תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 22:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 22:46 
אדום נחמד כתב:
הפועל כתב:
הלוואי. זה יהיה חלום.

וכדאי לשים לב למה שאמר על "הקהל הבעייתי של הפועל תל אביב"

די כבר לצביעות הזו.
נשבר הזין.

נשבר הזין מכל אלו שממשיכים להתעלם מהבעיה ומכמות האנשים שזה מרחיק מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 01:41 
בדיוק לפני שבועיים ניהלתי שיחה עליהם עם חבר ועם אבא שלי, הלוואי ויכנסו להיות ספונסרים שלנו.
הם משקיעים רק בקבוצת של "הפועל" - בנוער שלנו, בהפועל ראשל"צ ועד עכשיו גם בגלבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 03:07 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
אדום נחמד כתב:
הפועל כתב:
הלוואי. זה יהיה חלום.

וכדאי לשים לב למה שאמר על "הקהל הבעייתי של הפועל תל אביב"

די כבר לצביעות הזו.
נשבר הזין.

נשבר הזין מכל אלו שממשיכים להתעלם מהבעיה ומכמות האנשים שזה מרחיק מאיתנו.

על איזה שירים ואלו דברים אתה מדבר? השירים לשמעון? הדגל של מייצגים את הפועל ולא את ישראל? לאלו מעשים ײקיצונייםײ של אוהדים הוא מתכוון?

תן לי לנסח את זה כך: כמה הוא יצטרך לתת כדי שנפסיק לשיר לשמעון או לצנזר דגלים?
נאמר מאה אלף דולר על פנאן ועוד מאה על שמעון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 05:57 
אני רק מנחש שמדובר פה על השלט שהונף בדרבי כדורגל, מדובר על האנשים שערוץ הספורט תפס עושים תנועות של בן אדם תלוי על חבל, אולי גם על בן אדם שכל כך חשוב לו לזרוק עוד קללה עד שהוא נתלה על מנהרת השחקנים ועוד כל מיני דוגמאות פרטניות.

אבל לא זאת הנקודה שלי, יותר מידי פעמים אנחנו שומעים על אנשים (רציניים שרוצים לתרום) ולא עושים זאת בגלל ״התנהגות האוהדים״, לטעמי זה כבר הגיע מכל כך הרבה מקומות ופעמים שהגיע הזמן ונפסיק להיות אטומים לעובדה שיש כאן בעיה ושצריך לעשות משהו מעניין.

אז כן, אני יודע שבתקשורת מנפחים ומתנכלים לנו, אני יודע שיש איפה ואיפה ואני אפילו מסכים שרוב הדברים ה״נוראים״ בקהל שלנו הם לא כל כך נוראיים, מצד שני אני לא לגמרי שותף לצורך במלחמת חורמה על זכותנו לקלל (ובכלל בכללי אני אשמח אם לא יהיו קללות ביציעים - קרא לזה חזון אחרית הימים).

יש כאן כמה גורמים שמשפיעים על הנושא: הקהל, האיגוד, המנהלת , בתי הדין , התקשורת ואולי עוד. נחש כמה מהגורמים האלה נמצאים בשליטתנו כקהל? (רמז, התשובה בגוף השאלה).

הכי קל זה לעצום עיניים אל מול הנושא הזה ולמצוא מיליון תירוצים למה אין לנו מה לעשות נגד זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 07:13 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי. ובסוף אותם אנשים שלא באים להפועל בגלל הקהל הולכים בסוף לקבוצה אחרת, שבה הקהל זורק פרחים על שחקני היריבה?
אה הוא לא? מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 07:15 
סמל אישי של המשתמש
זורם אתך, מה עושים מחר? מרחיקים כל מקלל? מחנכים את כולם?
רוב הדברים שהוא מתכוון אליהם קורים בכל קבוצה גדולה. יש עלינו תדמית ואור זרקורים. הוא רוצה תאטרון עם צופים? זה המחיר, קריאות ביניים ופופקורן על הרצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
אני רק מנחש שמדובר פה על השלט שהונף בדרבי כדורגל, מדובר על האנשים שערוץ הספורט תפס עושים תנועות של בן אדם תלוי על חבל, אולי גם על בן אדם שכל כך חשוב לו לזרוק עוד קללה עד שהוא נתלה על מנהרת השחקנים ועוד כל מיני דוגמאות פרטניות.

אבל לא זאת הנקודה שלי, יותר מידי פעמים אנחנו שומעים על אנשים (רציניים שרוצים לתרום) ולא עושים זאת בגלל ״התנהגות האוהדים״, לטעמי זה כבר הגיע מכל כך הרבה מקומות ופעמים שהגיע הזמן ונפסיק להיות אטומים לעובדה שיש כאן בעיה ושצריך לעשות משהו מעניין.

אז כן, אני יודע שבתקשורת מנפחים ומתנכלים לנו, אני יודע שיש איפה ואיפה ואני אפילו מסכים שרוב הדברים ה״נוראים״ בקהל שלנו הם לא כל כך נוראיים, מצד שני אני לא לגמרי שותף לצורך במלחמת חורמה על זכותנו לקלל (ובכלל בכללי אני אשמח אם לא יהיו קללות ביציעים - קרא לזה חזון אחרית הימים).

יש כאן כמה גורמים שמשפיעים על הנושא: הקהל, האיגוד, המנהלת , בתי הדין , התקשורת ואולי עוד. נחש כמה מהגורמים האלה נמצאים בשליטתנו כקהל? (רמז, התשובה בגוף השאלה).

הכי קל זה לעצום עיניים אל מול הנושא הזה ולמצוא מיליון תירוצים למה אין לנו מה לעשות נגד זה...

וואו, אז עשו תנועות של בן אדם תלוי על חבל... פושעי החבל לדין!!!!
קצת פרופורציות. התקשורת היא זו שעושה את הקהל של הפועל "גרוע", כמו שהיא יודעת לפאר קהלים אחרים.
אז נכון שהקהל הוא לא מושלם, וגם אני הייתי שמח אם היינו יודעים להתגבר על מכשולים(כמו שירי שואה, שאגב יש התקדמות ענקית בנושא)אבל הקהל הוא הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 08:48 
שבתאי יחבס כתב:
מילפורד כתב:

וואו, אז עשו תנועות של בן אדם תלוי על חבל... פושעי החבל לדין!!!!
קצת פרופורציות. התקשורת היא זו שעושה את הקהל של הפועל "גרוע", כמו שהיא יודעת לפאר קהלים אחרים.
אז נכון שהקהל הוא לא מושלם, וגם אני הייתי שמח אם היינו יודעים להתגבר על מכשולים(כמו שירי שואה, שאגב יש התקדמות ענקית בנושא)אבל הקהל הוא הפועל.

זה לא פשע אבל גם לא לגיטימי
כמו שלצחוק על מישהו שאבא שלו מת לא לפשע אבל גם לא לגיטימי
אחד הדברים החשובים לחברות וגופים בסדר גודל הזה זה התדמית. אם הם באים ונותנים חסות לקבוצה שהאוהדים שלה פרובוקטיביים ועושים דברים לא לגיטימיים משמע הם נותנים לזה יד ומאשרים את ההתנהגות הבלתי הולמת הנ״ל.

אבל עזוב, למה אנחנו נכנסים לזנ.
יש עובדות - לא מוכנים להשקיע בגלל ההתנהגות של הקהל, אז מה יותר קל? לשכנע את כל העולם שאנחנו צודקים והם טועים או פשוט להפסיק?
המטרה שלנו זה שהפועל תצליח ולא לחנך את העולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
כי ספורט 5 כתבו..
עובדה שיש לנו מספיק ספונסרים כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 09:05 
ממש, אבל ממש אין לנו מספיק ספונסרים. בטח לא כשרוב התקציב מתבסס על זה בניגוד למרבית הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
היו ספונסרים משניים בלאומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 10:27 
לדעתי, הדבר הראשון שאנחנו צריכים לעשות כקהל זה לקחת אחריות על המעשים שלנו, במקום לבוא בטענות לכל העולם ואשתו ש"אכלו לנו" ו"שתו לנו" לא להתבייש להגיד בפה מלא, ההתנהגות הזאת מגעילה ואנחנו מעדיפים שלא תיהיה ביציע.

ברגע שגם ראשי המועדון וגם "קברניטי הקהל" יוציאו הודעות כאלה דבר ראשון כתגובה לכל "כתבה שלילית" יצא מיידית ה"עוקץ" מאותן כתבות שליליות, זה גם ישדר לאותו "קומץ" שאין לו את התמיכה שהוא מרגיש היום שיש לו.

דבר שני, צריך לנסות להרים ערוץ הידברות בין הקבוצה/ספונסרים/קהל (כשאני אומר קהל אני מדבר פה בעיקר על "מארגני הקהל") , להציע פורמט שבו אולי חלק מסויים מהחסויות יופנה לטובת הקהל כאשר לאותם ספונסרים תיהיה הזכות לבטל את החלק שמופנה לקהל בהתאם להתנהגות שהם יראו אותו כלא ראויה. ככה גם נקבל תקציב ל"אביזרי עידוד" וגם הספונסרים יוכלו לקבל תחושה שהם "מחנכים את הקהל".

יכול להיות שיש מקום להקים "ארגון רשמי של אוהדי הפועל תל אביב" , משהו שכל מנוי בכדורגל ו/או בכדורסל יוכל להצטרף בחינם, לארגון הזה ייבחר נציג, אולי גם ייקח אחריות על גיוס התרומות ורכישת חומרי העידוד (דבר שכרגע נעשה בצורה מאוד לא פורמאלית על ידי האולטראס) והארגון הזה גם ידע לקחת אחריות על חבריו (במידת הכלים המועטים שיהיו בידיו). חשוב לציין שמבחינתי מהלך כזה חייב לקרות בשיתוף ותיאום עם האולטראס שמתפקדים כיום כארגון האוהדים היחידי שיש להפועל, רק שהם לא באמת קול שמייצג את כלל ציבור אוהדי הפועל תל אביב, והם גם לא ממש לוקחים אחריות על מעשי כלל הקהל (בכלל ויותר גרוע מכך על מעשי חברי הארגון עצמו).

ושוב אני חוזר, הדבר הבסיסי ביותר כאן הוא שכל אחד ואחת מאיתנו יסתכל על מה אנחנו יכולים לעשות כדי לשפר את המצב, שנייה לפני (ולא בהכרח במקום) שבאים בטענות לכל העולם לבוא בטענות לעצמנו רגע.
אני מסכים שיש הרבה בעיות מבחוץ שצריך לטפל בהן ואין להפסיק לרגע את הטיפול בהן, אבל אוי לנו אם נזניח את הטיפול בבעיות שיש לנו מבית - ויש לנו בעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
הדבר הראשון זה להכיר בכך שההתנהגות שלנו כן משפיעה ובצורה משמעותית על ספונסרים והחוזק של המועדון.
זאת הסיבה שהדגשתי את הציטוט הנ"ל של אלטשולר-שחם. ומי שחושב שזה לא נכון ורק מקרה נקודתי, מוזמן גם לגשת לדבר עם רמי כהן ולשמוע קצת עובדות על החיים.

מה המסקנות שצריך להסיק מזה? זה כבר הרבה יותר מורכב ולאור ההתפתחויות האחרונות באיגוד וכו' גם אני כבר די אובד עצות ומרגיש כמו פרנואיד שמגלה שבאמת רודפים אחריו.
אבל בכל מקרה השלב הראשון בדרך לפתרון בעיה, הוא להכיר בכלל בכך שיש בעיה. משהו שיותר מדי אנשים מרכזיים ביציע מתכחשים לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 11:56 
הפועל כתב:
הדבר הראשון זה להכיר בכך שההתנהגות שלנו כן משפיעה ובצורה משמעותית על ספונסרים והחוזק של המועדון.
זאת הסיבה שהדגשתי את הציטוט הנ"ל של אלטשולר-שחם. ומי שחושב שזה לא נכון ורק מקרה נקודתי, מוזמן גם לגשת לדבר עם רמי כהן ולשמוע קצת עובדות על החיים.

מה המסקנות שצריך להסיק מזה? זה כבר הרבה יותר מורכב ולאור ההתפתחויות האחרונות באיגוד וכו' גם אני כבר די אובד עצות ומרגיש כמו פרנואיד שמגלה שבאמת רודפים אחריו.
אבל בכל מקרה השלב הראשון בדרך לפתרון בעיה, הוא להכיר בכלל בכך שיש בעיה. משהו שיותר מדי אנשים מרכזיים ביציע מתכחשים לו

מה שהתכוונתי בפשטות ובקצרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 12:22 
הדיבור על הקהל הבעיתי עולה עכשיו בגלל הרדיפה של החודש האחרון. הנזק הוא אדיר
ואם בסוף באיזשהי ערכאה משפטית נקבל זיכוי צריך לתבוע נזקין מהיועץ המשפטי

מעבר לזה ובראיה רחבה יותר לאוהדי הפועל נוח מאוד להתעלם מהנזק הכלכלי שגורם לנו הדימוי השלילי
יותר חשוב להיות מגניב ומרדן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
זה לא קשור למגניבות, מרדניות, חתרנות או וואטעבערנות.
אירועי הדרבי האחרון הוכיחו שהתנהגות הקהל בכלל לא רלוונטית לתדמית התנהגות הקהל, בטח כל עוד ערוץ הספורט החזק במדינה מצוי בבעלות החזירים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 13:28 
ItaiH6 כתב:
אירועי הדרבי האחרון הוכיחו שהתנהגות הקהל בכלל לא רלוונטית לתדמית התנהגות הקהל, בטח כל עוד ערוץ הספורט החזק במדינה מצוי בבעלות החזירים.

זה כנראה נכון, אבל עדיין היו שם דברים שלא יקרה אסון אם נמנע מלעשות אותם.

דרך אגב, הגיע הזמן לשנות את החתימה שלך, הפועל לא תעלה לשחק השבוע עם וינס קאונסיל בסגל (יכול להיות שוינס קאונסיל עדיין נחשב בסגל של הפועל, אבל הפועל לא תעלה לשחק השבוע...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
ItaiH6 כתב:

דרך אגב, הגיע הזמן לשנות את החתימה שלך, הפועל לא תעלה לשחק השבוע עם וינס קאונסיל בסגל (יכול להיות שוינס קאונסיל עדיין נחשב בסגל של הפועל, אבל הפועל לא תעלה לשחק השבוע...)

הלו, הודיעו שארז משוחרר, לא אמרו כלום על וינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 13:37 
איפה ראית שכתבתי שוינס קאונסיל שוחרר? נהפוך אפילו כתבתי שיכול להיות שהוא עדיין נחשב בסגל שלנו...

יש לו בכלל חוזה בהפועל לשנה הבאה שהוא צריך להיות משוחרר ממנו?

בכל מקרה, לצערנו, הפועל לא תשחק השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 14:55 
הפועל כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
מילפורד כתב:
ItaiH6 כתב:

הלו, הודיעו שארז משוחרר, לא אמרו כלום על וינס.

אז פה היה הטריגר לתמונה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
גם. אבל קאונסיל תמיד במחשבותיי. כמו שצריך להיות עבור כל אחד פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
גם. אבל קאונסיל תמיד במחשבותיי. כמו שצריך להיות עבור כל אחד פה

בסוף יבואו קטש או פרנקו והבקשה הראשונה תהיה להחתים את קאונסיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 16:39 
על פי גלדסטון,
אלטשולר שחם סיכמו עם הפועל על הסכם חסות של כ-2.5 מיליון ש"ח.

הלוואי אבל בואו ניקח את זה בערבון מוגבל עד שתהיה הודעה רשמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 16:47 
וואו, זה יהיה שדרוג רציני מאוד לתקציב אם זה ייצא לפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 16:48 
לסחוט יותר! :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 16:49 
כמה SP מצרפלס שילמו לנו בשנה?

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 16:53 
צור ש. כתב:
על פי גלדסטון,
אלטשולר שחם סיכמו עם הפועל על הסכם חסות של כ-2.5 מיליון ש"ח.

הלוואי אבל בואו ניקח את זה בערבון מוגבל עד שתהיה הודעה רשמית.

זה ממש לא נכון. אם אני מנחש זה מישהו שהוציא את זה כדי למנוע אפשרות שזה יקרה (מישהו שחושש להפסיד את החסות שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור אוחיון הלשין לכלבלסטון על שקר כלשהו כדי להלחיץ את אלטשולר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 18:52 
לא הבנתי איך זה אמור להלחיץ אותם אם הם לא רוצים להמשיך בפיקציה בגלבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: