דרך אדומה כתב:
רועי ב כתב:
דרך אדומה כתב:
רועי ב כתב:
אני חושב שבכללי להיכנס לאזור של בלומפילד בשעות האלו יכול להימשך למעלה מחצי שעה, למרות שהמקום מרגש נראה לי שזה יקח יותר מידי זמן.
אוסישקין -> בלומפילד בשעות אחה"צ לוקח כעשר דקות - רבע שעה.
אחד שעושה את זה כל יום.
דרך איפה אתה נוסע על רחוב הירקון?
אתה יכול להיכנס לפקקים גדולים בימי ראשון ושני ב5-6 בערב ממש עמוס שם, אבל אם אתה אומר אז סבבה אני חושב שזה יקח יותר זמן מאשר לסוע מהרצליה על הכביש הראשי (דרך נמיר) עד לתחנה מרכזית ולעצור בכמה תחנות בדרך אני מאריך שזה יהיה יותר קצר ויותר שימושי לאנשים.(אבל זו רק דעתי)
אני נוסע כל יום בשעות אחה"צ מהרצליה פיתוח (מחלף הסירה) דרך אוסישקין והירקון עד לבלומפילד. סה"כ 35 דקות בממוצע.
אישית אני חושב שזה צריך להיות המסלול של ההסעה (הייתי רוצה להגיד רכבת מרכז במקום אוסישקין, אבל זה כבר להיכנס באמת לפקקים).
הסעה שאורכת שעה מקצה לקצה היא לא דבר נורא.
אני בכל הנסיעות למקומות שנמצאים דרומית לתל אביב השנה (נס ציונה, באר יעקב כמה פעמים, הקרנת משחק האליפות בנרגילה ביפו ועוד) יצאתי מהאוניברסיטה דרך נמיר-בגין-יפו-אילת-אליפלט-בלומפילד-איילון דרום/בן צבי+דרך השבעה והנסיעה הכי ארוכה לקחה לי 35-40 דקות לנס ציונה.
הנתיב הזה עובר גם דרך סמינר הקיבוצים (מרחק הליכה מרכבת האוניברסיטה), רכבת מרכז, עזריאלי, מרחק הליכה מהתחנה המרכזית ובלומפילד.
בכלל מהנסיון שלי בנסיעות חוצות תל אביב שמתי לב שעיקר פוטנציאל ההתקעות בפקקים הוא באיילון ודרך הטיילת ודווקא הדרכים הראשיות בתל אביב עצמה הן די פתוחות.