תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 08:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נשבע לכם שכבר יש לי דמעות בעיניים
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2012, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/209328.html
ציטוט:
לאחר תקרית הקללות בדרבי, העביר קפטן מכבי סשן על ניתוח מהלכי וידאו
פניני אמר על הפעילות: "מה שההתאחדות לבתי הספר, חברת 'אורביט' ומועדון 'ליגה' עושים על מנת לעזור לדור העתיד של הכדורסל, זה מבורך. אם שחקן אחד לקח מכאן טיפ להמשך הקריירה, אנחנו עשינו את העבודה שלנו. בתור כדורסלן, המסך מראה לך הכל, אתה רואה ומבין את הטעויות וכך אפשר לתקן. אני שמח שהילדים ראו ולמדו את כלי הווידיאו, הוא כלי חשוב מאוד".

אין דברים כאלה, אין. סוקולובסקי בעצמו לא היה כותב תסריט כזה מושלם ליום זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נשבע לכם שכבר יש לי דמעות בעיניים
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2012, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
האייטם הכי מצחיק בהיסטוריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2012, 18:01 
סמל אישי של המשתמש

את המהלך הזה גם ניתח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2012, 18:02 
אחד הימים הגדולים בהיסטוריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2012, 18:11 
מצטער להרוס את האשכול המצחיק אבל זה פשוט מרתיח שאוהד הפועל יקר עצור מאתמול עד לרגע כתיבת שורות אלו,
וכל זה מפני שהוא לכאורה צולם במצלמות המשטרה עושה תנועה מגונה לכיוון הספסל של מכבי,
והבן שרמוטה הזה פניני מסתובב חופשי ומרצה בבתי ספר.
אטום על המדינה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2012, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
99 כתב:
מצטער להרוס את האשכול המצחיק אבל זה פשוט מרתיח שאוהד הפועל יקר עצור מאתמול עד לרגע כתיבת שורות אלו,
וכל זה מפני שהוא לכאורה צולם במצלמות המשטרה עושה תנועה מגונה לכיוון הספסל של מכבי,
והבן שרמוטה הזה פניני מסתובב חופשי ומרצה בבתי ספר.
אטום על המדינה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 22:48 
מצטער אבל אני חושב שאני מנצח, תהנו

מועדון האוהדים של מכבי ת"א "הלב הצהוב" מבקש ממנהלת הליגה להרחיק את גיא פניני לתקופה ארוכת טווח עקב המעשה.

במכתב למנהלת הליגה ששלח האירגון נאמר: "אין ספק כי ההיסטוריה של גיא פניני כשחקן כדורסל מלאה ורציפה בתקריות בורטליות ופרובקטיביות, וכי השחקן מעורב בחלק לא קטן המקרים המכוערים בכדורסל הישראלי בשנים האחרונות".

"הפגיעה הנוראית אתמול בליאור אליהו היתה עוד מעשה שפל מצידו של פניני, והיתה יכולה להגמר באסון לא רק לאליהו מבחינה אישית ולמכבי מבחינה קבוצתית, אלא כאסון לכדורסל הישראלי. אנו מבקשים להרחיק את גיא פניני לתקופה ארוכה.״bz=1

http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... 00642&bz=1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 23:03 
תאום אדום כתב:

מועדון האוהדים של מכבי ת"א "הלב הצהוב" מבקש ממנהלת הליגה להרחיק את גיא פניני לתקופה ארוכת טווח עקב המעשה.

במכתב למנהלת הליגה ששלח האירגון נאמר: "אין ספק כי ההיסטוריה של גיא פניני כשחקן כדורסל מלאה ורציפה בתקריות בורטליות ופרובקטיביות, וכי השחקן מעורב בחלק לא קטן המקרים המכוערים בכדורסל הישראלי בשנים האחרונות".

"הפגיעה הנוראית אתמול בליאור אליהו היתה עוד מעשה שפל מצידו של פניני, והיתה יכולה להגמר באסון לא רק לאליהו מבחינה אישית ולמכבי מבחינה קבוצתית, אלא כאסון לכדורסל הישראלי. אנו מבקשים להרחיק את גיא פניני לתקופה ארוכה.״bz=1

זה חייב לרוץ בפייסבוק, אני כבר שמתי ולדעתי כל אוהד הפועל צריך לשים את הכתבה הזו והסבר עליה, שכל מי שאפשר ישמע על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
תאום אדום כתב:

צר לי לאכזב אותך, אבל אוהדי מכבי ניצחו אותך

ציטוט:
אוהדי מכבי יזמו פגישה עם פניני: מחכים שתחזור
30 נציגים מארגוני האוהדים חיזקו את ידיו של הפורוורד שהתרגש מהתמיכה הרחבה: "יודעים שאתה מבין שעשית טעות, גופיה מספר 10 מחכה לך בנוקיה" (34 תגובות)

יממה בלבד אחרי שפרשת גיא פניני עלתה לכותרות לאחר שהמטיר מילים קשות לעברו של שחקן הפועל תל אביב, יונתן שולדבראנד, בדרבי של העיר התכנסו הערב (שלישי) 30 נציגים בכירים מארגוני האוהדים השונים של מכבי על מנת להביע תמיכה בשחקן שהתנצל בכל מדיה אפשרית והביע את החרטה הגדולה שלו על האירועים.

במהלך היממה האחרונה קיבל פניני אלפי שיחות טלפון ופניות מאוהדים שנעמדו לצידו והביעו את תמיכתם בו לאור הימים הקשים שהוא עובר, כל זאת כמובן תוך כדי שהם מגנים את המילים שנאמרו על-ידו אך מוכנים לתת לו הזדמנות שנייה על מנת שיוכל לחזור למוטב וישוב לשרת את הקבוצה.
בתחילה אמור היה המפגש להתקיים בביתו של הפורוורד, אך בסופו של דבר התקבצו האוהדים בביתו של אחד מראשי חוגי האוהדים על מנת לדון עם פניני על ההתרחשויות האחרונות ועל האפשרויות שעומדות בפניו כדי לעבור את הפרשה מהר ככל האפשר. בין היתר הביעו האוהדים תמיכה גדולה במי שהיה הקפטן שלהם עד לפני יממה ואף אמרו כי אינם שוללים את האפשרות שישוב להיות הקפטן של הקבוצה גם בעתיד, לאחר שהפרשה המסעירה תדעך.
אחד מאוהדי הקבוצה אף כתב לפניני: "באחד ממשחקי מכבי הענקת לילדי החולה כדור והגשמת לו חלום ותקווה ואנחנו מחזקים את ידך, אנחנו יודעים שאתה מבין שעשית טעות ואנחנו כבר מחכים לחזור ולעודד אותך בחזרה מהיציע, הגופיה מספר 10 מחכה לך בנוקיה".

פניני עצמו שעמד בעין הסערה התקשה להאמין למפגן התמיכה הגדול כל-כך שקיבל מן הסובבים אותו וגם מבכירים בענף שאמרו לו בשיחות פנימיות כי הם מאמינים שהחוויה הקשה שעבר רק תוציא אותו מחוזק, ובוגר יותר וכי הם מאמינים שישוב לשחק כדורסל כמו שהוא אוהב במהרה תוך כדי שהוא יעניק תשומת לב גדולה יותר לאופן בו הוא מתנהל על המגרש.

http://www.one.co.il/Article/209410.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 12:26 
פניני הקורבן.
יש לו כבר כתבת שער שמורה ב-7 ימים בעוד מספר חודשים, על איך הוא התגבר על התקופה הקשה בחייו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
והכל בגלל שולדבראנד הזבל הזה שניסה להרוס לו את החיים.
שבדים אנטישמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 13:14 
אתמול נאמר ברדיו שהוא עדיין לא מוכן להתקשר ליונתן, שהוא צריך עוד כמה ימים, ושהוא כבר עבר מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 14:50 
הפועל כתב:
שבדים אנטישמים

צחוק צחוק, יונתן הרס לו את החיים. מישהו מכם היה מתאפק ככה אם הקללות האלה היו נזרקות אליו ללא הפסקה?
הוא רק חיכה למרפק של יונתן ולהשתטח על המגרש ולצאת בטענה לזעזוע מוח.
יונתן היה מורחק למספר משחקים, היה טוען את שטוען וכולם היו מבטלים זאת כלאחר יד מבלי לבדוק את טיעוניו ולטעון שאלימות מילולית הינה סיבה לאלימות פיסית.

הדון היה מתראיין בכל מקום אפשרי ומודיע שהוכח שהאלימות המילולית של אוהדי הפועל השתרשה לשחקנים שלה
יונתן היה מורחק ל 6 משחקים.

נ.ב.

האמת שבוא ניקח את התסריט הזה ונוסיף לו את ההוכחה שפניני אמר את מה שאמר, האם הדון היה מגן בחירוף נפש על יונתן כפי שהגן על גור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
שבדים אנטישמים

לא, לא, לא. זה הכל בגלל הפסיכולוגיה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4315950,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: