תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מתן נאור -"ישראל היום "
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 07:03 
סמל אישי של המשתמש
"לא יכולתי להסתכל לרגב בעיניים"

מתן נאור לא היה מסוגל להישאר אדיש לנאצות הקשות שלשום של אוהדי הפועל ת"א נגד רגב פנאן • השחקן כתב בחשבון הפייסבוק שלו: "קשה לי מאוד, מבקש להפסיק עם זה"

הפועל ת"א היא קבוצה בפיצול
אישיות. מצד אחד, פרויקט נהדר שהגיע עד ליגת העל ומצליח גם בה, ומצד אחר, מסתיים כמעט כל משחק באירוע שלילי כלשהו שקשור לקהל. פעם זה שיר נגד אוהדי אשקלון בנושא הקסאמים, פעם זה אוהד עם חולצה שמאחלת "שואה" למכבי ושלשום הגיע סיפור הנאצות הקשות נגד רגב פנאן, בנו של מוני פנאן ז"ל.
הנזק של המעשים האלה יכול להיות גדול. האירוע שלשום בגן נר צוין על ידי המשקיף ברוך זלינגר בדו"ח המשחק, והיועץ המשפטי של איגוד הכדורסל יקבע אם יש כאן עילה להעמדה לדין.
הקהל של הפועל ת"א הוא קהל ייחודי. התמיכה שלו בקבוצה, עוד מימי ליגה ,'ב היא עצומה. זהו קהל שיעודד גם בפיגור 40 וימלא את האולם גם כשהמגרש הביתי של הקבוצה הוא בכלל בראשון - התנהגות שלא הולכת עם התופעות המכוערות האלה שהוא מייצר אחת לתקופה.
מתן נאור התייחס אתמול לאירוע בחשבון הפייסבוק שלו וכתב דברים מהלב. "המצפון שלי לא שקט, קשה לי מאוד עם מה שקרה," הודה.
"אני מבקש בכל לשון של בקשה להפסיק עם הסיפור הזה. אני רוצה לבקש סליחה מרגב על כך שאני לא מצליח לגרום לכך שהתופעה תיפסק. השירים האלה פוגעים בי אישית. בסוף המשחק לא הייתי מסוגל ללחוץ לו את היד ולהסתכל לו בעיניים." נכון לאתמול בערב הסטטוס של נאור זכה 600-ל לייקים.
המנהל המקצועי של הפועל, אורי שלף, שוחח ארוכות עם רגב פנאן בסיום המשחק. "אנחנו מטפלים בעניינים האלה כבר חמש שנים," אמר אתמול בערב. "אנחנו לא מאמינים בענישה, אלא בהסברה. יש ירידה משמעותית בקריאות גזעניות וכאלה שמזכירות את השואה. עם זאת, קשה לשלוט על הפה של כל אחד ואחד. אני מרגיש שאנחנו בכיוון הנכון ויש התקדמות."

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

צדיק אחד באדום
מתי אתם זוכרים, בפעם האחרונה, ספורטאי ישראלי שיצא בגלוי נגד אוהדי קבוצתו? הרי בשנים האחרונות זה הפך לנוהג מרגיז ומגעיל. שחקנים התחנפו לקהל בצורה שמשפילה את עצמם וגורמת לאותם אוהדים ביציע לחשוב שהם יותר גדולים מהמועדון עצמו.
אתמול זה קרה עם כדורסלן הפועל ת"א מתן נאור. הספורטאי הנהדר הזה לא הצליח להשלים עם שירי הזוועה של אוהדי קבוצתו למאמן הכושר של גליל/ גלבוע רגב פנאן. "לא יכולתי להסתכל לרגב בעיניים," כתב נאור על הקיר שלו בפייסבוק, וקרא שוב לאותם אוהדים לחדול מהשירים נגד בני משפחת פנאן אחרי הטרגדיה האישית שעברו לפני שלוש שנים.
הרי לאוהדי הפועל ת"א לא חסרים שירי זוועה. הם אוהבים להגן על עצמם (ואוהבים את עצמם באופן מופרז) ולטעון שלא מדובר בגזענות. האמת היא שהם צודקים. השירים נגד משפחת פנאן או על הבן של אלכסנדר אובארוב או לגור שלף הם לא על רקע גזע, דת ולאום. אלה פשעי שנאה של ממש, מבחילים ומיותרים.
אבל ידיהם של הנוגעים בדבר כבולות. אין שום סעיף בתקנוני ההתאחדות לכדורגל ואיגוד הכדורסל שיכול לגרום להעמדתן לדין של הקבוצות. הטיפול במורסה הזאת צריך להיות ציבורי. זה צריך להתחיל בהנהלות, אבל חייב לקבל רוח גב מהשחקנים.
הכנות הבלתי מתפשרת בדברים של נאור מוכיחה שהוא לא רק כדורסלן מצוין, אלא גם ספורטאי ואישיות למופת. אחד כזה שהצהיר תמיד שהוא שונא את מכבי ת"א, לעולם לא ישחק שם, אבל יודע להציב את הגבול הדק שבין שנאה עירונית יוקדת לבין שירי תועבה מכוערים.
מי יודע, אולי שנת 2012 היא שנת מפנה בספורט הישראלי. בדרבי בשבוע שעבר היו אוהדים אדומים ששרקו בוז כשהחלה שירת "שואה למכבי." אולי בעוד שלוש שנים המגרשים שלנו יהיו מקום נחמד יותר להיות בו. ככל שיהיו בו יותר "מתן נאורים," כך הסיכוי לכך יהיה גבוה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מתן נאור -"ישראל היום "
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 07:23 
תקשורת מביכה , כמה מתעסקים בקהל שלנו .
כלבים .
ומתן רק תורם לעסק .

נערך לאחרונה על ידי רוי האדום בתאריך 21 נובמבר 2012, 07:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 07:33 
:HEART2: מתן נאור :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
התקשורת באמת מזדיינת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 08:40 
הגיבור לפחות ישן טוב בלילה הפעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
ספורטאי ענק ובעיקר בנדם .
ולהיות בנדם הרבה יותר חשוב מלהיות ספורטאי ענק.
כל הכבוד למתן נאור וחבל ששחקנים אחרים לא מתבטאים באופן דומה בכדורסל ובכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 08:58 
אני אומר למה לשאול אם הגיבור ישן וכו' וללכת סחור סחור.
תתחילו לקלל גם אותו במשחק הבא. ההורים גם לא יושבים רחוק, זה יכול להיות מאוד אפקטיבי.
מרגע לרגע רק מוכיח שמה שחשוב לחלק מסויים בקהל זה רק לבצע את מה שהם חושבים ורוצים, בלי קשר למה חושב הרוב בעמותה, פוגע בקבוצה או לא, ואפילו הקפטן,שכיר חרב בשם מתן נאור אם הוא אומר את האמת שהיא לא
נוחה לנו - שיזדיין לנו מהעיניים.
יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 09:04 
אז הקפטן מבקש , וואו .
ושוב לא שרתי את השירים האלה וכמו שציינתי גם לא הייתי שר .
תבינו שלאף אחד אין זכויות יתר על הפועל , לא לשרים , לא לאלה שלא שרים ולא לשחקנים .
יש מגוון שלם של אנשים ביציע , כל אחד חושב קצת אחרת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
כל אחד חושב קצת אחרת. ובכל זאת אפשר להתייחס שלא בזלזול אחד לשני. בטח למישהו כמו מתן נאור.
אם רוצים כמובן. אם לא רוצים אפשר פשוט לשים זין על כל מי שחושב אחרת ולהתייחס אליו בזלזול והתנשאות ולאמר שיש לו במקרה הטוב פחות זכויות בהפועל, ובמקרה הרע שאין לו זכות לפתוח את הפה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
או סתם לגמד אותו ולכנות אותו "הגיבור" בזלזול מופגן.

גם זה סוג של התנשאות וזלזול כלפי הזולת בקרבנו וכלפי מה שאחרים חושבים או מרגישים. מגמדים עד כדי לגלוג.

מתן נאור :ROSE:

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 21 נובמבר 2012, 10:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
כל אחד חושב קצת אחרת. ובכל זאת אפשר להתייחס שלא בזלזול אחד לשני. בטח למישהו כמו מתן נאור.
אם רוצים כמובן. אם לא רוצים אפשר פשוט לשים זין על כל מי שחושב אחרת ולהתייחס אליו בזלזול והתנשאות ולאמר שיש לו במקרה הטוב פחות זכויות בהפועל, ובמקרה הרע שאין לו זכות לפתוח את הפה בכלל.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:00 
לא יודע איפה ראית זילזול במתן או בדעה שלו , שוב , מתן ראשי להחזיק בדעה שלו וגם להגיד אותה , אני מתייחס לדעתו בדיוק כמו שאני מתייחס לדעתו של קורמן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
לא התכוונתי אליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
הגיבור לפחות ישן טוב בלילה הפעם?

:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
תתחילו לקלל גם אותו במשחק הבא. ההורים גם לא יושבים רחוק, זה יכול להיות מאוד אפקטיבי.
מרגע לרגע רק מוכיח שמה שחשוב לחלק מסויים בקהל זה רק לבצע את מה שהם חושבים ורוצים, בלי קשר למה חושב הרוב בעמותה, פוגע בקבוצה או לא, ואפילו הקפטן,שכיר חרב בשם מתן נאור אם הוא אומר את האמת שהיא לא
יפה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:31 
לא הבנתי למה להתעקש כל כך על דבר כל כך חסר טעם. מילא שואה, יש בזה כאילו חתרנות, אבל זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
לא יודע איפה ראית זילזול במתן או בדעה שלו , שוב , מתן ראשי להחזיק בדעה שלו וגם להגיד אותה , אני מתייחס לדעתו בדיוק כמו שאני מתייחס לדעתו של קורמן .
מתן ויתר למען הפועל על הרבה יותר מאשר קורמן, ונתן לה הרבה יותר.
מגיע לו יחס מיוחד ומועדף, והרגשות שלו הרבה יותר חשובים מהרגשות שלך או שלי.
אני ממש לא מצליח להבין אנשים שצריך להגיד להם את זה. זה הרי כל כך ברור מאליו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:39 
אני נאלץ להסכים איתך בענין זה
אבל עדיין אינני מבין מאיפה נולדה ההשוואה הזאת
אני מחזיק בדעה מסוימת ואפשר ואפילו רצוי להתווכח איתה
כך גם מתן נאור וכך גם הסופר אוהד וילה קרספו שכולנו עפר לרגליו
נדמה לי שזה מה שעושים כאן בסך הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
רוי האדום כתב:

מחזק (שום דבר אישי, קורמן) ומוסיף - בשעתיים נתונות פעם בשבוע הרגשות של אחד כמו מתן נאור חשובים הרבה יותר מאשר הרגשות (או היצרים הבלתי מרוסנים) של מאה כמונו ביציע.

בעצם יותר מזה - בשעתיים נתונות פעם בשבוע הרגשות של אחד כמו מתן נאור זה כל מה שחשוב. זה הדבר היחיד שחשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:41 
its-sick כתב:
רוי האדום כתב:

ומצד שני מתן נאור מקבל משכורת מהפועל וקורמן רק מוציא כסף על הפועל ובאיזה שהוא אופן משלם למתן משכורת , תפקידו של מתן להלחם על המגרש , תפקידו של קורמן הוא להלחם על הדברים שחשובים לו בכל מקום חוץ מעל הפרקט .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:45 
אני זוכר כששחקני הפועל העבירו ביקורת על דברים אחרים בקהל
לא מגיעים מספיק
לא תומכים מספיק

או הו, איזה רעל הם קיבלו פה, שלא יתעסקו בקהל, הקהל זה לא עניינם, הם מקבלים כסף בשביל לשחק כדורסל\כדורגל ולא בשביל להעביר ביקורת על אנשים שמשלמים כסף כדי לראות אותם. (וגם את הגישה הזו לא ממש הבנתי, זכותם להביע את דעתם).

הכל איך שנוח. כשהדיעה שלהם נעימה לאוזן אז כל הכבוד, כשהיא לא אז מה הם פותחים את הפה בכלל.
לא ממש מפתיע האמת.

בכל מקרה, מתן נאור :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
בחיאת רוי. בלי קשר למה שביקש מאותם אוהדים -
באמת אין שום משמעות למילה של מתן נאור מעבר לזו של משיהו מאיתנו? באמת?
תכף תגיד לי שגם למילה של דב חנין אין משמעות מעבר לזו של אף פעיל, כי הוא מקבל משכורת בשביל הפעילות שלו.
באמת אין שום משמעות למילה של דמויות בכירות במערכת מעבר לזו של קטן החברים בה? אז למה הן נחשבות בכירות בכלל? מה החשיבות של זה? בחיאת. אתה מעליב את האינטליגנציה, של כולנו ושלך.

אני רק אזכיר אגב, אם נכנסנו לפינות של כסף, שמתן גם ויתר על כסף כשירד עבורנו לליגה שלישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
זה בכלל לא משנה. שוב - בשעתיים נתונות פעם בשבוע הרגשות של אחד כמו מתן נאור חשובים הרבה יותר גם מהרצונות של אחד שהשקיע חצי מהונו וממרצו למען הפועל.
בשעתיים נתונות פעם בשבוע זה כל מה שחשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:55 
בענין הזה אני נוטה להסכים עם רוי
אין חשיבות מכרעת למי שמביע דעה כזו או אחרת
למתן יש הרבה הרבה יותר זכויות בהפועל מאשר לי או לכל אחד אחר כאן
ואני משוכנע שכולנו אוהבים ומוקירים אותו על כל מה שעשה בשביל המועדון
אבל בענין הזה ערכה של דעתו הוא כערכה של כל דעה אחרת
(בהסתייגות אחת כמובן והיא אם הוא אומר שזה מפריע לו או למי מהשחקנים במשחק אז כמובן שצריך לכבד את בקשתו
ולא להמשיך בכך כי בסופו של דבר לשם כך אנחנו מתכנסים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:55 
הפועל כתב:
בחיאת רוי. בלי קשר למה שביקש מאותם אוהדים -
באמת אין שום משמעות למילה של מתן נאור מעבר לזו של משיהו מאיתנו? באמת?
תכף תגיד לי שגם למילה של דב חנין אין משמעות מעבר לזו של אף פעיל, כי הוא מקבל משכורת בשביל הפעילות שלו.
באמת אין שום משמעות למילה של דמויות בכירות במערכת מעבר לזו של קטן החברים בה? אז למה הן נחשבות בכירות בכלל? מה החשיבות של זה? בחיאת. אתה מעליב את האינטליגנציה, של כולנו ושלך.

אני רק אזכיר אגב, אם נכנסנו לפינות של כסף, שמתן גם ויתר על כסף כשירד עבורנו לליגה שלישית.

אני שוב צריך לציין כמה שאני מעריך ואוהב את מתן?
אני מקווה שלא .
שחקנים ( ההשוואה לדב חנין או פעיל של חד״ש לא מוצלחת בעיני ) מחזיקים בדעות , ומצדי שיגידו אותם , אבל בנושאים מסוימים דעתם פחות מעניינת בעיני , לדוגמא , אם שחקן היה אומר שהמחאה מול טביב מפריעה לקבוצה מבחינה מקצועית זה היה לגיטימי ומובן , אבל בטח לא משהו שהיה צריך לגרום לאוהדים לשנות את התנהגותם . ( ולא , אני לא משווה בין הדברים ) .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 11:10 
ranjef כתב:
יפה.

יאללה יאללה, זיין שכל.
איפה ראית מישהו שבדרך בכלל לקלל את מתן נאור?
אתם כ"כ אוהבים לדבר על טובת הפועל וכמה שהיא לא מעניינת אותנו, אבל לנסות לגרום כאן לסכסוכים וניפוח דברים, במטרה להגדיל את השנאה לחלק מסוים בקהל, אין לכם בעיה.
תאמין לי שכשאני ארצה לקלל את מתן נאור או כל אחד אחר, אני אעשה את זה גם בלי העצות שלך. בינתיים זה ממש לא יקרה, כי תתפלא, אבל גם אני אוהב מאד את מתן נאור ומעריך את מה שהוא נתן ונותן להפועל.
זה עדיין לא אומר שאני צריך להוריד את הראש כשהוא בוחר לקחת את הצד של משפחת פנאן מול אוהדי הפועל ולהציג את הדברים כאילו קמנו בבוקר והחלטנו לשנוא אותם. סתם ככה. אם הוא היה גבר, הוא היה גם יוצא על פשעי מוני פנאן ומכבי ת"א. אם הוא מעדיף, מסיבותיו הוא, לא להתערב בעניין, אז שלא יתערב עד הסוף. שלא ייצא רק עלינו ויציג אותנו כצמאי דם ומלחמות.
וכן, מתן נאור לא תרם בכלום להפועל ת"א בסטטוס שלו, אלא שירת בעיקר את עצמו ובזה אני מזלזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 11:17 
ושוב "לקחת את הצד של משפחת פנאן". מי לוקח את הצד של משפחת פנאן? אני לוקח את הצד של להיות בני אדם לפני הכל. לגלות חמלה ואנושיות גם כלפי מי שמוגדר כ"אוייב", להבין שלא הכל בחיים שחור ולבן, ולדעת שיש גם גבולות שלא חוצים בהתנהגות בין אדם לחברו (או לשונאו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 11:21 
ועוד משהו חשוב.
כולם כאן מדברים על טובת הקבוצה והחלטת הרוב. נניח ואני אמור תמיד לקבל את החלטת הרוב בנושאים כאלה. נניח.
מתי אי פעם, חבורה של סטייקים מתהפכים, דובר על כך שאסור לקלל את מוני פנאן?
כמדומני שזו לא הפעם הראשונה שאנחנו פוגשים את רגב פנאן. הקללות שלשום בטח לא חרגו, לא בכמות ולא בתוכן, מפעמים קודמות. אז אף אחד כמעט לא דיבר על זה.
אז מה קורה שפתאום כולכם קפצתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
ועוד משהו חשוב.
כולם כאן מדברים על טובת הקבוצה והחלטת הרוב. נניח ואני אמור תמיד לקבל את החלטת הרוב בנושאים כאלה. נניח.
מתי אי פעם, חבורה של סטייקים מתהפכים, דובר על כך שאסור לקלל את מוני פנאן?
כמדומני שזו לא הפעם הראשונה שאנחנו פוגשים את רגב פנאן. הקללות שלשום בטח לא חרגו, לא בכמות ולא בתוכן, מפעמים קודמות. אז אף אחד כמעט לא דיבר על זה.
אז מה קורה שפתאום כולכם קפצתם?

צודק, אבל הפעם האכזריות עברה כל גבול.
דומה שמבחינה זו אין לנו מתחרים בארץ.

נ.ב - אתה יודע שסטייקים זה טרמינולוגיה של האוהדים מעבר לכביש, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
its-sick כתב:
רוי האדום כתב:

ומצד שני מתן נאור מקבל משכורת מהפועל וקורמן רק מוציא כסף על הפועל ובאיזה שהוא אופן משלם למתן משכורת , תפקידו של מתן להלחם על המגרש , תפקידו של קורמן הוא להלחם על הדברים שחשובים לו בכל מקום חוץ מעל הפרקט .
אתה בטח צוחק.
הוא מקבל כסף? אתה יודע כמה היה מקבל אם היה משחק בליגת העל בשנים האחרונות? גם בגיל יותר מאוחר ואחרי ששיחק בליגות הנמוכות הוא שחקן עצום בליגה הזו.
שחקן כדורסל מסכים לרדת ברמה הן של ההנאה מהמשחק והן של השכר. אתה יודע איזה קורבן עצום זה?
ההפסדים הכספיים שלו גדולים עשרות מונים משל כל אוהד אחר פה, והוא עשה את רק למען הפועל.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: