עוד מעט פלייאוף, לקבוצות אין יותר אפשרות להחתים שחקנים והמאמנים מתחילים להריץ את ה12 האחרונים שיירשמו.
לפני שנכנסים לישורת האחרונה, נראה לי שיהיה נחמד לראות מי לדעתכם תהיה האלופה השנה ואז להקפיץ את זה כשהכל ייגמר ולראות מי צדק.
הבחירה שלי - הספרס.
הקבוצה הזאת עם השלד הוותיק והמצוין צרפה את סטיבן ג'קסון(

) בטרייד ואת בוריס דיאו ופטריק מילס בהחתמות חופשיות, שני שחקנים מצויינים בהתחשב בעובדה שהם תוספת של הרגע האחרון.
שלוש תוספות מעולות לסגל עמוק ממילא, הם כ"כ עמוקים גם בקו האחורי וגם ובקו הקדמי שאני לא רואה שום סיכוי שהם לא לוקחים אליפות אם אין שם איזו פציעה או משו, בטח אם סטיבן ג'קסון מגיע מאופס ומספק את מה שמצפים ממנו בספרס.
ובפעם האחרונה שהוא היה שם עם כל זה שהוא דפוק במח בצורה מרגשת, הוא סיפק והם לקחו אליפות.
בכלל השנה יש אינפלציה של קבוצות מצוינות.
במערב - ממפיס של רודי גיי עם סגל וורסטלי ומוכשר שמשלב אתלטיות, הגנה וכשרון(גיי, מאיו עם ניתור אנכי של 41 אינץ', טוני אלן שהוא בולדוג בהגנה ואתלט אדיר, קונלי וכו') ובשר מתחת לסלים(רנדולף, גאסול).
אוקלהומה כמובן עם דורנט,הארדן ו-ווסטברוק, הלייקרס שתמיד מועמדים, הקליפרס שלדעתי לא באמת יכולים להגיע רחוק אבל מדובר בקבוצה מצויינת עם שני סופר-סופר סטארים וכמה אתלטים וסקוררים ליד.
במזרח - מיאמי ושיקגו כמובן שמעט התחזקו מהשנה שעברה עם המילטון בשיקגו ובאטיה וטורייף במיאמי, אינדיאנה של גרנג'ר, היברט וחברים שיכולה להקשות על כל יריבה כולל שיקגו ומיאמי, אורלנדו שתמיד יכולה לתפוס יום ולנצח כל קבוצה במיוחד את מיאמי ושיקגו שאין להם מאץ'-אפ להווארד, גם בוסטון - כמו אורלנדו ואינדיאנה אולי לא קבוצה לאליפות אבל בכיף יכולה להעיף את אחת משתי המועמדות של המזרח לגמר הNBA.
לדעתי זה הולך להיות הפלייאוף הכי איכותי ותחרותי זה שנים.
ואני בהחלט חושב שזה אפשרי שהקבוצות מהמקום ה3 ועד המקום ה6 במזרח מעיפות את שיקגו או מיאמי או אפילו את שתיהן.