם את היריבות למכבי בראש מעייני ולכן לא פוסל מישהו שתרם רבות למכבי והעמיד שם על הרגליים את כל דור השחקנים הישראלים של שנות השבעים שבעצם הפכו את מכבי למעצמה בכדורסל במקביל לניהול כושל מאוד שהיה אצלינו באותה תקופה .