תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שאלה בנוגע למשהו ששמעתי היום במשחק
הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
זה נכון שיוקנעם לא יכולה לעלות בגלל שהיא קבוצת בת של מכבי?
ומה שלומו של מתן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שאלה בנוגע למשהו ששמעתי היום במשחק
הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 21:22 
לא מכיר תקנון שאוסר על יוקנעם לעלות , מה גם שמבחינת האיגוד זאת לא קבוצת בת.
לצורך העניין שחקני נוער של מכבי לא יכולים לשחק בו זמנית בבוגרים של יוקנעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 21:41 
זה מה שהכי מטריף את השכל
חצי ליגה זה קבוצות פיקציה שגם אם "יעלו" לא יעלו

שתיפול עליהם הרפת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
שמעון יסדר . .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 22:30 
לא יעלו כי אין להם תקציב,בגלל זה הם עשו את העסקה עם מכבי,לא יודע אם שמעון יתן להם כסף גם אם הם יעלו לליגת העל.
וצודק סו אלן,אם קבוצה לא יכולה לעלות ליגה שלא תשחק בפליאוף,זה סתם להרוס לאחרים שכן יכולים.
נגיד שיהיה גמר (חס וחלילה) הבקעה מול יקנעם , ששניהם לא יכולים לעלות, את מי יעלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
עונה שעברה הם גם ויתרו על העליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
אני מתקשה להאמין שיש קבוצה שאכן תעלה השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אותי אם לתופעה הזאת בישראל יש עוד אח ורע בעולם. מתחרים פה על שום כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 04:02 
סמל אישי של המשתמש
קורמאק מקארתי כתב:
מעניין אותי אם לתופעה הזאת בישראל יש עוד אח ורע בעולם. מתחרים פה על שום כלום.

מרחיב את השאלה לגבי הכדורסל בישראל בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 04:59 
הקבוצה היחידה שרוצה לעלות ליגה זה אנחנו ואולי יבנה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 08:09 
משיחה שניהלתי עם אמא של שחקן מר"ג, הבנתי שעונה קודמת הציעו לכמה קבוצות לעלות ואף אחת לא הייתה מעוניינת לממש את העליה (צריך תקציב של מינימום 4-5 מיליון ש"ח) ורק אשדוד הייתה מוכנה ועלתה.

האם ייתכן תסריט כזה שלא נתמודד על עליה ( עקב הפסדים) ובכל זאת נעלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 08:13 
jud כתב:
משיחה שניהלתי עם אמא של שחקן מר"ג, הבנתי שעונה קודמת הציעו לכמה קבוצות לעלות ואף אחת לא הייתה מעוניינת לממש את העליה (צריך תקציב של מינימום 4-5 מיליון ש"ח) ורק אשדוד הייתה מוכנה ועלתה.

האם ייתכן תסריט כזה שלא נתמודד על עליה ( עקב הפסדים) ובכל זאת נעלה?

זה מה שאני שואל את עצמי מאתמול.
תראי אם כמו שאת אומרת שאלו כמה קבוצות... נקווה לטוב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 08:14 
כי ככה נראית ליגה שמנוהלת על ידי איגוד הכדורסל. במקום להודיע כבר בתחילת העונה, שקבוצה שתעלה ליגה ולא תממש את העליה תיענש בהורדת ליגה - לא קורה כלום. ואז מה שקורה זה שהבקעה עולה, לא מממשת את העליה, ובעונה שאחרי מציבה תקציב מפלצתי שגורם להפועל להציב תקציב גדול מהמתוכנן. ומגידו שעלתה ולא מימשה את העליה, לא נענשת, הופכת לקבוצת בת שלא יכולה לעלות, ויש סיכוי שבסוף תסיים במקום שמקנה עלייה, אפילו שהיא לא יכולה לעלות.
רק בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 08:15 
purvis short כתב:
כי ככה נראית ליגה שמנוהלת על ידי איגוד הכדורסל. במקום להודיע כבר בתחילת העונה, שקבוצה שתעלה ליגה ולא תממש את העליה תיענש בהורדת ליגה - לא קורה כלום. ואז מה שקורה זה שהבקעה עולה, לא מממשת את העליה, ובעונה שאחרי מציבה תקציב מפלצתי שגורם להפועל להציב תקציב גדול מהמתוכנן. ומגידו שעלתה ולא מימשה את העליה, לא נענשת, הופכת לקבוצת בת שלא יכולה לעלות, ויש סיכוי שבסוף תסיים במקום שמקנה עלייה, אפילו שהיא לא יכולה לעלות.
רק בישראל.

תאמין לי שאת לא רוצה להעניש קבוצות שלא יממשו עליה כי אז השכונה האמיתית באמת תתחיל. רק דמיין לעצמך מצב כזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 08:21 
אני ועוד איך רוצה להעניש קבוצות כאלה. ולהעניש בחומרה. אין לך יכולת לעלות? אל תנסה. תרים תקציב קטן, תהיה במרכז הטבלה, ומצדי תוותר מראש על השתתפות בפלייאוף. מה שקורה בליגה הלאומית זה בדיחה. הפועל נאבקת ויורקת דם, ומשקיעה כספים במאבק מול קבוצות שלא רוצות או לא יכולות לעלות. הבקעה בשנה שעברה הציבה תקציב עצום, בשביל מה? מה ההיגיון שמי שעולה לא עולה ומי שיורדת לא תמיד יורדת? אם הבקעה היו יודעים שהם ייענשו בירידה על אי העלייה שלהם או שהם היו עולים, או שהם מראש לא היו מנסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 08:34 
purvis short כתב:
אני ועוד איך רוצה להעניש קבוצות כאלה. ולהעניש בחומרה. אין לך יכולת לעלות? אל תנסה. תרים תקציב קטן, תהיה במרכז הטבלה, ומצדי תוותר מראש על השתתפות בפלייאוף. מה שקורה בליגה הלאומית זה בדיחה. הפועל נאבקת ויורקת דם, ומשקיעה כספים במאבק מול קבוצות שלא רוצות או לא יכולות לעלות. הבקעה בשנה שעברה הציבה תקציב עצום, בשביל מה? מה ההיגיון שמי שעולה לא עולה ומי שיורדת לא תמיד יורדת? אם הבקעה היו יודעים שהם ייענשו בירידה על אי העלייה שלהם או שהם היו עולים, או שהם מראש לא היו מנסים.

ועדיין, אם קבוצה תיענש בגלל זה היא תנסה להימנע מלנצח משחקים, אתה רוצה שתתחיל תחרות מי מפסיד יותר משחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
הבקעה בבעיות אחרי שגבעת שמואל וקריית אונו הודיעו שהם מפסיקים לתמוך.
יבנה יכולה לעלות, כי ראש העירייה רוצה לשים כסף, אבל היא לא תשרוד יותר מעונה.
מכבי קיבוצי העמק לא יכולה להעמיד תקציב. גם כך 60% מהתקציב בא ממכבי ת"א וזה אחרי שראש עיריית יקנעם נכנע ברגע האחרון לתת 300,000 ש"ח השנה. שנה הבאה אמורים להמשיך להיות "אקדמיה" לנערי מכבי שמסיימים את גיל הנוער. מעניין מי ישאר מהקבוצה הנוכחית. מעניין עם לבנובסקי הצעיר יצטרף שנה הבאה.

באיגוד ובמנהלת בטוחים שגם אם לא נעלה במגרש, נעלה בגלל שיזמינו אותנו.

I SAY FUCK THEM

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 08:36 
קומוניסים כתב:
purvis short כתב:

ועדיין, אם קבוצה תיענש בגלל זה היא תנסה להימנע מלנצח משחקים, אתה רוצה שתתחיל תחרות מי מפסיד יותר משחקים?

היא לא תימנע מלהפסיד משחקים. היא תציב תקציב כמו של הפועל עפולה או הפועל כפר סבא העונה, ותסיים במרכז הטבלה. וזהו. ועדיף שקבוצה תגיד לפני הפלייאוף: אני מוותרת, תכניסו קבוצה אחרת במקומי, מאשר הביזיון שיש פה, ששתי הקבוצות שוויתרו על העליה בעונה שעברה, נאבקות על העלייה בעונה הנוכחית ומונעות מקבוצות שכן רוצות - לעלות ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 08:56 
קצת לא שפוי מה שאתה אומר.

קודם כל יוקנעם בנויה בתקציב של מרכז טבלה.
עכשיו אם יוקנעם לא הייתה מצליחה היו תופסות את מקומה קבוצות אחרות בלי שאיפות (טבעון לדוגמא)

עכשיו המאמן של יוקנעם והשחקנים תפקידם לנצח על המגרש ולעשות הכי טוב שהם יכולים , זה המהות של הספורט.
מה ההנהלה שלהם תעשה עם זה בקיץ זה לא עניינם. אף ספורטאי לא יכול לעשות שום דבר מלבד לנסות לנצח.

כנראה שבגלל שהם יודעים שבכל מקרה הם לא יעלו ליגה אז גם אין את אלמנט הלחץ שנראה שהשתלט קצת על הקבוצה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 09:05 
אין לי טענה למאמן של מגידו, ובוודאי שלא לשחקנים. יש לי טענה להנהלת הקבוצה שבעונה שעברה בנתה קבוצה חזקה מאוד, עם אחד הזרים הכי טובים בליגה, סיימה במקום שממנו עולים ובסוף לא עלתה. מגידו הייתה צריכה להיענש על זה בחומרה ולשחק העונה בליגה הארצית. כי היא והבקעה הפכו את הליגה הלאומית לבדיחה. עליתם ליגה? תשחקו בליגת העל. אתם לא יכולים לשחק בליגת העל? תרדו לארצית. מצטער, הם והבקעה היו צריכים להיענש בחומרה על מה שהם עשו. הם הפכו את הליגה הזו לחלטורה. בנו קבוצות חזקות במטרה לעלות ואח"כ פתאום לאחת אין תקציב ולשניה לא ממש מתאים. אז שלא יתאים להן בליגה הארצית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
לפי מה שאני יודע הם לא ניסו לבנות קבוצה לעליה בשנה שעברה.
הדברים התגלגלו ככה בסיום העונה,
אבל בתחילת העונה הם לא חשבו שהם יאבקו על העליה.

ברגע שיש בליגת העל תקציב מינימום, עלית ליגה יכולה להיות הרסנית מאוד בשביל קבוצות מסויימות.
קבוצה כמו מגידו לדוגמא, יכולים להמשיך לשחק בלאומית עוד מלא עונות,
אבל עונה אחת של עליה יכולה למוטט אותם לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 09:15 
מה זה לא ניסו לבנות קבוצה לעלייה? הן הביאו בתור זר את דניס קאר (שאני אישית לא מחזיק ממנו יותר מדיי, אבל בעונה שלפני העלה את עפולה ליגה), הם הביאו ישראלים מצוינים כמו שולמן, נניקשווילי ועוד. היה ברור מראש שהם אחת המועמדות החזקות ביותר לעלייה. ואם אני לא טועה, אז במהלך העונה הם גם הביאו את מריוס מטלון, שהיה אחד הגארדים הכי טובים בליגה. בשביל מה הביאו אותו אם לא רוצים לעלות, אה? הביאו אותו כי הם רצו לעלות. והם היו במחשבה הפרטאצ'ית הישראלית של "נעלה ואז כבר נראה. יהיה בסדר". וכמה מפתיע, לא היה בסדר. אז על הפרטא'ץ הזה שייענשו בהורדה לליגה הארצית. ובפעם הבאה שיבנו קבוצה שמתאימה למידותיהם ולשאיפות שלהם.
גם הבקעה: בעונה שעברה הביאו את הזר הכי טוב בליגה (יוטר) החזיקו באמצע העונה את נועם מטלון מליגת העל. בשביל מה? בשביל לשחק עוד עונה בלאומית? אז שייענשו. והעונה הם שוב עם תקציב מטורף, ולא בטוח שייעלו. העיקר שבדרך הקבוצות האלה חוסמות את מי שכן רוצה לעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
הם מאד רצו לעלות, עד שהם הבינו את העליות ואז גם המועצות שתמכו לא רק שלא רצו לתת כסף, אלא קיצצו דרסטית בתקציב. בדקה ה-90 מזרחי ומכבי הצילו אותם מירידה לליגה ארצית.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 09:18 
ואגב, כל מה שקורה רק מחזק את הדעה שלי: ליגת העל צריכה להיות ליגה סגורה של 12 קבוצות. העשר שעכשיו נמצאות בה, פלוס הפועל והבקעה. וזהו. בלי עולות ובלי יורדות. אם קבוצה אחרת תראה שהיא יכולה להציב תקציב מינימום לחמש עונות - שתעלה לליגת העל. כל הקטע הזה שהיורדות לא יורדות, העולות לא עולות, ובסוף הקבוצה במקום הרביעי בלאומית עולה - זו בדיחה שצריכה להיפסק.
הרי מבט חטוף על הליגות הבכירות מראה שיש של 12 קבוצות שיכולות לשחק בליגה הראשונה - אז שהן ישחקו בה. וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
ללא יורדות למה לקבוצות להשקיע בסגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 09:26 
גיא ברזל כתב:
ללא יורדות למה לקבוצות להשקיע בסגל?

אם יהיה תקציב מינימום וידאגו שהקבוצות יעמדו בו אז יהיה בסדר. אפשר לחשוב שהיום מי שיורדת - באמת יורדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
ואגב, כל מה שקורה רק מחזק את הדעה שלי: ליגת העל צריכה להיות ליגה סגורה של 12 קבוצות. העשר שעכשיו נמצאות בה, פלוס הפועל והבקעה. וזהו. בלי עולות ובלי יורדות. אם קבוצה אחרת תראה שהיא יכולה להציב תקציב מינימום לחמש עונות - שתעלה לליגת העל. כל הקטע הזה שהיורדות לא יורדות, העולות לא עולות, ובסוף הקבוצה במקום הרביעי בלאומית עולה - זו בדיחה שצריכה להיפסק.
הרי מבט חטוף על הליגות הבכירות מראה שיש של 12 קבוצות שיכולות לשחק בליגה הראשונה - אז שהן ישחקו בה. וזהו.

זה מה שאני אומר כבר כמה שנים.
זאת הדרך לסיים כבר את הפארסה של העליות והירידות.
אין מה לעשות, צריך להתאים את השיטה למציאות.
והמציאות היא שבמקרה הטוב יימצאו 12 קבוצות שיוכלות לשחק בליגת העל.
כל השאר בליגות חובבניות וחצי חובבניות.

נערך לאחרונה על ידי אנטיגונה בתאריך 21 אפריל 2011, 09:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 09:29 
ההתעסקות בדבר הזה היום, מיותרת ומזיקה!

אנחנו צריכים עכשיו להתרכז רק בדבר אחד - המשחק הבא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
אפשר אפשר לעשות ליגה כזאת עם יורדת אחת, שתוכרע במשחק בין היורדת מהליגה הבכירה לעולה מהליגה
הלאומית, אם אותה קבוצה לא תרצה לעלות היא תוכל לדאוג להפסיד, ואם היא תוותר אז הקבוצה שהפסידה
לה תשאר בליגה, וככה הכל ימשיך כרגיל.

השאלה שאותי מענינת היא מה אנחנו נעשה אם יוקנעם יעברו אותנו ויתמודדו בגמר מול הבקעה ושתיהן
תסרב לעלות? האם נעלה שלא בזכות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
אני כבר לא זוכר את כל החוקים המשונים באיגוד,
אבל נראה לי שבמקרה כזה נותנים עדיפות לקבוצה שירדה אבל רוצה ויכולה להישאר בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: