יובל כתב:
purvis short כתב:
ושוב, חבל שלא הראו צילומי תקריב של מי שעושה את זה. שהמשפחה שלו תראה, שבעבודה שלו ייראו, שהחברים יראו. שכולם ייראו. ושיתבייש להסתובב ברחוב. מי שעושכ את הדברים האלה הם שונאי הפועל. אנשחם שהורסים את המועדון, ושלא אכפת להם ממנו. וצריך להרחיק אותפ. כי אחרת לא יישאר לנו מועדון.
מצטער, אני לא מוכן שבגלל פסיביות ניהולית כלפי שונאי הפועל לא תישאר לנו קבוצת כדורסל. ושמח לשמוע את תגובת ההנהלה בנושא.

מתן נאור
זה סמל אמיתי
אתה חלאה, הרבה יותר מכל אחד שצועק מילה מטומטמת, והלוואי שאם יעיפו מישהו מהעמותה זה יהיה אותך. טינופת.
הכל חוזר עליך וקקה בידיך.
מה קרה? מה הוא אמר?
אם מישהו מתבייש בשלשול האוראלי שיוצא לו מהפה שיקח אימודיום.
אין לי שום בעיה שיצלמו אותי שר לשמעון מזרחי להתאבד, לא מפריע לי.המשפחה שלי יודעת שאני עושה את זה וגם בעבודה שלי יודעים בדיוק מה מה אני מאחל לו.
מצד שני, ברור לי שלא הייתי יוצא מהבית אם היו יודעים שאני מאחל שואות ונאצים. אז אני לא.
האינטרנט והיציע הם מדיומים מחורבנים מהבחינה הזו שכל אחד יכול לחרבן במרחב הציבורי, ואף אחד לא יודע מאיפה בדיוק בא הריח. מעולה לחוליגאן הפחדן.
אני גם בטוח שלא היית מדבר לפרוויס את הסרחון שהשפרצת פה למעלה פנים מול פנים. לא בגלל שהיית פוחד, אלא מבושה.
עם זאת, אני לא מבין על מה הצעקה הגדולה. אני לא יעשה כאלה דברים, אבל מוני פנאן אכן מת (כמו שהשיר מציין), והוא הסריח את עולם הספורט כפי שאף אחד מהילדים האחרים לא יסריחו גם אם ישירו עוד 1000 שנים.
צריך לבחור את הקרבות שלנו בתוך העמותה ולא ניתן למנוע כל שיר נאצה. לא אפשרי. תמיד יקום מישהו שיבער לו לקלל את אהובה תומר או הבן של אובארוב וכו', אין לזה גבול.
מדובר במעשה מכוער, אבל לצערנו בנורמות של המגרשים. מה תעשה? תעיף מהעמותה כל מי שמקלל במשחק (שלא תעז, זה כולל אותי)?
הקבוצות שמצליחות להמנע מכאלה דברים בתוך הקהל הן לרוב קבוצות שאין להן קהל, או לפחות אין להן קהל מאורגן.
למתן ולחבר'ה האחרים היה מאוד לא נעים (ולפי מה שמתן אומר גם הפריע לו לפני המשחק)? שיגש ויאמר את אשר על ליבו.