תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 22:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ארז אדלשטיין
הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 11:35 
בסיום המשחק כשכמה אוהדים, מעט מדי אוהדים יש לומר, קיללו את ערוץ הספורט, אדלשטיין רץ אליהם בצורה מוגזמת לגמרי בניסיון להגן על ערוץ הספורט.
גם בתחילת המשחק, הוא ביקש מהמאבטחים ומנהל האירוע שלא לתת לנו לשים שלט ותופים מאחורי היציע. כאילו אנחנו בוחרים איפה לשבת וכאילו אנחנו לא אוכלים מספיק חרא בכל אולם וכל מגרש פעמיים בשבוע גם בלעדיו.
אני מאד אוהב את ארז על כמה שהוא נתן להפועל וחבל שעונה כזו תיגמר בריבים מיותרים, אז אני מציע להנהלה שתסביר לארז את מקומו. עם כל הכבוד, ובאמת עם כל האהבה, זה לא שהוא עובד בהפועל בהתנדבות ועושה לנו טובה. התפקיד שלו זה לאמן.
וגם אם פחות נוח כשיש לך קהל מאחורי הספסל, אז תתמודד, כי הקהל הזה נתן להפועל לא פחות נק' מאדלשטיין העונה ושוב, לא אנחנו בחרנו איפה לשבת וגם ככה כבר קשה להתמודד עם מה שעושים לנו בכל מגרש.
ואתה בטח לא תבוא ותחנך אוהדים כשהם יוצאים נגד גוף שניסה ועודנו מנסה למחוק אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ארז אדלשטיין
הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה הסיפור עם השלט, אבל ארז כבר במשחק שנה שעברה בבלקנית שם התלונן שהתופים מפריעים לו במהלך המשחק. וזה נראה לי מאד הגיוני. הוא לא יודע איפה ומה אמרו לנו לשבת, הוא כן יודע שהוא אמור לחשוב בשקט ולדבר עם העוזר מאמן והשחקנים, לא לשמוע תופים חזקים חצי מטר מאחוריו כל המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
צודק לגבי החלק השני לחלוטין.
לגבי החלק הראשון, אולי, רק אולי, חשוב גם שארז יוכל להעביר הוראות לשחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 11:46 
הפועל כתב:
לא יודע מה הסיפור עם השלט, אבל ארז כבר במשחק שנה שעברה בבלקנית שם התלונן שהתופים מפריעים לו במהלך המשחק. וזה נראה לי מאד הגיוני. הוא לא יודע איפה ומה אמרו לנו לשבת, הוא כן יודע שהוא אמור לחשוב בשקט ולדבר עם העוזר מאמן והשחקנים, לא לשמוע תופים חזקים חצי מטר מאחוריו כל המשחק

אז יש לי עצה אם הוא רוצה לחשוב שקט שהוא מאמן - שייאמן כל קבוצה בליגה שהיא לא הפועל או חולון. מה זה השטויות האלה שהוא בכלל
מתערב איפה הקהל יישב. בפעם הבאה גם ייקבע מה לשיר. ולא לשכוח אותו קהל, הוא גם הבעלים של המועדון. לא מתאים לאדון אדלשטיין שיחפש מקום עבודה אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 11:52 
סבבה, אז נניח שהוא רוצה לשמור העל האינטרס שלו כמאמן, אם אפשר לקרוא לזה ככה.
בשביל זה יש הנהלה שתגיד לו שאי אפשר ושיתמודד.
ושארז אדלשטיין יפנה בבקשות כאלה להנהלה ולא לאבטחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
השאלה היא למה אתה מעדיף להפריע לו לעבוד..
זה לא אינטרס שלך שהוא יוכל לעשות את התפקיד שלו כמו שצריך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 12:00 
איך אמר אתמול אחד השחקנים אחרי המשחק - הסיבה העיקרית שרציתי להיות על המגרש היתה בגלל שזה היה בלתי נסבל לשבת על הספסל עם התופים בתוך הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
סבבה, אז נניח שהוא רוצה לשמור העל האינטרס שלו כמאמן, אם אפשר לקרוא לזה ככה.
בשביל זה יש הנהלה שתגיד לו שאי אפשר ושיתמודד.
ושארז אדלשטיין יפנה בבקשות כאלה להנהלה ולא לאבטחה.

סבבה, אז הוא לא שמר על "שרשרת הפיקוד" כמו שצריך ויחסי האנוש שלו גם טעוני שיפור
אבל הוא צדק ב-100% בנושא התופים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
ניראה לי שאם ארז היה ניגש בעצמו לקהל ומבקש להזיז את התופים יותר למעלה ביציע, היו ישר נענים לבקשה שלו. אחרי הכל אוהדים שנסעו עד לפאקינג גליל בשביל לתמוך בקבוצה, היו מבינים את הסיטואציה ורוצים בטובת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שדי ברור מההודעה הפותחת (שאני די בטוח שמייצגת את הלך הרוח הכללי בקרב האנשים בתחתית היציע שהיו בגן נר) שהם לא היו מסכימים.
זה מדרון חלקלק הרי. אם יתחשבו בזה, עוד בסוף ידרדרו להתחשבות בשאר היציע כשמבקשים לא להניף דגל ענקי שמסתיר חצי מגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
יש לעשות הבדלה בין שני החלקים אם אכן זה מפריע לשחקנים וארז ויש פיתרון אחר אז כדאי למצוא את עמק השווה

לגבי ההגנה על ערוץ הספורט..נו באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 13:29 
א. ההגנה על ערוץ הספורט אכן מיותרת לחלוטין.

ב. בנושא התופים, מבין את ארז לגמרי אבל מאמין שאם היה פונה בצורה ישירה ורגועה לאחראיים על התופים, הם היו זזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:

ב. בנושא התופים, מבין את ארז לגמרי אבל מאמין שאם היה פונה בצורה ישירה ורגועה לאחראיים על התופים, הם היו זזים.

בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ארז אדלשטיין
הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:

לגבי א. אני מסכים לגמרי
לגבי ב. לא משנה איך ארז פונה צריך לכבד את הבקשה שלו ואם השחקנים סובלים מזה על אחת כמה וכמה. לא מבין איך הגענו למצב הזה שהקהל מרגיש מעל הקבוצה ובעלי התפקידים בה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 13:37 
מסכים איתך בנושא, לא חושב שנהיינו קהל כזה ובאופן כללי אני נגד אמירות שמכלילות את הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
צור ש. כתב:

לגבי א. אני מסכים לגמרי
לגבי ב. לא משנה איך ארז פונה צריך לכבד את הבקשה שלו ואם השחקנים סובלים מזה על אחת כמה וכמה. לא מבין איך הגענו למצב הזה שהקהל מרגיש מעל הקבוצה ובעלי התפקידים בה

אף אחד לא מרגיש מעל אף אחד
אבל מגיעים למשחקים בטיז אל נבי ותוקעים אותך ביציעים עם ראות אפסית ומפילים עלייך דרישות כאילו אתה מנסה לעודד את אל קעידא ובסוף עוד האנשים אותם אתה מעודד יוצאים נגדך
זה שאנחנו נותנים לקבוצות ולקהל שלהם יחס טוב ומתחשב ויציעים הכי טובים(היה נכון גם בהדר יוסף) זה כבר משהו אחר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 13:56 
ארז היה צריך לפנות להנהלה? נכון.
רק מה, כשיו"ר העמותה וחבר הנהלה ניגשו לאוהדים שפרסו את השלט וביקשו מהם בערך 5 פעמים להזיז אותו, שמו עליהם זין די גדול.

זה גם נכון שירון אוחיון אדיוט שלא הסכים לעשות הפרדה בין היציעים ולשים את כל האוהדים שלנו ביציע אחד ושלהם באחר.
אבל זאת גם עובדה:
אוהד ותיק כתב:
איך אמר אתמול אחד השחקנים אחרי המשחק - הסיבה העיקרית שרציתי להיות על המגרש היתה בגלל שזה היה בלתי נסבל לשבת על הספסל עם התופים בתוך הראש.

אז במשחק הכי חשוב של העונה, לא יקרה כלום אם אוהדים יקשיבו לבקשות של המאמן (הפסיכופט), של השחקנים, ויותר מהכל של יו"ר העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 13:57 
כמובן שהפכתם את זה לסיפור בו הקהל חושב שהוא מעל הקבוצה והוא פוגע בה.
וגם אם ארז היה מבקש אתמול להזיז את התופים, זה לא היה קורה.
לא בגלל שלא מתחשבים בו, אלא בגלל שהפועל הייתה נפגעת הרבה יותר אם לא היו שם התופים, מאשר אם אדלשטיין היה צריך לצעוק חזק יותר בפסקי הזמן.
לצערי, עדיין לא הבנתם שהקהל שלנו לא מסוגל לתפקד בלי תופים (ולמעלה לא היה איפה לשים תופים).
אתמול, למזלנו, לא היו שוטרים ביציע (חוץ מאחד שהגיע ברבע הרביעי). אם זה היה נגמר במורחקים או עצורים (ובכלל לא משנה שזה כבר לא היה קשור ישירות לאדלשטיין), אז לבן-אדם לא היה יותר רגע אחד של שקט.
לא מבין למה אתם חושבים שזה לגיטימי ללכת למאבטחים ולהגיד להם להוריד לנו ציוד עידוד.

נערך לאחרונה על ידי villa crespo בתאריך 26 אפריל 2013, 13:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: ארז אדלשטיין
הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
עומר מ. כתב:
צור ש. כתב:

לגבי א. אני מסכים לגמרי

אף אחד לא מרגיש מעל אף אחד
אבל מגיעים למשחקים בטיז אל נבי ותוקעים אותך ביציעים עם ראות אפסית ומפילים עלייך דרישות כאילו אתה מנסה לעודד את אל קעידא ובסוף עוד האנשים אותם אתה מעודד יוצאים נגדך
זה שאנחנו נותנים לקבוצות ולקהל שלהם יחס טוב ומתחשב ויציעים הכי טובים(היה נכון גם בהדר יוסף) זה כבר משהו אחר..

אני מתקן את עצמי: נראה כאילו יש אנשים בקהל המרגישים כך אם הם נעלבים מבקשות לגיטימיות כאלו.

דרישות כאילו אתה מעודד את אל קעידה? לפי הבנתי כולה ביקשו בלי תופים מעל הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 13:59 
villa crespo כתב:
לא בגלל שלא מתחשבים בו, אלא בגלל שהפועל הייתה נפגעת הרבה יותר אם לא היו שם התופים, מאשר אם אדלשטיין היה צריך לצעוק חזק יותר בפסקי הזמן.
לצערי, עדיין לא הבנתם שהקהל שלנו לא מסוגל לתפקד בלי תופים (ולמעלה לא היה איפה לשים תופים).
אתמול, למזלנו, לא היו שוטרים ביציע (חוץ מאחד שהגיע ברבע הרביעי). אם זה היה נגמר במורחקים או עצורים (ובכלל לא משנה שזה כבר לא היה קשור ישירות לאדלשטיין), אז לבן-אדם לא היה יותר רגע אחד של שקט.
לא מבין למה אתם חושבים שזה לגיטימי ללכת למאבטחים ולהגיד להם להוריד לנו ציוד עידוד.

הפועל גם הייתה נפגעת אם השלט לא היה נפרש כולו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:

אם לא היה מקום אחר בלי תופים אז לא היתה ברירה. הסבירו את זה לארז והוא לא הבין? קשה לי להאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 14:03 
[quote="red pepper"]ארז היה צריך לפנות להנהלה? נכון.
רק מה, כשיו"ר העמותה וחבר הנהלה ניגשו לאוהדים שפרסו את השלט וביקשו מהם בערך 5 פעמים להזיז אותו, שמו עליהם זין די גדול.

ואתה משקר בדיוק כמו הכלב הזה מהגלבוע שכתב באתר של המנהלת שאוהדי הפועל תקפו את אבא שלו בן ה- 70 (היה צריך להוסיף גם שהוא ניצול שואה ונכה 100% כדי להיות דרמטי יותר). מה שלא היה ולא נברא.
אם לא היו מקשיבים לרמי, אז כל השלט "אולטראס הפועל), היה נתלה. עובדה שבסוף תלו רק חצי שלט (אולטראס) ובמקום שלנו. ובחצי לקחו את השלט 3 מטר ימינה ותלו את כולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 14:05 
עומר מ. כתב:
villa crespo כתב:

אם לא היה מקום אחר בלי תופים אז לא היתה ברירה. הסבירו את זה לארז והוא לא הבין? קשה לי להאמין.

אם קשה לך להאמין, אז אני חוזר בי.
בגלבוע הכינו לנו עמדה לתופים באמצע היציע, אבל אנחנו התעקשנו לשים את זה לארז אדלשטיין על הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 14:06 
villa crespo כתב:
red pepper כתב:
ארז היה צריך לפנות להנהלה? נכון.

ואתה משקר בדיוק כמו הכלב הזה מהגלבוע שכתב באתר של המנהלת שאוהדי הפועל תקפו את אבא שלו בן ה- 70 (היה צריך להוסיף גם שהוא ניצול שואה ונכה 100% כדי להיות דרמטי יותר). מה שלא היה ולא נברא.
אם לא היו מקשיבים לרמי, אז כל השלט "אולטראס הפועל), היה נתלה. עובדה שבסוף תלו רק חצי שלט (אולטראס) ובמקום שלנו. ובחצי לקחו את השלט 3 מטר ימינה ותלו את כולו.

לא לא חבר. אתה שקרן. כשרמי ירד לשם התעלמו ממנו במשך 10 דקות לפחות אחרי שפרסו.
ולפי חבר ההנהלה הנוסף שהיה שם, אכן איש מבוגר קיבל מכות ודחיפות. אבל את זה אני לא ראיתי בעיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 14:08 
אתה מציג כאילו שמו על מישהו זין בלי לציין שאחרי כמה דקות עשו מה שהוא ביקש, ועוד קורא למישהו אחר שקרן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 14:09 
יש לדור החדש של האולטראס, חלקו לפחות, קטע של חוסר כבוד למבוגרים וחוסר יכולת להקשיב להתחשב בשאר הקהל.
פעם היו פחות מקרים כאלו, בזמן האחרון לצערי זה גובר.
מן התנשאות כזאת שרק יוצרת אנטגוניזם אצל חלק גדול מאוד בקהל.

לא יודע לגבי התופים, אבל אם רמי ביקש משהו לגבי שלט, אפשר להתפשר ולהוריד אותו גם בלי עצבים ובלאגן, לא היה קורה כלום.
לכולם ברור שרמי לא נגד הכנסת תפאורה או משהו בסגנון אלא רק רצה להתחשב בתנאים הבעייתים באולם הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 14:10 
קרספו -בכנות אני שואל ?
מה הייתה הבעייה לשים את התופים בשורה 2,3 ?

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: ארז אדלשטיין
הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
עומר מ. כתב:
villa crespo כתב:

אם קשה לך להאמין, אז אני חוזר בי.
בגלבוע הכינו לנו עמדה לתופים באמצע היציע, אבל אנחנו התעקשנו לשים את זה לארז אדלשטיין על הראש.

חבל על הציניות, אני באמת מנסה להבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 14:12 
19 כתב:
אתה מציג כאילו שמו על מישהו זין בלי לציין שאחרי כמה דקות עשו מה שהוא ביקש, ועוד קורא למישהו אחר שקרן?

כן. כי אם יו"ר העמותה צריך לבקש ולהתחנן כל כך הרבה פעמים (ולא בפעם הראשונה) בשביל משהו כזה זניח, אז שמו עליו זין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 14:13 
red pepper כתב:
19 כתב:

כן. כי אם יו"ר העמותה צריך לבקש ולהתחנן כל כך הרבה פעמים (ולא בפעם הראשונה) בשביל משהו כזה זניח, אז שמו עליו זין.

אז היה ראוי לציין שכן עשו מה שהוא ביקש.
כי בטעות נשמט לך הקטע הזה, בדיוק לפני שקראת לאחרים שקרנים.
זה פרט די חשוב בסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: