רדנקו כתב:
אני ממש לא יודע באיזה משחק הייתם היום. באמת שלא.
הדבר האחרון שסטיט היה היום זה מפוחד.
הבעיה שלו היתה שהוא היה יותר מדי בטוח בעצמו והוא לא השחקן הכי חכם בעולם אז הוא עשה שטויות ברגעי הלחץ.
קלי היה יוצא מהכלל בהגנה, וגם בהתקפה שיחק חכם מאד.
אז נכון. הוא החטיא המון לייאפים, אבל הוא לא ירד בכלל מהמגרש, והיה צריך לשמור על שחקנים עם מסה רצינית מאד כל המשחק.
היה אפשר לראות שהוא היה עייף מאד, שלא לדבר על זה שזו פעם ראשונה שהוא צריך להתמודד העונה מול שחקנים גבוהים וחזקים ממנו.
אין לי שום טענות אליו. אני הייתי מאד מאד מרוצה ממנו היום.
סטיט היה סופר מפוחד ברגעי הלחץ. אתה מצפה מהגארד הזר שלך שיקח על עצמו את המשחק ברגעים האלה, הוא ויתר על כל זריקה פנויה וכל אפשרות חדירה אחרי קרוסאובר (וכשהוא כבר היה חייב לקחת על עצמו, קפאו לו הברכיים).
ראבק, בדקות הקשות הוא בקושי העביר את החצי. ואגב, זה בדיוק אותו סיפור כמו מול באר יעקב וכמו בלא מעט משחקים צמודים אחרים העונה ברגעי האמת.
עם כל היתרונות שלו, ויש לא מעט, קשה לי מאוד לסמוך על שחקן כזה שיעלה אותי ליגה (ואתה יודע שאני מחזיק מסטיט). יכולות יש אבל האופי, ראבק, האופי. אם היתה לו רבע מהווינריות של הישראלים שלנו.
קלי פשוט לא מספיק טוב, אין ספק שהוא התמודד מול שחקן שמכיל אותו 3 פעמים אבל ראבק, את החיסרון שלו בהגנה הוא לא מתרגם ליתרון בהתקפה - מיסמאצ' אדיר בשני צדי המגרש. שום פעולה התקפית טובה הוא לא עשה במשך משחק שלם (לא מדבר על איזו מסירה ליונתן או משהו כזה - מדבר על סל של גבוה כמו שאתה מצפה מהביג מן שלך). אתה מרוצה ממנו בגלל שאתה מכיר אותו כבר והשלמת עם החסרונות שלו. אבל זה לא צריך להיות מובן מאליו שהזר הגבוה שלך לא מצליח לעשות מהלך התקפי נורמלי אחד מתחת לסל במשך משחק שלם. סליחה, זה לא יכול להיות מובן מאליו.
אוי ואבוי לנו אם מזה אתה כל כך מרוצה.