חבק אותי... כתב:
הפועל כתב:
אני אומר כאן משהו שהוא בגדר כפירה. קצת נמאס לי לשמוע על המשחק הזה.
יצא איכשהו שזה משחק שמגדיר דור שלם.
הייתי שם, היה ענק, היה תקדימי. אבל בסופו של דבר זה היה נצחון ליגה סדירה ובסדרת הגמר באותה שנה השחקנים עשו בתחתונים, ושנה אחרי זה כבר חטפנו מהם 54 הפרש ביד אליהו.
אי אפשר לבנות על המשחק הזה, חשוב ככל שיהיה, את האתוס של הפועל תל אביב.
צריך קצת פחות להתרפק על דברים שכאלו, ויותר על נצחונות שבסופו של דבר באמת הייתה להם משמעות.
אתה צודק מאוד שבאותה עונה למרות שניצחנו אותם פעמיים 25 הפרש ו 5 הפרש... לא לקחנו שום תואר אבל יש כמה נתונים מעניינים.
אותה עונה זאת הייתה מכבי הכי טובה בכל אירופה.שבוע אחרי שבוע 5 הפותחת שלהם נבחרו ל-5 ה MVP בכול אירופה.
שום קבוצה באירופה לא ניצחה אותם יותר מפעם אחת.
מישחק ה-5 הפרש היה לאחר כבר שהם קטפו כבר את אליפות אירופה.
לא צריך לציין שהתקציב שלהם היה פי 100 מאיתנו
ולפי הדברים שאתה אומר בוא נימחוק את עונת 2001/2002 מהכדורגל... ניצחנו את פארמה מילאן צ'לסי לוקומוטיב רבע גמר גביע אופ"א ובעצם לא השגנו שום תואר.
תזכיר לי איפה לוחצים באוזן בדיוק שזה עושה למוח DELETE???
ההבדל הוא, שבאמת לגביע אופ"א בסופו של דבר הייתה משמעות מעבר להנאה הרגעית שלנו - הגעת לרבע הגמר במפעל שקשה מאד לקבוצה בסדר גודל שלנו להגיע אליו. זה גם הביא לנו כסף, והייתה לו המשכיות, זה היה בסיס לאמונה שאפשר להביא עוד הישגים שבאמת הגיעו בסוף.
הנצחון באוסישקין עשה לנו טוב, טוב מאד, על הלב. אבל בסופו של דבר זה היה נצחון ליגה חסר משמעות על מכבי. לא משהו שלא קורה כמה פעמים בשנה גם לקבוצות אחרות בליגה. בזה זה הסתכם. ושנה אחרי זה כבר נעלמנו וזהו.
בשורה התחתונה, כלום.
איך אומרים "אנחנו באמת רוצים להתקדם". לא על זה הייתי רוצה שניבנה. צריך להיבנות על הגביעים והאליפויות של העבר, על סדרות גמר שהגיעו מרחק נגיעה מאליפות. לא על נצחון שבדיעבד היה נקודת אור קטנה וחסרת משמעות.
זהו. אין פה איזה מסר עמוק. נקודה למחשבה ממישהו שחושב שאחרי 10 שנים אולי כדאי שנפסיק להתרפק כ"כ על אותו רגע קטן, זה הכל.